View tracker

Hade ju bara en lektion idag, vilket var väldigt skönt. Sen sprang jag till körskolan, vilket också gick galant. Sen gick jag till ungdomsmottagningen och fixade ny p-piller som jag sedan hämtade ut på apoteket.

Så nu är jag på väg hem. Det sket sig med emma så är själv, men det går bra. Ikväll ska jag inte göra någonting alls, förutom att duscha. Fan vilka bra planer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Var så trött när jag kom hem från stan igår, tryckte en subway macka och sen sprang jag till jobbet. Gick fint där iallafall, det var trevligt. Sen på kvällen var jag med tim, och när jag kom hem så pratade jag i telefon med hannes och slog in julklappar.

Somnade sent inatt, men idag är jag ändå pigg. Tar bussen som går om ett tag till skolan, sen har jag körlektion sen ska jag vara med emma. Nu måste jag borsta tänderna😋

Likes

Comments

View tracker

Martin var sjuk imorse, så satt i matsalen med tobbe istället och pluggade halvt. Sen på psykologilektionen orkade jag inte heller plugga, såååå det får jag göra ikväll, eller imorgon.

Gick på stan och satte in lite kontanter som jag hade liggandes, så jäkla smidigt ju?? wow.
Köpte en present till hannsi som fyller år idag och så en julklapp till mor. Sitter på körskolan nu och möglar, har tid 12.30 så det är en stund kvar.

Likes

Comments

Lektionen imorse var hyfsat onödig, men alltid bra med närvaro hehe.

Tog 10.45 bussen från stan och när jag kom hem så tryckte jag i mig lunch och sen gick jag iväg till jobbet. Det gick jättebra faktiskt, är imponerad av mig själv. Är exakt samma princip som på holmön, förutom att det är 100ggr mer folk haha. Jobbade 13-18 och var hemma 18.04. Sååå nice att bo nära, fasiken fantastiskt.
Imorgon har jag skola 8.30-10.30 körlektion 12.30-13.30 och jobb 1500-18.00. Fullspäckade dagar framöver!!! men vad gör det när jag och hannes far till ö-vik på fredag??

Likes

Comments

haft fantastiskt fina dagar på holmön, som vanligt.

Skulle egentligen åka in med hannes och hans familj i söndags och fira hans äldsta syster och hennes dotter men det blåste så kopiöst mycket att jag inte vågade följa med. Så stannade på deras gård tills dom kom tillbaka på kvällen, ångrar mig dock inte.
Men det har blåst mycket dessa dagar och det märks nu på morgonen, är inte speciellt stora vågor men tillräckligt för att röra färjan.
Men iallafall så hinner jag på en lektion idag, sen har jag inskolning på mitt nya jobb🐈🐈🐈 Fantastiskt.

Likes

Comments

dagen har varit minst lika bra som igår, även fast klockan bara är 11 än. Klarade provet galant imorse och kammade hem ett B, så jävla fantastiskt. Var min favoritlärares sista dag idag, vilket var tråkigare men han skulle hälsa på oss under studenten iallafall.

Är på väg hem nu och ska vara med tjabo tills pappa kommer hem från sin ögonoperation, sen ska jag på banken. Wish me luck.
Imorgon har jag körlektion, tar ledigt ifrån skolan imorgon eftersom jag är klar med uppgiften som hör till den lektionen. Så har bara körlektion sen ska jag till holmön, vilket liv hörni.

Likes

Comments

​Skrivit på några uppgifter ikväll, ätit mycket frukt och druckit flertal liter vatten.

​Vet inte riktigt varför men är inne i en sån bra period just nu. Ligger inte efter i skolan, ligger faktiskt typ ganska bra till i dom flesta ämnen vilket är sjukt ovant för mig. Som sagt fått jobb som snart drar igång vilket kommer få mig att bli lite gladare, lite friare och lite bättre. Körkortet drar igång imorgon och det kommer också få mig att bli så mycket mer tagg på livet i allmänhet. Dessutom gjort bort så många småsaker som bara hängt efter mig så länge, och imorgon ska jag till banken och fixa ännu en till sak. Hejja mig, föfan:D

Likes

Comments

Haft grövsta mensvärken på så länge haha. Vaknade imorse och bestämde mig ganska direkt att stanna hemma, och det har fortfarande inte gått över.

Men har iallafall varit hos polisen och hämtat ut mitt id-kort, och sen handlade jag och åt lunch med pappa. Nu kollar jag på glee och ska kanske snart börja plugga lite. Imorgon slutar jag tidigt men ska in till stan igen på eftermiddagen och göra risk1an, sen på torsdag har jag första körlektionen. Såååå spännande.

Likes

Comments

Kvällen vart bättre än förväntat, fick mycket skoljobb bortgjort och fick även ett samtal om att jag fått jobbet jag sökte förre veckan👍🏻

kollar på glee nu och ska snart gå och lägga mig! Imorgon får jag dessutom ett prov bortgjort, nice.

Likes

Comments

Haft världens bästa helg med hannes, inte pga någon riktig anledning men allt har bara varit så himla bra. Dock var det 1000ggr värre att säga hejdå nu pga mens osv hahaha. Är så känslig idag.

Var hemma idag, så har bara varit med hannse idag och myst. Nu när jag är ensam vet jag inte riktigt vad jag ska göra, känner mig alltid lite vilse i början men vi får väl se. Kanske duschar i eftermiddag eller så ligger jag bara i min säng och saknar hannes, det lär visa sig.
min mensvärk förvärrades typ ggr5 under det här inlägget.

Likes

Comments