Hej alla ❤

Ja som ni ser på bilden så har jag varit på fösrta gången och rösta 👌det var nog lätt  😉 , sen efter det så gick vi och äta , och nu är jag hemma skall va ute och fota det fina vädret 🌞  

Ha en bra dag alla 💛

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej igen 🌷

Fick en liten Vänskaps bok av min mamma idag 😊så söt!❤.När jag skrev att jag är olycklig kär så när jag såg honom idag så tog det så ont i hjärtat det tog jätte ont .... jag tänkte börja gråta men jag lyssna på music 🎵 , vad skall jag göra för att glömma honom helt ? , jag har sagt att jag redan har glömt honom! ... Men jag kan inte det jag såg honom idag , och ja det tog så ont att jag nästan måste gråta  ? , jag trode att jag hade glömt honom redan men det finns endå något där som jag vill ha ? ... Varför måste det göra så ont i hjärtat, vill inte ha nån annan en han 😴.

Hoppas att ni måt bra ❤. kan ni hjälpa mig att glömma honom ?

Likes

Comments

Hej alla .

Idag så tala vi lite hur man fotar och vad man får publicera och så har jag lärt mig att man får också fota lixom när man är i omgivning så då om det finns människor där som går så får man fota det och så där om man vill fota havet och där är människor med så får man fota det så är det i finland , men man får inte publicera som nåt reklam ... Nej! Men man får publicera på instagram och så vidare 😉 . Det tala vi lite idag , och så fota vi också hur det skulle se ut om alla är fast på golvet eller på bordet 😅. Jap ni ser ju en bild på mig där är stolen upp och ner 😉

Här ligger vi på golvet i skolan 😂

😅 Så här gör vi i skolan idag ... hahha nä men det va roligt och lärt mig mera och mera 👍📷 .

Ha en bra dag alla 💗

Likes

Comments

Godmorgon 💛.

Nu väntar jag på tåget som skall komma i ekenäs , sen så skall jag till karis idag. jag tror att vi skall göra mera våra foton som vi jobba med igår , vet inte riktigt men så tror jag vi får se 😉. Sen far jag hem till sjundeå och idag skall jag va med mina syskon 💗 .

Ha det bra alla 💙🌞

Likes

Comments

Godkväll 💛.

Det är så ljuvligt ute 😍 så Fint med sol 🌞 jag blir så glad , och på morgonen när man vaknar är det sol , såå ljuvligt. 🌞🌊
var ute på en skön promenad just och det är så Fint med havet 👌 tog några Fina foton som ni kan få se här 😉📷 

Likes

Comments

Hej på er 💗.

Idag har vi Fota på närhåll 📷 bilder , och så jobba vi med bilden som jag fotade i går vi skrev på bilden vad allt fanns där i omgivning , som ni ser 😉 . Så idag har vi Fota närbilder 📷.

tillexempel här är en bild som är nära

En bild böhever inte betyda något, man kan se och fundera 📷 

Ha en bra dag ❤

Likes

Comments

Hej alla 💙.

Idag tala vi om att se saker och omgivning , vi såg på en jätte bra video som heter Neil Haribisson ni måste se den så bra! , vi fota också bilder idag där det finns omgivning 😉 mycket bra dag lärt mig mera nytt just av den där videon 😊. Nu skall jag till ekenäs idag .

Ha det bra alla 💚

Likes

Comments

Godkväll ❤ .

Ja så idag på morgonen städa jag först , och sen kom våra kusiner till oss :) vi simma i vår simbassäng  , och så på bilden ser ni att jag fått blommor av min mommo när jag hade den där utsällningen :). jätte fina blommor 🌸  . så en fin dag 🌞

Så idag har jag städa ;) och varit med mina kusiner , simma 👌 . Nu måste jag packa tills imorgon 😊 , och sen skall jag nog gå och såva snart 🌌 men en bra dag har jag haft idag .

😍 Jee och så är det så skönt med sol 💛🌞 våren är så ljuvlig 😍 . Ha det bra alla 💛 Gonatt 🌌

Likes

Comments

Hej alla 💛 .

Idag är det söndag vet inte alls vad jag skall göra idag kanske skall min kusin ennu hinna komma idag ? , eller skall jag bara städa idag kanske .... Hmm , vi får se hur det blir , jag är nu i sjundeå imorgon till karis och ekenäs , och nästa vecka så vet jag inte nu vad vi skall göra i skolan men jag får se sen när jag är där 😊 . Hoppas ni har det bra ❤ .

Likes

Comments

Hej alla .

Ja idag blev det inte som jag hade tänkt mig jag var inte idag till ekenäs utan jag var och shoppa istället 😉 , jag såg på Gossip gril idag när jag vaknade och sen och shopppa kläder och smink :). En sån dag blev det idag jag skulle fa till ekenäs idag men det gick inte idag tyvärr . Nu skall jag va hemma och ta det lugnt . Ha det bra alla :)  .

Likes

Comments

Mockisliv

  • Blogkeen
  • Nouw