Idag var ingen vanlig dag, för idag fick jag och Signe träffa Olle efter ett halv år isär då han gick ett helt år på SSL och vi åkte hem innan julen. En väldigt mysig och underbar dag som bestod av mat, skratt, shopping, fika och ett regnigt Göteborg som bjöd på lite solsken då och då.

Dagen började med att jag och Signe tog tåget från Falkenberg till Göteborg C strax efter nio, när vi kom fram så regnade det så det första vi fick göra var att gå och köpa ett paraply. Efter att vi hade köpt paraplyet gick vi till ett ställe som heter JOS men tyvärr var det stängt så vi fick gå till ett litet cafe för att Olle skulle inte komma på ett tag och affärerna hade inte öppnat. Vi tog en varsin kanelbulle och bara satt och pratade innan det var dags att gå till ZARA, fick med mig två plagg hem. Sedan slog klockan äntligen 12 och började gå till Centralen för att äntligen möta Olle, underbart var det att få höra hans röst igen då vi sågs inprincip varje dag som jag bodde i London. Vi gick runt i Göteborg, åt lunch, shoppade lite och tog en fika + en massa bilder innan det var dags att skiljas åt och säga hejdå :(

Men dagen har varit underbar och förhoppningvis tar det inte 6 månader tills nästa gång vi ses igen då det inte är lika långt ifrån varandra nu som till London. Imorgon blir det en ny dag i Göteborg då jag ska på Coldplay som jag ser väldigt mycket fram emot och vem vet om jag se Olle igen då han också skulle dit, man kan alltid hoppas<3

Nu ska jag kolla på någon serie innan jag ska sova, så godnatt!!

​ciaooo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag får sommarlov imorgon, så otroligt skönt att slippa allt plugg men så fruktansvärt läskigt att tvåan redan är över som jag inte riktigt kan förstå. Vart tog tiden vägen? Jag spenderade 4 månader i London, en stad som jag hade besökt tidigare men denna gången skulle jag bo där, helt själv utan min familj och trygghet som finns här hemma.

Tiden för fort och jag känner inte att jag hinner med allt jag vill göra, jag önskade att jag tog vara på helgerna som jag hade i London. Jag kunde har gjort så mycket men ändå inte då jag inte alltid mådde så bra. Jag skulle aldrig vilja byta ut de fyra månaderna jag hade men jag skulle gärna vilja ändra på ett flertal sätt för att jag skulle ha mått så mycket bättre. Det tar att sitta och läsa igenom mina gamla inlägg ifrån höstas men jag är ändå glad att jag skrev så att jag på något sätt kan få uppleva allt igen. Älskade London som fick vara med om mycket, kommer alltid att ha en speciellt plats för mig även fast det fanns mycket att ändra på.

Men jag hänger inte riktigt med, gymnasiet har gått så otroligt snabbt och att jag bara har studentåret kvar innan verkligheten vänta bakom dem stängda dörrarna kan jag inte riktigt förstå. Jag känner mig vilse men jag vet ändå vad jag vill göra efter jag har tagit studenten. Jag vill jobba på ett jobb där jag trivs som fisken i vattnet, jag vill ut och upptäcka vad Europa och andra världsdelar har att erbjuda sig men jag vill samtidigt känna att jag gör någon nytta för människor som inte har det lika bra som jag själv har det. Det finns så många människor där ute som inte har tillgång till rent vatten, mat eller hus. Det finns så många små flickor och kvinnor som blir illa behandlade och som inte får samma rättigheter som pojkar för att man är en flicka. Jag vill kämpa för flickor och pojkars rättigheter i världen, jag vill kunna se deras glädje i deras skinande ögon när jag hjälper till med så lite så att dem har penna och papper som kan användas i skolan. Jag vill uppleva andra perspektiv för att sedan kunna göra dem sämre perspektiven till det bättre, jag vill vara med och förändra för att kunna känna att jag gör någon nytta i mitt liv. Jag vill vara med och påverka och jag ska vara med och påverka för att kunna göra framtiden till det bättre för människor ute i världen. Jag ska bara ta mig igenom trean som inte kommer vara en dans på rosor men det ska gå, för om ett år då är det inte långt kvar till studenten som väntar runt hörnet. Jag ska ta vara på mitt sista sommarlov, jag ska jobba, jag ska ha kul och förhoppningvis kan det bli fint väder så att man kan njuta av sommaren som är så fantastisk.

Sommaren, jag är redo för dig för skolan är inte alltid en dans på rosor....

Likes

Comments