I fredags var det ingen vanlig dag utan det var min 18 års dag, jag var i skolan på dagen och sedan på kvällen var vi ute och åt med familjen. Lördagen var lite mer händelserik, jag och mamma åkte in till stan, skaffade en ny telefon då min sprack när jag tappade den i London. Vi åt indianskt till lunch och kollade runt i lite fler affärer. Sedan var det dags för mig att övningsköra, vi körde en bra runda och vi tränade även lite backning. När klockan började närma sig halv 5 kände jag att det var dags att bege sig hemmät för jag hade fått hem ett brev att jag skulle vara klar och redo klockan 18.00 då något väntade mig..

När vi väl var hemma och när jag öppnade dörren så kommer mina kompisar springandes fram mot mig, blev så chockad och överraskad att det var hemma hos mig. Jag visste att något skulle hända men jag var inte beredd på att det skulle vara hemma hos mig när jag kom hem. De hade gjort det så fint med all dekoration, jag fick trerätters och en resa till VEN i sommar med alla<3

Kvällen var hur bra som helst och rolig som vi brukar ha tillsammans, jag längtar så mycket till sommaren och att cykla på ven med alla, kommer bli så mysigt.

Ciaoooo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments