Hej finisar! Min kväll igår spenderades hemma hos Alice tillsammans med Lisa, Veronica och Lova. Vi satt på takterrassen och drack vin, doppade jordgubbar och banan i chockad och lyssnade på mysig musik. Dessa kvällar är dem bästa, att få vara med dem finaste människorna och samtidigt ligga under stjärnorna. Kan inte bli bättre.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har varit världens varmaste dag så tillbringade förmiddagen på stranden. Gick hem och lagade mat när det blev alldeles för varmt och vid fem mötte jag upp Carro för att ta vara på den sista solen och spela lite kort. Så sjukt att man fortfarande kan sola klockan sju på kvällen.

Likes

Comments

Igår spenderade jag dagen med Maja och Lova vid Majas pool. Perfekt att ligga där och svalka sig i vattnet istället för på stranden där vattnet inte är badvänligt ännu.

Likes

Comments

Lite fler underbara bilder från Madrid. Går inte att få nog av denna stad.

Likes

Comments

Fick finbesök vid tio av Maja, Lova och Veronica. Vi körde på vinkväll med jordgubbar, ananas, choklad och chips. Var så mysigt. Lyssnade på musik och pratade om allt mellan himmel och jord. Kärlek till dem.

Likes

Comments

Fick ett samtal från Sofia vid lunch och frågad ifall jag vill hänga med och äta. Självklart ville jag det så hungrig som jag var. Var väldigt gott och otroligt mysigt. Hela hon är ett lyckopiller så går inte att inte ha det roligt i hennes närhet.

Likes

Comments

Sista dagen i Madrid och den spenderades på bästa sätt. Gick tillbaka till parken och satt där i några timmar samt hyrde en roddbåt. Vi shoppade lite, gick till en utsiktsplats och bara hade det allmänt mysigt. Var skönt med en liten lugnare dag. Om någon timme går bussen tillbaka till funkan och borde vara hemma vid 5-6. Planen var att ta flyg hem men med tanke på att vi råkade boka hemresa i september? Kände vi inte för att lägga ut så mycket pengar igen och då var buss det bästa alternativt. Men tror det kommer bli väldigt mysig, jag oh mina bffs tillsammans i en buss i 6 timmar.

Likes

Comments

Idag blev det den stora shoppingdagen. Gick i flera timmar och kollade men fick ändå bara med mig fyra plagg hem. Är ändå nöjd men det är ett under att jag fortfarande lever med tanke på hur många kilometrar om inte mil man gått på dessa dagar. Kvällen till ära skulle vi ut och ta drinkar men eftersom jag inte kunde/kan röra mig och min rygg gör alldeles för ont var jag tvungen att stanna hemma.

Likes

Comments

Haft en toppen dag. Vi började med picknick i retiroparken. På vägen gick vi förbi massvis med sevärdheter så man kan säga att detta blev en sightseeing dag. När vi var klara i parken gick vi även till Museo Reina Sofía för att se Guernican, största målningen jag skådat. Visste att den skulle vara stor, men inte så stor. Tyvärr fick man inte fota den så har inga bilder att visa.

Likes

Comments

Första dagen i Madrid avklarad och är positivt överraskad av staden. Trodde inte jag skulle gilla den så mycket som jag faktiskt gjorde.
Detta är garanterat en stad som jag kan tänka mig bo i. Älskade verkligen allt. Vi började iallafall med att checka in i lägenheten för att sedan gå på en liten shoppingrunda och se vad staden hade att erbjuda. På kvällen nalkades det utgång och det var så mycket bättre än Fuengirolas dansställen.

Likes

Comments