Helt sjukt att det redan är oktober, att det bara är tre månader kvar av 2016. Det är gått så fruktansvärt snabbt detta året och att det snart är slut känns väldigt konstigt.

I torsdags var det vanlig skoldag, igår hände det inget speciellt vi började 12 då vi inte hade någon idrott så jag Tilde och Signe åt brunch på Bill´s och sedan hade vi svenska och historia. Vi åkte sen in till Kingston en sväng då Signe skulle köpa skor. Var hemma igårkväll och åt kinamat och kollade på serie.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att gjort klart min Naturkunskap då jag har en redovisning på måndag, jag kom nu nyss hem efter att ha varit ute en runda och det var väldigt skönt. Vädret har varit lite upp och ner, regn blandat med sol och moln. Imorgon hoppas jag att jag får med nån att göra något då ingen ville hitta på något idag, måste även göra klart en sak för Kultur och- idéhistorien och sen har jag även samhällsprov på torsdag. Så den kommande veckan kommer bestå utav mycket plugg men förhoppningsvis något roligt också.

Det är även bara nu 31 dagar kvar till mamma och pappa kommer hit, jag längtar något enormt efter dem och att få höstlov. <3

​Ciaoo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments