View tracker

Igår var det 150 dagar till studenten och det firades tillsammans med klassen på en mexikansk resturang, el piso. Maten var väldigt god och umgänget var ännu bättre. När alla hade ätit upp drog ett gäng vidare för att spela biljard, hade glömt hur dålig jag är på det men roligt var det iallafall.

Likes

Comments

Även igår blev det en fotosession tillsammans med Ida. Vädret var på topp så vi var bara tvungna.

Likes

Comments

När vi hade fikat klart på pan tog vi en promenad till stranden och satte oss i solen. Så underbart med värme och 17 grader i januari. Tyvärr verkar det som att värmen inte kommer hålla i sig, utan redan på onsdag ska det gå ner mot 8 grader. Men allt är bättre en minus grader och Sverige.

Likes

Comments

Fick ett sms av Carro där hon undra om jag ville möta henne på pan y chocolate och självklart tackar man inte nej till det. Blev som vanligt morotstårta då de har den bästa i stan.

Likes

Comments

Några av mina senaste frukostar. Älskar numera att äta frukost, bästa måltiden på dagen. Så gott att börja dagen med en smoothie eller bananpannkakor.

Likes

Comments

Hela dagen har jag bara myst och umgåtts med Ida. Hon kom ner onsdagsnatt och det är så roligt att ha henne här. Även om jag bara var fyra dagar utan henne så längtade jag så mycket. Vi har iallafall tagit massa bilder idag för vädret var så fint.

Likes

Comments

Haft en jättebra morgon, åt bananpannkakor och gick sedan på en lång PW med Ida. Älskar att antingen börja eller sluta dagen med en promenad/ springtur bästa som finns. Gjort detta varje dag i en vecka nu och förhoppningvis håller det i sig.

Likes

Comments

Gårdagen var hur bra som helt. Började ju med en morgon PW med Aida, följt av frukost. Klockan tolv började jag skolan men hade endast en lektion på 20 min då jag sedan skulle på studiebesök på svenska magasinet. Efteråt gick jag och fika med Carro och Aida, vi valde att gå uppemot Mijas för att hitta något nytt trevligt fik. Framemot kvällen blev det utgång och Gud så roligt det var. Har saknat att dansa med mina tjejer.

Likes

Comments

Mötte upp Aida tidigt på morgonen för att ta en PW innan frukosten. Gick till en jättefin utsiktsplats och bara pratade om livet, mysigt var det.

Likes

Comments

Efter min löparrunda och lite plugg med gymnasiearbete bestämde jag mig för att laga bananpannkakor. Det var så längesen och måste säga att jag glömt av hur gott det är. Det är hur enkelt som helst, man behöver bara två ingredienser, ägg och banan (jag hade även lite yoghurt i) och går att göra på fem minuter. Själv följde jag inte någon recept utan körde på måfå, men gott blev det. Toppade med massa frusna bär och en frömix.

Likes

Comments