Header

Moa, Stenvaenge Philip, Vardag

Äntligen har jag landat i min säng För några få timmars sömn inan jag ska upp igen klockan 06.00 för att höra mig i ordning för mitt första möte tillsammans med min kurator klockan 08.20. Så glad över att jag har en sån fantastisk kurator på alla sett & viss.

Första skoldagen är gjort. Va i skolan 2 timmar och de gick sååå långsamt. Imorgon är sista "lek" dagen & på onsdag drar lektionerna igång.
Men tänk idag satte jag foten i skolan efter mitt sista sommarn från den skolan. 1 år kvar att kämpa. Dessa 2 år har gått galet snabbt & lika så det här året tror jag.
Efter skolan va jag barnvakt i några timmar åt en vän som behövde jobba. Tror hennes flicka hittat en ny favorit nanny ;) hihi.
Möte efter det tillsammans med mamma & en psykolog som ska hjälpa oss i familjen att få en bättre kommunikation. Skönt.

Philip fick gå på linan idag. Han va riktigt explosiv & hade mycket energi. Rörde sig fint & rent. Mamma hjärtat slår ett slag extra att se att han mår bra.

Nu måste jag sova för kommer aldrig komma upp annars .
Puss bästa ni!!

Första skol dagen firades såklart med fredags mys på en måndag ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Moa, Stenvaenge Philip

Nu börjar hösten närma sig hörrni! Super mysigt ju. Eftersom hösten börjar så är det som att en ny termin tillsammans med Philip börjar.

Från början va det tänkt att jag & Philip skulle vara med på hopp träningarna men eftersom vi sött på problem & vi behöver mer tid för varandra så känner jag att det bara skapar problem just nu att stressa runt på torsdags kvällar och han är så känslig och lätt påverkad så när jag blir stressad så blir han dubbelt så mycket. Sen så har vi knappt hoppat nått under sommaren då vi fokuserat mycket på att jag ska kunna rida honom korrekt på marken. Egentligen så är det inte så mycket som mycket som kommer ändras utan mer att ta bort hoppträningarna i Hesselby och istället för Emelie som vi stod hos i en månad i somras. För min del så känns det bra att ta det lugnt, det är ju ändå jag som har bestämt det här. Det känns ju dock lite surt då det här inte va planen från början. Planen från början va att jag hade tänkt att vi kanske skulle börja kunna komma ut på pay and jumps nu. Men det känns bra, jag gör ju det här för min & hans skull.

Planen i punktform:

° Ta det lugnt & ta tid på oss.

° Jobba korrekt, få han att fortsätta jobba med rätt muskler som nu.

° Börja arbeta med bommar & mer hinder oftare i veckan & rida ut mer.

° Ta hjälp utav rätt tränare för hos just nu.

Lite kort om planen men eftersom att vi ska göra det enkelt för mig & Philip, inga tävlingar för oss på ett tag utan mer bara ta tid på oss och ha kul. Har ni lagt upp någon plan för era hästar ni som har häst?Fotograf: Liene Svärd

Likes

Comments

Moa, Skönhet, Vardag

Är det fint & värt med tatueringar eller är de ovärt & att man förstör sin kropp?
Vad tycker ni?

Jag tycker tatueringar kan va sjukt vackert på vissa. Det jag mest dras till är texter i snirkliga texter och inte så stora. Dras även mer till icke färg tatueringar än med färg.
Jag är väldigt kluven kring om jag ska eller om jag inte ska. Va tycker ni?

Har ni tatueringar? Vad isåfall? Vad tycker ni om tatueringar? Ni som inte har varför?

Likes

Comments

Moa, Vardag

Godmorgon finisar. Sitter på bussen påväg hem från stan då jag inte sov hemma inatt.
Mår ni bra? Jag mår sådär helt ärligt. Min kropp mår inte helt 100 känner så tydligt när jag inte mår perfekt. Känt av det flera dagar men igår va det som att jag fick som kvitto på det när jag red. Började kallsvettas efter bara 15 minuter, och när jag rider så vet jag ju exakt vad jag ska göra men kroppen löd verkligen inte.
Mamma kom upp tillslut & hjälpte mig, då gick det mycket bättre.

Aha imorgon börjar jag sista året på min skola & sista året i grundskolan. Hur sjukt?
Känns helt overkligt. Hur ska jag göra? Köra all in och bråka med min arga känslor för att det inte ska gå ut över dem människorna jag är arg på eller göra som förra året att göra som jag vill och inte lyssna på nån.
Kluvet. Tror jag kör på nummer 1.
Vill ju så gärna komma in på den linjen jag valt att satsa på.

