LA

för snart en vecka sedan tog jag & 3 andra roomates vårat pick & pack, & drog till yosemite. Otrolig natur, kallt som fan. man behövde mer än en & en halv dag, men det vi såg var fantastiskt

puss&jordgubbar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

LA

Idag är det 89 dagar sedan jag stod på landvetter, idag är det även 76 dagar kvar tills jag står på landvetter igen, idag är det 62 dagar kvar tills jag får krama mamma och pappa igen. Saknar min familj så otroligt mycket, vill bara krama om alla, vill ha vattenkrig på altanen, vill vara med på söndagsmiddag.

Man kan väl säga att livet rullar på, även ifall jag än kanske inte har hittat på något speciellt så går dagarna fort. Jag börjar bli rätt uttråkad på dagarna då jag går i skolan 2 dagar i veckan och alla andra i lägenheten går 4-5 dagar, så det blir att man inte gör speciellt mycket, men har många planer som ska bockas av.

Härromdagen åkte jag och Ginger ner till stranden vid solnedgången och tog massa fina kort, kan lägga upp några. På lördag ska vi på Horror Night på Universal Studio. Jag har även varit på mitt första fratparty, vilket var sjukt rolig upplevelse, ett stort hus med maaaaaaaassa fulla sköna ungdomar som festar ihop!

Man får perspektiv när man drar såhär, har lagt märke till många personliga sidor i mig själv som är nya, och även sidor som jag har vetat att jag haft men kanske inte tänkt så mycket på. Jag har lärt mig att uppskatta mig själv och faktiskt tycka att jag är viktig, jag betyder lika mycket som alla andra, vilket jag aldrig har tyckt innan.
Jag har lärt mig vad jag faktiskt har för vänner, vissa har jag kommit närmare sedan jag kom hit och vissa har jag inte pratat med alls, vissa har jag försökt prata med men dom har puttat iväg mig. Jag har insett vad vissa har gjort, och att jag faktiskt har tillåtit dom att trycka ner mig, att dom har fått mig att tro att jag inte är lika bra och viktiga som dom. Detta är mitt liv, och jag håller fortfarande på att kämpa med att jag måste inse att jag är huvudrollen i den, och inte bara ska vara en stöttande biroll i deras.
Jag har alltid känt mig stark i min personlighet, och nu känner jag mig starkare än någonsin.

puss&jordgubbarj

Likes

Comments

LA

​Ja, vad ska man säga? Vi i lägenhet 221 har haft en jävla dålig time:ing på allt när det gäller boendesituationen. Vårat kontrakt går ut 25 september, och bara för det har folk praktiskt taget kunnat packa sina väskor och dra. och det är ungefär vad dom har gjort, och för att förlänga det så behöver vi vara totalt 7 människor, vi var 4. Lång och krånglig historia senare så har vi i alla fall fixat situationen, vi får i alla fall flytta till en mindre lägenhet i samma byggnad, så det är skönt att det är löst. Så innan söndag så ska allt vara färdig flyttat, vilket är 4 dagar bort, tror vi kan andas ut när allt är färdigt. Nya lägenheten har nummer 603, vilket betyder att det är på 6 våningen, vilket betyder att moa ska gå upp och ner i massa trappor dagligen, då det finns bara en liiiten hiss, och jag ställer mig ju gärna inte ens i en stor hiss. Kommer bli kul när man har storhandlat. 

Likes

Comments

LA

​Hejsan hoppsan lillebror!

Skolan började för en vecka sedan och vi kan säga att det har varit full gång efter det. 10 timmars plugg, redan första veckan, tack för den! :) Nä men ändå känner jag mig väldigt taggad till att faktiskt börja plugga och göra något vettigt med mitt liv. 

Känner mig redan som hemma, tycker att omställningen har varit väldigt snabb och smidig, så det kan ju inte bli bättre än så här. Jag har kommit in i en period då jag tänker på alla hemma, alla fina minnen man har med folk och att jag verkligen bara vill krama om min familj. Allt kommer till och från, och allt kommer i vågor. En stund jag har svårt att släppa är mitt oooootroligt vackra hejdå med jens, det där hejdået som bara jens lyckas med, det där hejdået som slutar med att när jag åker ifrån honom så får jag panikattack och börjar spy. Det är nog ett av mina finaste minnen jag har, men jens har också varit en av de finaste vänner jag har haft. Jag är glad facebook finns. 

