Varför det inte har kommit ut några inlägg på ett tag är för att jag är på dansläger. Men det kommer snart en video och inlägg om midsommar och annat kul. Så fort jag kommer hem (imorgon) så kör vi igång igen!!!

Pussen <3

Likes

Comments

Hejsan allihopa! (Sedan när började jag mina inlägg såhär?)

Igår fick jag hem en stor gosig sak. Som ni ser i rubriken..... en silvrig säng. Sängen är inte riktigt silvrig men går/silvrig. Jag älskar den. Den passar perfekt till vissa grå/vita detaljer jag har i mitt rum.

Mitt rum är väldigt litet och eftersom att sängen är 1,60 så finns det inte mycket golvyta kvar, men det kanske är bra för då kan jag inte slänga mina kläder på golvet hihi!!

Sängen är från Mio och heter cozy!

Likes

Comments

Jag vill idag ge lite extra cred till H&m för deras underbara bikinisar dom har designat inför sommaren. Jag själv har fastnat för en super fin bikini. Nämligen en blå lite sammet-inspirerad modell med aprikos-färgade tassels som detaljer. Denna bikinin sitter sjukt bra, speciellt på rumpan. Man visar inte för mycket eller för lite. Me like!!!!!!

Jag har trosorna i strl 36 och överdelen i strl 40 men skulle dock behöva 42....

Likes

Comments

Glöm inte att prenumerera och gilla!


Pussen<3

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Varför underskattar vi barn egentligen morsdag? Det borde ju vara den bästa dagen eftersom att vår förebild och vår egna mamma har en helt egen dag där hon får glänsa? Det är dom flesta ändå förtjänta av. Iallafall min mamma. Samtidigt som jag skriver denna text och uppskattar min mamma så vill jag ge styrkekramar och all respekt till er som kanske inte har nån mamma som finns där för er. Jag älskar dig mamma.

Dagen började med en överraknings-frukost från mig till mamma. Och en blombukett till och med.

Med matkoma efter frukosten tog vi oss till stranden en liten stund. Jätteskönt!!!

Sedan åkte vi ut till själsö och fikade med kusin, mormor, farmor och farbror, morbror. Supermysigt!

Jag har haft en jättebra dag med min mamma och jag hoppas att hon känner detsamma,

Pussen<3

Likes

Comments