Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

var hos frisören imorse, 07.00 till 10.45 satt jag där haha. Var tänkt att jag skulle färga toklila, men det vart vinrött istället. Jag är jättenöjd, vi kör på lila nästa gång istället!

Nu är jag hemma med morris. Ska tvätta lite sen och sedan bara ta det lugnt😋

Likes

Comments

igår var jag hos tandläkaren, endast ett till besök nu tills allt blir bra igen.

Idag hade jag redovisning på psykologin sen efter den gick jag till stan och köpte en del till min och hannes present. Haha beställde en present till oss i måndags, så nu när jag kommer hem ska jag gå och hämta ut den. Ska passa på att ta en promenad samtidigt så jag ändå liksom måste ut, bra plan moa.

På fredag lämnar jag holmsund i mer än en månad, bästa känslan.

Likes

Comments

helgen har varit helt perfekt. Är så glad över min fina familj och fina pojkvän, världens bästa.

Hade mysmorgon med hannes, vi käkade frukost och sen skjutsade han mig till skolan. Slutar 15.30 då ska jag hem och kanske försöka träna, sträckt nacken så vi får väl se haha.

Likes

Comments

Idag vaknade jag med huvudvärk och värk i nacken, säkerligen för att jag låg och spände mig i 45min igår hos tandläkaren. Så jag klev upp där vid kvart i åtta och hängde lite med tjabo medans pappa gick gå och vila lite.

Idag ska vi på begravning. Tar bussen 10.45 till mammas jobb och där får vi hämtning av min morbror, sen ska vi hämta malin på stan någonstans sen åker vi väl dit. Är nervös, inte var på en begravning på fleraflera år.
Men det ska gå bra❤️idag kommer hannes❤️❤️❤️

Likes

Comments

nä det här var inget roligt besök hos tandläkaren, jag som trodde att jag skulle vakna imorgon och värken skulle vara borta.
Men tanden var så trasig och så pass nära tandnerven att jag måste tillbaka på tisdag och rotfylla den. Så nu har jag en temporär fyllning, typ som en plåster på tanden bara för att tandnerven inte ska vara blottad.
Men på tisdag ska den iallafall lagas helt, längtar efter det ännu mera nu.

nu ska jag hem och vara ledsen med tjabo resten av kvällen.

Likes

Comments

Gick med carro och köpte lunch innan jag tog bussen hem, det började spöregna mitt i allt så var alldeles blöt när jag kom hem.

Ligger just nu väntar på att bussen ska gå till stan. Pappa skulle skjutsa mig till bussen iallafall så att jag slipper bli helt blöt. Tjabo busar runt som vanligt, och bits.

Likes

Comments

haft en mysmorgon. Vaknade där vid åtta och har varit med tjabo, läst, ätit frukost och pillat på telefonen. Även bokat en akuttid hos tandläkaren, så i eftermiddag får jag äntligen laga tanden❤️❤️

sitter i busshållsplatsen just nu, köpte frukt innan jag gick hit så nu är jag redo för våran 2 timmar långa lektion. När jag har slutat far jag kanske till tandläkaren direkt, vi får se.

Likes

Comments

Köpte 3 skjortor idag på stan, är så stolt att jag vågar handla själv wow.

Har varit själv sen typ 13 och är så uttråkad. Har dessutom så ont i min trasiga tand, längtar ihjäl mig till tisdag. Så ont, man blir så irriterad.
Kollar på kuwtk atm, sen kanske tjabo vaknar så han måste gå ut eller något, vi får se.
Godnatt peepz❤️

Likes

Comments

Läste ju inte matematik förra året med min klass, eftersom att jag hade lite problem med att klara alla moment osv. Så i år ska jag läsa matte själv med min specialpedagog, och idag är första "lektionen".

Börjar ju egentligen 9.30 på onsdagar och bara har psykologi innan jag slutar 10.30, men nu ska jag börja 8.30 och ha matematik till 9.30 med martin. Håller tummar och tår för att jag ska klara matten i år, hade ändå varit nice att ha i ryggsäcken liksom.
Ska försöka mig på att gå på stan själv sen när jag slutar, behöver lite tjocktröjor och kanske nå skönare byxor att ha när jag ska praktisera på holmön. Vi får se vad jag hittar helt enkelt men ska försöka gå till stan.
Igår var en dålig dag för mig, och där på kvällen kraschade jag. Men idag ska bli bättre tänkte jag, efter stan så ska jag hem och hinna träna och duscha innan pappa far på jobbet och lämnar tjabo ensam med mig.
Sen ska jag mysa med tjabbe hela kvällen.

Likes

Comments