View tracker

Heej! Vi har haft ett tema skolan och de var att man skulle bara ha en färg i vårat skyltfönster, då fick jag färgen röd. Men de blev inte riktigt som hade tänkt mig riktigt. Eftersom att mina schampo flaskor som jag har tejpat upp med dubbelhäftande tejp. Men det ramlade ner och de blev inte alls bra. För egentligen hade jag tänkt att ha ett hjärta de hade sett bättre ut. men de fanns inte tillräckligt med produkter till mitt fönster så då fick jag bara bytta mall. eftersom de är alldeles för sent att bytta ide helt. för annars hade jag inte hunnit klart. Men nu vet jag inte ska göra om de iallafall. . 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Nu är jag äntligen klart med min fönster om håkan, eller a nästan de fattas lite plastfolie på mitt fönster där de står fakta om honom. Men det han jag inte eftersom de va presentation idag. Så jag kanske skulle ha tagit vara mera på lektionerna som jag har haft. Bara för att man kan säga att jag gjorde klart allt typ på samma dag.

Likes

Comments

View tracker

​Igår hade vi uppgift att göra ett pussel med ett valfritt motiv. Självklart valde jag håkan. Det va faktist svårare än vad jag trodde. Det va svårt att se till så att linjerna gick ihop med varandra och passade. men det var super kul

Likes

Comments

Nu har vi fått en ny uppgift i skolan och det är att vi ska välja en artist och sedan måla av den. Sedan så ska vi skriva fakta om artisten och sedan få in de i ett skyltfönster. Den artisten jag har valt är Håkan Hellström som är en stor favorit så jag tog honom. 

Likes

Comments

Vi håller ju inte bara med att skylta fönster vi håller även på med grafisk kommunikation. Där hart vi hållit på med att göra visitkort och loggor. Så här ser ni lite på vad vi håller på med.

Likes

Comments

​Hejsan! 

Nu är jag snart klart med mitt skyltfönster det ända som fattas är att lägga victora secret påsar på huvudena. Sedan så är jag klar. Vi hade deadline idag och så glömmer jag vs påsarna hemma, typiskt mig. men nu är helheten klart. Det va väldigt stressigt den lektionen men det va roligt. Men vad tycker ni? va det häftigt? 

Likes

Comments

HEEEJ! nu är jag tillbaka efter lång paus. Just nu i skolan så håller vi på ett skylta ett skylt fönster som har temat REA. Då har har jag precis börjat som ni ser att gör pom poms för jag vill ha ett fluffigt skyltfönster så jag satsar på det sen ska jag två dockor. Jag kommer även vissa mer sen när jag kommit längre. 

Sedan på den sista bilden så ser ni ett plakat som jag har gjort, uppgiften var att gå till en butik och ställa frågor och sedan ta kort och göra ett plakat av det. Men jag gick till en jag redan kände som jobbar på H&M 

Likes

Comments

Nu så har vi börjat med julskyltningar och vi har snart blivit klara, det är bara det sista kvar. Vi är uppdelade i två grupper i min grupp är vi 3 och i den andra är de 2. När vi skulle göra denna skyltningen tänkte vi att vi skulle hålla det väldigt enkelt och att vi skulle inreda det som att det är någons rum, ett tonårsrum till en tjej.

Likes

Comments

Sådär nu har ni bilder på hur vårat tidnings omslag ser ut, och även bilder från öppet hus är verkligen super nöjd med hur slut resultatet blev. Det kom hur mycket folk som helst och det är verkligen super kul att många tittar in på handel. Så vi får hoppas att det börjar några 00:or som vill börja handel. Vill ni följa handel på snapchat så heter vi handelskatedral även på Facebook och Instagram. Ha  det så bra kram <3

Likes

Comments