Hej på er 💛.

Tänkte skriva lite om min morgon, vi kan börja med att jag vaknar kl " 07:00 Nu r jag är här i Sjundeå och Ekenäs. Ja jag vaknar efter det klär jag på mig kläder som jag har färdigt satt ut, sen sminkar jag mig. Sen går jag och driker Te. Jag kan inte äta nåt på morgonen för det är för tidigt, men  när jag vaknar kl 10 eller 11... Så då kan jag äta morgonmål. Sen far jag till jobbet.

Som sagt, där har vi Te, älskar te 😋.

Jeps lite om min morgon, då när jag är här vid sjundeå och ekenäs .

Ha en fin dag alla 💛 puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Och så kom den dagen man blev 19 år ❤.

Hej . Idag är det min Födelsedag, och jag är då 19 år, vi körde till ekenäs med några vänner. Och fira där. Sen va vi där i Ekenäs.

Sen körde vi hem mina vänner.

Och nu är jag hemma och skall äta och se på film 👍🎉. Vi var också på Santa fe, och va där en stund med vännerna

Skön dag idag. Tack för alla fina gåvor som jag fick 🎁🎂

Santa fe .  Fin dag och ännu skall man njuta av dagen idag . puss och kram 🎉❤

Likes

Comments

Hejsan igen 😉.

Tänkte skriva lite om vad som gör mig Lycklig, alla gör nåt som blir Lycklig .
Här är 10 saker som gör mig Lycklig 😊

1. Människor som man kan tala med om vad som hälst och genast får ett leende.

2. Att få se havet tror att många redan vet det 😉.

3. När nån frågar hur man mår

4. Kärlek

5. Vänner
6. Att bara va den man är
7. Att få se dom man inte sett på länge" då menar jag länge länge sedan
8. Att få nya vänner
9. Att få skratta
10. Att få börja om allt dåligt till det bättre, fast det kan gö ont men bara gå vidare 👍.

Hoppas att ni tycker det var roligt att läsa.. Och skriv gärna vad ni vill att jag skall skriva om 💓 På min instagram @mocki_l 😸. Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla ❤.

En Blogg dag idag, och det är fredag hur har eran fredag varit eller hur kommer den att va ?, min fredag har varit jätte bra. Jag for till Toppan och hälsade på, där har jag gått en tid, länge sedan man va där, och nu idag var jag och såg alla gamla och nya människorna där. Det var så Roligt att va där igen en dag, som att tiden nästan stanna, fick alla minnen tillbaka då jag gick där, allt kom i mitt huve men då den tiden var 😊.

Jap så är dagen slut snart igen...

    Annars har jag nog kännt mig helt ok, inte mått så dåligt eller ledsen mera.. Utan jag gör min grej och inte tänker så mycket vad som är vad... Bäst så 😉.

Men ha en jätte bra dag alla 💖

Puss och kram 💚

Likes

Comments

Hej alla 💛.

Min dag har idag varit helt som vanligt, varit på jobb, och sen kom jag hem till sjundeå.   Jag gick ut och fota idag också men jag sätter dom bildenra sen när jag kommer upp till Nykarleby igen.

En snabb bild tagen i Ekenäs idag på dagen .

Jep dagarna går så snabbt, så snart är man uppe där igen, jag skall va där nu två veckor sen kommer ju julen så kommer hem då.    Hur känner jag mig att komma dit igen efter allt kaos, känner att jag gör min grej inte blanda mig i, i andras saker eller vad människorna tycker och tänker om mig om dom inte gillar mig, så då får dom gö det .. Men jag skall va där och göra det som är viktigast som skola och allt annat där!.

Jep Om man gör sitt och tänker på hur du mår bäst går allt bra igen.

  Nu skall jag göra klar tills imorgon
Gonatt och puss och kram ❤

Likes

Comments

Hej alla.


Det är lördag, men skriver här nu, jag han inte skriva på fredagen.

Har planer för min födelsedag, som är nästa lördag.

Jag skall fira den i Ekenäs, med några vänner på ett cafe .


Jep jep , hur jag mår nu när jag är här i Sjundeå joo helt bra nog bättre eller vet inte om jag skall säga bättre, men nog helt ok, att va här igen på samma ställe eller mitt gammla jobb.

Hur är Kärleken idag hur den ser ut för mig ?..


Jaa, det kan man undra tror inte att jag tänker så mycket på det just nu utan bara gå vidare med allt gammal.

