Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: Moa

Likes

Comments

Hur lyxigt är inte detta fina märke? Helt kär i Rituals.
Har nästan allt som går att ha ifrån dem i hudvårdsväg. Kan tipsa till dig med torra & kliande händer att köpa antingen den gröna eller rosa handkrämen där. Den gröna är lite lättare & inte så fett medans den rosa är fettar & mer intensiv. En vän till mig hade stora problem med händerna & köpte den gröna till henne & nu på bara några få dagar är händerna mycket bättre.
Luktar lagom mycket & man torkar inte ut av deras produkter som man kan av andra märken.
Lite högre i pris men absolut helt okej priser.

Jag var in där nyss & inhandlade några nya badrums tvålar (hehe när jag gör det istället för mamma) .

Men dagens butiks/ hudvårds - tips.
Rituals!

Likes

Comments

Hej & godmorgon på er! Hoppas ni mår bra. Idag är de äntligen fredag en fredag närmare höstlov.
Kommit fram till skolan nu så passar på att skriva ett snabbt inlägg innan lektionen startar.
Inga speciella planer på helgen mer än att hjälpa en vän att måla hennes stall. Men alltid när jag inte har något inplanerat så händer det ändå saker. Ibland mer roligt & ibland lite mindre roligt som tyvärr förra helgen blev. Allt förra helgen förutom fredagen var loco. Vill inte berätta riktigt vad som har hänt då ena saken inte ens rör mig men kan säga att jag var vaken länge & uppe i stress.

Nånting jag verkligen har blivit beroende av just nu är podcaster. Jag verkligen missbrukar det, går runt med mina hörlurar från när jag vaknar tills mina ögonlock inte orkar hållas uppe längre. Eftersom jag inte kan lyssna på musik så laddar jag hem podcast avsnitt & lyssnar så fort jag kan - bussen, stallet, skolan.

Någr
a podcast favoriter:
1. Rebecca Stella
2. P3 dokumentär
3. On fleek podden
4. Rättegångs podden
5. Jonna & Saga
6. Svenska mord historier
7. En mörk historia

Favorit av snitt av dessa:
1. Det där med hur Rebecca föll för sin kille
2. Barna morden i Arboga
3. Naglar på kesha & blondinbellas hår
4. Spädbarnet i kraftverksdammen
5. Första fyllan
6. Tortyrmordet i Ljungby
7. Fallet på Lotta Rudholm

Förstår ni att jag har lyssnat på allt det här sen måndags? Och det här är inte ens alla utan bara några få. Beroende? E ja!
Som ni märker fastnar jag lätt för mord & rättegångs poddar. Men det är bara för jag tycker det är så intressant att följa utredningar & hörs dem flesta förhör med medmänniskor & personen som gjort detta hemska. Men varnar även er, ibland känns det som kroppen ska vändas ut & in pågrund av obehag - tragiskt med vissa.

Nu måste jag in på min historia lektion, hoppas ni får en magisk fredag.

Bjuder på en go TB från härligaste staden - Stockholm!

Likes

Comments

Hej lovers.

Det va längesen, så längesen så jag inte minns när vi hördes av sist.
Sist jag skrev berättade jag att jag skulle ta en blogg paus & att det hade hänt saker vilket fick konsekvensen att jag inte hade någon mobil. Jag har forfarande ingen mobil, eller såhär. Jag kan blogga när jag är hemma & är i skolan. Men att blogga hemma och hålla igång bloggen bara på den korta stunden är inte en rimlig tid eller kanske för andra men inte för mig då jag knappt är hemma för den delen då jag mest hänger i stallet.
Och skolan det går bara inte. Ni förstår går sista året - 9:an.

Det va dock bra att jag fick ta denna paus då jag verkligen kände att jag höll på att slita ut mig & hade extrema krav men det slutade ändå att allt blev kaos i slutet. Däremot har inte pausen kanske varit så lugn som jag hade önskat då det har hänt mycket. Tagit val privat som är stora & ganska jobbiga. Gjort fel val & svikit vissa. Personer som inte behandlat mig rätt. Hjälpt andra. Tillbringat mycket träning & tid med Philip i stallet där det också hänt en del, vissa har flyttat ifrån & vissa har flyttat in, installning, mot & medgångar.
Det har inte bara vart vila.

Jag saknar er mycket. Jätte mycket.
Jag är helt ärligt lite rädd för att komma till ska till bloggen igen. Dels för att den publiken jag hade finns inte längre kvar. Dem läsar antalen jag hade för 4 månader sen är inte det samma.
Sen också att jag har nya planer, jag vill visa mitt riktiga jag & ha mer struktur och rent. Jag vill inte ha det så flummigt som tidigare, det ska va ärliga djupa inlägg om mig. Ja har så mycket i min hjärna som jag bara måste dela med mig av. Idag exempel pratade jag med min vän i 2 timmar om allt mellan vad som är skillnaden på Acceptera & Respektera till att vara sexleksak till vissa boys därute. Allt jag pratar med mina vänner om kan jag också prata med er med.
Jag vill att ni ser mer av den klocka & vuxna Moa. Hur samhället faktiskt se ut. Hur jag faktiskt mår? Mår jag bra? Hade jag en deprition eller inte. Allt om mina diagnoser som ni skulle få veta har jag glömt bort i all röra.
Jag är ledsen över mitt oseriösa intryck på er.

