Header
View tracker

Åh älskar Lush! Köpte en massa nytt idag ihopp om att få bort min akne!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Vid ungefär tre idag åkte jag, Amber och Julia in till stan. Vi alla behövde köpa lite saker och sedan tog vi även en fika också vilket var jättemysigt!

Likes

Comments

I Torsdags så var jag, Pauline och Matilda vid Triumf och åt glass, det var jättemysigt! Vi träffade även Matilda och Paulines kompis där. Sedan på kvällen åkte vi hem till mig och drack té och spelade kort och yatzy.

Anledningen till att jag inte alls har bloggat är för att jag jobbat en massa och sedan har det varit så fult väder att jag knappt gjort något intressant. Nu ska jag i alla fall försöka att blogga mycket!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag försökte jag sova ut så länge det gick, jag är nämligen en morgonmänniska och brukar vakna runt 8-9 på helgdagarna, idag lyckades jag dock sova tills tjugo över tio.
Låg och drog mig lite i sängen innan jag fick stressfixa mig för att sedan cykla det snabbaste jag kunde till bussen. Åkte hem till Saga och hängde där i några timmar vilket var väldigt mysigt innan vi tog en promenad då jag skulle till min moster på släktkalas, så hon lämnade mig där kan man väll säga, då jag knappt hittar haha!
Sedan var jag då på släktkalaset i några timmar och åt en massa mat och en massa tårta.

Likes

Comments

I onsdags så köpte jag en Gopro hero 4 silver, jag ville ha en kamera som man kunde filma och ta kort med i vattnet men även på land. Tyckte att en Gopro verkade najs så det var helt enkelt det jag köpte.
Har inte testat den så mycket än på grund av brist om tid men kommer använda den massor nu i sommar och förhoppningsvis så kan det bli bättre bilder hit också!!

Likes

Comments

Nu har jag jobbat i åtta hela dagar, det är hemskt. På så många olika sätt är det hemskt.
Jag känner hur ångesten kryper fram så fort jag sätter foten på jobbet eller faktiskt så fort jag tänker på att behöva jobba.
När jag kommer hem från jobbet har jag ingen ork till någonting, jag hinner inte träffa vänner eller min pojkvän för att jag är alldeles för trött. Tror ni inte jag får ångest över det också? Jo då!
Och idag, idag är det fredag vilket betyder att jag inte behöver sätta min fot på det där hemska stället imorgon utan jag kan göra vad jag vill idag. Men vad gör jag? Jag sitter i mitt skafferi och äter riskakor eller kollar på en film jag sett tusen gånger, jag orkar ingenting.

Missförstå mig inte nu, jag tycker vanligtvis att det ganska kul att jobba, något som måste göras liksom, men det är just detta jobb som tar så psykiskt på mig. Jag har kompisar som trivs jättebra på sina arbeten, det är bara jag som fått tur i oturen att få just detta jobb. Men är samtidigt väldigt lycklig lottad som var en av de "ganska" få som fick sommarjobb, så samtidigt är jag tacksam.

Nu är det i alla fall bara 11 jobbdagar kvar och jag får tänka på vad jag kommer att kunna göra för alla pengar i stället för att fortsätta klaga. Tänkte bara dela med mig utav lite tankar då sommarjobben man får från kommunen inte alltid är de bästa jobben och att personalen kan utnyttja en lite ibland.

Likes

Comments