Allmänt

Jag känner att dagen har varit väldigt produktiv faktiskt! Eller i alla fall när jag kom hem. Vanligtvis brukar jag fastna framför serier när jag kommer hem då jag på senaste tiden har varit så otroligt trött och slut på energi, men i dag kände jag mig bättre och lite gladare! Kanske för att mamma hämtade mig i skolan?? Bara det underlättar tycker jag, en timme hem är lite drygt ibland..

Jag har i alla fall städat mitt rum samt pluggat tre olika ämnen. Imorgon går jag i skolan till 17 och sedan ska jag till stallet, så det blir en sen dag imorgon. Han hoppades idag och det är dressyrträning (äntligen!!) på torsdag så imorgon ska han bara få lösgöras lite inför det. :)

Nu ska jag ta och sova! Hoppas ni har haft en bra tisdag så hörs vi imorgon. <3


En bild från september med min kompis

Likes

Comments

Allmänt, Åsiktsinlägg

Jag vet att det är så himla viktigt. Eller det har, och är fortfarande, varit otroligt viktigt för mig. Just det här att känna att det finns någon som jag ser upp till, som delar samma åsikter som mig och som gör mig lycklig.

Jag har aldrig haft en inspirationskälla utöver min mamma. Mamma har alltid varit den jag sett upp till och som jag velat bli som när jag blir äldre. Inte förrän nyligen, i mars i år för att vara exakt, hittade jag en person som nu har en stor plats i mitt liv. Han är personen jag har sökt efter, personen som jag alltid har velat ha för att kunna vända mig till när jag är ledsen, personen som alltid får mig på bra humör - personen som har fått mig att våga vara mig själv.

Det är just därför som personen betyder så himla mycket för mig. Jag har aldrig riktigt vågat vara mig själv - jag har alltid stått upp för andra och vågat säga vad jag tycker och tänker, men jag har aldrig känt att jag är tillräcklig. Jag har aldrig känt att mina åsikter spelar någon roll eller att folk lyssnar på mig. Dock har jag själv alltid predikat att det är viktigt att vara sig själv och att ingen ska låtas trampas på, men det är nog för att jag har velat övertyga mig själv om att det faktiskt är så. Jag vet att det är så. Jag har vetat det hela mitt liv, men jag har aldrig vågat lyssna på mig själv riktigt ordentligt.

Eller jo, när jag var yngre. Innan all tonårsångest. Då var jag så jävla cool.

Den här personen har fått mig att inse att jag inte behöver göra mig till för andra, för varför i helvete ska jag bry mig om vad andra tycker? Vad har deras åsikter med mig att göra? Jag klär mig i vad jag vill, jag lyssnar på vilken musik jag vill och jag är vem fan jag vill vara. Ingen ska bestämma över mig när det gäller mig själv.

Personen har en stor plats i mitt hjärta. Han kommer alltid finnas med mig. Jag älskar honom oändligt mycket, och jag har honom att tacka så himla mycket för. Han har inte räddat livet på mig så som han har gjort på många andra, men han har fått mig att inse att JAG betyder.

Troye Sivan Mellet, du betyder allt.

Likes

Comments

Allmänt

Jag har precis skrivit ett litet mer personligt inlägg som kommer ut imorgon.. Jag kan teasa om att det handlar om att hitta någon som betyder väldigt mycket för en. Om ni vill lära känna mig lite bättre, ska ni definitivt kika in här imorgon.

Dagen har varit tråkig. Faktiskt. Det har inte hänt mycket alls, och det kommer inte hända så mycket mer.. Jag ska ta en kopp te snart och sätta mig och läsa min svenska bok som ska vara klar-läst nästa vecka. Sedan ska jag faktiskt sova. Känner av i kroppen att jag är helt slut..

Hoppas ni har haft en bra måndag. <3

Drömmer mig tillbaka till vilda delfiner och pizzor stora som 5 huvuden

Likes

Comments

Allmänt, Rusty Nail, Videos

Igår gick vi ut med honom på en promenad, men snöstorm + en häst full av energi = ingen bra kombo. Så vi gick in och släppte honom i ridhuset, vilket han verkligen uppskattade som ni kan se på filmerna nedan. :)

Likes

Comments

Allmänt, Tips

Något jag verkligen älskar är att lägga mig i soffan och bara streck-kolla på serier. Det kallar jag för avkoppling och det är då jag verkligen slappnar av - framför en bra serie. Jag tänkte dela med mig av mina topp tre, om det nu skulle vara så att någon av er är i behov av en serie som ni inte har sett förut!

Teen Wolf

Min absoluta all time favorite serie. Det finns sex säsonger och jag har kollat om hela serien minst 5 gånger, förstår ni hur mycket jag älskar den då?? Jag känner så himla många som vägrar kolla på den då de tror att det bara handlar om killar utan tröjor som räddar hela världen, typ, vilket gör mig så jäkla irriterad för den är sååå bra. Den är verkligen det, och den är inte alls ytlig. Jag skulle definitivt give it a try om jag var er! (Jag vill inte spoila någonting med kan säga att det är en övernaturlig tonårsserie blandad med lite komedi, romantik och sci-fi.

Betyg: 5/5

Prison Break

Det är serien som jag kollar på just nu. Har kommit till mitten av säsong tre ungefär, och jag tycker faktiskt väldigt mycket om den. Hittills är säsong ett bäst och de andra har varit lite halvtråkiga då samma saker händer om och om igen, men den är fortfarande bra. Det handlar om Michael Scofield som försätter sig själv i fängelse då han har en plan att få ut sin brorsa som sitter inne för ett mord han inte har begått.

Betyg: 4/5

Gossip Girl

En klassiker, va? Har sett denna tre gånger och den är fortfarande lika bra. Det handlar om tonåringar som lever på Manhattan, om deras liv som ''överklass'' samt om romantik, intriger och hemlisar, typ. Den är i alla fall jättebra och är nästan en serie som en måste ha sett. :)

Betyg: 4/5

Likes

Comments

Hoppas ni har en bra första advent! <3

Likes

Comments

Allmänt

Undrar om jag någonsin är så trött och mör i kroppen som när jag har jobbat en hel dag i stallet.. Men snart är min brorsa här med hans familj och vi ska baka pepparkakor. Mamma har julpyntat ännu mer också. Nu har jag mina tomte-påslakan - kan man bli annat än glad då? Så nu ska jag spendera resten av kvällen tillsammans med min familj. <3 Hoppas ni har en lika mysigt lördagkväll så hörs vi imorgon! :)

Likes

Comments