Jag vill verkligen inte åka hem, men ibland hade det varit skönt ifall alla fina människor kunde komma hit, då hade jag varit lyckligaste människan på jorden. Men samtidigt vet jag också att det kommer bli så bra när jag väl träffar dom igen, då kommer denna perioden kännas som ingenting. Och jag är ju faktiskt här för att lära känna nya människor och ha den bästa tiden i mitt liv, så människorna hemma får faktiskt vänta.

Sen hjälper det såklart att jag nu har massa plugg, och att jag har fina roommates. Dom får vi inte glömma, dom människorna som gör de flesta stunder här nere. Alla vi är otroligt olika men vi får det att funka ändå, och vi har kul, vi kan acceptera att vi är olika och fortfarande tycka om varandra. dom är min nya familj nu, och jag gillar den.

puss&jordgubbar

Likes

Comments

LA

såååå, såhär bra var jag på att blogga, suprise surprise! de senaste dagarna har jag & erica försökt hitta olika bra shoppingcenter samt har jag försökt hitta någon slags väg eller trygghet i detta kaos. för det är kaos att flytta hit, inte "hej-skjut-mig-i-huvudet-nu-tack" kaos, utan bra kaos.
jag har börjat komma in i det, jag har börjat vänja mig, jag har börjat inse att jag inte bara är här på semester & att detta faktiskt nu är mitt hem
kvällarna har spenderats på bästa svensson sätt, sällskapsspel, skitgubbe (eller vändtio som mina rumskamrater från mitten av sverige säger?), monopol & cluedo. blev även en runda schack, men jag kände att äldreboendet inte är dags än, någon gräns får man ju ha 😉
även blivit två nya tatueringar, en till min finaste syster som lyser upp vardagen genom att skicka söta milo-bilder & ge otroligt stöttande närvaro genom telefon & en till min fina morfar
lägger upp lite diverebilder från de senaste dagarna, utan någon som helst ordning eller sammankoppling

puss&jordgubbar

Likes

Comments

LA

Var som sagt på skolan idag och valde kurser. Är nöjd med schemat jag fick ihop, en engelskakurs, en matte och två psykologikurser. På tisdagar går jag i och för sig till tio i tio på kvällen, men det är värt det eftersom jag bara går i skolan två dagar i veckan. Så massa ledig tid till att hitta på saker och plugga.

När jag kom hem började vi snacka om ifall vi skulle dra ut idag, men efter att både jag och Erica somnade så struntade vi i det, så nu har vi varit nere på 3th street och ätit crêpes och letat efter klackskor till mig eftersom det är ett måste att få komma in på krogen. (sexismen är på topp)

Likes

Comments

LA

Så, 21 juli satt jag på Landvetter flygplats och väntade på flyget som skulle gå till Stockholm, och sedan vidare till Los Angeles.
Efter att jag hade sagt hejdå till mina vänner satt jag vid gaten och väntade på boarding. Jag satt och tänkte "Vad håller jag på med? Varför utsätter sig en människa på det här sättet? Varför är jag inte som normalt folk och kommer på idéen och sedan skjuter undan i tanken 'mitt liv är bra som det är, mitt liv är bekvämt'" Man kan säga att jag hade en gnutta panikångest.
Flygrädd och allt som jag är gick resan otroligt bra, från dörr till dörr. Vilket jag egentligen visste att den skulle göra, men man måste ju hispa litegrann.
Visste även att de första dagarna skulle bli jobbiga, vara i en helt ny stad, inte känna någon, eller veta någonting. Men jag har gjort det förr, så varför inte göra det igen. Nu en vecka senare känns det bra, det har det väl gjort hela tiden, men nu har jag mer koll på läget.
Jag har varit i skolan två gånger denna veckan, en gång för att checka-in och en gång för att göra prov så man hamnar på rätt nivå. Om sex timmar ska jag dit igen och välja kurser, sen är jag ledig i en månad. Vi får se vad man hittar på då

2200 colorado ave.
my new home

Likes

Comments

LA

Jag har funderat nu i en vecka ifall jag borde skaffat en blogg eller inte. Blogga är ju inte direkt min grej längre, samtidigt jag tycker det är kul att gå tillbaka och läsa om vad man har gjort. Så jag har nu bestämt mig att jag kan ju ge det ett försök. För min egna skull, för att jag ska ha att gå tillbaka och läsa sen. Så ifall ni vill läsa min blogg, kul, men förvänta er inte massa inlägg och uppdateringar.

Jag har i alla fall för drygt en vecka sedan flyttat till Los Angeles, eller Santa Monica om man ska vara riktigt exakt. Och här planerar jag att vara och plugga 2 år på Santa Monica College.

Så det är väl det.

Likes

Comments