Hej alla. :) Nu så tänkte jag visa lite foton som jag tagit <3 .

Fotografen på mig, är min Kusin Anna . Fotograf på Natur bilder är Jag :). Hoppas ni har det bra alla puss och kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla ! :). Idag tänkte jag visa lite bilder från Hangö .

Jeps, det var lite bilder som jag har tagit från Hangö, och en liten selfie ;).

Idag så har jag städat mitt rum, och tagit det lugnt, sen får jag se vad jag hittar på idag, min syster har kommit och hälsa på oss från Sverige :). Ha det bra alla puss och kram!<3.


Likes

Comments

               Hej alla . 💓

   Måndag, dagen börja med att jag vaknade hemma i sjundeå och sen for till ekenäs, jag var så trött hela dagen idag, så när jag kom gick jag och äta, sen så gick jag och vila, och ja, jag somnade, vaknade, kl 4 😅...
Men sen efter det så gick jag ut på en skön promenad med en vän som var hundvakt .

Dagens snapchat filter idag 😆.

Men idag har jag haft en vanlig skön dag . Hoppas att ni också har det bra . puss och kram ❤

Likes

Comments

Hej alla .

Denna veckoslut var jag i Hangö med min storabrors flickvän och min lilla syster. Vi for på fredagen jag och hon, och sen på lördag kom min syster och vår mommo. vår mommo har ett hus i Hangö så vi var där, och vi hade så tur med vädret, vi var på stranden och sola och simma, eeh ... nej då jag simma nog inte gick bara i med fötterna, det är för kallt ;) ..... Men sen efter det gick vi och äta, det var idag .

Ja och på Lördag gick vi ut och äta, jag tog en pizza och en coca cola, jag blev nöjd med min mat ;)

Sen laga vi god sallad på Fredag första dagen vi kom dit, och åt ute.

Sen så efter vi åt hade vi mys kväll, och jaa så klart har man alltid LAKRIST, ;) vi såg på Harry potter 1 , så länge sedan jag såg den :D. Men Alltid lika Bra! .

Härligt att vakna med sötaste hunden Rune, på morgonen <3.

Tjej dag, i Hangö <3 .

Här är några foton

Där var lite foton som vi tog. Jag har haft ett fint veckoslut. Och imorgon skall jag till Ekenäs, jag kom ihåg att vi körde till Ekenäs och sen köpte en glass, på vägen hem, och på vägen dit så körde vi också till Ekenäs för att äta :). Men nu skall jag i fa och sova, Gonatt alla och hoppas ni haft det Bra!. puss och kram <3 .

Likes

Comments

                           Hej alla 💚.

   Som ni ser på bilden, så är där lite music och sånt, för idag är det Helene schjerfbeck dagen . Jag kom till ekenäs idag och sen så gick jag och hjälpa min mommo som skulle ha program med målning.
så jag hjälpte henne där 🎨 .

Sen så gick jag och såg en vän 😉 .

Ja Helene schjerfbeck var en konstnär, och det är hennes födelsedag idag 💚

vi var på cafe och så prata vi lite och så gick vi och shoppa,också jag köpte en blus som jag kan ha när jag springer 👌

Haha... Jag hann äta den där andra chokladbollen, innan jag fotade 📷😉

Ååh, 🙈 En Orm såg jag också idag 🙈

Och vår galna sista selfie idag 😅....

Nu skall jag njuta av solen 🌞.

Ha det bra alla puss och kram ❤

Likes

Comments

Hej alla. Idag tänkte jag skriva lite "vad man får göra i skolan som jag skall till , lite regler och vad som är bäst med att lyckas med studierna ;) . Mat " Hjärnan behöver en jämn tillförelse av energi. Ät gärna 5 mål om dagen ; morgon, lunch , mellanmål, middag och kvällsmål, Belöna hjärnan med rätt mat och näring, inte snabbmat och socker, vilket jag är lite dålig på ;) ... Men men jag skall bli bättre ,med det :) .

SÖMN, För att hjärnan ska kunna återhämta sig är sömnen avgörande . Du bearbetar intryck och löser problem när du sover. Lagret av"må bra hormoner fylls på under djupsömnen. Behovet hos unga är 8-10 timmar

,natt. STRESS " Du blir smartare när du motionerar det bildas nya hjärnceller vid fysisk aktivitet. Kunskap" En nyfiken hjärna växer stadigt . ;). Det var lite om att lyckas med studierna .

Och reglerna är att " Inte va på telefonen när man är i skolan , men sen när skolan är slut ;), och det finns mycket mera men jag tror att det ser bra ut så här :D. Hoppas ni tyckte om när jag berätta lite om skolan.

Ha en fin dag <3 puss och kram.

Likes

Comments

                    Hej alla 💚 .

  Idag är det då, måndag och är nu i ekenäs, ja som ni ser på bilden så är det som jag har på mig ett tyg, som jag gjorde om till en klänning så fin som hälst ju 😍. blev så Nöjd!!

Och den passa så bra.

Haft en fin dag idag. puss och kram 💚

Likes

Comments

                       Hej alla ❤.

                 Idag så är det lördag, har varit till stan idag med pappa, syskon och min kusin, för dom var och megazone. Nej jag var inte med och megazone 😉, bara med . Men jag har tagit fram lite kläder till Nykarleby, jag tänker så här att det bäst att ta fram lite saker nu före, en att sen bli stressad.

Jep denna bild är lite suddig, men men vad gör det, lite kläder är där 😊.

Tänkte bjuda på skog bilder idag dom är så fina 🌲😍

Ha en fin kväll idag alla, puss och kram 💚

Likes

Comments

Hej alla . Idag ja på torsdag , så var vi till Ekenäs med syskonen, och vår kusin. Vi var på stranden, och sen gick vi och köpa glass, men jag tog en coca cola. Sen gick vi och spelade minigolf, ja det gick ju inte så bra blev till sist ;). Men nästa gång kanske går bättre :) Vi gick och äta också i Ekenäs , jag tog en grekisk sallad, känner mig nog ganska stolt att jag tog sallad till middag idag :). Den var jätte god.

En bild måste man ju få när man spelar ;)

min lilla bror tog bilden Yaa ;D .


Jaa , när vi var på stranden så gick jag och doppa mig . Jag har tagit första doppet redan. Lite kallt nog .

En bild på mig och min kusin. Ja imorgon skall då regna hela dan....

Men en super dag har jag haft idag på Torsdagen ;). Gonatt puss och kram <3.

Likes

Comments

                          Hej alla . 💚

     Ni kankse undrar hur mitt kärleksliv ser ut .Har tänkt skiva om det men inte hunnit så nu gör jag det , vi kan börja med att just nu så har jag glömt han som jag var så himla kär i ..... Vilket är så skönt, gråter inte mera på kvällarna utan såver genast. Jag har helt glömt bort allt och gått vidare i livet
Det jag gjorde då när jag var olycklig kär ,var jag grät och grät, och tänkte att allt bara har gått fel att ingen bryr sig , tänkte på honom och bara tänkte att , varför gillar han inte mig .... så som jag gillade han . Men som sagt livet går vidare sakta men säkert. Nu känner jag mig starkare , och inte alls tänker på honom , utan mera på vad som är bäst för mig .

Det som känns bra för mig , och man vet aldrig kanske jag hittar min kärlek ❤.

Bild ~ 📷 Anna min kusin .

Ha en bra dag alla , puss och kram 💚

Likes

Comments

Mockisliv

  • Blogkeen
  • Nouw