Sicken dag!! Trots att jag blev sjuk igår och var tvungen att vara hemma idag, finns det inget att klaga på när mina närmsta vänner från Sverige kommer på besök. Tur i oturen. De livar upp mitt välmående något enormt. Ikväll gjorde vi världens bästa middag bestående av frukt och ännu mer frukt. Vi pratade ut om livet och blev både en del skratt och tårar. Älskar dessa kvällar och älskar dem. Så lycklig!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken kväll!! Elevkåren hade fixar en temafest på stranden. Inget mindre än Coachella. Alla hade verkligen gått in för det vilket gjorde det ännu bättre. Vid fem på morgonen landade jag i min säng med väldigt onda fötter efter flera timmars dans.

Likes

Comments

Nu har jag fått alla kamerabilder från gårdagens firande. Hur mysiga är inte vi!!

Likes

Comments

Idag fyller en av mina närmsta vänner här nere år och det skulle självklart firas. Gick hemifrån klockan nio för att möta upp några vänner och köpa frukost. Vi tog sedan tåget mot torreblanca och elin. Vi dukade i ordning och sedan väckte Ella och Lisa henne. Tog med henne upp till balkongen där alla vi stod med massa gott. Blev en sån lyckad överraskning.

Likes

Comments

Mammas bästa kompis har kommit och ikväll gick vi till min favorit resturang. Finns verkligen inget dåligt med den. Det jag älskar är att det är ett slags konstgalleri och resturang i ett. Och tro det eller ej, men blev helt kär i en tavla så i morgon kanske den blir min, om jag har lite tur. Håller tummarna.

Likes

Comments

Eftersom det var mösspåtagning idag firades det ikväll på stranden med klassen. Vi grillade korv, gjorde smores, drack bål och bara hade det allmänt mysigt i kvällssolen. Inte skratta så här mycket på längre. Det är kvällar som dessa som uppskattas till 100%. Vill aldrig att detta ska ta slut

Likes

Comments

Idag var det mösspåtagning på skolan och vi studenter sjöng in våren. Skulle gjort det i fredags men eftersom vädret var dåligt sköts det fram till idag. Snart väntar kvällsmys på stranden med klassen. Ha det bäst

Likes

Comments

Herregud vilka underbara dagar jag haft. Finns inget som slår feria i Spanien. Med en stukad hand, svullet ben och massa roliga minnen så tackar jag Ferian för denna gången. Haft de bästa kvällarna, druckit goda drinkar, åkt radio bilar och dansat tills fötterna gjorde lite för ont. Älskvärt

Likes

Comments

Hej finisar! Min kväll igår spenderades hemma hos Alice tillsammans med Lisa, Veronica och Lova. Vi satt på takterrassen och drack vin, doppade jordgubbar och banan i chockad och lyssnade på mysig musik. Dessa kvällar är dem bästa, att få vara med dem finaste människorna och samtidigt ligga under stjärnorna. Kan inte bli bättre.

Likes

Comments