Header
View tracker


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hur skönt med helg egentligen?!?! Har haft oerhört mycket i skolan denna vecka, och likaså nästa vecka. Men sen är det dax för praktik vilket innebär 5 veckor utan skolan, åh längtar!

Idag red jag P på ridbanan, gick väl sådär, tror vi kommit in i en liten svacka där vi båda tappat motivationen lite.. Men vi jobbade mest på i galoppen, där vi båda har super kul. Jobbade på med fattningarna och ökningar och sedan uppsamling i galoppen då. Ett pass som inte startade på topp slutade desto bättre, exakt så det ska vara.

Imorgon spenderas HELA förmiddagen i stallet, finns inge bättre sätt att starta dagen. Tobbe ska komma och rida Meja och så vi tänkte fota varandra.

Nu väntas mys med världens underbaraste kille, kan fredagen bli bättre eller??


Likes

Comments

View trackerLikes

Comments

Hej på er! Hur är det med er?
Jag har nyss kommit hem från skolan, gick hem en lektion innan vi slutade, så har hunnit och äta och nu ligger jag och kollar på en serie. Har mensvärk från hell så är inte alls pigg idag.. Men snart ska jag ta tag i denna eftermiddag, Ska åka till råda och köpa hästmat om ca en timme och sen blir jag avsläppt i uddeholm. Där ska jag göra vad jag gillar bäst, nämligen umgås med hästarna och rida, tycker det är synd att jag inte har möjlighet att ha med mej P..

oj måste gå nu, ha det bra! :)

Likes

Comments

Nu snart är även denna söndagen över. Regnet har smattrat mot fönstren konstant hela dagen, men enligt mej gör det inget alls en söndag. Faktum är att vi fått mycket gjort, lägenheten är tipp topp, all tvätt är strax klar, jag ligger äntligen i fas med skoluppgifter och min underbara kille har lagat två satser med pannkakor.

Nu har vi kunna ligga i soffan och slappna av framför några avsnitt av the vampire diaries. Så skönt när man fixar iordning allt så att man slipper börja veckan med stress. Imorgon är det dax för specialidrotten igen vilket jag verkligen ser fram emot. De senaste gångerna har jag ridit Nova och det går verkligen framåt för oss. Hoppas på att få jobba vidare med henne även imorgon :) Här kommer en liten bild på vår SPID grupp, jag och Nova står längst fram!

Likes

Comments

Godmorgon Söndag! Regnet verkligen öser ner idag. Mysig då vi planerat att vi ska vara inne och fixa i lägenheten hela dagen. Dock hade jag tänkt gjort ett litet avbrott för att åka till stallet och gå ut i skogen med P, men vi får se hur det blir..

Just nu ligger jag och Jonas kvar i sängen och gosar med vovven, hihi det är mys på hög nivå. Vi har föressten bestämt oss för att behålla Åkkra i framtiden. Jag älskar verkligen att ha djur runt mej hela dygnet, så ingen är gladare än mej :)

Ville bara säga godmorgon och höra vad era planer för dagen är? Länka era bloggar så jag kan gå in och läsa lite!

Likes

Comments

Hej igen! Nu har det råkat blivit en sådär tråkig oplanerad paus på bloggen igen.. Hatar när det blir så, och känns svårt att ta tag i att skriva det första inlägget när man ska komma igång igen. Men när det blir såhär så saknar jag bloggandet.

Har haft så himla stressigt nu i en period så tappade motivationen helt, kände inte suget till ridningen längre, bloggen kändes jobbigt och all stress berodde på skolan. Nu innan praktiken så lägger alla lärare ut miljoner inlämninguppgifter och prov eftersom vi ska vara borta från skolan i 5 veckor snart.. Men äntligen börjar jag skymta slutet på denna eländiga tunnel och det kan bara bli ljusare :)

Känner mej iallafall otroligt pepp på att köra igång här ordentligt igen.

Hoppas det är bra med er!

Likes

Comments

GODMORGON FREDAG! Hur är det med er? Skönt att det endast är en skoldag kvar till helg. Det kom verkligen lägligt för idag vaknade jag upp genomförskyld, tur att vi bara har en lektion sen slutar vi.

Idag ska P ridas, åkkra ska ut och motioneras i skogen och senare kommer mamma och Jan hem till oss på fika. Ska bli kul att se dem igen, de har ju varit i turkiet nu en vecka (fortfarande avis)..

Ta tag i sista skoldagen och plugga undan så mycket som går, så att ni slipper sitta med plugg hela helgen.. Vi hörs senare :)

Likes

Comments
Likes

Comments

Hej på er!

Moa tyckte att jag skulle gästblogga nu så får väl göra det ;)

Idag har jag världens slappaste dag! Håltimme mellan 10 och 13 :) Det töliga är att det bara är jag som har det så var helt själv tills Moa och Elin slutade..

Alltså vet inte vad jag ska skriva riktigt, haha ;) Nej men jag ska ta och gå och hämta lite plugg och vara social! ;)

Mig hittar ni på min bloggen: www.nattstad.se/tobiasjohansson, ha det awesome!

Likes

Comments