To do list torsdag 20 oktober
Bygga pepparkaksbil
✔️
Träna mormor och morfars hund
✔️
Träffa en vän
✔️
Plugga spanska
Plugga matte

Ta en dusch ✔️

Hej!! Började dagen med skola, mamsen hämtade upp mig på skolan vid 11:30 vi styrde bilen mot Coop och gick även in till min mammas kompis barnklädesaffär vi fick med oss 2 superfina mössor. En till mig och en till syster. Jag valde en grå med en fusk pälsboll och min syster fick en likadan fast i svart. När vi kom hem käkade vi lunch och sedan satte jag mig i soffan. Mötte upp syrran vid bussen strax efter 13:30 och sedan satt jag i soffan fram till mellis. Efter mellis tog jag en dusch hatar att gå in i duschen och hatar att gå ur duschen #struggles 😅 Efter att jag tagit dusch började jag med min pepparkaksbil. Det blev ett 3-dagarsprojekt.
Dag 1 tisdag gjorde en skiss och mallar
Dag 2 onsdag skar ut pepparkaksdegen till de rätta formerna och gräddade dem.
Dag 3 torsdag byggde ihop bilen.
Den ser väldigt rolig och ful ut haha, men det e ju första gången så bättre lycka nästa gång😁 när jag gjort klart det så kastade jag en badboll med min syster och lekte plätt. Jag ringde mormor strax innan 17 och frågade om jag skulle träna deras hund idag. Hon sa ja och jag gick över till min kompis för att få med henne ut. Vi blev kvar hos henne en stund och sjöng och spelade gitarr. Hennes pappa e musiker och han tyckte att jag sjöng fantastiskt, jag blev otroligt generad haha. När hon skulle käka gick jag ner till mormor och hämtade Bobo som hunden heter. Vi mötte upp min kompis och vi var ute en stund. Vi gick ner med Bobo igen och sedan åkte vi airboard och spelade musik ute tills jag skulle äta vis strax efter 18:30. När jag käkat upp åkte jag och pappa till Willys för att köpa proviva och lite kvällis. Väl hemma satte jag mig i soffan och kollade på tunnelbanan. Har precis käkat kvällis och ligger nu på soffan. Är riktigt trött så blir nog tidigt säng. Ska gå förmiddag imorgon woop woop! Vi hörs! Kram❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mår du ofta illa när du äter? Har du något tips på hur man undviker det? I början mådde jag väldigt illa, och jag tror det berodde på att min magsäck var liten. Men jag tipsar om att ligga ner typ på mage. Då försvann det för mig❤️
Har du något tips du brukar göra för att sysselsätta dig när du känner dig rastlös men inte får träna? Måla i målarböcker, kolla på olika serier och pyssla. Är vad jag brukar göra❤️
Har du något tips för att magen ska fungera och att man inte blir förstoppad?
Drick proviva! Det funkar för iallafall och drick vatten också. Men proviva funkar bättre❤️
Vad fick dig att hamna där du är idag?
Min envishet😅😏❤️
Vad är ditt mål innan året är slut?
Att börja träna igen!!❤️⚽️
Vad är det värsta du skulle kunna äta just nu?
Ingen aning, men typ något som jag verkligen avskyr och ändå var tvungen att äta❤️
Vilken är din favorit ben & Jerry?
Har bara smakat 3 stycken och alla dem har varit goda❤️🍦
Favorit maträtt?
GNOCCHI!!!👅👅
När tror du att du friskförklaras?
Oj, det var en svår fråga. Men jag hoppas att jag blir det innan 2020 iallafall. 😉
Vad får dig att inte falla tillbaka?
Min vilja och att jag redan fått ett återfall och vet vilket helvete det är! ❤️
Favorit kaka?
PEPPARKAKA!!🍪🍪
Vad är ditt "tips" till alla andra med en ätstörning?
Ge inte upp, det är så jävla värt att kämpa!❤️

