Hej alla . ❤. Jag har tänk på en sak länge, och funderat och kännt mig att jag inte kan visa, eller tala om det, för då skulle alla skratta eller hata mig eller stira, på det. Men nu idag har jag tänk och tänk och fundera, att vi är alla är människor som inte är perfekta men endå är vi alla perfetka. Våga visa väm du är, våga visa ditt ärr som du har på din kropp, våga va DU!.. Jag har för länge länge sedan, opererat mig... Och då har jag ju ett ärr, efter det. Jag har inte vågat visa eller prata om det för nån. För jag har varit rädd om nån skulle skratta till det eller säga att jag är inte en vanlig människa.Men det är jag ju, det är vi alla! Ingen skall va rädd att visa sitt ärr, för det är ju din kropp och dina ärr.  Jag vet inte själv varför jag har varit så rädd att visa mitt ärr. Jo föratt om nån skulle skratta och säga att jag inte är vanlig men vad är vanlig ?... Man är en människa så som man är, ingen kan säga till dig hur du skall va! för du är ju du . 
Men så som jag har tänk, så har jag varit så rädd att visa det, va rädd att prata om det .. Men nu vill jag visa och säga, att man skall våga visa sitt ärr, våga visa väm man är.Nobody is perfect.  

Om ni vill veta vad jag har opererat mig, så kan ni sicka, så kanske jag vågar skriva om det.   Det var också nära på om jag nu skulle skriva här, om mina problem... Men jag vill att ni som läser min blogg, skall känna mig lite bättre .
Men jag skall komma ihåg, och du skall komma ihåg, att du är en Människa som alla andra, Du är du . Vi lever bara en gång gör din grej. Gör det som gör dig glad. Live Life .

Hitta inte mina fel... Hitta mina rätt. 💚.

Hoppas ni förstår, hur jag skrivit.. Och mycket nervöst jag är just nu.. Men jag vill skriva det som jag känner, och tänker till er . Puss och kram 😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

     Hej alla 💕.


  Ni som följer mig på instagram, så kanske vet att min laddare gick sönder.Och då är det lite svårt att sätta foton som är på min kamera, så det blir lite svårt att sätta dom via datorn, men skall hitta nåt som går sen . Men jag skriver nu på telefonen, så det går lika så bra också 👍.   Men men dagen idag, skola ... Härligt att det är fredag. Hur har jag kännt mig nu dom här veckorna, helt okej.. inte det bästa men endå bra. Haft lite så där med vännerna upp och ner. Men jag har det bra, och haft kök och allt mycket program . Så skönt att vila lite också .

Vi har haft besök, från tyskland .. Så vi har talat engelska, och så vidare mycket bra .


p.s Mitt instagram är @mocki_l  👍

Idag när jag rev böcker, så hitta jag en fin männing 💓

Här är lite bilder från Nykarleby

Ha en fin dag alla, puss och kram 💛

Likes

Comments

   Hej alla 💕.

Jag har haft det lite mycket på gång så jag har inte alltid hinna skriva på bloggen, men nu när jag hinner och så då kan jag skriva men ni vet hur det är skola skola ..... Allt och göra, så är det när man är ung 😉. Nå ja som ni ser på bliden är det en blus som jag har i köket, jag skall börja i köket, jag byte klass till en ny klass så det blev bättre 👍, nu får jag börja och laga mat, yee det måst man ju ha också .  Ha ha undrar hur det kommer gå med maten ... men nog blir det super. Så jag känner mig nöjd nu också .

Detta har jag gjort idag 👍 det var gott och det gick och äta nog 😉

En bild från söndagen, när vi var i bussen på veg hit upp.  puss och kram 💕

Likes

Comments

       Hej alla ❤.

   Idag är det då dags att åka till Nykarleby igen. Att sitta hela dan i tåget, men endå bra att man har sina vänner där också. Men en sak stör mig det är så fint väder med sol också så skall man, sitta inne på ett tåg, men själv tycker jag om att åka tåg nog att sitta och lyssna på music, och att ha vännerna med.. Och att man har mat med sig då klarar jag mig 👍. 

Och så kan man sova, mysa . 🚅

Vi här hemma har majs på gång just nu och alla dagar, 🌽 själv tycker jag inte om majs har ätit det för mycket 😅... men sånt är det ibland. Kanske ni tycker om majs väm vet 😉🌽👍.

Nå ja, sen blir det måndag och en ny vecka vet inte vad jag skall göra då... men skriver nog sen.  Ha en fin dag ni alla, puss och kram 💕

Likes

Comments

    Hej alla 💓.

