Vardag

Hej allihopa! Var ett tag sedan jag skrev här nu. Mitt augusti var fyllt av en massa roliga händelser men även en massa velande fram och tillbaka. Jag kom som tidigare nämnt in på utbildningen jag sökte och hade en väldig beslutsångest angående ifall jag skulle tacka ja eller ej. Det hela slutade med att jag tackade nej tillslut. Dels för att jag fick ett jobberbjudande men även för att jag inte alls var särskilt sugen på att börja plugga nu i höst. Nu har jag jobbat på i snart två månader och jag är väldigt nöjd med mitt beslut! Universitetet är något som kommer att finnas kvar när jag än vill börja och förhoppningsvis ska det inte vara några större problem att bli antagen på nytt.

Utöver att jobba så har jag även hunnit med en Londonresa tillsammans med min bästa vän som innehöll (väldigt) mycket shopping och annat trevligt. Tänkte sammanställa det i ett annat inlägg nu i dagarna! Ska snart iväg på ännu en resa som ska bli jätterolig eftersom den går till en stad jag aldrig besökt förr, berättar mer om detta i ett annat inlägg också!

Förövrigt så tycker jag att det är SÅ mysigt att det äntligen blivit så höstigt ute! Tycker att det är så vackert med de orangea löven och att luften börjar bli kallare, känns så frisk att andas in haha..

Kramar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Funderingar

Hej godingar!

Tänkte skriva lite om min ångest och obeslutsamhet inför framtiden. Vilket jag knappast tror att jag är ensam om! Jag tog, som många säkert vet, studenten nu i juni och mina planer inför hösten har minst sagt varit varierande under det sista gymnasieåret. Jag har pendlat från allt mellan vilka olika högskolor jag skulle söka vidare till mellan huvrida om jag ens skulle börja direkt efter gymnasiet. Till slut blev jag så trött på mig själv att jag tänkte "whatever fuck it, jag söker in för säkerhetsskull så får vi se om jag kommer in så kan jag ta ett beslut senare!".

Det visade sig att jag blev antagen. Till min drömutbildning. Vid mitt drömuniversitet. Ändå kan jag inte riktigt glädjas. Jag vill resa, jag vill jobba, jag vill träffa människor, jag vill vara fri ett tag. Samtidigt hade det känts otroligt dumt att tacka nej till det jag vill läsa mest av allt och riskera att inte bli antagen nästa gång jag söker. Så jag gjorde samma sak igen. Sköt upp beslutet! Jag tackade ja och tänkte "äsch jag har tid på mig att bestämma mig men jag tackar ja för säkerhetsskull".

Nu sitter jag här. Med mindre än tre veckor kvar till en potentiell skolstart och har ingen aning om hur jag ska göra. Ska jag tacka ja? Tacka nej? Jobba? Resa? Säsonga i fjällen? Om jag känner mig själv rätt kommer beslutet inte tas förrens dagen innan uppropet, kanske samma morgon som uppropet. Då kanske jag är redo att besluta vad jag ska göra med mitt liv. För just nu, just nu i detta ögonblick känner jag mig bara förvirrad och frustrerad över att inte ha något svar på vad jag vill. Det som är mest jobbigt är att det inte finns någon som kan säga till mig vad som är rätt att göra. Min framtid ligger bara i mina händer, och i mina endast.

Likes

Comments

Mat, Resor

Godmorgon!
Här kommer lite bilder från i tisdags när jag träffade Olivia. Pga jobb, resor osv så har vi inte hunnit ses så mycket nu i sommar så ni kan ju gissa ifall vi hade mycket att prata om!

Mötte upp henne i Lund efter jobbet och vi satte oss sedan på Stortorget där vi satt i flera timmar. Vi beställde in en flaska vin och senare en gudomligt god pizza! Om lite drygt tre veckor ska vi åka till London ihop så en grovplaneringen av vår weekend där blev gjort! Tycker att det är skönt att planera lite i förväg, speciellt när man är iväg så pass få dagar som vi ska, så att man hinner njuta av staden så mycket som möjligt när man väl är där. Ser väldigt mycket framemot det!

Kramar

Likes

Comments