Ella ÄLSKAR diskmaskinen! Så fort den är öppen så ska hon vara där och pilla på allt och gärna plocka ur besticken, även när dom är smutsiga.

Igår när hon stod lutad mot den öppna luckan så tappade hon fotfästet, ramlade och slog i munnen i den. Självklart blev hon ledsen men det gick över snabbt och allt var lugnt. Tills det började rinna blod ur hela munnen!

Förmodligen har hon spräckt läppbandet och det blöder ju alltid som tusan i munnen pga alla blodkärl. Som tur var så har vi faktiskt det allra första tandläkarbesöket inbokat idag så dom får titta på det. Skönt att vi inte behövde åka in på någon extrakontroll.

Jag som hela tiden har gått och väntat på fler tänder är nu glad att hon bara har två stycken i underkäken och dom sitter kvar där dom ska.

Bilderna är från igår när vi gick ut i "stormen" och gungade lite!

Likes

Comments

I samarbete med Twistshake

Martina Aldén

Stort grattis till vinsten 😃 du har fått ett mejl om hur du går tillväga för att hämta ut din vinst.

Svaret på frågan: Vad heter Twistshakes svarta nappflaska, är alltså "Superhero".

Tack till alla som var med och tävlade ☺️

Likes

Comments

Titta in imorgon för att få veta vem som är vinnaren av en valfri nappflaska ifrån Twistshake 😃

Likes

Comments

Vill du vara med och tävla om en valfri flaska ifrån Twistshake?

Tävlingsregler hittar ni i mitt förra blogginlägg!

Glöm inte att ni kan använda er av min rabattkod moavvictoria20 när ni handlar på http://twistshake.com/
Då får ni 20% på hela sortimentet 😃

Likes

Comments

I samarbete med Twistshake

Vill du vara med och tävla om en valfri nappflaska från Twistshake i valfri storlek och tillbehörande super-mixer och behållare?

Det enda du behöver göra är att svara på frågan: Vad är namnet på twistshakes svarta nappflaska?

När du klurat färdigt så ska du kommentera svaret och din mejladress nedan!
Tävlingen avslutas på torsdagkväll.

Glöm inte att skriva din mejladress också så att jag kan kontakta dig om du vinner!

Till er som inte kan vänta på priset får ni en rabattkod – använd koden moavvictoria20 och få 20 % på hela Twistshake’s sortiment.

PS: behöver ni hjälp med att hitta svaret kan ni ju alltid kika in hemsidan http://twistshake.com/

Likes

Comments

" I samarbete med Twistshake"

Eftersom att Ella bestämt sig för att inte sluta äta på natten så var vi i behov av fler flaskor. Vi är mer än nöjda med våra Twistshake så när de hörde av sig och ville skicka en flaska till så tackade vi absolut inte nej!

Denna gången fick pappan välja färg och jag är inte förvånad över valet. Den gula flaskan är väldigt snygg!

Som tidigare har jag självklart även nu en rabattkod till er! Ange moavvictoria20 så får du 20% rabatt på ditt köp. Super 😃

Hemsidan hittar ni här: https://twistshake.com/

Likes

Comments

Idag har det minst sagt varit en dag helt i vår smak!

Vi har varit på museet tillsammans med Hanna och Esther några timmar. Dom har ganska bra och barnvänliga utställningar nu med ett sagoslott och en rutschkana i form av en drake. Där fanns även ett rum med några spännande uppstoppade djur att klappa på.

På vägen hem somnade Ella i vagnen men vaknade ganska snart efter att vi kommit hem pga sin förbannade hosta som ALDRIG försvinner. Vi har fått hostmedicin utskriven men det är näst intill omöjligt att få i henne något då hon kniper med hela munnen så fort man kommer nära och lyckas man få in något så spottar hon bara ut det igen.

Imorgon ska vi träffa Hanna och Esther igen men även Elin och Agnes och så ska vi gå på öppet hus på förstavalsdagiset. Efter det ska vi hem till Esther och leka så morgondagen blir nog precis lika mysig som den här!

Likes

Comments

På bloggen har det varit tomt men hos oss har det varit full rulle!

Några saker vi hunnit med under tiden vi varit borta härifrån är:

* Julavslutning på simmet. Vi alla fick ha tomteluva och dansa kring den flytande granen samtidigt som vi sjöng jullåtar. Fantastiskt kul!

* Ella ställer sig nu upp mot i princip allt. Det är nog bland det roligaste som finns för hon vill sällan sitta ner nu.

* Luciadagen använde vi till att julbaka tillsammans med Ellas mormor och moster. Det resulterade i en enorm mängd chokladkola, några lussebullar, saffranssnöbollar, bröd och pepparkaksbrownie.

* Ella tar sig numera framåt. Inte särskilt elegant men framåt går det med någon typ av "sittkryp".

* Vi har hängt massor med kompisar och fikat i mängder.

* Ella har börjat vägra burkmaten. Nu vill hon mest äta ersättning eller bitar av vår mat.

* Hon har även gått från att vila 3 gånger om dagen till att nu bara vila 2. Vilket resulterar i att läggningen om kvällarna går otroligt mycket smidigare.

* Vi har testat att måla med fingerfärg för första gången. Det var mycket observerande och ganska lite målande från Ellas del. Färg i hela munnen lyckades dock undvikas. Skönt!

Hoppas ni haft det bra och att ni är sugna på att fortsätta följa oss ☺️

Likes

Comments

Det är inte en så enkel sak att få med 6 stycken bebisar på bild. Framför allt inte att få dessa 6 bebisar att titta in i kameran och se någorlunda glada ut samtidigt.

Efter att ha sett dessa bilderna så får vi nog konstatera att bebisars vanligaste min är en förvånad sådan!

Vi gjorde ett bra försök iaf men Esther ville titta på Maja, som ville äta på nappen. Samtidigt som Ella och Agnes båda vill leka med den röda gaffeln. Gustav sitter i egna tankar och sekunder efter att bilderna är tagna så dyker Villiam med ansiktet först ner ifrån madrassen.

Men så härliga dom är allihopa. Och vad kul det är att se att de redan är så olika personer trots att de inte ens hunnit fylla 1.

Tack så mycket för idag mamma&bebisgänget! Jag och Ella är så glada att vi har er 💗

Likes

Comments

Just nu har vi en jätterolig period där Ella vill vara vaken till halv elva på kvällen och sen vill hon inte sova ordentligt på natten.

Inatt har vi nog inte sovit mer än max 40 min i sträck och sedan har hon vaknat och velat äta eller bara vara sur. Men vi fick sova lite längre i morse i alla fall så man får väl vara nöjd med det lilla. Nu ligger hon faktiskt och sover och har gjort i ungefär 30 min och jag hoppas innerligt att hon inte tänker vakna mer ikväll.

Jag är dock extremt kluven i hur vi ska göra. Ella vägrar för tillfället att ligga i sin egen säng och om hon skulle vakna mitt i vilan så blir hon jätteledsen för att hon ligger där och så kan man inte somna om henne. Så vi får nu somna henne i våran säng vilket inte är något problem egentligen. Förutom att idag när hon vaknade efter att ha vilat och jag skulle hämta henne så låg hon på mage i fotändan fast att jag lämnade henne på rygg i andra änden. Vi lägger ju alltid täcken och kuddar som en mur runt henne men det är tydligen inte tillräckligt längre.

Så vad tusan gör vi nu? Hon måste ju sova vilket hon vägrar i sin egen säng, men samtidigt så kan vi ju inte riskera att hon ramlar ner ifrån vår säng!

Likes

Comments