View tracker

Har inte gjort så mycket de senaste dagarna utan har endast varit hemma hos mormor och morfar för att hjälpa dem att skotta snö som kom från ingenstans här om dagen, tycker det är så kul med massa snö!! Igår åkte även vi i familjen tillsammans med vår kusin till Västerås för att spendera lite tid på Prison Island, vilket var mysigt. Vi tog en fika och gick sedan och försökte klara alla celler!
Nu är det inte så många dagar kvar på lovet, ska försöka ta tag i dem och hitta på en massa!

Likes

Comments

Jag brukar vara väldigt dålig på att sätta upp löften eller mål för de nya åren och när jag väl gör det så är jag väldigt dålig på att hålla mig till dem och prioritera vad jag själv vill.
Nu är det 2017 och jag har satt upp några löften som jag tror jag kan försöka hålla mig till. Det är inte många, egentligen bara två, men dem är grundläggande och stora för vad jag vill fokusera på och vad jag vill göra.

Hälsa
Något jag göra mer är att fokusera på min hälsa, att träna mer än vad jag gjort tidigare för att jag själv ska må bra, för jag vet ju att jag och min kropp mår så himla bra efter träningspassen. Sedan ska jag utveckla min kost så jag äter mer ren mat. Jag har tänkt väldigt länge på att förbättra kosten, för det har blivit alldeles för mycket skräpmat och dåliga maträtter för mig under den senaste tiden. Men allt handlar inte bara om att jag ska bli "nyttigt" och "mer vältränad". Jag kommer inte skippa godiset jag vill äta då och då. Jag kommer inte träna arslet av mig om jag inte känner för det. Hälsan för mig är så mycket mer än det.

Hitta mig själv
Detta året tänker jag kasta ut allt dåligt ur mitt liv, folk som gör mig allt annat än gott och andra saker som gör negativt i mitt liv. Jag ska försöka börja älska mig själv och lära mig godkänna vem jag är och hur jag ser ut. Detta året ska bli roligt, det är trots allt det sista hela året innan jag tar studenten. Jag tänker ha så himla kul, och inte tveka, jag ska utveckla mina zoner och öppna ögonen för alla möjligheter som finns. Jag ska vara glad, positiv och spontanare. Jag tänker inte låta någon trampa på mina tår. Jag tänker göra 2017 till mitt år. Jag fyller 18, även om det är med än elva månader kvar haha, och jag tänker leva livet och det kommer ingen stoppa mig ifrån.

Likes

Comments

Juli: Åkte till Åland igen med familjen och hade det mysigt. Sen bar det av ned till Skumme, bästa delen på året - självklart! Massa sena nätter med gänget och Adams 18årsdag, wow haha det var kul! Det var även väldigt varmt i somras och det var skönt!

Augusti: Vi var fortsatt nere i Skumme dit Josse även kom för en vecka, vi såg Diggiloo och myste massor! Vi åkte hem och där erbjöds lite festligheter och sedan började skolan igen, och sommarlovet var över. Besökte även läkaren och fick reda på att jag ska operera mig då helt ovetandes att det förmodligen kommer inträffa nu i Januari.

September: Bjöd på 18års-fest och Justin Bieber konsert! Som jag längtade efter den 29 september för att se han, det var guldvärt att få kunna gå! Han är bara bäst!

Oktober: Blev sjuk en längre tid efter konserten, åt massa gott och övningskörde en hel del! Det blev höst på riktigt och vi drog till USA, närmare bestämt New York. Hade jätte roligt vilket jag brukar ha på andra sidan på Atlanten.

November: Var fortfarande i USA under de första dagarna, kom hem till snökaos och flyttade hemifrån ett tag. Vi gjorde om många delar av huset och därför bodde vi hos morföräldrarna en månad! Åkte även till Stockholm med Jelena och hennes mamma + moster, det var jättekul!

December: Flyttade hem igen, bakade pepparkakor och fyllde år. Hade födelsedagsfest och firade jul med släkten! Sen blev det dags för nyår, var hemma hos Nikita där massor av folk var innan vi drog ner till stan för fyrverkerierna. Kvällen avslutades rätt tidigt men jaja, fler kvällar kommer hahah!

