Header
View tracker

Detta är alltså en burk med tabletter som ska göra att man går ner i vikt snabbare. Alltså så bränner detta fett om jag har förstått rätt.

Jag ska nu testa detta i en månad och se ifall ja får något resultat. I samband med att jag äter via viktväktarna och tränar så blir detta bättre. Om jag ser någon skillnad med vikt och med centimeter runt magen så lovar jag att lägga upp det! Jag ska verkligen nå min målvikt!

Hittade denhär texten på anna skippers sida! :)

"Green Coffee har blivit en succé i Sverige efter att nyheten spridit sig från USA. Det hela började med att den mycket kända TV- doktorn; Dr. Oz hade ett inslag i sitt program där han lät 100 kvinnor ta 3 tabletter utspritt under dagen, 30 minuter före en måltid. Deltagarna vägdes efter bara 2 veckor och de hade då gått ner ca 1 kg i genomsnitt. Det har även tidigare gjorts studier (se bilaga) där 16 överviktiga vuxna fick genomgå en studie på 16 veckor. Resultaten var häpnadsväckande med en genomsnittlig viktminskning på ca 8 kg."

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Okej nu var det ju detta med att blogga. 

Känner jag mig rätt kommer jag nog tröttna inom en månad med vi får se. Imorgon blir det nog gymmet på morgonen o sedan skola. Även efter klockan 18 så blir det gymmet igen med becca.

okej pallar inte skriva mer bye.

Likes

Comments

test

Likes

Comments

Följ mig!@moaswedling