Header

God eftermiddag på er! Nu ligger jag åter i sängen efter en kort vistelse på stan. Jag, Jarl och lillebror åkte ner till stan och tog en sen lunch på Nancy's. För mig blev det en sallad på quinoa och kallrökt lax med massa sallads tillbehör, en grillad halloumi, vitlöksås och till det en Bonaqua citron. Det var sååå gott och satt fint i kistan.

Efter lunchen gick vi snabbt till det här gymmet vi planerar att börja på som finns både i Södertälje och inne i Stockholm. Låter som att det lutar åt hållet att vi ska börja där, vilket känns riktigt bra! Tror det kommer bli bra då det var dem vibbarna jag fick där ifrån, samt mycket mer praktiskt för mig och Jarl beroende på vart vi är vissa dagar!

Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla på lite saker jag vill beställa hem i träningsväg och senare ikväll blir det kanske en liten promenad. 

Likes

Comments

Hej gänget! Första inlägget på den här bloggen där jag enbart kommer dela med mig ut av min resa till mitt viktmål, olika mål jag äter, mål inom träning etcetera! Lite om vad jag kommer att dela mig mig ut av står i beskrivningen om mig, men är det något annat som undras är det bara att ställa frågor i kommentarsfältet.

Vaknade klockan 9 imorse bredvid Jarl och när vi gick upp fick detta ovan bli min frukost. Havregrynsgröt med Barebells protein pudding i smak Strawberry supreme och en cleandrink i smak av päron. Dagens planer är att kolla in ett gym jag och Jarl planerar att skaffa kort på då den kedjan både finns här i Södertälje och i Stockholmstad, vilket gör det mer lättare för mig och Jarl att träna oavsett vart vi än är, hos mig eller honom. Därefter ska vi nog äta thaimat till lunch och senare gå en promenad då vi båda är förkylda och inte ska överanstränga oss på gym!

Likes

Comments