Lifestyle

Wow vilken härlig helg.
Fredagen var fullproppad med jobb men på lördagen var jag helt ledig för första gången på länge. Så jag startade dagen med en härlig sovmorgon och en god frukost. Sedan var vi barnvakt till min systerson över dagen, alltid supermysigt att hänga med honom.

Klockan 16 mötte jag och Molly upp Sarah och Bella i stan för att sedan åka till affären och handla allt vi behövde till kvällen. Det bjöds på god middag, prosecco och goda drinkar! Och vi får inte glömma VÄRLDENS godaste dessert, mangosorbet med granatäpple och turkisk yoghurt<3

Söndagen bestod av bakishäng på väla och Ikea med Sarah och sedan myskväll med Bella också. Man får passa på att fylla på med lite Bella-energi innan hon åker tillbaka till Stockholm.

Hoppas ni hade en fin helg.
XOXO

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Travel

En härlig bildbomb från min nya favoritstad, London.

Denna staden har en otroligt härlig atmosfär, men så är det även sen gammalt att jag trivs betydligt bättre i storstäder överlag. Vill i alla fall verkligen åka hit så snart som möjligt igen, kan verkligen tipsa alla att åka dit någon gång i livet. Dock var det rätt kallt när vi var där, skulle nog hellre åka dit på våren eller sommaren så man slipper frysa...

XOXO

Likes

Comments

Lifestyle

Startade dagen klockan 9 på gymmet. På schemat stod det armar och även lite rygg/mage. Är fast besluten att få tillbaka mina träningsrutiner som en gång fanns automatiskt i vardagen.

Efter det bar det snabbt hemåt och så gjorde jag mig iordning inför ett jobbpass mellan 12:30-18. Perfekta tiden enligt mig. Det är sååå skönt att hinna göra något innan och ändå ha hela kvällen kvar när man kommer hem!

Just nu sitter hela familjen bänkade framför Familjen Parnevik. En STOR favorit hos oss alla!

XOXO

Likes

Comments

I måndags var vår sista dag i London och än hade vi inte ätit en ordentlig brunch. Vi hade hört mycket om All Bar One, så vi tänkte att vi var tvungna att testa. När vi kom dit blev jag väldigt imponerad över hur gulligt ochfräscht ställe det var, häftigast var nog trappan som de hade i baren. Det var liksom en sådan som man kan åka runt på, som i filmer (se bild ovan). Så coolt!

Först beställde vi in en varsin latte och, som allt annat kaffe jag drack i London, så var den supergod. Kan också ha varit för att det var den första kaffen för dagen... Sedan beställde vi in en varsin avokado-toast och även pannkakor. Båda maträtterna var lite halvt kalla när vi fick in dom, så det var ingen hit. Avokadomackan var annars jättegod, pannkakorna med, fast aningen torra... Väldigt synd.

Jag tror inte jag kommer åka tillbaka till just detta restaurangen nästa gång, utan hellre testa på något annat. Trots det dåliga betyget så blir ju allt så mycket bättre med bra sällskap, och jag hade det bästa<3

XOXO


Likes

Comments

Travel

Victorias secret affären på New Bond street har gett ordet "fancy" en helt ny innebörd. Var tvungen att ta x antal bilder på alla vackra underkläder och bord, undies är nämligen någonting som ligger mig varmt om hjärtat.

XOXO

Likes

Comments