Hejsan svejsan, nu var det ett par dagar sedan jag skrev något. Jag har helt enkelt inte gjort något speciellt under dagarna och som sagt skriver jag bara om det är något intressant, kommer uppdatera mer regelbundet i London.

Men under denna tiden som jag har varit borta har jag firat midsommar med kompisar hemma på stranden, träffat andra kompisar och käkat mat samt spelat spel. I måndags var jag och såg Bruce Springsteen med familjen + några familje kompisar, lyssnar inte jätte mycket på honom och kunde inte direkt sjunga med i låtarna men kul att få se honom live. Dagen efter åkte jag ner till min farmor, vi var på VÄLA och shoppade lite, turade på kvällen och åt massvis med räkor. Jag träffade även mitt Kusin barn och bara tog det lugnt hos farmor.

Just nu sitter jag bara i min säng och har inget speciellt planerat inför kvällen mer än att kolla på fotboll, har saknat det nu när det har varit ett par dagar med uppehåll men det kommer vara ännu jobbigare när EM har tagit slut och man har nästan kunnat kolla på fotboll varje dag i en månad. :)))))

Btw:: Byxorna och tröjan kommer från ZARA

Ciaooo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj! Igår gjorde jag absolut ingenting förutom var ute och gick en runda här hemma därav ingen uppdatering. Men däremot idag har jag gjort en hel del, först var jag och min pappa ute på en liten rundtur där vi bl.a. köpte grönsaker, fikabröd och en massa glass från SIA. Jag övningskörde även med min pappa för första gången, har bara kört med mamma innan men det gick helt okej. Tycker fortfarande att det är jobbigt och svårt då och då men jag blir även säkrare och bättre för varje gång som jag kör så det är skojjj. Sedan stack jag ner till min mormor, vi gick en runda ner till havet och spelade kort innan min moster och min kusin kom och hämta mig för att spela lite äventyrsgolf. Väldigt längesen jag spelade och kan väl inte påstå att jag hade få slag direkt och det var även väldigt jämnt, avslutade sedan med att varsin glass och skynda mig hem för att kunna se Tyskland- Nordirland. Tyskland vann och det är jag väldigt glad över så de är nu klara för åttondelsfinal.

Nu ska jag inte göra något mer än att kolla några avsnitt av One tree hill och lite mer fotboll samt äta massvis med jordgubbar som jag plockade innan från vårt egna land, världens goooodaste.


​Ciaooo

Likes

Comments

Hejjjsan igen! Just nu ligger jag i min säng och äter godis samtidigt som jag kollar på matchen mellan Schweiz och Frankrike. Idag har jag varit och firat min kusin som har fyllt år, varit ute och övningskört med mammis och promenerat ner till affären för att köpa lite godis.

Annars i helgen har jag inte gjort särskilt mycket, igår träffande jag Signe och Julia, vi käkade, snackade och bakade världens godaste chokladkakor som var fyllda med massvis med choklad. Hade väldigt kul med dem och ser fram emot att få spendera mer tid i London tillsammans. Julia stack hem fram emot kvällen medans Signe var kvar runt midnatt då vi startade våra bloggar och käkade ännu fler kakor, mums.


Ciaooo

Likes

Comments

Hallojj igen! Vill börja med att säga att denna bloggen inte kommer att vara felfri då jag redan har gjort några misstag i mitt skrivande med det är något jag bjuder på och ni (om det finns några ni där ute)kommer även märka det i fortsättningen...

Jag antar att det kommer för det mesta vara kompisar och familjemedlemmar som läser min blogg i början men hoppas på att det kommer nya ansikten också som vill ta del av min resa. 

Jag hoppas och tror att det kommer bli fantastiskt, prova på att bo i ett nytt land, bo i en storstad med människor överallt och få en annan vardag. Är rätt trött på vardagen här hemma eftersom jag går till skolan, kommer hem och pluggar för att sedan kolla på serien. Jag tror definitivt att vardagen kommer bli mycket roligare i London även fast vi fortfarande kommer gå i skolan precis som alla andra här hemma. Det händer inget roligare även fast jag älskar att spenderar tid med familjen/släkten vill jag att det ska bli lite mer liv i vardagen. Även fast jag älskar att kolla på serier vill jag hitta på roliga saker och träffa nya människor som jag mest ser fram emot i London. Knyta nya band med nya människor.

Vill ni även stötta min kompis Skooooog so varsågod o kika in på hennes bloggg http://nouw.com/signeskog   

Aja kommer skriva mer om saker som jag ser fram emot och hur saker och ting kommer att funka så vi hörs senare. (:


Ciaooo

Likes

Comments

Hallojj en sen lördagkväll som denna, mitt första inlägg och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Har iallafall skapat en blogg nu dels för att jag vill att min familj och mina vänner ska kunna få följa med i min vardag i London, men främst för att jag ska kunna titta tillbaka på dessa fyra fantastiska månader som jag kommer har i London.

Har inte så mycket koll på hur man bloggar, alla inställningar, osv men lär mig antagligen under tidens gång så ska försöka att göra mitt bästa. :)

Jag vet inte hur mycket jag kommer blogga under dessa 67 dagar som är kvar men ska försöka göra något inlägg då och ifall jag hittar på något kul. Men när det börja närmar sig ordentligt och tiden i London ska jag försöka blogga så mycket jag kan för jag vill verkligen kunna gå tillbaka och se vad vi hittade på.

Bjuder på två bilder från Kroatien

​Ciaoooo

Likes

Comments