Vi har precis satt oss i bilen för att börja åka på våran mini resa.

Vår resa går så långt som till Göteborg denna gång. Vi ska åka dit, bo på hotell, äta god mat, gå på spa, åka till Liseberg och shoppa. Antar att ni undrar vilket hotell vi ska bo på och denna gång blir det hotell Gothia tower.

Ska bli så mysigt att åka iväg och bara vara även fast jag nog kommer sakna Nova en massa, haha inte van att vara borta så länge. Men hon kommer ha en super mysig helg hos sin mormor och gammelmormor. Vi valde att låta dom ha henne en natt var då det blir ganska mycket med två nätter i rad.

Imorse när vi lämnade Nova på dagis så blev hon jätte ledsen, jag började också gråta haha. Just då kände jag bara att vi skiter i att åka, vi stannar kvar här med henne istället. Men vi försökte att inte tänka på det utan bara vinka och gå där ifrån. Hon är bara ledsen första stunden sen går det över och hon tycker det är kul att få leka med alla leksaker och vänner. Men nu har hon börjat förstå att man lämnar henne där, så nu får mamma hjärtat sakna lite under dagarna vi är på varsitt håll. Men det bästa är ju att få komma tillbaka till dagis och hämta henne efter en dag ifrån varandra, hon lyser upp som en sol och blir jätte glad. Sen hon började på dagis har hon blivit väldigt mammig. Men det är ju positivt på ett sätt, mer kärlek och gos till mig haha.


Fick ett mail imorse om att det kommer hållas en give away på min Instagram under nästa vecka, HÄR hittar ni länken till min Instagram så ni enklare kan hålla utkik.

Puss&kram


Bilden är från Novas 1 års kalas.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments