Personligt
Ojojoj nu var det längesedan jag uppdaterade bloggen! 

 Mars månad är redan här och snart även våren, förhoppningsvis... 

 

Ja vad har hänt den senaste tiden då... Jo jag har börjat jobba på mitt nya arbete och det går bra, har genomfört varje pass utan att ge upp. Trots att huvudet och hjärnan bara vill kasta in handduken har jag tvingat mig själv att fortsätta "bara en timme till" sedan när den timmen har gått tvingar jag mig att tänka likadant igen " bara en timme till" och vipps så var mitt pass slut och jag kan sätta mig i min bärplockare och köra hem! 

Det värsta är innan, på morgonen när jag ska åka till jobbet, då är ångesten väldigt hög och jag vill bara skita i det och ringa och säga att jag är sjuk. Men än har jag inte gjort det. 

Jag kommer inte upp i ångest nivå "jag-dör-snart-av-ångesten" nivån utan har lyckats hålla mig under den, vilket såklart är jätteskönt men endå så jävla jobbigt. Heja mig endå! 

 

Vad mer.. Jo jag och min kära sambo var inne på både båtmässan OCH mc-mässan(!!!!) åren innan har jag fått sån rå ångest bara av att tänka tanken, men nu så blev det äntligen av, jag gillar att gå på båtmässan och kolla in båtarna och köpa lite lotter osv. Mc mässan däremot var det min sambo som ville gå på, men jag tog tillfället att utmana mig själv som min kbt terapeut säger till mig att jag måste göra, sagt och gjort eller hur! Jag och ca 7000 människor under samma tak, 25 grader varmt i mässhallen, massa ljud överallt och dålig luft. Men jag gjorde det, så fort jag tagit reda på var utgångarna fanns kändes allt mycket bättre. Heja mig igen! 

 

Och kanske det största som hänt det senaste , VI SKA FLYTTA!! 

Helt galet att de blev såhär tycker jag, vi har ännu inte skrivit på kontraktet så vågar inte slappna av riktigt än och våga tro 100% på att lägenheten är vår men typ 90% haha! 

Vi ska flytta till en helt nybyggd lägenhet i våra gamla hemtrakter, jag har varit väldigt skeptisk till att flytta "hem", dels för att det är en liten stad där alla känner varandra och man får aldrig vara anonym och utan att någon vet vad du gjorde igår haha. Men denna lägenheten kommer att ligga utanför stan en bit, inte mitt i smeten och inte för off. Så jag tycker det känns bra, jag kan tillkommer cykla till jobbet! Det är typ 1-1,5 km, dock har vi två bilar så ifall blir det min lilla blåa som får säljas, vi köpte ju en ny bil precis så den behåller vi ju såklart. 

 

känns svårt att göra mig av med bilen på ett sätt, den har ju tillhört mina fina som bor i himlen numera. Den har ett sentimentalt och affektions värde för mig. Men det kanske bara är löjligt? Jag vet inte, oavsett säljer vi inte den nya bilen. Och sambon har ju sin mc också. Man skulle ju kunna tro att vi är fordonslovers, två bilar, en mc och en båt... Men det är vi kanske hehe. 

 

Påtal om båten har vi äntligen beställt enåt nytt kapell till den godingen, vi pratade om det redan för två sesånger sedan men det är så dyrt och vi har inte orkat/vart snåla. Men nu hittade vi en man som gör ett nytt originalkapell till oss! Hoppas att det kommer bli bra, dels med färgen då det är så svårt att se på en liten tyg bit och försöka föreställa sig hur det kommer se ut när det är färdigt. 

 

Nu ska vi laga gulasch soppa, mums! Äta en fin söndagskväll.

 

Kram

Namaste 🙏🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments