Hej på er :) .

Nu är det onsdag och jag kom hem från Ekenäs idag , jag blev en natt till där 😊 , vi hade det jätte Roligt , vi såg på film hemma hos min vän och sen for vi till en kompis och så åt vi mat där och hade det mysigt 👌 .
Och nu är jag hemma i Sjundeå snart börjar skolan den 27 , och här kan ni se mitt fina konstverk som jag hade gjort i skolan 😉  .
det var lite om det ☺ .
Ha de så bra 👍

Likes

Comments

Hej på er 💗.

Ja det blev sen ingen bio idag 😉 men igår blev det Mys hos min vän i Ekenäs 💛 , så jag är ennu här på tisdag idag :)
och idag skall vi äta Pizza 🍕 .

Ha det så bra 😊

Likes

Comments

Hej på er .

Dagen har börjat bra :) . idag skall jag fa till Ekenäs och skall va med min vän jag skall va där enda tills tisdagen på tisdag skall vi på bio . Jag har ennu sportlov det är nog så skönt 😉 .själv mår jag ennu helt okej :)  , ja efter allt detta som jag skrev då  så nu mår jag helt okej 😉  .
kärlek kommer kärlek går ☺ .
Åå , vad jag väntar tills det blir Sommar 😍 .
Men nu skall jag till min vän 😊 .
Ha en bra dag 💗 .

Likes

Comments

Hej 💟.

Nu har jag Sportlov :) yaas ,
här har jag tagit lite bilder idag 😊 ,
och imorgon så skall jag fira min mofa som fyller år  :).

Gonatt 😘.

Ha det så bra 😊.

också lite minnen här 😉

Likes

Comments

Hej på er ❤.

Och Glad Vändag fast det var igår men ja igår så blev jag sjuk :( ,
så jag fo hem från skolan jag känne att jag mådde illa så när jag kom hem gick jag och såva Zzz...
  det vi gjorde va att vi var i ett mörkt rum och så hade vi ljus och lamppor med olika färger , och så tog vi lixom foton på oss 📷👌 det var så Nice 😍 .
Men nu är jag hemma i sjundeå och jag mår lite bättre nu en igår  .
Hoppas att ni har en bra dag 😊 .

👌📷Här är bilder från Ekenäs 😍

Likes

Comments

Hej på er 😘.
Måndagen var en helt Rolig dag idag , idag så rita vi av statyer som vi sen skall jobba med den här veckan 👌, efter det så skulle man fota med staty och visa olika miner och beröring 😉 .
och sen så skall vi också fota den här veckan 📷🗿✏  ja det var lite om det 😊.

Ha en bra dag 😊

Likes

Comments

Hej på er 💗

Idag just nu så sitter jag i tåget är på veg till Helsingfors och lyssnar på Ed sheeran ,
idag skall jag ut på stan på kvällen 🎉 jag känner att göra något en att gråta hela tiden över honom ,idag blir det fest 💗 😉.

Hoppas att ni har en bra dag 😘.

Likes

Comments

Hej på er 💕.

Kärlek och kärlek och kärlek varför kan man bara inte glömma en som man endå aldrig kommer få i sitt liv att det måste ta så ont kan man bara inte glömma det .... gå vidare och va som om inget har hänt ... men nej just nu känns det som om jag bara vill gå bort från allting , jag är kär i en och han har en annan som han älskar , dessutom så skulle det inte ens gå att vi skulle bli tillsammans alla har sina regler skolor jobb och så vidare ... Idag sa jag till en person att jag är kär i honom ... det gick ju så där helt okej , men att veta att man aldrig i hela sitt liv kommer att få honom , han finns bara i huvet och man bara drömmer om honom så jobbigt 😴.... alla har vi våra kännslor alla är inte alltid glad och lycklig! just nu är jag inte glad och lycklig , nej just nu mår jag inte så bra! , det känns lixom så att vad jag en gör är fel , jag vet att jag har dom bästa vänner och familj och släkt och så där , men endå känns det ensamt , som om att jag inte är nöjd med mig själv . jag vet att alla är lika värda och perfekta ❤ men endå känns det att jag inte är det och att jag bara är nån , det är svårt att förklara hur jag känner mig 😴. men just att allt bara är fel . Ja på tall om regler och jobb kärlek , nej man får inte va tillsammans nej man får inte göra det och det.... Okej så klart det är bra att det finns regler och så! Men det känns just nu så ont när man är kär i nån som man aldrig kommer få 😑 ... Vad gör ni när allt känns fel och när man är olycklig kär ?? .
Never give up .

Likes

Comments

Hej.

Idag har jag varit till min gammla skola i sjundeå för att dom hade nån läse stund :) , så jag for dit med min mamma och min mamma läste sina böcker till klasserna 😊, här ser ni lite bilder i skolan 😉 .
Det känns alltid så Roligt och komma och hälsa på till sina gammla skolor :). Nu är jag hemma igen 😊.
Ja och nästa tisdag så är det Alla Hjärtansdag vi har i skolan en tävling och det är att man skall klä sig i kärlekens färg rött och rosa ❤ den linjen som har mest färger vinner 😊 och så skall man också ge krammar till många som vill 😉 då skall man sen skriva sitt namn på papper 👌  , och så skall man också va kärleksfull 😉❤ , det kommer bli så Roligt 😊.

Mamma som spöke i skolan 😂

Likes

Comments

Hej :).

Här är lite bilder från veckoslutet och några är från sommaren 😊 .

Jag mår helt okej ni kanske läste föra bloggen så där har jag skrivit lite 😉 så ni som inte har läst den kan gå och läsa den om ni vill 😉 ☺, idag är det söndag och jag skall inte göra så mycket mera idag , men jag far imorgon till skolan till karis och sen far jag till Ekenäs ☺ .
Ha en bra dag ❤.

Likes

Comments

Mockisliv

  • Blogkeen
  • Nouw