Personligt
Oj vad längesedan jag uppdaterade här!

 

Dagarna går så fort, måndag-onsdag-söndag känns som de enda dagarna i veckan tycker jag. 

Jag ska på mitt tredje kbt samtal imorgonbitti. Ska gå dit själv för första gången, gångerna innan har min sambo följt med mig och väntat på mig mesans jag vart där inne. Känns pirrigt och nervöst att gå dit själv fast endå överkomligt, just nu iallafall. 

 

Tanken är att jag ska börja mitt nya jobb snart, dock har nya chefen varit sjuk så jag har inte pratat med henne än. Får se hur det blir och när. 

Jag har sådan hemsk ångest inför detta. Usch.

 

Snön kom i förra helgen vilket var mysigt, mindre mysigt var att snön täcker så bra att det är svårt att se vad som är under. 

Där kom jag promenerandes i torsdags intet ont anande och pffjuuupp så låg jag på marken. Ställde mig upp lika fort som jag föll kändes det som, insåg efter några sekunder att det gjorde väldigt ont på vänster lår och vad, även armbågen värkte friskt. Varför tar man alltid emot sig med armbågen eller händerna? Kanske bättre det än huvudet iofs. 

När en våg av illamående sköljde över mig fick jag panik, trodde jag skulle svimma av. Fick upp mobilen snabbt som attan och ringde min sambo och pratar med honom medans jag linkade hemåt. 

Klarade mig tack och lov utan brutna ben!

 

Är så sugen på att åka skridskor men är inte lika naiv och dum som många andra som efter två dagar med minusgrader snörar på sig skridskorna och ger sig ut på isen! Har läst i tidningen att många gått igenom. 

Har dom bott i stan hela livet och tror att det är som isen i ishallen eller vad? Hey stupid.

 

Idag har jag diskat och tvättat, åkt till en slinga i närheten och promenerat. Är så rädd att köra när de är snö och is på vägarna. Måste öva mig. 

 

Nu har jag lagt mig i soffan och funderar på om jag ska vika tvätten nu eller ikväll, jag får se. 

Promenad eller handla mat i eftermiddag/kväll? Det är frågan. 

 

Här kommer några bilder ifrån den senaste månaden! 

 
 

    
 

Ha det så bra, 

 

Kram

Namaste 🙏🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments