God morgon finisar. Kände för att lyxa till det idag så gjorde bananpannkakor till frukost. Satt i sängen och åt dem under tiden jag kollade på ett avsnitt av the vampire diaries.

Likes

Comments

Elin hängde med mig hem efter skolan för att ha en pluggdejt. Köpte med oss lite gott och allt blev uppätit på tio minuter. Fick en hel del plugg gjort trots att vi pratade lite skit och skrattade över helt orelevanta saker, men ibland behövs det.

Likes

Comments

Igår var jag på bio med tjejerna och kollade på den nya filmen av fifty shades. Den var helt klart bättre än den första. Hade lätt kunnat gå och se den igen på bio. Filmen hade allt, den var romantisk, sorglig och lite läskig. Kan säga att jag skrek väldigt högt i biosalongen vid ett tillfälle. Rekommenderas starkt

Likes

Comments

Haft världens bästa alla hjärtans dag dejter. Mötte upp Elin, Carro och Jenni på conrados för en liten kvällsfika. Blev så mys, pratade ut om livet och åt gott. Kunde inte bli ett bättre avslut på denna dag.

Likes

Comments

Gårdagen var så bra!! Hade en av de bästa kvällarna hittills i funkan. Det började med att Jenni och Maja kom hit vid åtta, Carro kom innan. Vi lagade mat, kyckling, sötpotatis och bea till det. Sen blev det kladdkaka till efterrätt och massa nachos med guacamole. Vi körde lite lekar och vid 12 blev det dags för utgång. Vi började dansa på en spanskklubb för att sedan gå och spela biljard då vi inte riktigt passade in bland alla spanjorer. Sist men inte minst begav vi oss till bargatan för att dansa hela natten.

Likes

Comments

Mycket matbilder just nu, men känns som om det är det enda jag gör. Ikväll blev det iallafall middag på en nyöppnad resturang och det är garanterat min nya favorit. Aldrig ätit så god italiensk mat förut. Allt var toppen, inredningen, maten och personalen. Det bästa är ju att det är våra vänner som öppnat den. Kan inte blir bättre. Rekommenderar starkt arte y cocina.

Likes

Comments

Kom nyss hem efter en förmiddag på stan med familjen. Åt frukost på ett fik i närheten och sedan blev det en tur i affärer. Inte bra med tanke på att jag har shoppingförbjud, höll tyvärr inte. Sen blev det den obligatoriska fikan på pan y chocolate.

Likes

Comments

Familjen är här och som vanligt blev det då middag på panormus. Så mysigt att ha dem här även om det bara är tills på söndag, bättre än inget.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen sist men inte hänt så mycket i mitt liv. Legat sjukt och bara kollar på gåsmamman tillsammans med Ida, stort tips. Igår firades Lisa som fyllde 20 tillsammans med ett gäng människor på tres amigos, tog tyvärr inga bilder.

Idag har jag och Ida gått på en hajk upp till tjuren och vi var hemma 3,5 timme senare. Vi råkade gå vilse uppe i los pacos och sedan stannade vi för att äta lunch. Men det var en supermysig dag.

Likes

Comments

Haft världens myskväll tillsammans med Ida, blev massa snacks och filmtittande.

Likes

Comments