Hejsan mina fina! Idag har verkligen varit en mysdag! Jag var ledig så jag sov hemma hos Emelie i Hånick, vilket jag nästan ser som mitt andra hem då jag spenderar så pass mycket tid där.

Det som stod på dagens agenda var då pepparkaksbak med Emelies farmor och kusiner. Det var verkligen hur mysigt som helst att baka och lyssna på julmusik. Och goda blev dom också, vilket kanske är det viktigaste!

Senare emot eftermiddagen/kvällen så åkte vi till Iggesund då jag ska sova hemma inatt, så nu sitter jag i mitt rum och har försökt fixa med bilder och förbereder lite inlägg.

Jag sitter dagligen och skriver på inlägget jag lovat om Tova men det är väldigt jobbigt, men det kommer, det kan jag lova. Jag har skrivit ungefär hälften och försöker nu hitta gamla bilder, dock så har det inte gått så bra i sökandet idag så det dröjer lite längre än jag hade hoppats. Men jag jobbar på det! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Något jag har väldigt svårt att tänka på är framtiden. För några år sen var jag helt manisk och planerade min "framtid" till punkt och pricka, jag visste exakt vad jag vela. Jag följde även den planen jag hade skapat, för i min hjärna var det så livet skulle se ut, dock så gick inte slutet som planerat, så jag blev tvungen att ändra mitt tänk. För detta tog nästan livet av mig. Detta var alltså perioden innan mitt självmordsförsök. Detta kommer jag gå in på mer i ett annat inlägg.

Men på grund av denna händelsen så klarar jag idag inte att tänka på framtiden, men jag måste. Jag försöker att göra det så lite som möjligt då jag får sån grov ångest. Jag är såså rädd att jag inte kommer kunna ta studenten, att jag ska misslyckas. Eller att jag efter studenten är för sjuk för att jobba, eller att jag ska jobba mig in i väggen igen. Ja listan är lång, jag är rädd för att jag ska misslyckas med livet helt enkelt. Men det jag är mest rädd för är att göra min föräldrar besvikna. Jag jobbar jämnt för att mina föräldrar ska vara stolt över mig och att dom ska kunna prata om mig med sina vänner och säga det att "Min dotter lyckades verkligen, jag är så stolt över henne". Jag är så himla rädd att dom ska skämmas över mig och mina sjukdomar.

Dessa rädslor gör att jag är livrädd för framtiden, och att tänka på den. Vad har jag för framtid? Har jag ens en framtid? Vad händer om jag misslyckas? Det är så många frågetecken i min hjärna..

Likes

Comments

Hejsan mina fina! Idag har varit en bra dag förutom att jag är otroligt trött efter att ha spenderat hela helgen hos Rebecka. Det har varit hur trevligt som helst att vara där, men det tar väldigt mycket på mitt psyke att vara hos andra i flera dagar. Mitt psyke jobbar på till 110% och jag kan inte riktigt slappna av. Så efter dessa helger då jag är med mina tjejer så är jag helt utmattad.

Just nu sitter jag på bussen påväg hem till Emelie efter en lång dag i skolan. Skoldagen har dock varit jättebra. Vi har haft mössprovning och jag har beställt min studentmössa, fy vad jag längtar nu!! Sedan har vi haft Stylistlektion och tränat på lite extrema hårstyligar, vilket var superkul.

Jag vet inte vad som står på schemat för resten av kvällen, men jag hoppas det blir något lungt och en tidig kväll iallafall.

Ps. Hur fint är det inte nu när den första snön kommit!? Kram

Likes

Comments

Något jag kopplar med hösten och vintern är lugn och mysig musik! Jag uppdaterar alltid mina spellistor efter sommaren, oftast gör jag till och med helt nya. Sen så lägger jag nästan bara in mysmusik, det är så himla underbart att sitta och lyssna på sådan musik i detta mörker.

Joakim Lundell är en av de artister jag lyssnar på mest just nu, jag tycker faktiskt alla hans låtar är bra. Det jag gillar mest med hans låtar är att alla har en mening, samma med hans musikvideos! Så de låtarna kan jag verkligen rekommendera, speciellt hans nya singel som ni ser ovan.

En av mina största favoriter inom musiken är såklart Niall Horan! Jag har följt honom ända sen tidiga år, det vill säga One Direction dagarna. Niall har precis släppt sitt första album och det är så himla vackert. Alla låtar är relativt lugna och hur mysiga som helst. Mina favoriter från albumen är Paper Houses, Too much to ask och On The loose.

Detta är en låt som jag i vanligtvis inte skulle lyssna på då jag inte är ett fan av rapp, men denna låten fastnade jag för nästan direkt. Jag tycker att den har ett otroligt beat och en vacker text, så jag kan verkligen rekommendera denna! Kram

Likes

Comments

Jag har alltid velat att min första tatuering skulle betyda något, men jag visste inte vad jag vela göra. Många tankar har passerat, jag har velat göra en måne, något för min familj eller något som har med min psykiskaohälsa att göra. Men sedan kom idén om att tatuera en tax, för Lillan såklart. Det kändes så himla rätt och jag började direkt kolla på inspiration. Jag hade en ursprungsidé som jag kände mig helt okej nöjd med. Sen när dagen kom och jag åkte till tatuerigsstudion så kommer tatueraren och visar hans skiss, jag blev direkt kär. Den var väldigt annorlunda mot det jag hade förväntat mig, på ett bra sätt då såklart.

Jag är så glad över mitt val att göra detta för Lillan då hon verkligen betyder allt för mig, plus at jag alltid kommer ha kvar min kärlek till taxar. Så denna tatueringen passar mig perfekt!

Likes

Comments