Godmorgon!
Hästarna är matade å kaffet är på bordet. Haft en superbra morgon så idag blir en bra dag.
Fixade även mitt franska nummer till svenska telefonen igår, så nu behöver jag inte ha två telefoner!
Senare i dag kommer jag ha ett berättelse inlägg där jag berättar om hur jag fick detta jobb och vad de är jag gör på mer exakt. Men de är senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har vi mockat ur alla stallar och stoppat nytt fräscht halm åt allihopa. De var första mockouten för mig i år! Var sjukt tungt efter att ha vilat i 3 veckor när jag var i Sverige. Men allt gick bra å vi hade pigga glada hästar som skulle ut idag!
Älskar måndag 👌🏻

Att ta bilder när man går är inte de enklaste men här är iallafall två halvdåliga bilder!

Nu ska jag slänga mig i soffan å glo lite tv innan vi ska kvälla.

Likes

Comments

Eftersom jag inte bloggat på över ett år tror jag så kanske de är dax att visa vad jag faktiskt jobbar å gör på dagarna?
Eller vi kan ju börja med att jag var hemma nu under jul och nyår för att träffa först och främst familjen, vilket jag hann. Så han träffa några av mina vänner också! Var super kul att vara hemma igen så de är jag super glad för!
Kom tillbaka till Frankrike den 4e januari och den kvällen kom de första fölet hos Maja och Jan.

Den var en cool lite tjej som är hur söt och framåt som helst!

Jag är superglad att vara tillbaka och snart så ska vi ut och ta ut alla hästarna.

Och varför jag inte tagit bort alla gamla inlägg är för att jag personligen tycker de är kul att kolla tillbaka på hur de var för ett år sedan.

Likes

Comments

Efter jobbdag idag så är jag gode sliten! Blir en tidig kväll eftersom jag jobbar imorgon också! Jag vet att de varit tråkiga inlägg på senaste men har inte haft tid... Nästa vecka är jag ju ledig så då blir de fler och roligare inlägg!

Snart blir de nog läggdax å lite plugg.

Likes

Comments

Trött men jobb morgon ska de vara! Var supertaggad på löning men då slog de mig att jag får de den 15e. Så får hålla ut nån dag med att handla. Jobbade kväll igår så var lite småseg nu innan jag drack kaffe.

Likes

Comments

Efter att ha varit ledig idag har jag sovit bort halva. Har även plugga lite, varit ut med hunden å var förbi kiorrepirren. Fick även min favorit mat så nu blir de filmmys och uppstigning tidigt!

Skulle även göra lite övningar på yogabollen men fick en hund som tyckte jag borde ge upp träningen...

Likes

Comments

Efter en mindre bra ledig lördag tar jag å hoppas på bättre dag idag. Ärligt är de ju bättre att jobba helg än att vara ledig. Trodde aldrig jag skulle säga så men de är faktiskt så! De positiva av gårdagen var god middag och kul att träffa några kompisar.
Var även förbi Piteå som också var en höjdpunkt!

Amen ny dag nya tag! Ska försöka dra mig ur soffan och gå ut å skotta!

Likes

Comments

Har inte hunnit blogga för har haft fullt upp! Igår fyllde Ronja hela 23år och jag kunde inte fara dit. Men vi får fira lite extra när jag kommer dit! Jobbade även igår kväll så de var därför jag inte ides blogga...

Nu har jag städa å möblerat litegrann och ska snart iväg för kvällsjobb igen! Är även ledig ihlegen så då kommer väll nå roliga inlägg?!?!

Jo! Har ju även tagit bort löshåret så nu är man korthårig igen... Menmen, får fixa de när jag har tid å lust! 

Likes

Comments

En tidig morgon med sent jobb, ska in mot stan å sova lite mer eller vila senare? De får man se hur mycket energi denna brud har. Känner mig halvdöd, så förhoppningsvis somnar jag om ett tag.

Likes

Comments

Min lediga dag har bestått av en lång promme med Flizan.

Och även en massa bak! Hann baka semlor och massa scones. Helena kom även å hämtade mig så for vi på XXL å handla lite.
Jag älskar ju rosa lite för mycket så de blev en rosa yogaboll, rosa sockar, rosa tränings underkläder och snoddar. Har ju även tidigare fått ett rosa underställ tidigare så idag blev jag helrosa!

Likes

Comments