Varje söndag kommer jag lägga ut "min helg i bilder" för jag älskar själv sånna inlägg, så här har ni!

Fredag:

Jag tog mig tiden att fota lite instagram (se @moastefansdotter)

Resten av kvällen choklad jag i min soffa.

Lördag:

Lördagen var en toppendag. Bara mys. Det började med en mysmorgon där jag bara hängde och levde life i min pyjamas.

Efter den sköna och slöa morgonen åkta jag, mamma och pappa till Gnisfärd och tog en mysig promenad längst med stranden. Man undrar ju verkligen om det är sommar eller vinter när man ser dessa bilder.

Efter promenaden så fanns det åka tid för en fika på H10. Hur gott ser detta ut på en skala?

Efter att vi bara hade vart hemma en stund och jag faktiskt hade koreograferat i evigheter så blir det lite "plock-mat" och kortspel. En supermysig dag och kväll!

Söndag:

Vakande med ett leende på läpparna idag när jag kom på att jag skulle få träffa mina dansbarn och bara glömma all stress. Började med en toppenfrukost.

Och nu på kvällen blev det bara mys med pojkvän. Underbart slut på denna helg!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här behöver jag, en fredag och morgondagen för mig själv. Bara va. Göra allt som jag behöver och bara ta det lugnt. Jag har gått 2 veckor in på vårterminen i 2an på gymnasiet och känner redan av stressen och paniken. Men med det lära jag mig att jag behöver få och ta det lugnt på helgen, det är okej.

Ikväll har jag legat i soffan med mitt täcke och haft tända ljus omkring mig. Åt till och med godis vilket jag inte ätit på länge. Men så gott var det faktiskt inte. Godis är överskattat. Har även planerat min instagram och fotat. Plugga körkort orkade jag också lägga min energi på. Känns underbart. Nu ska jag mysa ner mig i min säng och njuta av en god sömn!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Hejsan det var ett tag sedan. Har fått några frågor om vilka nyårslöften jag har nu år 2018. Men ör det verkligen sant att man "startar om" på nytt bara för att året har en ny slutsiffra? Jag tycker att nyårslöften är ganska onödiga men att sätta upp mål för sig själv är väldigt viktigt i helhet. Men samtidigt får du inte pressa dig själv för hårt och ha för höga mål. Att ha delmål är perfekt. Men samtidigt ska du känna att det är en liten utmaning men ändå rimligt.
Att känna att man har något att sträva efter är väldigt viktigt. Men håll det hälsosamt!!!

Jag har tyckt att bloggvärlden har blivit väldigt deppig på senaste och ska jag vara ärlig så är det skittråkigt. Anledningen till varför jag bloggar är för att inspirera andra genom tips, fina bilder och bara skriva allvar om hur du bör tänka om dig själv. Samtidigt måste man såklart visa på sociala medier att man är en människa och mår dåligt precis som alla andra men samtidigt så kan det dra ner läsarnas energi. Därför vill jag dela med mig av väldigt bra mål till er som behöver se det ljusa i det mörka.

Som jag skrev är mål viktigt men för att känna att jag inte bara behöver bli bättre på saker så försöker jag hitta mina bra sidor och faktiskt ha som mål att bevara dom sidorna.
Mina egenskaper som jag vill bevara:
1. Att aldrig ge upp min positiva sida.
2. Fortsätta bry mig om andra MED MÅTTA.
3. Alltid vara glad.
4. Att ha kvar tankesättet "det är okej att vara ledsen eller att må dåligt ibland men allt löser sig"
5. Behålla min drivkraft som jag har till allt.
6. Aldrig ge upp mitt självförtroende.
7. Fortsätta vara pålitlig.
8. Prioritera mig själv när det behövs.
9. Tanken om att jag är bäst.

Här är mina bästa egenskaper som jag redan har och mina mål är att för alltid kunna ha kvar dom. Det här är ett väldigt bra sätt att tycka om sig själv mer. Testa det och skriv ner det på ett papper. Skriv gärna till mig om vad ni tyckte(?)

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Sett är ett väldigt märkligt inlägg men för mig så är detta det absolut bästa som finns. Att ha en ren hårborste. För er som använder mycket produkter i håret så är detta det bästa sättet att få ur alla produkter som lägger sig i borsten. Har man trassligt hår så kommer ni märka att det blir en stor skillnad att borsta med rena borstar.

Medan kan ni se steg för steg hur jag brukar göra!

1. Jag börjar att rensa borsten så gott jag kan. Att tillexempel dra av håret osv

2. Sedan fyller jag handfatet med varmt vatten och häller i schampoo. Vilken schampoo jag använder ser ni ovan!

3. Jag låter borsten/borstarna ligga i det varma vattnet runt 50 minuter.

4. Efter det så tar ni borta håret, spolar rent borsten och lägger dom upp och ner på en handduk. Och här har ni resultatet!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Jag har haft en helt fantastisk helg. Två 18årsfester på två dagar. Hur underbart? På fredagen var det min vän Emilia som fyllde år och igår var det Isaac och Ville.. Nu är man mer än taggad på att fylla år. Bara två veckor kvar. Idag hade jag önskar en slapp dag men det var öppet hus på dansskolan där man fick prova på massor av dans helt gratis, bl.a. Fick man testa jazz med mig. Alla var grymma. Efter det blev det hem fort och hämta Gibson för att dra till dansskolan igen på möte. Resterande av kvällen ska jag ta ett bad och planera veckan som jag alltid gör på söndagar. Hoppas er helg har vart lika fantastisk som min!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Som rubriker lyder så var det exakt så jag kände imorse. Men samtidigt så kände jag att jag gjorde den sista dagen av lovet till det bästa. Innan brorsan åkte Asien i 4 månader så fick njuta av hans gods mat, som igår blev carbonara. Jag åt glass och bara mös resten av dagen. Hade även min dagliga träning med Gibson. Nu alla skolkamrater nu drar helvetet igång och med det får vi göra det bästa av situationen.

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Idag blev det filmmys och sen frukost i soffan. Vi såg filmen prisoners, så himla bra. Rekommenderar att se den!!!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Gå gärna in och gilla och prenumerera om ni vill se mer. Love you all.

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments

Postad i: Smink och skönhet

Jag vill tacka Rebecca Stella för att hon har gjort ett sminkmärke som får en att känna sig snygg bara att av titta på produkterna. Mitt senaste från Rebecca Stella är hennes ögonskuggspalette so heter "Bold and Gold". På baksidan står det "the colours will stay true and beautiful for hours" och det stämmer verkligen. Jag har till och med sovit med ögonskuggan på och har faktiskt känt mig flawless när jag vaknat. Jag blev mer än överraskad när jag fick se dom fina, pigmenterade färgerna.

Rekommenderar starkt!!!

Pussen<3

/ Moa Stefansdotter

Likes

Comments