Idag om en månad sitter jag i ett helt nytt rum, jag kommer att befinna mig i London istället för Halmstad vilket är lite läskigt. Tiden har gått så himla fort och nu är det inte långt kvar tills dagen är kommen. Det börjar bli dags att fixa de sista grejerna som jag behöver ha med mig samt börja planera det jag ska ha med mig, vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt men på något sätt får jag försöka lösa det. :))

Det har nu gått 6 veckor på sommarlovet och tre utav dem har jag jobbat, jag jobbade som sagt på ett äldreboende och är så glad över att det är över nu, slippa gå upp 05.20 och inte göra så mycket mer än att sitta på en stol och kolla klockan hela tiden. Jag ska jobba på söndag men annars har jag inget mer jobb, jag ska försöka njuta och ta vara på den sista tiden innan jag sticker iväg i nästan fyra månader.

Idag har jag varit ute på en liten ö en bit bort ifrån där jag bor, åkte båt dit med min bror,kusin och min kusins pappa vi solade och badade lite men det var inget speciellt. När vi kom hem stack jag ner till stranden och mötte upp resten utav familjen samt min moster + min kusins flickvän, tog ett dopp i havet med min mormor och det är så härligt att ha havet bara ett par minuter hemifrån. Imorgon ska jag åka och cykla på VEN med mamma och pappa, jag ska testa på tamdencykel (!!) så det blir spännande att se hur det kommer att gå.. Vi sticker sen över en sväng till Danmark på tisdagen och sen så får jag se vad resten utav veckan har att erbjuda.


​Ciaoo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om ett par år vill jag flytta hemifrån och här kommer lite saker som jag gärna skulle vilja inreda mitt hem med.

Dessa två grytunderlägg kallas för City Trivet och finns i otroligt många olika motiv, jag skulle helst vilja ha med London eller New York för det är två av mina favoritstäder.

Jag skulle vilja ha en stor fondvägg men en världskarta på där jag skulle kunna markera vilka platser jag har besökt och vilka jag skulle vilja besöka.

Älskar dessa posters, det är så enkelt men blir så kraftfullt på något sätt i svartvitt.

Ciaoo

Likes

Comments

Sen jag började kolla på Hawaii five-0 (som är min favorit serie) har Hawaii alltid varit ett utav de platser som jag SKA besöka så snabbt som möjligt, min plan är att först flytta till London, gå ut gymnasiet, flytta till USA och jobba som Au Pair i ett år och därefter kanske plugga ett halvår på Hawaii hade varit drömmen.. Vet inte riktigt om det kommer bli så men man kan alltid drömma, jag ska iallafall besöka Hawaii någon gång snart. Miljön verkar helt fantastiskt, människorna med, maten verkar vara väldigt god sen en sak som jag verkligen skulle vilja lära mig där är att surfa. Att vara ute på havet bland alla vågorna och stå på en bräda och bara glömma allt annat runtomkring.

Surfar är något som jag ska lära mig och det leder även till mitt andra drömresemål som är Australien, sen ett par år tillbaka fastnade jag för Australien och det skulle vara underbart att en dag få besöka landet. Se och uppleva en annan kultur, hur människorna där är, för hemma här i Sverige är alla så tråkiga och inte alls lika vänliga som dem verkar vara i många andra länder. Träffa många nya människor, vet att jag har skrivit det innan men jag behöver verkligen nya människor i mitt liv och vill lära känna människor från olika delar utav världen..

Jag är så trött på vardagen här hemma och vill uppleva och testa nya saker vilket är lite svårt nu när jag fortfarande går i skolan men som sagt flyttar jag till London snar och är jätte tacksam att just jag har fått den möjligheten. Jag vill inte bli äldre och framförallt inte gammal för jag vill göra så mycket olika saker och på nått sätt får jag försöka puzzla ihop det och försöka leva mitt liv så bra som möjligt.

​ciaoo

Likes

Comments

Nu är snart min första jobbvecka avklarad, jag jobbar på ett äldreboende som ligger en bit utanför stan. Det har inte direkt varit som jag har tänkt att det skulle vara, jag gör inte alls mycket utan mest sitter och kollar på klockan tyvärr. Jag trodde att man skulle kunna få ta del utav de äldre historier och hur deras liv har sett ut men det är inte direkt så. Det jag gör är att duka fram lite frukost, gå ut med soporna, servera mat och ta ibland en liten promenad med de boende. Men det är bara två veckor till och jag måste få ihop pengar till Looondon.

Kan inte riktigt fatta att det inte alls är lång tid tills jag står på perrongen och ska säga hejdå till min familj och världens bästa Emma<3 Usch vad jobbigt det kommer att bli men jag vet att jag kommer se dem igen och att jag faktiskt ska ha den bästa tiden i mitt liv och träffa nya människor. Vi har fått våra värdfamiljer men min har inte svarat på mitt mail så jag vet inte riktigt hur många personer det finns i familjen eller några djur, men förhoppningsvis svarar hon snart mig.

I brist på bilder då jag har jobbat och inte mått helt 100 så blir det lite bilder från HÅKAN, en väääääldigt bra kväll var det och skulle inte tacka nej till att få återuppleva det igen. :))

​Ciaooo

Likes

Comments