Hejhopp! Har varit borta ett tag nu. Efter min resa till USA med familjen drog jag en flytt. Detta är något jag tidigare hade bestämt mig för, flytta någonstans och göra något med mitt liv då jag kände att jag var fast i en bubbla hemma i stockholm. Jag behövde något nytt och spännande som gav mig en ny livs gnistra igen efter studenten. Så nu i cirka tre och en halv månad har jag bott i Florens, Italien. Har aldrig sett en vackrare stad i hela mitt liv och det har inte gått en dag sedan jag kom hit då jag ångrat mitt val. Självklart saknar man vänner och familj hemma i Sverige men ibland måste man sakna det man tar som en självklarhet och blir bortskämd med i sin vardag.

Än så länge har min tid varit fantastiks, god mat, nya människor och vänner, nytt språk och en vackrare miljö kan man inte önska sig. Detta är ett inlägg till att försöka bli bättre på att uppdatera och dela med mig av min resa. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tröja: Urban outfitters- Strumpor: H&M- Skor: Converse- Kjol+ skärp: Zara 

Likes

Comments

Är du i Miami så rekommenderar jag stort att gå och äta på det spektakulära restaurangen Barton G. God mat, fantastiska uppläggningar, bra service och avslappnad miljö. Trevlig resturang för att äta familjemiddagar som det var i mitt fall, likaså dricka häftiga drinkar tillsammans med vänner. Prisnivån är lite högra men absolut värd, då du går där ifrån glad, mätt och med ett minne för livet. 


Likes

Comments

Poncho/Kavaj: BCBGGeneration

Tröja: Forever 21- Skärp: Urban Outfitters- Kjol: Forever 21- Väska: Stella Mccartney- Skor: & Other Stories-
Pälsbollnyckelring: Diane Von Furstenberg


Likes

Comments

​Foto: Patrick Demarchelier 
​Styling: Clare Richardson​
Modell: Gigi Hadid

Likes

Comments

​Tröja: Ralph Lauren- Kjol: Weekday- Skor: Vans- Väska: H&M- Solglasögon: Prada

Likes

Comments

Kjol: Zara- Skor: Vans- Blus: Massimo Dutti- Väska: H&M- Solglasögon: Prada

Likes

Comments