Personligt
Hallå hallå!!! (Reklamen på teve: älskling det står en kille med motorsåg i trädgården, han kanske kan ta ned björken, jag går ut och kollar vad han ska ha i timmen...)

 

Helgen har vart bra, lördagen tillbringades liggandes i soffläge med en ny serie, ny för mig iallafall. Merlin heter den, skit bra! 

På kvällen var det dags för Lisa Nilssons dag i så mycket bättre! Vilken kvinna, vilken röst. 

 

Idag har mitt hjärta och jag haft första advent mys hela dagen, vi var ute på promenad i skogen och plockade vitmossa( jag vet att den heter fönsterlav) men den är vit och ser ut som mossa. In your faces. 

Sedan har vi dratt upp alla jul sakerna ifrån källarn, pyntat och gjort mysigt. Druckit glögg och ätit pepparkakor å gjort julskinka! Supermysigt!  Nu ska stormen Gorm slå till inatt också, han har vallfärdat ifrån Danmark och hit. Snöslask ligger ute på gatorna just nu. Fysatan.

 

Vann på hästarna i lördags också, heja oss!

 

Jag bloggar inte så mycket just nu, vet inte vad jag ska skriva om. Mitt liv är så händelselöst. Typ  lite såhär: idag mjauade jag åt min katt och han mjauade tillbaka. Skitkul ju! 

Idag såg jag en ekorre på min promenad, och en skum gubbe i träskor trotts att det regnade. Sedan såg jag en tant med 4 groteskt stora hundar, den ena av dom sket värsta elefantbajjan. 

Påvägem hem blåste en gul påse förbi och flög rakt upp i luften och gjorde någonslags piruettdans, den flög typ 10 meter upp. Ni skulle sett. Ja ni skulle fan se vad jag ser varje dag. Så jävla ballt allting. Not.

 

Nej vetnifan, livet är en fest. Men när livet är pest så värmer fyllan alltid bäst. Not. Jag har inte druckit alkohol på 2 år. 

Ibland blir jag så jävla sugen, det riktigt suger tag i levern. Den vill ha öl och sprit. Men det blir inget med det. Tur att det är så sällan det där suget kommer. 

Hade jag börjat dricka hade jag inte kunnat sluta, då hade jag tömt hela bolaget.

 

Veckan som kommer nu blir december. Blir julmånaden. Fulmånaden. Alla är bleka och så vita att man nästan blir genomskinlig. Förutom de iddioterna som solar solarium förstås. Och dom som tar flyget till solen en vecka eller två. Jävla puckon allihop. 

 

Nej jag är inte bitter, inte alls. Självklart unnar jag alla jävla idioter som rånar 90 åriga människor på det lilla dom har, och alla puckon som skjuter och bombar ihjäl oskyldiga, och de jävla nollorna som mobbas, slåss och kastar skräp i naturen. Självklart unnar jag er ett fröjdsamt liv. Med en bra inkomst(bidrag, jobb whatever). Not. 

Må ni brinna i helvetet. 

 

Själv sitter jag här och mår piss. Vad i hela helvete har jag gjort för att förtjäna att ha det såhär? Varför ska pissråttor till människor må bra och leva loppan medans jag mår skit? 

Fy fan. 

 

Jo, jag är bitter. Bitter så in i helvete. 

  


Kram på er era jävlar och o-jävlar.

 

 

 

Namaste 🙏🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Personligt
Japp, idag gjorde jag min första grankrans. Jag klippte vanlig rödgrans kvistar och använde mig av en halmstomme. Den blev helt okej tyckte jag! 

 

 

Idag blir det julbord på ikea!

 

Kram
Namaste 🙏🏻

Likes

Comments

Personligt
Så blir det när autokorrekt får stava fritt, men ni fattar endå innebörden era smartisar. Har inte skrivit på ett tag.

Har vart inne i en bubbla med min sambo, en riktig mysbubnla full med kärlek. Vi har varit på häftiga platser och tittat på häftiga  saker. I allafall enligt mig. Fornminnen, grottor, kulturstigav och utsiktsplatser där borgar har legat. Så jävla mäktigt som bryant hade sagt. (70 svordomar på 70 minuter- fett bra jobbat!)

 

Älskar att titta på kvarlämningar från flera hundra eller tusen år sedan, stå och gå där dom har gått och stått och levt för så längesedan. Helt fantastiskt.

 

Men baksidan på vår härliga bubbla var att jag gick sönder ganska så brutalt, revs itu och gick av. Ibland blir det inre trycket för mycket, ibland orkar jag inte mer. Det var det som hände, jag orkade inte med mörkret mer. Jag vill ha ljus. Så jag gick sönder lite, ganska mycket. Jag behövde lite lim.

 

Men nu har jag fått ljus igen, han har gett mig ljus. Gett mig kärlek. Gett mig det jag behövde. Han är ljus. Han har limmet som behövs. 

 

Lyssnar på håkan h som sjunger om en midsommarnattsdröm. Johnny har ett svart moln över sig, det har jag också.  

Han sjunger att Johnny var Evas hjärtas låga, att han var solen när det dagas. Att han var parken när det våras.

Han var solskenet.

 

 

Brännöserenad - så fin!

"Häll ut havet ända bort till horisonten" 

Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

 

Lite flum och lite allvar i dagens inlägg. 

Och lite bilder, några stycken i ett kort utdrag.

 Krispigt väder imorse!

 5 meter i takhöjd och 15 meter lång, en mystiskt grotta från förr.

 Havet- kärlek.

 Här gick gränsen mellan Danmark och Sverige för längesedan, vid denna bäcken hade dom fredsmöten och krigsmöten.

 Min otroliga nejlika som blommat konstant i 6 månader får avsluta detta inlägg! 

 

Kram

Namaste 🙏🏻

Likes

Comments