View tracker

Mockisliv

Här är på morgonen då när dom sminkar mig 😅 Då var jag jätte trött ...

Vist var man ganska Nervös 😅 Här går jag och väntar tills det börjar 👏👍

Hej 💕.

Så dagen börja med att man vaknade i Ekenäs 😊 , Och så gick jag till torget väntade där Och så fixa dom håret Och så sminka dom mig , Sen så vänta vi tills det började , Det var först i början jätte nervös Men det är man nästan alltid 😉 ,Och det gick Super Bra! 👏👍 .😅 Det var två visningar Och på den andra så glömmde jag att jag skulle ha på mig glassögonen två gånger 😂 Men jag gick snabbt efter dom just typisk mig 😅 ..... Men BRA gick det 👌. Det var så Roligt!😍👏 . Det är så Fina kläder som jag hade på mig ❤ . Nu är jag i Ekenäs och imorgon skall jag hem ☺ , En sån här dag idag 👏 , Känner mig lite som en Kändis 😉.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här är en klänning som jag skall ha på mig på Lördagen :)

Likes

Comments

View tracker

Hej ❤.

Idag var jag i skolan och jag och några vänner öva till julfesten som vi har ,vi skall sjunga Tänd ett ljus 😊 Och när vi övade så börja jag och skratta .... 😄 Vet inte varför jag har så mycket känslor just nu ibland kan jag känna mig Glad och så kan jag känna mig trött och jag har lixom alla känslor på samma gång ..... Imorgon har vi Mode övning i Ekenäs 😊, Och på Lördag den 3 December så är det Mode Visning ,kl 12.30 :) i Kungsen 👍 . Nu mår jag helt okej ☺ lite så där trött efter att har varit sjuk ;c.... Men det kommer nya dagar, 💕 Det är så där när man är också lite kär i nån och man vet inte hur det skall bli 🙉 . Men Nu skall jag såva så Gonatt och Ta hand om er 💖💚.

Likes

Comments

Hej 💕.

Och glad lillajul! ❤

Vi kan börja med att ja på tisdagen då när jag var i skolan så kände jag mig trött och så fick jag jätte kallt i hela kroppen 😕 jag hosta också, Och så kom min mamma efter mig jag kom in i bilen och då så börja jag och gråta jag hade så ont i kroppen och jätte kallt 😕 mådde helt jätte dåligt.... Så ja vi kom hem och jag gick och såva Och sen så när jag var vaken , såg jag på Harry potter 1👌👍 den är så bra! 😍. Men nu mår jag mycket bättre 😊
. Skall på måndag till Karis och sen till Ekenäs 💚👍.

Men ha en jätte Fin kväll❤💕👍.

Likes

Comments

Hej 💕

Nu har äntligen blusen kommit 👌 Idag kom min blus till skolan :) har själv ritat av den här bilden som ni ser på blusen , Jag rita den i skolan vi alla fick rita något djur så jag ritade ugglor 😊 , Känner mig nog ganska stolt 👏😅 . Idag var det också Modeshow övning i Ekenäs vi övade hur vi skulle gå 😊. nu är jag i Ekenäs :) , Och imorgon har vi skola 😊. 
Ha en fin kväll 💗

Likes

Comments

Hej ❤.

söndagen är nästan slut för idag Och idag har jag sovit hela dagen nästan Och ätit efter festen som var på Fredagen 😊 👍👏 ,Jag hade så Roligt på Fredag 😍 Jag är så trött idag har varit redan igår på lördagen Men vet varför 😉 , Och imorgon blir det skola i Karis 😊 Och sen till Ekenäs 👍 Nu skall jag gå och såva igen 😉 Men Gonatt 😊 Och ha en bra Kväll. ❤. 

Likes

Comments

Hej ❤.

Äntligen är man 18 år 😄 Jee, igår fira vi med släkten Och vänner 😊 😂 Och så fick jag en kaka i huvet 😅 Som jag hade önskat mig 👌 , Ja så dom sjöng och så fick vi god mat 😋 . Dom kom Också på morgonen och uppvakta mig 💖 Jag fick fina gåvor 🎁😇 . Sen for vi med min bror och hans flickvän på en bar på kvällen 👌🎉💕 Det var jätte Kiva! 😄 Och nu är jag här hos dom i stan 😊 . Sen skall jag hem och öppna alla fina gåvor Och bara Mysa 😍💓😘💗🌹 .
Jag hade Super kiva dag igår!🎉😍👍👌.
Ha en bra dag 😚.

Likes

Comments

Hej 😊.

Idag var det en speciell dag i dag ,jag var inte i skolan idag, jag kom till jobbet och därifrån körde nån mig med några andra som skall till Modeshow så vi var i Axel Och där Så fixa dom mitt hår och så sminka dom mig :) , Så jag vet lite hur jag ser ut sen på Lördagen den 3 december 👌❤,

Ja så det var tisdagen 😊 .

Imorgon är det då onsdag vi skall på tryckis sista lektionen :) Vet inte vad vi skall göra där 😊 Men det får vi se imorgon 👏💗 . Ha en bra kväll 👍❤.

Likes

Comments

Hej ❤.

Idag har jag varit och jobba :), Och här ser ni lite bilder för Modeshow som är i Ekenäs Och det är i december 😊 , Jag var och pröva kläder som jag skall ha på mig på modeshow , och det va kiva att pröva det är också jätte fina kläder tycker jag :) , Jag vet inte så mycket ennu om det Men sen när jag vet mera så skriver jag om det 😊. 

Ha det så bra 👍

Likes

Comments

Hej 💙

Idag har jag varit ute och fota 📷 ❄ jag har också åkt pulka det va länge sen jag åkte 😅 pulka 😂

Här får ni se bilderna som jag tog idag :)

Nu skall jag inte göra så mycket 😊 .
Har haft en helt vanlig lördag :) .
Ha en bra kväll ❤

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw