Header

Hej hörni!
Vill ni att jag ska blogga/filma min dag när jag åker till Stockholm? Kan det vara roligt att kolla på? Rösta!!!!!! ❤️

ModeMadde💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan hörni!
Trodde aldrig jag skulle ta mig tid att skriva ett sådant inlägg eller att ens ändra min kost!? Jag har börjat äta nyttigare, småäter inte, chips finns inte i min värld längre men godis på helgen. Då menar jag heeeela helgen. FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG. Fyyy va gott. Sitter och dreglar men för att ta oss vidare ska jag säga att jag ätit godis varje dag i veckan förut och jag mår inte bra av det. De va på tiden att ändra min kost, började må för dåligt men nu känns de mycket bättre. Inget av det här har med min vikt att göra. Jag är nöjd med vad jag väger, jag tränar (på de bästa gymmet som finns 😋) och äter nyttigt. Hoppas jag håller mig och hoppas jag inte fuskar. Vet att man kan kontrollera sig med vad man äter osv men jag behöver godis i mängder och därför styrs jag av min hjärna. Kan man säga så? ;) !!!!!!!

Ha en jättebra Tisdag hörni!!! 😛

Här är en bild på vad jag gjorde till mig själv i söndags. Det är makaroner med svampsås, trattkantareller faktiskt. Hur gott!?

ModeMadde💗

Likes

Comments

Hej hörni!
Jag tror jag är laktosintolerant eftersom jag har kramper i min mage och känner mig väldigt uppsvullen. Händer alltid efter jag har druckit mjölk eller ätit filmjölk. Det måste ju absolut inte vara så att jag är laktosintolerant men jag tror faktiskt det. Kramperna vet jag inte hur jag ska beskriva men har ont i magsäcken typ, över naveln. Vad kan det annars vara? Kram Madde

ModeMadde💗

Likes

Comments

Hej på er!
Haft ett skönt lov? Mitt lov var helt okej, jag var sjuk under veckan ett tag med det lugnade ner sig. Jag har väl inte gjort något speciellt förutom att gå på en ”halloweenfest” och sedan varit med några kompisar. Hoppas ni haft det riktigt bra. Glöm inte följa mig på instagram: Hakuuunamata 😊

Bilder från ”festen”

ModeMadde💗

Likes

Comments

Hej hörni!
Igår tog jag brun utan sol i ansiktet och fy va jag ångrar det. Jag ser helt orange ut!!!!!
Vad tycker ni?

ModeMadde💗

Likes

Comments

Hej hörni!
Idag är det söndag, jag och Ruth (Lilla katten) sitter i sängen och myser lite. Hon ääälskar att leka och leker gärna med allt hon ser.
Jag hade tänkt att kolla lite film och sedan dra till gymmet med min kompis.
Ska bygga lite muskler på min spinkiga kropp :)

Ha en bra söndag allihopa och hoppas ingen har allt för mycket söndagsångest.

PS. Vill bara säga att jag är lycklig nu, gör er av med allt som känns dåligt.

Kraaaam

ModeMadde💗

Likes

Comments