Oskärpan är eftersom bilderna har gått igenom många olika processer. Om tips finns på enkla och kostnadsfria redigeringsprogram på datorn tar jag gärna emot förslag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag gör alltid väldigt stora planer för mig själv men när det väl kommer till att utföra sakerna låter jag oftast bli eftersom mina förhoppningar alltid är skyhöga och rädslan och vetskapen att idéerna inte når upp till förväntningarna tar över. Jag menar, om ens drömmar ändå bara blir besvikelser är det väl lika bra att låta dem förbli drömmar?

Detta är en ond cirkel man bör komma ur eftersom det är ren lathet. I somras hade jag och min kära vän biljetter till guns N' roses "not in this lifetime"-turné i Hämeenlinna. Ett av mina all time favoritband på sin förmodliga sista konsert i Finland där dessutom nästan alla originalmedlemmar är med, men när dagen kom hade jag hellre somnat om och struntat i skiten. Dock gjorde jag inte det eftersom biljetterna var svindyra och eftersom jag inte är en att svika vänner på det viset och tack och lov att tanken förblev ogjord eftersom konserten kom att bli en helt klar höjdpunkt för det annars taskiga året 2017.

Så nu, för att ta mig själv i kragen, uppmanar jag även alla som känner igen sig att bestämma och sedan agera.

Likes

Comments

Hej! Det är snart ett år sedan ja publicerade mitt senaste inlägg och fick därför för mig att det var dags att börja skriva igen. Men istället för att endast skriva om mina vardagar tänkte jag utmana mig själv lite och skriva mera mångsidigt. Eftersom att mitt kreativa utlopp endast når papper tänkte jag att kanske det är dags att börja dela med mig av mina mera personliga funderingar mera "offentligt". Detta gör jag förstås för att jag tycker om att skriva men främst för att det är något som skulle göra mig extremt obekväm, och att göra saker som är utanför ens bekvämlighetszon är väl det som får oss att växa som människor och i mitt fall, att växa som skribent.

Det finns en stor chans att detta inte kommer att fungera och att mina texter endast lämnar i tanken, men jag tänkte att jag behöver i alla fall kicka igång detta som jag tänkt på så länge och åtminstone göra ett försök. Jag återkommer när känner mig inspirerad!

Likes

Comments

På fredagen var vi och tände ljus på på min farfars grav och hela gravgården var fylld med ljus. Ta hand om varandra!

Likes

Comments

Hej! Dålig uppdatering men motivationen har inte funnits, likaså läsvärda saker att berätta om.

Annars så idag var min sista dag på Övis (Det är ju fredag i morgon men jag åker inte eftersom det är onödigt av olika skäl) och på måndag åker jag till gamla Petalax och fortsätter mina studier där. Det känns så himla skönt nu att ha allt sådant grubbel undanstökat. Jag har några ämnen som jag måste läsa in på egen hand också men jag har hela läsåret på mig så jag hinner nog. Jag kommer sakna bildkonsten jättemycket och också de nya vännerna men ibland så måste man lyssna på sin magkänsla så man mår bäst.

På lördag drar jag till Umeå med en grupp andra människor där vi på resan inskaffar oss ett arbetslivskörkort. Jag kan inte riktigt säga vad det är eftersom jag inte riktigt förstått det själv haha, men i allafall så får vi lära oss nödvändiga saker inom arbetslivet som hur man gör en arbetsansökan o.s.v. Det ska hur som helst bli riktigt roligt!

Tycker jag inte har något mera att säga nu så ni får ha det fint!

Likes

Comments

​I fredags fick vi höstlov, å himla skönt med en paus från skolan! Jag for hur som helst till Elin efter jag kom hem i fredags, Vi for och grillade som var jättemyys. I går på lördagen var det fest i källaren. Har inte så mycket att säga just nu men det har varit en jättelyckad helg och jag ser fram emot en hel vecka ledigt :)

Likes

Comments

Första bilden är från i onsdags, då inleddes andra perioden av skolåret och har en riktit chill period framför mig trots ett fullspäckat schema men har ganska sköna ämnen med toppen lärare! Också i onsdags på kvällen var jag på en konsert som musikeleverna hade som var superbra och alla var så himla duktiga! Samtidigt så hade vi bildkonstelever utställning på det vi har jobbat med under första perioden.
Andra bilden är på mina nya skor som jag handlade igår och som jag tycker superduperjättemycke om!
Idag har jag bara varit i skolan och träffat några kompisar efteråt och vandrat runt i stan. Jag har inga planer för kvällen så ska bara chilla :)

Likes

Comments