Många på min Facebook har antagligen hört om att jag och Ewelina blev "rånade" i helgen, eller att vi blivit av med våra mobiler samt åkt med polisen osv. Både jag och Ewelina får massa frågor så tänkte jag kunde skriva ett blogginlägg istället för att fylla Facebook ang det.

På lördag, klockan halv 2 någon gång natten mot söndagen, skulle vi gå hem från Suads då en utländs kille kom fram till oss och sa "lighter lighter" precis som att han knappt kunde engelska. Så vi gav honom en tändare. Sen sa han "I will learn you to dance!!" och vi sa att vi inte ville och skulle hem. Då tog han tag i oss och drog i oss och började dansa. Han satte även sin fot mellan våra ben så vi inte kom någonstans. Så vi var fast där med honom i ca 15 minuter innan en kompis till honom kom fram och sa "ursäkta kan jag också få låna tändare" på svenska. Sedan började han också tjata om denna dansen de kallade något som jag inte minns. Men vi fortsatte förklara att vi ville gå men de höll fast oss. Tillslut sa de bara "Tack tjejer vi måste gå, ni verkar vara jättetrevliga" under tiden de stog där fick jag ett sms så jag höll min mobil uppe ca 2 minuter innan de lämnade oss, så skulle svara på de smset direkt vi gått därifrån, så säg 10 sekunder efter de gått. Jag sa till Ewelina att min mobil var borta och hon sa att hon skulle ringa den med sin mobil, som hon då också upptäckte var borta. Så vi vände oss om, och på 15 jävla sekunder var de borta. Vi sprang till torget och fick låna en mobil och ringa till polisen som kom till torget direkt och tog emot en anmälan. När vi gick hem tänkte vi "vi kommer aldrig få reda på vilka de va och aldrig mer se våra mobiler".

Men på söndagen ringde Ewelinas systers pojkvän och trodde sig se de personerna nere på torget, så han hämtade oss i sin bil. Mycket riktigt satt de där, så vi ringde polisen som "inte hade någon patrull" i närheten, så de kunde ta en stund. När de sedan började gå ifrån torget åkte vi efter dom i bil, och såg då vilken gata, hus och lägenhet de gick in i. Så vi åkte hem och ringde polisen igen, som kom ganska snabbt och hämtade oss hos Ewelina så vi fick åka med och visa. Men de kunde inte gå in i lägenheten då pga "de va släckt i den", sent på kvällen plus att de fick ett larm. Så arga åkte vi hem och la oss för att gå till Ewelinas skola dagen efter. Jag skulle kolla min Facebook snabbt på måndagen och såg då att min mamma skrivit att polisen hade telefonerna men att vi inte får hämta dom än. Men vi bestämde oss att åka dit dagen efter, som är idag. När vi kom dit, väntade poliserna redan på oss, de hade försökt komma i kontakt med oss. Så vi fick kolla igenom 12 bilder, peka ut de skyldiga och tillslut fick vi tillbaka mobilerna. De sitter tre gripna, och de känns så jävla bra :D !!!
 

Mitt sim-kort är borta, men de struntar jag i. Och mitt minneskort är slängt vilket är rätt tråkigt med tanke på alla bilder och filmer som ligger på de.. Menmen, mobilen har jag iallafall nu! Så väntar på mitt sim-kort så är allt som vanlig igen. Förhoppningsvis kommer de bli en rättegång, och de hoppas jag. Jävla as.

Inne på polisstationen stog de ca 6 kassar FULLA med stöldgods som de tagit. Och ja, det var utlänningar. Fått massa klagomål på när vi skrev att "tattar blattar" snott våra mobiler, för folk trodde att vi antog det. Visst att vi kanske inte hade behövt uttrycka oss så, men vi visste ju också att det verkligen var det.

 

Här har ni artikeln från dagens TTELA

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"En natt hade en man en dröm. han drömde att han gick längst en strand tillsammans med gud. på himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. han märkte att efter varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter, de ena spåret var hans, de andra var guds. när den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden,
då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett  par fotspår. han märkte också att detta inträffade under det mest ensamma och svåra perioderna av sitt liv. detta bekymrade honom verkligen
och han frågade gud om detta ; herren du sa den gången jag skulle bestämma följa dig att du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen men jag har märkt under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det bara funnits ett par fotspår, jag kan inte förstå att du lämnade mig när jag behövde dig som mest. herren svarade ; mitt kära barn, jag älskar dig och jag skulle aldrig lämna dig under tiden av prövnigar och lidande. när du bara såg ett par fotspår, då bar jag dig

vad är det med dig? du måste resa dig och se vart denna vägen leder, simma ner på botten. mannen fuck din heder, brorsan jag ber dig, ställ dig upp, ställ dig upp.
vadfan är det med dig? är du rädd att någon häromkring ska se dig? är du rädd att någon här ska dra ner dig? brorsan jag ber dig, ställ dig upp.
"

- Kartellen 

Texten är inte 100% korrekt, men vad gör det om hundra år? Lägger mig i sängen, kollar film & taggar jobb 07-21 imorgon!

