View tracker

Idag stod det middag med tjejerna på schemat vilket var mysigt. Satt på torget precis utanför mig och åt jättegod currykyckling, mums. Var även ledig idag från skolan samt i tisdags då det var spanska heldagar vilket var passande då jag legat hemma sen i måndags med världens förkylning. Men idag var jag äntligen på benen och kunde hitta på något iallafall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Söndag och andra advent. Älskar söndagar nu mera då man får tända ett nytt ljus och få extra mycket julkänsla. Carro kom hit vid tre och planen var att Elin och Hanna skulle komma också men blev inte så. Men det var mysigt ändå, åt massa godis, klippte Carro och bokade biljetter till Madrid!!! Dock måste vi boka nya retur biljett då vi råkade köpa från april till september och det blir en lite för lång vistelse.

Likes

Comments

View tracker

I fredags var det black and white party på panda tillsammans med skolan. Var en jätterolig kväll med härliga människor och en heldel dans. Innan det satte igång var jag och Carro hos mig och fixade oss och lagade mat, supermys.

Likes

Comments

Känt mig som en liten husmor idag då jag varit väldigt produktiv. Gjorde egen risgrynsgröt på morgonen då jag fick craving för det, tvättat, städat, bakat och pluggat. Har dock gjort lite roliga grejer också för strax innan tolv kom Carro hit. Vi kolla massa filmer gick på kvällsshopping och hade lite hemma spa, toppenlördag helt enkelt

Likes

Comments

Då var det torsdag igen vilket betydde pluggmys med Carro, även Elin hängde med vilket gjorde det ännu bättre. Vi lagade ugnspannkaka, pluggade matte och kollade gamla avsnitt av PH.

Likes

Comments

Hur sjukt, 200 dagar tills jag går ut skolan!! Panik... Det firades på area 51 tillsammans med klassen, supergod mat och underbar stämning. Hoppas de kommande 200 dagarna blir de bästa.

Likes

Comments

Nu har jag precis avnjutit en pannkakslunch tillsammans med Carro. Älskar pannkakor och har inte ätit det på så länge så det var underbart Hahah. Snart ska vi fixa i ordning oss för kvällens 200 dagars middag tillsammans med klassen.

Likes

Comments

Hej, och glad första advent. Känns konstigt men underbar att det är så kort kvar till jul. Längtar så mycket.

Igår kom Carro och Hanna hit och det var superroligt. Var en toppenkväll med massa skratt, mat, charader och sång. Hittade även kameran så blev en heldel bilder också, de är ju världens finaste.

Likes

Comments

Älskar mina torsdagar så mycket endast för att jag och Carro har som tradition? att hon alltid hänger med mig hem efter skolan och myser. Okej hänt två gånger men vi har bestämt att det ska bli varje torsdag hahha. Men det är verkligen så mysigt, idag köpte vi julgran och pyntade den lite, bakade kärleksmums, pluggade och tittade på tv. En bättre torsdagseftermiddag kan man inte önska sig.

Likes

Comments

Haft en supermysig kväll, några vänner kom hit så lagade vi mat och myste. Blev sötpotatis med kyckling och guacamole.

Likes

Comments