Ungefär en gång i månaden +- någon vecka så går jag och gör mina naglar. En stund som jag får släppa mammarollen och bara pyssla om mig själv, eller ja min nagelteknolog pysslar om mig. Men jag får en stund för mig själv, en stund att bara få koppla bort, prata skit och bara vara. Unnar ni er något i vardagen? Berätta gärna. Naglarna är som mina bebisar haha något jag inte klarar av att vara utan. Det gör så mycket med lite färg och form på naglarna. Handen blir så mycket vackrare enligt mig.


Jag älskar att gå och fixa naglarna, göra dom fina och fräscha igen. Ännu bättre är att min nagelteknolog är fantastisk, hon är så duktig på det hon gör. Imorgon ska jag äntligen få gå dit och göra om naglarna och jag längtar redan haha. Är så nöjd när jag går där ifrån. Nu var det 6 veckor sedan jag var där men naglarna ser lika fina ut fortfarande men med en utväxt. Vanligtvis går man ungefär var fjärde vecka men nu har det inte funnits tid som passar oss båda. Men nu äntligen.

Jag tänkte lägga upp bild imorgon så ni får ta del av mina vackra naglar haha.Ikväll kommer det upp en give away på Instagram så om ni inte följer mig där så tycker jag ni borde göra det.

Puss&kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments