allmänt

Hejsan hoppsan det är redan onsdag, tycker veckorna går så extremt fort. Det känns som det går från måndag till fredag på en gång. Efter skolan skolan blev det en sväng på stan med Lollo och Wilma, köpte läppstift en tröja och min senaste besatthet chokers. Det är liksom så smidigt en vit t-shirt, blå jeans och en choker. Sen blev det hem och plugga. Hann även med en kvällspromenad i det fina höstvädret. XOXO

Likes

Comments

allmänt

Idag var det dags för mitt sista skolfoto för livet, ska jag vara ärlig känns det ganska skönt asså. Vårt "tema" var svarta byxor och vit tröja, men som ni ser gick det inte så bra för alla 😂.
Efter skolan blev det en sväng på stan och handla en del behövliga grejer. Hoppas jag inte är den enda som säger att jag ska köpa något men köper det aldrig och sen efter typ 3 år så köper jag det. Blev även en lite fika med Wilma....

Likes

Comments

allmänt

Hejsan allihopa, ja då var man 18 bast då. Fyller egentligen år idag men det blev att vi firade igår. Blev fika med familj först sen middag och efter det fest med kompisarna. Vill bara säga att jag är omringad av de finaste människorna som finns. Ni vet vilka ni är och att jag älskar er. Blev inte så långt inlägg men bättre än inget 😂

Likes

Comments

allmänt

Hejsan, tänkte upp en efterlängtad fråga. Nämligen varför jagtog en paus från bloggen i våras?

Det korta och enkla svaret är stress, eller att jag gickin i väggen. Jag hade haft en tuff vecka på skolan men tänkte inte mer på det,åkte hem till Malå under helgen. Men under helgens gång märkte min mamma attnågot inte var som det skulle, så hon frågade kort och gott hur jag mådde, ochdå brast det. Jag började storgråta och kände bara att jag inte orkar mer.

Behöver kanske inte gå in på detaljer men det hela slutademed att jag blev sjukskriven från skolan resten av vårterminen. Jag var såslutkörd så jag gick in i en akut depression.

Resan tillbaka har varit tuff och tänker inte säga att jag äri mål än, jag har fortfarande dagar då jag inte orkar något, jag orkar inteprata, äta eller göra något. En det blirmindre och mindre dåliga dagar.

allt detta fick mig att börja tänka, här sitter jag 17 år och diskuterar stress och att gå in i väggen med mina kompisar och det hemska är att när man börjar prata om det är jag inte ensam om att känna såhär.vart man än vänder sig i dagens samhällen hittar man stress och så borde det inte vara. skulle kunna sitta och skriva om stress i flera timmar men i slutända är det jag vill säga är att det är sjukt hur mycket stress alla i dagens samhälle känner.

Likes

Comments

Hejsan Svejsan, ja nu sitter vi i bilden på väg hem från Stockholm. Vi åkte ner tisdagmorgon så vi var i Stockholm vid tre tiden, sen tog vi det bara lugnt satt oss på en uteservering tog något att dricka innan vi fick och åt, sen var det tillbaka på hotellet för att sova då vi hade varit uppe sen 5 på morgonen ( vi bodde förresten på hotell Alexandra på söder). Igår tog jag och pappa det lugnt på hotellet till 11, medan Wille och Sue for ut vid 10. Sen möttes vi på stan gick runt och strosade, år lunch på T.G.I Friday. Vi han även med en båttur runt Djursholm innan vi gick tillbaka genom gamla stan. Vid middag mötte vi min och Wille kusin Jannie för att käka middag. Sen blev det lite fotboll innan sängen väntade.
Tro det eller ej men det blev inte mycket shopping för min del, var helt enkelt inte på humör, köpte lite på Lush men inget mer. Kände att typ H&M kan man shoppa på även i stan. Så nu har vi en 9 timmars bilresa framför oss innan vi är på säker mark i Skellefteå, önska mig lycka till. XOXO

Likes

Comments