Fyran vilket underbart ställe. Idag har vi bara vart på stranden och slappat. Känns så bra att vara på plats nu ska njuta och det låter jag er också göra utav mina underbara bilder.

Pussen<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag började min semester. Det känns helt fantastisk. Jag började med att ge mig själv ett par nya naglar. Och ikväll åt jag middag med mina underbara vänner på Isola Bella en underbar italiensk resturang. Men imorgon börjar semestern på riktigt då far jag till Kroatien med min kära familj ni kommer få njuta av många fina bilder och dessutom lite vloggar på kanalen

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Dag två i sthlm blev inte riktigt som tänkt... Det var mycket blåst ute på sjön men båtturen slöt på topp med att åka lite ring efter båten. Det var superkul!!!!! Sedan blev det en dusch i sötvattnet, sååååååå mysigt. Med solfrossan blev det sedan lite kortspel med farmor. Nu väntas en god och efterlängtad middag. Hoppas er måndag har vart bra!

PUSSEN<3

Likes

Comments

Idag ringde klockan 04.... städa iordning och packa väskorna för att dra iväg till Stockholm för att njuta av 3 dagars ledighet med familj och släkt. Idag hann vi att åka lite båt och ut å käka på en tapasrestaurang. Imorgon väntas en heldag på sjön!!!

Likes

Comments

Min favorit väntar barn och är fullbokad in i det sista. Så denna gång testade jag att gå till Jessica på skönheten. Är sååå nöjd!!

Likes

Comments

Igår hade jag en underbar kväll med mamma och pappa. Vi gick till Supper (en under bar resturang här i Visby) klockan 19 och kom hem vid 22/23-Tiden. Det har första gången vi var där och jag älskar det, speciellt miljön och drinkarna. Hör får ni njuta av lite härliga bilder.

Pussen<3

Likes

Comments

Just nu jobbar jag som en galning och lär göra det hela sommaren. Men glöm inte att följa mig på instagram för där ser man mer vad som händer i min vardag! @Moastefansdotter (på instagram)

Likes

Comments

Varför det inte har kommit ut några inlägg på ett tag är för att jag är på dansläger. Men det kommer snart en video och inlägg om midsommar och annat kul. Så fort jag kommer hem (imorgon) så kör vi igång igen!!!

Pussen <3

Likes

Comments