Ni som gått gymnasiet eller går - va det svårt att komma in? Hur tänkte ni kring vilken linje ni skulle välja? Valde ni rätt linje?

Likes

Comments

Moa, Skönhet, Vardag

Fick med mig lite shopping från båten igår.

Boss parfym - Ma Vie
Calvin Klein grått sett

Väldigt nöjd trodde först att jag inte skulle få med mig nått men jo.

Likes

Comments

Moa, Vardag

Hallå ! Sista lediga vecko dagen är här med regn :( Regnar det hos er med?

Hade iallafall en super mysig båt tur tillsammans med lite familj! Strålande väder, bra mat & dryck. Kom dock hem ganska sent så blev lite sovmorgon - man får ju passa på då sommar lovet inprincip är slut nu.
Shoppade väldigt lite igår med kan vissa er iallafall lite senare idag.

Planerna idag är att skriva en höst-planering om Philip som ska publiceras här då jag vet att många av er vill se mer av han. Fota även det lilla jag fick med mig hem från kryssningen & rida senare ikväll.

Har ni några planer för dagen?

Likes

Comments

Moa, Vardag

Möte gick faktiskt riktigt bra. Mötte dock inte på min rektor men jag får ta det på måndag.
Dem hade gjort ordning en plan för mig & när det händer att jag bara får black out's & blir svim-färdig så ringer jag nån utav mina 3 kontakt personer så får jag åka hem. Känns bra.

Nu sitter jag på nästa buss påväg till en båt! Jag ska åka iväg med lite släkt på kryssning. Bara en dags kryssning så känns skönt. Brukar göra det med några utav pappas släkt varje sommar så nu va det dags igen!
Kommer hem igen vid 22.00. Uppdatera er under dagen. Blir mer vardags inlägg för känner inte för att sitta med mobilen hela resan för att skriva väll skrivna inlägg, ni förstår.

Puss

Likes

Comments

Moa, Skönhet, Vardag

Å herregud. Vet inte hur jag ska klara av att börja skolan om jag ska stressa så här mycket för att hinna fixa mig inför skolan..
Jag klev upp 07.00 för att hinna fixa mig till klockan 10.00 för jag ska sitta i möte med skolan klockan 10.45. 3 timmar tycker ändå jag att jag ska hinna på men knappt asså. Fick göra om mitt smink 3 gånger och bara stor grina för jag hade inte koll på nått & va helt i panik. Fjantigt jag vet men ska iväg efter det och då vill jag se bra ut.
Jag han iallafall & nu sitter jag på bussen påväg in till skolan.
Jag hoppas jag kan hålla mig under kontroll & inte bli arg.

Det är många som undrar hur det gick med min rektor & ja helt okej. Jag har valt att inte anmäla för jag orkar helt enkelt inte göra nån grej om det här.
Min mamma mejlade honom & fick svar tillbaka som löd - elven som var med har nog överdrivit det jag sa. Det jag ända jag sa va att Moa har haft det lite struligt i skolan & redan där kanske jag sa lite för mycket och det ber jag om ursäkt för men resten är inte sant. Jag har definitivt inte sagt att Moa är dåligt umgänge.

Det här tror jag ju vad jag vill på. Enligt min vän lätt det inte såhär & det här är inte första gången min rektor trampar på mig. Men det förvånar mig att han ändå ber om ursäkt. Men han gör väll just nu det mesta för att inte bli av med jobbet :)

Då vet ni hur läget är. Jag hör av mig när jag sitter på nästa buss mot vad jag ska göra idag.
Ha bästa dagen babes!

2 bilder på mig , ena när min kära bror kör mig till bussen - stressad psykos syrra ;)

Likes

Comments

Moa, Vardag

Nu när det äntligen börjar kännas som lite höst ute börjar ja direkt med att bada i mitt älskade badkar.
Vet inte om jag ens hade klarat mig utan det.
Nu på eftermiddagen har jag verkligen inte gjort nånting alls. Bestämt outfit för imorgon och slappat några timmar.
Imorgon ska jag först på förmiddagen på ett möte i skolan för att förbereda så gott vi kan till nian. Känns skönt men samtidigt har jag sån ilska mot min skola & personerna där tyvärr. Men jag får bara ladda om till och tänka framåt.
Efter mötet så jag iväg. Vill inte säga för mycket men en tripp ifrån Uppsala blir det iallafall! Mysigt.

Har ni några planer för torsdagen? Jobbar ni eller är ni lediga?

Pussar

Likes

Comments