Jag hoppas ni kommer välkomna nya Moa med öppna & varma armar. Såklart kommer jag ha kvar en del från det gamla för delar av det är också jag. Men nu ska ni få mig fullt ut. Jag är ärlig med er och säger att ja jag har gjort till mig för er. Jag har slitit håret av mig för allt jobb med bloggen så jag knappt tyckt det varit roligt längre & det är inte värt det. Speciellt inte när jag inte ens får ut en inkomst utav mitt arbete. ( hoppas väll på det nu ;) ) .
Men jag ska inte tvinga mig till att göra det här utav ska göra det av ren vilja & glädje.

Kan dock inte lova något om perfekt uppdatering än då jag som sagt inte har min telefon 100% ännu.

Ses i nya blogg livet. Nytt kapitel nu.
Thanks for everything, now we go to new times people!


  • Filed under: Moa

Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig för er som jag brukar & vet att ni uppskattar så mår jag ganska dåligt just nu.
Jag känner en sån frustration i hela kroppen.
Veckan som varit har varit riktigt skit, knappt gått på nån lektion, Philip har nästan stått helt still & jag bara mår sämre. I början av veckan mådde jag okej men nu vill jag inget annat än att ligga i min sång & gömma mig för världen.
Jag är påriktigt rädd för världen ibland, vart är vi påväg? Hur kommer samhället se ut när mina framtida barn växer upp? Hjälp.

En annan sak som jag mår jätte dåligt över det är BLOGGEN. Just nu kan jag inte vara så aktiv då min mobil är ur funktion men att veta att den bara står är fruktansvärt frustrerande då jag verkligen vill växa med bloggen & resterande sociala medier. Det är jätte svårt att jobba sig uppåt när jag va på top så slet jag livet ur mig, jag jobbade verkligen dygnet runt med bloggen & då har jag skola + häst på det. Men man är lite tvungen om man vill, om man vill komma ditt jag vill så är man så illa tvungen att göra det här tråkiga långsamma grovjobbet, men om man vill ha nått får man kämpa right? Ingen annan kommer göra det till mig.
Mina krav på bloggen 2018 är höga och om det är så att jag ska jobba dygnet runt ska jag men jag ska fan komma ditt jag var och ännu höger år 2018. Ni vet vem jag är & jag ger mig inte.

Förvänta er, plåtningar, mycket bilder, mer åsikter, & en helt ny resa in mot min framtida yrkes värd frisör!

Nu jäklar taggar vi !!!!

Likes

Comments

Ville bara säga medan jag har möjlighet att det här inte va planen.
Det va inte planen att jag skulle må så här & att jag inte skulle ha möjlighet att blogga.

Så ni vet kommer jag tillbaka när allt är löst. Va rädda om era liv, nära & kära, barn, jobb & pengar.

Kram.

Likes

Comments

Hej.
Lite så nere just nu pågrund av att folk beter sig så dåligt mot mig, ljuger & är falska.
Inte nog med det så fungerar inte min mobil av olika anledningar. Vet inte när det kommer börja fungera igen men set visar sig.
Hoppas ni mår bra ..

Likes

Comments

På senaste tiden har jag fått lite nya läsare vilket är jätte roligt men ni lite äldre betyder ju fortfarande lika mycket.
Jag har även fått mycket mer kommentar folk som skriver privat på Instagram DM till mig och ger mig komplimanger för mitt arbete med bloggen vilket jag uppskattar otroligt mycket.
Ville bara säga att ni är bäst & alla kommentar i kommentarsfältet de ni skriver privat eller kommer fram till mig & säger gör mina dagar 1000 gånger bättre!

Ingen bra uppdatering idag - hade fullt upp med en kompis som va hemma hos mig.
Inte hänt så mycket idag alls, P va nöjd över att få sova inne iallafall! Såg verkligen hur nöjd han blev.

Men eftersom inte jag har nått speciellt att säga kan inte ni då berätta hur ni mår? Vad gör ni? Nått ni ser framemot? Ledsna? Glada??
Berätta!

Likes

Comments

Idag händer det! Pågrund av det här hemska storm vädret så väljer jag idag att ta in Philip för hösten & vintern. Han har gått ute från juni till oktober vilket jag är glad över men nu är det nog.
Jag känner min prins & han hatar dåliga väder. Jag själv mår nästan dåligt över att veta att han ska gå ute i det här.

Ska bli så mysigt att få veta att han får sova inne, tugga på sitt hö få lite mer rutiner.

Kom hem lite tidigare idag & har haft jätte ont i kroppen. Mest tagit det lugnt, gjort lite lunch som var - pasta med heta räkor. Det är verkligen så gott om man gillar stark mat. Testa!
Kvällen kommer spenderas i stallet, ingen ridning idag pågrund av vädret dock.

Kram

Likes

Comments