Och sen får man se vad som händer med det... Försöker att inte tänka på det fast ibland kan det bli rätt så svårt att inte tänka på sånt
Människor kommer och går..

Jag har börjat se på en jätte bra serie som heter Scream, det är en skräck serie som en av min vän visa riktigt bra! .

Idag skall jag inte göra så mycket.

och inte imorgon häller, men på Måndag skall jag tillbaka till konsten igen, får se hur dagen blir och veckan kommer att se ut då .Men ha en bra dag alla <3 puss och kram.

Likes

Comments

Hej alla. 💛

  Som många kanske har sätt och hört, så är jag nu tillbaka till konsten, som är i ekenäs. Sen far jag upp till Nykarleby igen, jag är några veckor här nere, så är här på min födelsedag som är nästa veckas lördag.

Nå ja iallafall, så har jag ritat idag mandala 😍

Blev nöjd med dom. Efter att ha varit på jobb, så gick jag till bibban och äta mat och sen for vi hem till sjundeå

Och då imorgon igen på samma ställe, sen när dom veckorna har gått kommer jag upp ... Får se hur det går sen. Men nu skall jag ta de lugnt ha en fin kväll. puss och kram 💖

Likes

Comments

Hej alla 💙.

Hem resan, i tåget hur det gick ja 😅.. Vi kan börja med att säga att jag är ganska trött efter en massa massa saker, nå först så när jag köpte en coca cola ni vet en sån där flaska, så när jag öppna den så ran det ut helt av den i tåget så vått, när man satt där också, sen kom det en tant som sa att jag har hennes sitt plats och den var ju fullt av coca cola också 😅.  Nå men sen efter det tappa jag bort mina hörlurar, förstås inte hittat dom så måste köpa nya då. Men hemma nu efter en lång resa i tåget 😂.
Och mycket saker och veskor har man ju också med .

Mitt skåp i skolan 😅... Någras skåp är fullt av skol saker, men här är allt annat 😉

Nå ja nu är jag hemma här  skall va länge på lia, alltså jag skall va i ekenäs på konst och hantverk, på mitt gammla jobb för att jag skall testa på olika saker nu, sen får vi se vad jag gör sen. Men min mamma kör mig på måndag till ekenäs upp dit.

Så är jag där några veckor också 😊.

Ha en fin kväll alla 💙 . Puss och kram

Likes

Comments

Hej alla 💙.

Blogg dag idag, 😍.
Yess, fast min dag har varit helt dålig igen en dag som är dålig. Det har kännt nu att jag nästan varje dag har dålig dag.. Alltså då menar jag att jag är trött, och ledsen, och inte vill något mer att nu orkar jag inte.
Vill bara bort från allt, och bara fa till en annan värld.  Jag känner att jag inte är nöjd med det som jag valde att va här uppe i nykarleby, att en dag är den bra och en annan alltid skit dålig, vist man kan ju ha dåliga dagar men nu tycker jag att jag alltid har dåliga dagar, varje dag som går är dålig.

Kanske jag valde något som känns fel, och då måste man bara ta i det och göra det som känns rätt.

Idag var jag i skolan i ett rum som man får vila sig när man inte orkar med nåt, känndes helt okej att få va där istället, en att göra mat. Men endå känns allt så fel och dåligt, känns att jag inte känner igen mig själv mera.....

Så är det ... Detta som står är sant ❤

Man måste bara gå vidare, gör det som gör dig glad. Vad med dom människorna som för dig att lysa upp din dag.

Men lite Roliga nyheter här, som ni ser så är jag uppe på en liten film på you tube 😉, skriv bara detta namn så kommer det upp

Hoppas ni alla haft en fin dag 💖 puss och kram

Likes

Comments

Hej på er alla 💗.

Som några av er kanske har sätt, att jag nu gjort på fb en sida som jag delar min blogg på. Nu till dagen, jag gick till skolan och vi hade den rosa dagen idag, alltså canser dagen, och det betyder mycket.. Alla eller några var klädda i rosa, och så tala vi lite om det ❤.

Här nere kom det snö, igår ganska mycket också.

I skolan idag som vanligt, vi for och köpa skor till köket. Nu är jag här på elevhemet, inte gör så mycket sitter ned några vänner.

Jag har varit ganska sjuk, också nu men en dag var jag borta från skolan. Men idag gick jag till skolan men lite trött och så där ännu 😞..

Inte så fin selfie, men den duger 😊.

Ha det bra alla
puss och kram

Likes

Comments

Mockisliv

Blogkeen
Nouw