Likes

Comments

Tjenixen!! Råkade vakna 10:35(!!!) idag! Skönt men väldigt dåligt på en vardag. Stressade upp, fixade frulle och hade käkat upp strax efter 11. Gick sedan och klädde på mig. Pappa körde till jobbet strax innan 12 och jag gjorde iordning lunch strax efter 12, käkade och gick ner till mormor och morfar som skulle skjutsa mig till skolan. Jag var vid skolan vid 13 och hade mattelektion 13:10. Den varade till 14:00 och sen hade jag rast i 20 minuter. Sedan hade jag so från 14:20 till 15:30. Sååå drygt. När jag kom hem så käkade jag innan jag gick ner till mormor och morfar igen för att hämta min syster. Mormor hade köpt pepparkaksdeg till mig!! Fatta lyckan!! Så när jag kom hem hjälpte jag min syster med hennes inbjudningskort till hennes kalas. Efter det började jag direkt med att skissa och göra en mall till ett av mina pepparkaksprojekt i år. Jag hann inte så mycket mer förens klockan var 18 och jag började med maten. Slängde ihop en ugnspannkaka. Vid 18:45 åt vi och sedan har jag bara suttit i soffan. Till kvällis åt jag en macka, en massa yoghurt och flingor. Nu är alla flingor slut här hemma och förra veckan hade vi 3 olika paket. Alla var dock öppna men ändå. Så tror jag ätit typ över ett paket flingor😅 Imorgon ska jag iallafall fortsätta med mitt projekt och se hur långt jag kommer! Vi hörs!❤️❤️

Likes

Comments

Ur min dagbok
2 juli 2016
Jag hatar mitt liv. Allting suger. Jag är ful och tjock usch.
Jag sprang ner i hålan idag, sprang runt fotbollsplanen tills hjärtat dunkade så hårt att det gjorde ont. Jag fick en impuls av att hänga mig. Men jag gjorde det aldrig vilket jag ångrar nu. Jag var borta ett bra tag, men varken mamma eller pappa hörde av sig. Vilket betyder att dem inte bryr sig. Jag förtjänar inte att leva. Jag vill dö.

Jag var på botten. Jag hatade allt. Jag skadade mig själv. Jag var så djupt nere i ätstörningen och deprimerad. Jag tänkte visa 2 av alla bilder från den tiden. Dock bara på mitt ansikte då jag inte vill trigga, tänker även visa 3 bilder som är tagna nu denna veckan. Jag mår så jävla mycket bättre. Och jag älskar livet. Jag styr nu, inte äckel anorexi. Jag kan äta en hel pint utan ångest. I somras kunde jag inte ens äta en macka utan ångest. Jag kan ta det lugnt nu, i somras kunde jag inte tillåta mig det. Livet äger!

Bilder från i somras 👆🏼 kunde inte ens fejka ett leende.

Bilder tagna denna vecka! Jag älskar livet!!

Likes

Comments

Gooodmorgon!! Är ganska trött då jag la ifrån mig mobilen 03:30, och därför har jag drömt en hel del konstiga saker. Jag kommer inte ihåg exakt, men tänkte berätta det jag kommer ihåg. 

​Vi kan ju börja med att jag köpte en riktig häst med sadel osv till min kompis i en leksaksaffär(?) Sedan gömde jag hästen i en buske på min skola(!?) och min kompis blev inte ens glad för hästen som kostade skjortan.


Sedan drömde jag även att vi skaffat en liten hund som var rätt busig. Och så stod jag i köket en kväll och kollade på telefonen. Jag gick ut i hallen för att kolla mig i spegeln och då ser jag att ytterdörren är öppen. Jag hoppar ut genom dörren typ som en ninja och kollar efter tjuvar. I samma stund rusar hunden ut och jag får ropa in den. 

​Snacka om konstiga drömmar haha

Slänger in en lördags lista här nedan👇🏼

Kram❤️
Hur var natten? Väldigt konstig heh 😅
Vad har du gjort under morgonen? Käkat frulle☕️🍞
Vad ska du göra idag? Vet inte riktigt, ska kanske följa med mormor och morfar på lite ärenden😉
Vad ser du mest fram emot? Att spela bingo med älskade mormor och morfar❤️❤️
Vilken typ av lördag kommer det att bli? En mysig och bra lördag🍁🍂
Vad ska du ha på dig? Jeans och en hoodie👖👕
Vem/vilka ska du hänga med? Mormor och morfar heh😅
Vad ska du göra ikväll? Vara hos mormor och morfar❤️❤️
En peppig lördagslåt?! Ain't My Fault med Queen Z💁🏼

Likes

Comments