2016
Var ett bra men omtumlande år, ska se till att 2017 blir ett jättebra år. Ska slänga bort all skit ur mitt liv och leva livet! Gott nytt år kära vänner!

Likes

Comments

Januari: Gjorde inget speciellt förutom att spela en massa handboll, först var det cup nere i Jönköping och sedan var det SM i Karlstad!

Februari: Spelade mer handboll, hade en fantastisk brunch med tjejerna, åkte skidor och hade lite festligheter som pågick!

Mars: Spelade ännu mer handboll och vann även serien och det firade vi med gott. Åkte även ner till Skumme över påsk och hängde med gänget där och sedan så färgade jag håret för första gången i mitt liv!

April: Det blev varmare och vi kunde sitta ute och äta glass. Vi köpte en ny bil och sista elitseriematchen spelades i sporthallen. Vi åkte även ner till Göteborg för att spela Bohus Cup ....

Maj: ... som faktiskt slutade i början av maj. Vi spelade med två lag och vi mötte varandra i B-finalen (som mitt lag faktiskt vann ;)). Vi sa hejdå till vår älskade sporthall och man kunde börja gå i shorts och annat till skolan! Maj är också en väldigt känslig månad för mig för att i slutet spelade jag min sista handbollsmatch någonsin med Guif F99, och för den delen även den sista matchen innan jag valde att lägga av med handbollen! Min sista match var i Hallsberg på Järnvägen Cup och jag han endast spela några minuter innan jag skadade mig, hahah typiskt!

Juni: En väldigt händelserik månad med mycket kul! Vi tog sommarlov och firade det med tjejkväll, laget hade sin sista lagaktivitet innan epoken tog slut och det vi gjorde var att spela paintball och äta på Ming - standard när det gäller laget så det var ett måste! Åkte till Åland med Ida, kusinen samt mormor och morfar i ett par dagar. Åland är det bästa ställer för avslappning! Jag fick mitt allra första sommarjobb eller jobb över huvud taget och jag var så nervös inför att börja jobba men det var jättekul och jag hade så roligt tillsammans med dem andra! Sedan var det även midsommar som vi firade hemma hos Alice, det var även det superkul!

Likes

Comments

Nu har jag legat i sängen hela de första dagarna på lovet och jag känner att jag måste hitta på någonting, har kollat på fler filmer under dessa dagarna än vad jag gjort på hela året, haha.
Hade ju födelsedagsfest i fredags och det var kul, på natten åkte jag och Jelena hem till henne och sov! Skönaste känslan dagen efter att kunna vakna när man vill utan att ha ångest för plugg eller sånt!
Här kommer lite bilder från jullovets start!

Likes

Comments

Idag är jag "äntligen" sjutton år, hahah ingen jätterolig ålder utan längtar mest tills jag fyller arton. Haft en jättebra dag iallafall och imorgon kommer våra kompisar hit för lite festligheter med plockbord och annat!
Här kommer lite bilder från de senaste dagarna!

Likes

Comments

Idag hade jag buffertdag vilket var jätteskönt och väl behövligt! Gick ut på en timmes promenad och har som resten av dagarna denna vecka kollat på Skam. Alltså ärligt, de programmet dödar mig! Är så förälskad i William som typ resten av alla andra som kollar på de men han är ju så underbar???? Säsong ett är bra men säsong två är helt klart bäst, säsong tre är asdålig (??) tycker jag hahaha, vill bara se mer av William!!!
Har kollat om säsong två flera gånger nu och har inte tröttnat än, men lär väl göra det någon gång hahah!
Förresten så flyttar vi hem snart igen tror jag, vi skulle egentligen enligt planen gjort de förra helgen men det blev inte så. Hoppas jag kommer hem till min säng igen snart!
Nu ska jag sova!

Likes

Comments

Hade två lektioner idag, en bestod av prov och en bestod av film så det var en relativt lugn måndag. Vi skulle egentligen ha tre lektioner men den skulle vara efter flera timmar så vi åkte ner till stan och åt istället, hahah det är inte som det låter..
Wild Western är en jättebra restaurang med gudomliga handburgare - tipsar verkligen om Buffalo Bill, det äter jag varje gång!
Köpte en klänning också lite spontant men var tvungen att springa till bussen hahah så den fick Jelena betala!
Nu ska jag sova!

Likes

Comments