Sitter just nu på Conrados med Filippa och har precis mumsat i mig en kyckling hamburgare. Mycket bättre en skollunchen och eftersom jag har hål fram till klockan tre fanns det inget bättre sätt att spendera tiden på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lite fler bilder från finaste staden. Ska jag flytta tillbaka till Spanien någon gång efter studenten är Malaga högt upp på listan med tänkbara städer.

Likes

Comments

Hejsan!
Haft en underbar förmiddag. Började dagen med en promenad till castillot följt av en pannkaksfrukost. Vid tolv gick vi till marknaden för att kolla runt. Hittade faktiskt lite godbitar, men inget som fick hänga med hem tyvärr.

Likes

Comments

Som jag berättade tidigare skulle jag och F åka in till Malaga. Haft en sån mysig dag i storstaden. Vi har shoppat, ätit godaste pizzan och glassarna och bara strosat runt i Spaniens finaste stad. Love it! Kommer garanterat fler bilder därifrån.

Likes

Comments

Hejsan!! Lever livet just nu. Kom precis in från en dröm frukost med flippis och Maja. Nu ska jag och F alldeles strax ta tåget in till Malaga. Puss

Likes

Comments

Haft en väldigt kort vecka då jag varit sjuk samt att vi var lediga i torsdags. Men idag var man tillbaka i skolan. Hade två lektioner sen kom flippis och vi gick och fika/åt på dulces. På vägen hem handlade vi sedan med oss massa gott för att ha en myskväll hemma.

Likes

Comments

Att min favorit har kommit till Fuengirola. Lever på lycka just nu. Hämtade henne på flyget igår vid 11 och sen dess har vi bara gjort en massa mys grejer. Idag lagade vi blad annat mat utomhus, hur dröm? Resten av dagen har bestått av shopping och nu ska vi hem och äta thai. Hörs i morgon

Likes

Comments

Hej folket! När skolan hade slutat i fredags drog vi ett gäng tjejer till Marbella. Vi hade hyrt två gigantiska lägenheter i Puerto Banús som var så fina. Vi lagade tacos och laddade upp för utgång. Vid ett drog vi ner till bargatan där vi dansade tills fötterna blev blåa.

Likes

Comments

11 mars och det är redan 29 grader. Kan det bli bättre. Hela dagen spenderades på stranden med massa vänner. En underbar lördag.

Likes

Comments

Igår firade vi 100 dagar kvar till studenten även om själva dagen var i onsdags. Vi började med picknick på stranden där vi hade 70-tals tema. Sedan drog vi vidare till panda för några drinkar.

Likes

Comments