Postad i: Smink och skönhet

Jag älskar sånt här.... ni vet när man beställer nånting och dom enda förväntningarna man har är att man ska få sina vardagliga produkter som man har beställt för att dom är slut. Så får man hem ett sånt här fint paket. Jag skulle säga att det är sjukt bra marknadsföring för det gör att man bara vill beställa mer för man vill åt dom här fina paketen. Det känns som julafton. Kolla bara!

Cred till: Skincity

Aknicare gel

Detta är en gel indicerad för att korrigera och lindra typiska symptom på acnebenägen och seborroisk hud. Jag har ju dock en väldigt bra hy med typ 0 finnar. Men när jag känner att "dålig hy" -period börjar närma sig så tar jag lite av den här cleansingen och då hinner inte perioden inträffa.

Länk: HÄR

Dermalogica

Detta är en natt och dagcreme som är helt fantastisk för dig med torr hy. Jag som använder mycket brun utan sol blir lätt torr och denna är då räddaren i nöden. Rekommenderar starkt.

Länk: HÄR

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(Förlåt för mobil-inlägg, jag vet att dom alltid blir sämre) Jag är kär!!!!!!!!!!!!....... i ännu ett klädesplagg. Det är väldigt sällan jag blir missnöjd när jag beställer från internet, så skönt. Igår kväll kom denna beställning hem till mig ifrån lovely of sweden. Kolla på bilderna, njut och beställ hem en du med ifall bilderna lockade. Den är liksom till och med snygg till pyjamasbyxor!!Rekommenderar.

Jag tog västen i storlek s för att jag ville ha den lite längre

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Här får ni lite bilder ifrån fantastiska Prag. Gud vilka fina byggnader. Tipsar verkligen om Prag som nästa resemål!!

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Här har vi då mitt nya set som jag är helt förälskad i! Kommer från mango och består av byxa och tröja. Skitsnyggt att ha till vilken tillställning som helst. Ett inlägg om vad jag mer har köpt kommer läggas upp och även fina bilder på sevärdigheter i Prag. För för er som inte vet så har jag vart där på jobbresa i veckan. Men vi gjorde saker konstant och vi fick även bara ha med oss en kabinväska så tyvärr övervägde det att ta med kläder än datan. Så alla inlägg kommer läggas upp i efterhand.

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Äntligen! Idag kom dagen. Dagen då jag skulle få fixa mitt hår. Jag satt om mitt löshår och la i färgen strawberry blond i mitt egna. Så nu består mitt hår alltså av rosa slingor. Love it! Här får ni se för och efter -bilder

FÖRE

EFTER

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Idag blev det familjemiddag, för mig är det riktig fredag. Man tänker tillbaka på alla mysiga middagar när man var liten när vi alltid var samlade hela familjen. Supermysigt!!!! Nu sitter vi till och med och ser på idol och äter godis, hur mycket nostalgi??? Vi är dock inte hela familjen längre. Vi sa precis hejdå till min storebror som flyttar till Stockholm imorgon för att jobba. Kommer sakna honom sååååå mycket, det kommer kännas tomt här hemma. Hoppas ni haft en mysig fredag-kväll!!

(Bilder på vår underbara middag)

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Postad i: Smink och skönhet

Vi alla har väl nån gång köpt en sån här riktigt ful ponny tail från H&M med plasthår som inte ens går att styla? Min mamma kom hem med denna till mig ifrån sitt jobb. En ponny tail med äkta hår(?!). Jag har ju just nu löshår så har inget behov av att ha den. Men den dagen jag tar ur mitt löshår kommer denna komma till användning.


Jag har använt min ett få tal gånger. En gång på en dansuppvisning och den satt kvar. Min har längden 55cm tror det finns upp till 65cm. Går man till FrisörCompaniet så hjälper dom dig att beställa hem en med rätt färg. För er som bor på fastlandet kan ni nog fråga dom om man kan beställa ponny talls hos dom så lovar jag att dom hjälper dig. Jag är så sjukt nöjd med min.
Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Vaknade upp och kände mig glad. Kände mig väldigt utvilad. Jag klädde på mig, sminkade mig och shit vad snygg jag kände mig. Att säga att man känner sig snygg ska inte betecknas som hybris. Det är okej och säga till sig själv att idag är jag snygg och så j*vla bra. För det gör jag och det mår jag tusen gånger bättre av. Jag tror att man kommer långt på det, att tycka om sig själv. Det håller mig uppe på bra humör hela dagen. Och andra uppfattar dig som trevligare och mer positiv. Jag ville bara skriva en liten boost för er som inte "vågar" tycka om er själva. Att inte tro på sig själv kommer aldrig få dig att lyckas och du kommer definitivt inte tro på nån annan. Man ska tro på sig själv i första hand. ALLTID.

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Idag startade jag dagen med en god frukost och nu ska jag bege mig mot skolan. Det väntas naturkunskap HELA dagen i SKOGEN. Är inte så taggad, men kanske ska vara glad att få vara i skogen istället för att vara i klassrummet hela dagen.

Jag känner att jag är nyladdad med motivation så nu ska jag komma igång igen!! Jag återkommer med inlägg ikväll. Vill bara värma upp lite ;)

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Fyran vilket underbart ställe. Idag har vi bara vart på stranden och slappat. Känns så bra att vara på plats nu ska njuta och det låter jag er också göra utav mina underbara bilder.

Pussen<3

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments