Mockisliv

Bilder

Hej 💗

Idag har jag varit ute och fota Med min kusin📷 Jag Älskar att fota det gör mig lycklig som ni ser där 😉 bilderna Nu skall jag mysa och höra på music 🎶💖 har ennu höstlov min skola börjar på måndagen ☺ Så nu skall jag bara mysa ;) .

ha en fin kväll 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej 😊.

Idag är det Tisdag Och jag har höstlov nu :)
har inte gjort så mycket idag jag håller på att städa mitt nya rum som jag har Hoppas ni alla har det bra ❤ Nu skall jag snart gå och såva ☺ Gonatt.

Likes

Comments

Hej 😊.

Nu är vi här hos min mommo Och äter god mat 😋  jag känner mig lite sjuk 😕 har ont i halsen och så känner jag mig trött Men hoppas att det går om snart 😊 Då är det söndag imorgon vet inte ennu vad jag skall göra :)...  Här på bilderna ser ni lite mys ❤
hoppas att ni har en bra kväll :) 💖 .

Likes

Comments

Hej på er

Idag for vi med båten till vår holme och vi är här övernatten :) Och sen imorgon skall vi till mommo och mofa :) Här på holmen har vi jätte mysigt vi eldar brasa Och njuter! Och så ritar vi äter gott 😋 Nu skall vi snart se på film och sen såva Zzz.... 💙 Och så blir det en ny dag imorgon ☺.

Likes

Comments

Hej på er 😄.

Igår va det Onsdag och det var så roligt på Tryckeriteatern!! 😇 Jag känner mig alltid så hemma där! 💖 Bästa dagen på Tryckis! ❤  Nu på fredag eller lördag skall vi äta hos min mommo på midddag :) med syskonen! Och det kommer bli Roligt! 😄.
Nu är jag hos Andrea har varit övernatten 💙 Hon är min Bästa vän!! 😇 .
Hoppas alla har en bra dag! Och Godmorgon på er 😅😉.

Likes

Comments

Hej på er 😄.

Idag är det Tisdag jag gick till jobbet för att jag skulle vänta på några andra som kommer med tåget :) Så jag fo och väntade där och jag fick ett ärende av några som jobbar där. Och nån lördag så har dom Mode Show i Ekenäs :) Så dom fråga mig om jag vill va med och jag sa ja! om jag inte har nåt annat då 😊 mer om det får ni sen veta när det närmar sig!! ❤:). Men ja tänk att ett leende kan göra en glad!  Eller en komplimang tänk att allt det där kan göra ens dag bättre! ❤ Ja imorgon så är det tryckis 👌 Och skall försöka hinna dit  :)) .
Ha en bra dag 💗 .

Trevlig flickdagen!! 💖

Likes

Comments

Hej på er 😊

Idag är det söndag Och jag var i Esbo på ett kalas 😊 Och först for jag till min Moster och sen åkte vi till kalaset Det va jätte kiva! 💖 Och imorgon skall jag till skolan 😊 vet inte ennu vad vi skall göra där men det får jag se sen 😉 ja på bilderna ser ni jag och några av mina kusiner 💗. Ha en bra kväll! 😇

Likes

Comments

Hej på er 😊.


Idag är jag i Sjundeå 💚 Och på bilderna ser ni några av våra djur 💛🐰🐁🐤🐥.


Idag har det varit en bra dag 😊.

ni som har Instagram och inte följer mig där 😉 så jag heter @mocki_l 😊 så blir jag Glad 👌❤ .

 

Ha en fin onsdag! 💗

Likes

Comments