Så var veckan förbi, och fredag kväll. Idag är jag hemma i sjundeå, och tåg resan gick bra. Fast det regna ute när vi väntade på tåget ... Och tåget var för senat igen en gång. Men hemma är jag nu. Som ni ser på bilden så är det en smörkniv, som jag lagat i skolan 👍.

Detta har jag gjort i köket. Dom blev nog goda .. lite för sött men gick och äta 😉 .

Sötaste kaninen man ser hemma 😍.

Nu skall jag sova ha en härlig kväll puss och kram ❤

Likes

Comments

                       Hej alla 💛.

Idag har vi hållit på med konst. Det mår jag så bra av, vi har ritat. Imorgon så skall jag pröva på kök trodde det var idag men det är imorgon haft lite upp och ner saker idag 😉. Men imorgon är det kök, så det blir kiva.. 

  Snart närmar sig fredag också då blir det hem resa, vi sitter hela dan i tåget.. men vi har det roligt endå.

Detta har jag ritat idag. Mår så bra när jag får jobba med konst ❤ .

Hoppas ni har det bra alla 💙 puss och kram 💙

Likes

Comments

   Hej alla ❤.   Veckan, hur har veckan varit för mig, själv kommer jag inte ihåg vad jag har gjort ... men jaa på tisdag, så kommer jag att pröva på verkstad, och sen på onsdag kommer jag pröva på kök. Nu kanske ni undrar vad jag menar med att pröva på olika saker i skolan,  jo så här är det jag trivs inte så bra i klassen, så därför vill jag byta klass. Så därför skall jag pröva på olika ställen och sen se vad jag tycker om.

Nästa fredag kommer vi alla hem från skolan, jag far till sjundeå. På lördagen far jag till ekenäs, jag skall se en vän där.. vi skall kankse fa på bio och se IT en film om den kommer ut nu på bio, det vet inte jag ännu. Men annars far jag till ekenäs och så skall vi se vad vi gör där 😊 .

Och så får ni se lite fina höst bilder 😍 ... Hoppas att ni har det bra alla 🌹 puss och kram

Likes

Comments

Hej alla. Nu tänkte jag skriva lite vad jag tänker och tycker om skolan. Alltid när jag börjar i en ny skola,känner jag att jag vill byta skola eller klass, för mig känns det ibland jobbigt att börja i en ny skola.Man vet inte hur människorna är där, är dom snälla är dom såna som säger sanning. Nå ja, jag är inte så nöjd med klassen.. Jag har alla mina vänner i en annan klass, jag tycker bara att denna klass jag är på är så jobbig, på nåt sätt... Jag skall kanske byta klass där som mina vänner är textilinjen. Jag hoppas och önskar att det går!🌹❤ . Annars vet inte jag vad jag vill. Jag skall prata med rektor om det går 😊.   För vist vill man gå på samma klass som sina vänner är på.  Men annars är skolan nog helt kiva, och när man har Roligt med vännerna :).

The Best friends

Efter skolan är allt Härligt, här har jag vänner och allt, där som jag bor på.. så det är inga problem med det... 😇😉 .

Likes

Comments

              Hej alla 💙.

Dagen idag, vi gick ut och gå med skolan, vi gick till skogen. Vi tog bussen till jakobstad, och så gick vi. Jag gick med några vänner, och när vi kom fram till ett ställe där vi grillade korv, men jag tycker inte om korv så jag tog inte det.Inte häller min vän😉. Men jag och mina komppisar, satt där och vi skrattade så mycket.
Sen efter det så gick vi till en strand, och väntade på bussen 🌲🍃🌿 tog några fina foton också. Men en Härlig dag med komppisarna.

Japp, jag hade bra kläder på också så jag kunde gå ut och gå. Här är jag och min vän på stranden.

En ute dag. Som tur att vi hade sol och varmt idag 🌞 . Hoppas ni har det bra.💚

Likes

Comments

                    Hej alla 🌹.

Dagen idag, vi vattnade blommor i skolan med klassen, och så städa vi också.

Efter skolan gick jag och föra bökerna till bibloteket, med några vänner.

Imorgon så skall vi ha gymnastik, sista timmen 😜..

Gjorde också ett hjärta med rönnbär ❤

Det var dagen idag. 💜

Veckoslutet, var jag hos min mommo och mofa och åt middag 💟 . på fredag kom min vän till mig och vi var och shoppa. 

En fin dag och ett fint veckoslut, har jag haft ❤. Hoppas ni också har det bra 💗 . Puss och kram 😊🌹

Likes

Comments

Mockisliv

Blogkeen
Nouw