View tracker

Efter jobbdag idag så är jag gode sliten! Blir en tidig kväll eftersom jag jobbar imorgon också! Jag vet att de varit tråkiga inlägg på senaste men har inte haft tid... Nästa vecka är jag ju ledig så då blir de fler och roligare inlägg!

Snart blir de nog läggdax å lite plugg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Trött men jobb morgon ska de vara! Var supertaggad på löning men då slog de mig att jag får de den 15e. Så får hålla ut nån dag med att handla. Jobbade kväll igår så var lite småseg nu innan jag drack kaffe.

Likes

Comments

View tracker

Efter att ha varit ledig idag har jag sovit bort halva. Har även plugga lite, varit ut med hunden å var förbi kiorrepirren. Fick även min favorit mat så nu blir de filmmys och uppstigning tidigt!

Skulle även göra lite övningar på yogabollen men fick en hund som tyckte jag borde ge upp träningen...

Likes

Comments

Efter en mindre bra ledig lördag tar jag å hoppas på bättre dag idag. Ärligt är de ju bättre att jobba helg än att vara ledig. Trodde aldrig jag skulle säga så men de är faktiskt så! De positiva av gårdagen var god middag och kul att träffa några kompisar.
Var även förbi Piteå som också var en höjdpunkt!

Amen ny dag nya tag! Ska försöka dra mig ur soffan och gå ut å skotta!

Likes

Comments

Har inte hunnit blogga för har haft fullt upp! Igår fyllde Ronja hela 23år och jag kunde inte fara dit. Men vi får fira lite extra när jag kommer dit! Jobbade även igår kväll så de var därför jag inte ides blogga...

Nu har jag städa å möblerat litegrann och ska snart iväg för kvällsjobb igen! Är även ledig ihlegen så då kommer väll nå roliga inlägg?!?!

Jo! Har ju även tagit bort löshåret så nu är man korthårig igen... Menmen, får fixa de när jag har tid å lust! 

Likes

Comments

En tidig morgon med sent jobb, ska in mot stan å sova lite mer eller vila senare? De får man se hur mycket energi denna brud har. Känner mig halvdöd, så förhoppningsvis somnar jag om ett tag.

Likes

Comments

Min lediga dag har bestått av en lång promme med Flizan.

Och även en massa bak! Hann baka semlor och massa scones. Helena kom även å hämtade mig så for vi på XXL å handla lite.
Jag älskar ju rosa lite för mycket så de blev en rosa yogaboll, rosa sockar, rosa tränings underkläder och snoddar. Har ju även tidigare fått ett rosa underställ tidigare så idag blev jag helrosa!

Likes

Comments

God morgon! Idag är jag ledig å redo för mera bak. Ska alldeles strax stiga upp, göra kaffe, gröt å Flizan mat.
Ni som har mig på snap fick höra Benz vråla igår när jag kom å hämta Flizan. Haha något kul, hörde henne skrika å vråla när jag gick. Marskatten verkar ha börja redan nu...

Likes

Comments

Sprang å handla lite mjölk och började baka! Hann med scones och choklad kakor. Vart hur gott som helst! Har även diskat å städat hela köket, så duktig har jag varit. Nu har jag ännu lite för mycket energi så snart kanske det blir att spring ner å handla lite kattmat mm.
Men ska ju även vila lite innan kvällsjobb. 

Likes

Comments

Efter att ha vaknat 174629 gånger inatt så vakna jag påriktigt vid halv nio, nio. Har lega å slöa hur länge som helst men nu gick jag upp å gjorde gröt å kaffe!

Blir ingen lunch med Helena idag så ska nog ta mitt arsle å fara mot Hertsön :)

Likes

Comments