Likes

Comments


 
 

Likes

Comments

jag överdriver inte när jag säger att detta vart den värsta natten i hela mitt liv! linnea låg och sov, jag & julia kollade på film, när det helt plötsligt knackar jätteförsigtigt på dörren, följt av hysteriska knackningar + att personen ringde på dörren i panik kanske 20 gånger, så vi kollar på klockan och ser att den är 02:40 och tänker "vem i helvete kommer vid denhär tiden?" så julia går och ska kolla i kikhålet. då står de en gubbe där med något svart i handen med keps och tittar ner i marken så vi vågar självklart inte öppna. efter de va vi rätt uppjagade men tänkte efter några timmar att vi får försöka sova. innan vi la oss var jag inne på ttela och läste om en grej som fick igång mina tankar i huvudet vilket ledde till att jag inte kunde sova, så jag skulle gå och sätta mig i julias kök i väntan på att min mamma skulle vakna till liv och ringa mig när en tjej (kan inte säga hur gammal hon var men äldre än 30) går förbi fönstret och stannar vid linneas cykel, så jag sitter och tittar på henne eftersom jag trodde hon skulle sno cykeln. efter en stund ställer hon sig och råstirrar mig rakt in i ögonen i kanske två minuter innan hon försvinner runt fönsterkanten, så jag tänkte att hon gick vidare. men helt plötsligt dyker hon upp vid rutan igen, men denna gången ställer hon sig med händerna på rutan och trycker hela ansiktet mot rutan och står och kollar på mig i flera minuter och jag vågade självklart inte röra på mig. sen backade hon ett steg och tog upp något ur sin innerficka på jackan så jag sprang in och väckte julia i full panik. HAHA sen låg jag klarvaken tills klockan var 8 imorse. aldrig vart så rädd i hela mitt liv. ska aldrig flytta hemifrån. fyfan.

 

vid tre tiden i eftermiddags mötte jag iallafall min goa vän Färs, eller Jennifer som hon heter, och tog bussen ut till överby. hade öppnat en asgrym affär där idag, där jag fick med mig ett Lil Wayne linne ifrån! Har ett vitt sen tidigare men detta var svart och större, love it! sen ett par leggings eftersom tröjan och jackan jag tänkte köpt självklart var slut. så imorgon åker jag med mamma till torp och kikar och tar en liten mysdag med henne innan jag åker och myser med bästavän! men innan de, måste jag färga håret och smörja in mig med någon slags brun utan sol. kommer inte ihåg vad den heter men den är skitbra, så tänkte lägga ut bild och tipsa om den någon dag!! (skulle gjort det idag men jag och Färs solade förut så har bränt mig på halsen/hakan så tänkte låta huden vila över natten hahahah) plus att jag ska färga håret, fullt upp imorgon med andra ord! känner att detta blev ett väldigt långt inlägg, inte meningen haha...

 

bilderna är snodda från Färs blogg! 

 Likes

Comments

känns i kroppen att man lever idag! vaknade hos Zarah igår, och drog vidare till Julia & Fredrik för fix innan vi drog till Jesper på förfest. sen drog vi vidare till Suads där de va mycket trevligt folk :D lyckades självklart få mig och julia utslängda. tycker dock inte de hade någon anledning att kasta ut oss, för de kom fram en gubbe började prata med julia som var arg, så jag sa till honom att han skulle låta henne va, då tog han tag i min arm och jag sa att han skulle släppa, då visade det sig att han ägde stället så vi åkte ut. men vi fick komma in sen igen! sen splittrades alla, de va bråk, poliser, tårar, ännu mer bråk, ännu mer poliser osv, så  jag ringde min mamma och åkte hem. de va bara på slutet där kvällen spårade, så tack alla för en bra kväll, innan de spåra ur :)

mamma slutar 4, då ska vi käka middag, sen åka ner till vänersborg och hämta min grejer hos julia & fredrik, och sen ska jag spendera resten av dagen i sängen med senaste avsnittet av Sons Of Anarchy och några avsnitt Pretty Little Liars.

 


Likes

Comments

nej, idag är det ingen vanlig dag, för den 21 november 1990 föddes världens bästa storebror, min förebild. han har bevisat för mig att man kan nå sina mål sålänge man kämpar och inte ger upp, att ingenting kommer gratis här i livet. jag är stolt över att säga att han är min storebror, och ännu mer stolt när han presenterar mig som hans lillasyster. han är den starkaste personen jag känner och en av de få personer jag alltid kommer ställa upp för oavsett vad. skulle inte kunna tänka mig ett liv utan honom, aldrig.

 

grattis Dennis, jag älskar dig till tusen heart

 

 Likes

Comments

Jag skulle kunna göra allt, verkligen allt för att ni skulle komma tillbaka. Eller bara kunna spola tillbaka tiden och kunna få spendera en sista dag med er. Ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta & jag kommer alltid att älska er.

 

 

 


Ronja

 

 

Lovis, min finaste bästa vän..

 

Saga

 

Tiger


 

 

Lizzi

 

Ekko Langkjær, finaste bebisen..

 

Måns

 

Älvis

Likes

Comments