Header

Likes

Comments

Som rubriken lyder godmorgon på er! Eller ja, klockan är efter 12 men jag vaknade nyss. Vet att jag inte bloggade igår men jag är sjuk, eller har väldigt ont i halsen så jag låg bara i sängen för de mesta så hade inte riktigt något att skriva.. Men idag fick jag mail av en studievägledare att jag har möjlighet att göra prov i veckan för att se om jag får hoppa över grundskolan och få börja direkt på gymnasienivå. Så håll tummarna, matte & svenska denna vecka och engelska v43! Kommer vara nervös för dels vet jag inte vart jag ska gå och sen för att jag inte pluggat sen jag var 17? Hoppas verkligen att jag klarar det! Slänger nog in ett till inlägg senare, håll utkik😃

Likes

Comments

Hej! Jag har haft lite ångest eftersom jag skrev i förra inlägget att jag skulle göra ett inlägg varje dag i 7dagar och idag har jag inte gjort något förutom att vara hemma och typ noppat ögonbrynen..haha.. Och det vet vi ju alla att det är skit tråkigt att läsa om. Men svårt också och köra outfits bilder när jag inte har ett kamerastativ och någon fin bakgrund. Saker jag kommer lösa så småning om. Kul iallafall att det var några som var in och läste igår eller snoka vad vet jag men roligt iallafall. Ja som rubriken lyder 1 Oktober en lördag och jag sitter ensam hemma och inte gör ett skit förutom att försöka komma på ett system om hur jag ska blogga och om vad. Kan vara skönt att gjort lista för 7dagar och vara beredd. Imorgon ska jag ut med kameran lite och hem till min pappa, så vi fårse vad som händer! Eftersom jag inte tagit kort idag så får ni ytterligare en instagrambild och JA jag har svartvit tema på insta. Nu ska jag mysa ner mig med Berta och kolla film! Ha en trevligkväll!


Likes

Comments

Hej allesammans. ( som om ni vore många som läser) Jag har velat fram&tillbaka på bloggande, jag har nästan alltid bloggat under mina ungdomsår och ja, jag saknar det. Men samtidigt som jag känner att det är ganska jobbigt att försöka driva en blogg om man vill ta sig någonstans, då gäller mycket bilder och aktiviteter och lite så och uppdateringar naturligtvis. Men ja för att vara ärlig så är jag ganska lat. Men vi får se hur allt blir eller hur. Börjar med att kanske lägga upp 1 inlägg om dagen och ta allt som det kommer. Ett inlägg i 7 dagar framöver börjar imorgon 1/10 för att se om jag vill fortsätta helt enkelt. (hurra för mig om jag orkar)

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej tänkte skriva ett inlägg om Balsam-metoden som jag för kanske runt 3 veckor sedan började med.

Jag fick idén efter att ha pratat med min kära vän Ebba som kör på BM, visst jag hade hört om det innan och kika på yb där Therese L hade gjort ett bra klipp om det och så men velade fram och tillbaka om jag verkligen skulle prova. Men som många tror, iallafall vad jag trodde var att håret inte skulle kännas rent utan bara äckligt och flottigt men över min förvåning så känns håret bättre än någonsin. Jag använder min just nu av Coops egna balsam och tycker den fungerar på mitt hår. Har använt den till både tvätt och vård. Men nu i veckan köpt jag ett annat balsam så jag kommer variera. Mitt hår har blivit fylligare och skönare att ta på, har ganska strävt hår från grunden. Tänkte göra det lite enklare för er och skriva stegvis.

1. Du lär ha ett sista schampoo som innehåller sulfater men ingen mineralolja eller silikon. Vet du med dig att du använt produkter med silikon och mineralolja så skulle jag schamponera två gånger.

2. Nu kommer vi till balsamet. Du gör precis som du gör när du använder ett schampoo. Ett tips är att ha ett lättbalsam som är ganska rinnig! ( annars kan man blanda ut balsamet med lite vatten. ) Men den får absolut inte innehålla mineralolja eller silikon!!

3. Vårdande balsam har du i längderna alltså från öron och ner. Sen är det klart! ( den ska också vara fri från mineralolja och silikon.) 

Rätt lätt och finns grupp på facebook vilket hjälp mig en del! Så Tycker verkligen att fler borde prova för när du kört sista schampot ser du verkligen hur ditt hår mår dvs kvalitén. Mitt var inte så jättebra men efter lite inpackning och bara balsam så ser de mycket bättre ut!

Nu finns det schampon som också är godkända genom BM så bara balsam är inte behövligt med jag tycker balsam fungerar lite bra som schampo.


Likes

Comments

1. Vad heter du? Moa

2. Hur gammal är du? 20

3. Vart bor du? Forsbacka/Sandviken

4. Hårfärg? Ljusröd (?)

5. Ögonfärg? Blå

6. Hur lång är du? 159 cm ich

7. Kär? Jajamäm

8. Singel eller upptagen? upptagen

9. Hur många har du kysst? ingen aning

10. Vad väljer du, godis eller chips? Beror på, båda är gott.

11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Fixa klart bloggen, äta och sova.

12. Cola eller fanta? Cola

13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Vet inte, haft tråkigt.

14. Dumpat någon? Ja

15. Blivit dumpad? ja de tror jag väll haha. Har väll inte haft några direkta seriösa förhållanden under tonåren.

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? De med humor.

17. Vad har du för mobil? Iphone 5C

18. Om du vann en miljon vad skulle du göra? Oj, ja ge lite pengar till alla i familjen och sen åka utomlands med min kära.

19. Favoritland? Finland

20. Favoritfärg? Svart, vit och grått

21. Film? oj jag vet inte, vet många bra men interstellar.

22. Bok? fifty serien

23. Serie? Lie to me, Vampire diaries, Merlin.

24. Vad gillar du mest med dig själv? Min humor

25. Vad gillar du minst med dig själv? att jag lätt blir obekväm bland folk.

26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan: Mamma och Pappa

27. En person du älskar; David ( mamma och pappa absolut )

28. En person du hatar: Finns nog ingen

29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll, festa gör jag max 1gång månaden.

30. Saknar du någon just nu? Yes

31. Vad är det bästa som hänt dig? Finns massor som är bland de bästa.

32. Beroende av något?  Jag röker, försöker sluta sakta med säkert.

33. Ditt livs största misstag? Inget vi ska prata om.

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle de vara? Ja kan inte bestämma mig. 

35. Har du några tatueringar? ja

36. Piercingar? Haft septum, läppen och tungan.

37. Vem är mest lik dig? Svår fråga.

38. Har du någon förebild? Oj de är väll de flesta i familjen.

39. Vad ska du göra idag? sova 

40. Vad är det värsta du vet? folk som tror de är bättre än andra.

41. Vad är det bästa du vet? Att få umgås med nära och kära.

42. Vad åt du senast? drack vatten

43. Vad vill du ha just nu? mer vatten

44. Vad köpte du senast? ett par träningskor

45. Vilka är dina favorit skådespelare? Ian Somerhalder ;)

46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Elvira

47. Tränar du? av och till, försöker ibland haha.

48. När går du och lägger dig? kan lägga mig i skaplig tid men somnar inte för ens efter tolv.

49. Vad är klockan nu? 22.56

50. Är du nöjd med ditt liv? Ja

Likes

Comments