Just nu sitter jag på bussen påväg till Sandviken för att sedan ta bussen därifrån till Stockholm och sedan ska jag till Gröna Lund.
Jag har inte så mycket att skriva just nu men kanske skriver sen senare ikväll efter grönan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har inte lagt upp något sedan i Onsdags på grund av att jag har städat och packat nästan hela veckan för att jag har flyttat till min moster och ska bo här tills skolan börjar igen. Vi har precis blivit klar med mitt nya rum och jag är sjukt nöjd. Alla mina grejer kommer på Måndag och då kanske jag kan lägga upp några bilder på hur det blev. Det är dock inte helt klart, men nästan.

Här är en bild på mig och min syster, samma dag som jag skulle flytta. Vi ses snart igen mitt hjärta❤️❤️

Likes

Comments

Ja.. Jag satt och kollade igenom gamla bilder idag.. Hittade bilder på mig och min bror.. Haha, tänkte ladda upp några här nu.. Mobba inte, jag var jätte ful när jag var liten.

Där är bilder på mig..

Jag och brorsan..

Brorsan..

Och, jag och mormor😂😂

Likes

Comments

Ja.. Jag har inte varit så jätte aktiv här men nu ska det bli ändring på det. Jag har en ny lur, bättre kamera och allt så nu ska jag försöka lägga upp iallafall ett inlägg varje dag, minst.

Vad har hänt medan jag varit borta?
• Jag har slutat nian
• Jag har fått en ny lur
• Jag har färgat håret blått
• Jag har åkt till Stockholm och träffat vänner
• Jag har sjungit i en kyrka för över 100 människor (ungefär)
• Jag har blivit kär
• Jag har fått en diagnos
😞
• Jag har börjat kolla på OITNB!!

Ja, det händer inte så jätte mycket i mitt liv som man kanske märker. Men ja, jag mår iallafall bra.

Just nu är jag påväg hem till lilla Sandviken, jag har vart hos min moster i tre dagar ungefär. Ja, det var nog allt jag hade att säga just nu.

Hörs häjj!!
❤️

Bjuder på en bild från Nationaldagen då jag jobbade. (Jag skulle sätta upp dessa underbara flaggor i träd men råkade springa och hoppa runt lite med dom innan) Människorna som var där måste nog tro att jag är konstig (sant) men ja. Vad gör man inte för Pride flaggor? Jag var så sjukt glad över att vi skulle ha dom!❤️

Likes

Comments

Ja.. Här ligger man i sängen, lyssnar på musik och tänker på en massa saker.. Vet inte riktigt vad jag ska göra.. Massor av tankar snurrar runt i huvudet.. Önskar jag slapp tänka på allt, bara för en sekund. Hmm.. Vill verkligen kunna släppa allt, men nae, det går inte.. 😔
Likes

Comments