Header

Mange tænker at deres første indlæg skal være noget specielt, eller omkring dem selv. Mit første indlæg bliver nu bare om min venindes 16-års fødselsdag jeg var til i går<3 Mere specielt behøver det nu ikke at være. Caroline er en af de sødeste mennesker jeg nok har mødt i mit liv, så når du først finder sådan nogle mennesker, giv endelig ikke slip på dem! Vi startede ud med en lille velkomst drik, da vi ankom ved18-tiden. Vi stod og snakkede og det var super hyggeligt.

Mig og min veninde Anna-Sofie stod og snakkede om noget der var sket ovre i skolen. Der havde i længere tid været en Instagram-account med navnet ''Holstedgossip''. Folk kunne sende gossip anonymt, og så ville han lægge det ud offenligt Jeg var godt klar over hvem der havde accounten, men jeg grinede bare af det fordi, altså, hvem skulle blive kede af det? Det var der så åbenbart nogen der gjorde. Og vi blev alle samlet i auditoriet. hele vejen derhen havde jeg lavet jokes som ''Ej jeg griner altså, hvis det er noget med holsted gossip''. Og det var det. Der var blevet skrevet om en dreng fra paraelklassen. og han var dybt ulykkelig. Faktisk brød han grædende sammen, lige ved siden af mig. Jeg grinte ikke. Jeg fik faktisk tårer i øjnene. fordi jeg havde jo faktisk på en eller anden måde været med. Nej, jeg havde ikke gjort noget, men jeg havde ladet det ske. jeg havde været passiv. og det er lige så slemt som at fysisk mobbe. Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg ville aldrig være den person. men det var jeg. uden at jeg selv havde set det. derfor, hvis at du nogensinde lader mobning ske, så er du automatisk også med, om du vil det eller ej. Sig nej til mobning!

Men som jeg kom fra, festen var super hyggelig. Aftensmaden kan jeg ikke huske navnet på, da det var noget jeg aldrig havde fået før. Jeg mødte også nogle af Carolines veninder, De var alle sammen super søde. Jeg fik vist drukket lidt for meget, for jeg var vist den eneste der var fuld (upsi). Men sådan en, laver vi vist alle sammen, en gang i mellem. Hvordan var jeres fredag aften? <3Her har vi Anna-sofie (Hende med det søde smil der kigger på kameraet) >

​En meget glad fødselar ^

Likes

Comments