Personligt
Juni är här och solen har varit framme konstant i snart... Ja hur länge blir det? 3 veckor på en höft. Gräsmattorna är ful gula och dammet yr en blåsig dag som idag. 

Nåväl, snaaaaart flyttar vi! 2 å en halv vecka kvar i denna kommunen. Sedan bli det "hem" igen. 

 

Gjorde nått jävligt korkat härom veckan som fick en jävla onödig konsekvens. Vi höll på att packa ned diverse skålar osv i köket, jag gräver ut en skål från längst in i skåpet som vi använt kanske 3-4 gånger på sin höjd. Vi börjar diskutera om det är glas eller plast för den kändes så konstig i materialet. Så, jag trycker lite lätt på skålen med båda händerna(jaaaaa, jag vet) så bara Pang! Exploderar den jäveln i tusen bitar och jag inser att jag skurit mig dels eftersom det börjar blöda rejält och dels för att jag kände glaset på handen. 

Hoppar över delen då jag rusar genom lägenheten och känner paniken komma och svimningskänslorna dras på Max.

Jag vill verkligen inte åka till akuten men min sambo övertalar mig, så off we go.

Det är först när läkaren kommer in som jag fattar att jag måste sy. Har hela tiden tänkt att dom kan limma ihop det osv. 

Att jag inte svimmade när jag fick bedövningssprutorna är ett under. Fy fan! 

4 stygn senare satt vi i bilen påväg hem igen, med en tumme som skulle hållas upprätt och blickstilla i x antal dagar. 

I tisdags tog jag bortbstygnen, överlevde det också... På nått sätt.

 

Nu till slutversen om detta, jag har sååå ont i tumjäveln... Har tappat känseln i halva tummen och det gör så ont i nerverna där. Svider, ömmar , bultar å bankar. själva såret gör inte ont så länge jag inte kommer åt det eller sträcker det för mycket. Jävla. Helvetes. Skit. De kan ta upp till ett halvår/år innan den blir någotsånär bra igen. 

Så onödigt gjort av mig....Gjort är gjort kommer aldrig igen.

 

Denna månaden skall mamman till vår valp to be löpa och paras med hanen, såå spännande! Så nu hoppas vi på att det blir många valpar !! 

 

Ta hand om er, 

kram

 

Namaste 🙏🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments