Hejsan alla fina människor, läget? :)

Med mig är allt bra, har dock haft otursdag hela dagen nästan. Har varit klumpig hela tiden och tappat min mobil i stengolvet så den har spräckts ännu mer än vad den redan var:/

Men i övrigt har dagen varit bra, jag joggade Charlie efter skolan och han var väldigt pigg, drog iväg några gånger osv. Men fick ändå igenom ganska bra arbete tillslut.<3

I övrigt har jag fått mer information angående min lilla hemlighet jag har som jag kommer att släppa här inom kort. Ni kommer att få veta mer om den efter torsdag mer än så vet inte jag ens:)

Hoppas er dag har varit bra, kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jaha då var det söndag igen, dags att hämta ny energi till en ny skolvecka. Tror att denna veckan är ganska lugn skolmässigt faktiskt.


Idag var planen att jag skulle träna igen, men min tränare mådde inte bra idag så det blev inställt. Så jag har en plan i mitt huvud som är att antingen rida ute på ridbanan eller åka till ridhuset. Har inte riktigt bestämt mig om vilket än.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag:)

Likes

Comments

Vardag

Gokväll alla fina människor, hur mår ni?

Idag har vi varit iväg hela dagen, och är fortfarande inte hemma. Eller snart är vi faktiskt hemma, vi är på motorvägen Påväg hem:)
Vi har varit på gekås Ullared hela dagen, jag, mamma och mormor. Bilen rullade hemifrån vid 07:00 imorse, så en heldag helt enkelt.

Jag har shoppat ganska mycket faktiskt, kläder och hästgrejer. Nöjd med mina inköp iallafall!:)


Hoppas ni har haft en bra dag, kram<3

Likes

Comments

Carl

Godmorgon allesammans, hur mår ni idag?
Med mig är allt bra, lite småförkyld men ändå helt ok.

Tänkte dela med ni av en liten summering av gårdagens ridpass såhär på morgonkvisten.
👇🏼

Charlie var ganska fin igår faktiskt, lite pigg och stark. Men fick igenom ganska bra arbete på honom i slutet. Det var dock väldigt svårt att göra olika övningar, för att dem höll på att måla väggarna inne i ridhuset så man kunde inte rida ändan ut vid väggarna. Och sen var där 2st privatträningar, och den ena träningen var på den volten vid A och den andra vid C. Så jag fick mittvolten vilket gjorde att det blev väldigt trångt. Men jag är ändå nöjd med passet<3

Och vill ni veta en sak?
Jag har kanske en jätterolig nyhet att berätta för er inom kort tid. Får besked nu dem närmsta dagarna, så håll utkik här ifall ni vill veta mer.
Nån som kan gissa vad det är för överraskning? 😻

Likes

Comments

Vardag

Fy fan vilken dag, rent utsagt... Mina öron och mitt huvud gör så sjukt ont, klassen har varit rörig hela dagen osv.

Dagen började med att vi egentligen skulle ha idrott, men den ställdes in för att våra mentorer (en av våra mentorer är vår idrottslärare) behövde prata med oss. Angående att klassen har blivit rörig och sånt. Så ingen idrott idag, utan istället ett klassmöte.
Men det mötet hjälpte tydligen inte eftersom klassen har varit pratig resten av dagen ändå.

Och efter ”idrotten” hade vi språk har jag för mig, och där hade vi ett mini prov. Och det gick faktiskt superbra, hade alla rätt:)
Resten av dagen har vi haft vanliga tråkiga lektioner, och en mattediagnos som också gick bra. Men just nu så ligger jag långt fram i alla ämnena så jag får hela tiden extrauppgifter att jobba med istället. Oftast får jag börja jobba med allt de som är nästa arbetsområde, vilket gör att när alla andra ska börja på det nya området så är jag nästan färdig med det:/Nu laddar jag upp iför stallet istället, Charlie ska träna<3

Hoppas er dag har varit bra, kram

Likes

Comments

Carl, Vardag

Torsdag morgon redan, shit vad tiden går fort asså.

Idag ska jag till skolan som vanligt, och efter skolan ska jag hem och sen är det träning med Charlie<3
Planen är att vi ska jobba lösgörande med honom idag, och bara få honom avslappnad.
Jag longerade honom igår, och då var han ganska pigg och galen. Gick nästan inte att få kontakt med honom emellanåt:/ men hoppas att han är lugnare idag.

Hoppas ni får en underbar dag, kram

Likes

Comments

Hejsan hoppsan allesammans, hur e läget?

Med mig är allt bra, just nu har jag rast... vi har precis varit och ätit lunch, pytt i panna:/
Och nu sitter vi och väntar på att vår matte ska börja som är dagens sista lektion, och hittills har vi haft idrott, NO, ett SO prov.

Ikväll ska jag på kalas, för min morbror som fyller år. Så det är de som står på schemat efter skolan.:)

Ha en fortsatt bra dag, kram

Och kolla in finaste pollen, nyrakad och fin❤️

Likes

Comments

Vardag

Okej, lördag förmiddag... stallet är redan fixat, det gjorde jag samtidigt som jag släppte ut imorse.

Just nu väntar jag på att pappa ska vakna så att vi kan äta frukost och sånt. Samtidigt som jag väntar på att min elev ska komma, träningsdags för henne. Planen är att jobba vidare med lydnaden och sitsen.

Och ikväll ska vi hem till farmor och farfar och äta mat, i övrigt har vi inte mycket mer planerat:)

Likes

Comments

Om mig själv

Asså förlåt, jag har verkligen inte haft tid att blogga denna veckan överhuvudtaget. Vi har haft en massa prov osv i skolan, och sen har jag behövt åka till ridhuset flera dagar denna veckan för att det har varit piss väder. Så de har verkligen inte funnits tid till bloggen, liksom först gå i skolan till 16:00 och sen ta bussen som tar ca 1timme och sen äta och åka till ridhuset och sen kommer jag hem från ridhuset vid 20:00 ca och sen efter det har jag pluggat, och sen sovit. Så har min vardag sett ut denna veckan ungefär:/
Men nästa vecka hoppas jag på att det är mindre skolarbeten och bättre väder, då lovar jag er att hör kommer uppdateras flitigt:)

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon allesammans, hoppas ni mår bra... med mig är allt bra:)

Idag är det skola fram tills kl 16:00 och sen så ska jag ta bussen hem och plugga hemkunskap och tyska. Har hkk prov på fredag eftermiddag. Och tyska tills på torsdag.
Idag är planen att Charlie ska vila, eftersom han tävlade i söndags och sen har trimmats måndag + tisdag.

Hoppas ni får en underbar onsdag, vi hörs. Kram

Likes

Comments