Header

Jul er den dejligeste tid på året. Hvor tit har man ikke lige hørt den sætning? Men den åh så søde juletid, er måske ikke lige på listen, ver mine højdepunkter. Faktisk, så er jeg ikke den store fan af julen. Misforstå mig ikke, da jeg var lille var julen det bedste. Man fik gaver, god mad og fik set sine bedsteforældre. Men som man blev større, forsvandt den der julegnist ligesom. Julemaden begyndte at smage lidt mere kedelig, og stresset over juleindkøbende blev større. Min mormor dødede i julen, hvilket jeg nok aldrig vil ligge skjul på, har ødelagt julen for mig. Dog, når jeg tager i skole om morgnen, og ser den lille nissegave der ligger på mit bord, eller høre den der julesang i radioen, for nok 5. gang i dag, det gør bare ens humør lidt bedre. Bare det at man vågner op om morgnen, og kigger på kalenderen, en dag mindre, til juleaften. Man render konstant rundt med den der lille dejlige knude i maven. Men som skilsmissebarn, er der på mange punkter julen er lidt sværere. Mine forældre fx. Kan aldrig finde ud af hvor os børn skal være i julen, og snakke sammen vil de ihvertfald ikke! Desuden jo ældre mig og mine brødre bliver jo større bliver presset på at købe julegaver også. Desuden hader jeg at holde jul hos min far. Kunne jeg selv bestemme, så skulle jeg både holde jul OG nytår hos min mor. Hos hende, kan jeg gå hvor jeg vil, gøre hvad jeg vil, og kommer hjem når jeg vil. Med min far... Ja der skal jeg jo nærmest i seng kl 21. Så store ændringer er svære at tilpasse sig hver anden weekend, og så kommer der problemer. og diskutioner. Så siger min mor jeg skal holde jul hos min far, og han siger jeg skal holde som hende. Nu skal i lige vide at næsten al deres kontakt sker imellem os børn, og det slider altså også på mig. Som den ældste (Og mest modne) er det self. mig der skal tage slæbet. Heldigvis er mine bedsteforældre rigtig gode til at hjælpe mig igennem alt, især når det brænder på. For når man har to forældre der bagtaler hinanden hver gang de får chancen, så er det godt med nogle neutrale bedsteforældre. de vil jo altid det beste for en. Jeg har min bedstemor, som et godt eksempel. Vi fortæller hinanden alt, og ser hinanden flere gange om ugen. Et godt råd: Få et tæt familiemedlem du kan snakke om alt med. Det vil gøre alting nemmere. Selv hvis du er nød til at forklare et par teenage-slang, eller to.

Likes

Comments

Mange tænker at deres første indlæg skal være noget specielt, eller omkring dem selv. Mit første indlæg bliver nu bare om min venindes 16-års fødselsdag jeg var til i går<3 Mere specielt behøver det nu ikke at være. Caroline er en af de sødeste mennesker jeg nok har mødt i mit liv, så når du først finder sådan nogle mennesker, giv endelig ikke slip på dem! Vi startede ud med en lille velkomst drik, da vi ankom ved18-tiden. Vi stod og snakkede og det var super hyggeligt.

Mig og min veninde Anna-Sofie stod og snakkede om noget der var sket ovre i skolen. Der havde i længere tid været en Instagram-account med navnet ''Holstedgossip''. Folk kunne sende gossip anonymt, og så ville han lægge det ud offenligt Jeg var godt klar over hvem der havde accounten, men jeg grinede bare af det fordi, altså, hvem skulle blive kede af det? Det var der så åbenbart nogen der gjorde. Og vi blev alle samlet i auditoriet. hele vejen derhen havde jeg lavet jokes som ''Ej jeg griner altså, hvis det er noget med holsted gossip''. Og det var det. Der var blevet skrevet om en dreng fra paraelklassen. og han var dybt ulykkelig. Faktisk brød han grædende sammen, lige ved siden af mig. Jeg grinte ikke. Jeg fik faktisk tårer i øjnene. fordi jeg havde jo faktisk på en eller anden måde været med. Nej, jeg havde ikke gjort noget, men jeg havde ladet det ske. jeg havde været passiv. og det er lige så slemt som at fysisk mobbe. Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg ville aldrig være den person. men det var jeg. uden at jeg selv havde set det. derfor, hvis at du nogensinde lader mobning ske, så er du automatisk også med, om du vil det eller ej. Sig nej til mobning!

Men som jeg kom fra, festen var super hyggelig. Aftensmaden kan jeg ikke huske navnet på, da det var noget jeg aldrig havde fået før. Jeg mødte også nogle af Carolines veninder, De var alle sammen super søde. Jeg fik vist drukket lidt for meget, for jeg var vist den eneste der var fuld (upsi). Men sådan en, laver vi vist alle sammen, en gang i mellem. Hvordan var jeres fredag aften? <3Her har vi Anna-sofie (Hende med det søde smil der kigger på kameraet) >

​En meget glad fødselar ^

Likes

Comments