Mitt bloggande har börjat gått ner lite. Tror det beror på all stress. Men ett inlägg om träning är väl kanske på tiden (?). Ni som har läst min blogg under en längre period vet ju mitt mål, att jag ska träna 312 gånger på ett år. Jag ligger så bra i fas så det känns underbart.


Detta inlägg kommer bli brett och mycket.

BodyBalance

Idag testade jag en ny träningsform som kallas BodyBalance. Les Mills BODYBALANCE är en blandning av Tai Chi, Yoga och Pilates som gör dig centrerad och lugn. Vi utövar detta barfota på yogamatta. I passet är även en meditationsdel med.

Soda shakers 

Pandy Soda Shakers innehåller en berikad komposition med aminosyror och består av smakerna Cola och Lime. Pandy är helt fritt från socker, är kalorisnålt, har ett lågt GI och är svensktillverkat. Denna Pandypåse har smaken av Soda Shakers.


Jag tycker inte att dessa godisar var goda och då är jag ändå van vid stevia-smaken och nyttiga smaker. Dom känns väldigt konstgjorda....

Hur kommer man igång?

Är du en sån som kanske ena veckan är sjukt hurtig och andra veckan inte vet hur man kommer igång igen? Då ska du lyssna på detta tips. Måndagar må ju vara den värsta dagen att träna på men ändå den bästa. För att du ska känna att det är lätt att träna resten av veckan och verkligen få ett flyt på det. Jag rekommenderar verkligen att träna det värsta, jobbigaste och det mesta på måndagar. Jag gjorde såhär i måndags. Jag gick på ett bodypump-pass och maxade alla vikter. När passet var slut så var mjölksyran som värst och benen skakade, men efter passet så skulle jag även springa hem. Det var svårt men jag klarade det i ett hyfsat bra tempo. Efter denna dag kändes det som att ingen träning kunde bli värre och det gjorde att jag utan funderingar tränade idag också.

Pussen<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu ligger min första video på youtube!! Äntligen har jag tagit tag i detta som jag alltid velat göra. Sådan lättnad..

Här hittar ni den

Pussen <3

Likes

Comments

Postad i: allmänt

En jättemysig kväll. Grillat, glass och solnedgång. Något jag inte har berättat för er är att jag fått glasögon, vad tycker ni? Hoppas ni alla hade en lika mysig fredag som jag.


Pussen<3

Likes

Comments

Rubriken; den frågan jag alltid står inför när jag ska träna valfritt. Det är så svårt. Idag kunde jag inte ta ett beslut. Men tro inte att jag struntade i att träna för det, NOPE! Jag tränade faktiskt båda. Jag började alltså med att springa till träningscentret och där väntade ett bodypump-pass. Det var det jobbigaste på länge, kände till och med blodsmak i munnen och en slykänsla efteråt. Det tog ett tag innan jag klarade av att äta. Men när jag kom hem kunde jag kryssa för två pass, underbar känsla.


Efter en skön dusch så ska jag lägga mig i sängen och äta proteinglass och se på serie. Myspys. Lite plugg ska man väl kanske också kunna bocka av på listan...

Pussen <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är det bara jag som tycker det är sjukt svårt att hitta den perfekta doften till sommarn? Jag vill lukta somrigt, blommigt och fräscht men ändå vill jag ha en lite tung doft som vanilj eller liknande som passar ihop med det fräscha. Jag tycker iallafall att det är sjukt svårt att hitta den doften och som man samtidigt ska känns sig bekväm i. Men min storebror kom från åre för ca 2 veckor sedan, and he did it!!!! Jag fick en parfym av han med just den lukten jag letat efter.

Förstår ni vad jag menar för doft och är i samma sits som jag var i, så tycker jag ni ska kika in på denna länk.


Trésor in love

Likes

Comments

Jag filmade faktiskt en en blogg igår. Men den vart inte alls bra. Igår hade jag dansuppvisning, en av dom bästa dagarna på året. Jag tänkte därför att det var en perfekt dag att filma på. Dock så var det så stressigt eftersom att jag är med på dem flesta dansnumren, därför blev filmningen väldigt oklar och man hade ingen tidsuppfattning överhuvudtaget. Så jag gör det som jag är bäst på helt enkelt. Jag skjuter upp det (igen...) Men det kommer komma en video men det är mycket nu, med bloggen, i skolan och träningen och dels så är jag sjuk och har vart det i 4a dagar nu. Så jag hoppas allt kommer sättas på plats och flyta på som vanligt snart igen.

Pussen<3

Några bilder ifrån Showen får ni istället!!!! (blev dock väldigt mycket bilder på barndansarna, men dom ska väl också få synas, såklart)

Här är enda bilden på mig i en vit balettkjol.

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Detta inlägg kommer bli väldigt kort eftersom att jag bara ska berätta kortfattad grej..

Jag ska skaffa youtube kanal. Min första video kommer jag förhoppningsvis att spela in på söndag. Moa Stefansdotter heter jag på youtube. Vi hörs!!!

Likes

Comments

Postad i: Träning & hälsa

Nu har jag äntligen testat Barebells milkshake.

Beskrivning:

Det enda som skiljer Barebells Milkshake med en vanlig fett- och sockerrik milkshake är näringsinnehållet. På smaken känner du ingen skillnad! Njut av denna underbart goda milkshake med gott samvete, samtidigt som du tillför kroppen proteiner. Den är baserad på högvärdigt mjölkprotein, som bidrar till uppbyggnaden av muskelmassa, med hela 24 gram protein per flaska. Trots sina härligt fylliga smaker innehåller den inget tillsatt socker, och är dessutom helt laktosfri. Perfekt som ett proteinrikt mellanmål när du är på språng eller efter träning!


Jag tror att denna kommer passa er godisälskare som vill äta med gott samvete. Jag tycker personligen att denna är lite för söt. Men den är mättande och kan ätas/drickas som en bar. Rekommenderar.


Likes

Comments