Hallloj! Igår gjorde jag inte så jätte mycket på förmiddagen mer än lite plugg, vid 1 tiden mötte jag upp Tilde och Signe inne i Richmond då vi skulle spela in en podcast till Kultur och. idéhistorien. Vi satte oss på ett kafé och skrev klart vårt arbete och spelade in, det tog ganska lång tid men nu är det gjort och inskickat.

Idag började jag halv 11, hade matte och två timmars håla där jag passade på att göra tyskläxan med Julia och Olle, vi hade sedan engelska innan det var dags för oss att ta oss in till London då vi skulle besöka Westminster Abbey, Det var trevligt, en väldigt fin byggnad, vi var på en budtjänst eller något liknande men mer gjorde vi inte.

Sitter nu och käka min älskade marabou som äntligen kom på posten, skulle egentligen fått den för två veckor sen men det blev inte riktig så. Har även precis ätit kvällsmat då det tar ett tag att komma hem, var hemma runt sju halv åtta så ska inte göra så mycket mer än att äta choklad och ta det lugnt. Börjar inte jättetidigt imorgon och har bara en vanlig skoldag, måste sen sätta mig ner och göra klart min novellanalys och det är väl det som händer här borta just nu.

​Ciaooo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments