Hade träning idag 17.30-18.40 och nu ligger jag bara i sängen hemma och äter lite popcorn. Johan (min pojkvän) är hemma hos sig och jag hos mig då jag har tidig borta match mot västerås imorgon.

Denna dag har jag inte gjort så mycket, har legat i sängen hos J till 3 sen åkte vi iväg till media markt och köpte ett datafodral till min dator.

Nu ska jag bara chilla hemma och ta det lugnt för ska upp 08.00 imorgon senast. Och efter matchen ska jag in och kolla på brynäs dam när dom möter djurgården.
Hoppas ni har en bra fredag!

Likes

Comments

Hej!

Detta är mitt första inlägg så jag tänkte berätta lite vad som kommer att skrivas på denna blogg och även berätta lite om vem jag är. Och jag tänkte börja med att berätta vem jag är.

Jag är en tjej som är 19 år och kommer från en liten ort som heter Skärplinge, ungefär 7 mil (?) från Uppsala och 4.5 mil från Gävle. Just nu spelar jag ishockey i SHK och det är även min modersklubb, för två år sedan gick jag till Brynäs IF och spelade med deras damlag en säsong. Jag tog studenten i juni 2016 och just nu har jag inget fast jobb utan vikarierar runt på olika förskolor/skolor. Men jag letar förfullt efter ett fast jobb.

Ni kommer få läsa om det jag älskar mest. Jag älskar mode, att träna (oftast) och bara chilla hemma med min familj och pojkvän. Ni kommer även att få läsa om min resa att övervinna min prestationsångest och få tillbaka mitt självförtroende. Ni kommer även få se bilder som jag själv knäpper eftersom jag älskar att fotografera. Och har ni tur kanske ni får några bilder på gelénaglar som jag själv gör hemma, bara för att jag tycker att det är roligt. Jag är inte utbildad och jag är inte så speciellt bra på det heller (än haha).

Men detta beskriver nog ganska bra om vad som kommer att skrivas på denna blogg och jag hoppas att ni kommer att tycka om den!

Nu ska jag ta och sova lite så jag är pigg imorgon!

Godnatt, xoxo

Likes

Comments