Bildbomb från helgen, har haft en underbart mysig helg. I fredags träffade jag Elin och Carro för att mysa, hittade ett super mysigt ställe där vi satt och snacka i flera timmar. I lördags blev det strandhäng, middag med Elin och Carro och utgång. Och idag blev det mys med Majsan och Ida, solade, lagade mat och kollade film. Hoppas alla helger är så här framöver för då har man inget att klaga på.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har mamma och Thomas åkt hem och jag och Ida är själva i lägenheten igen. Känns tomt utan dem men vi har haft några fantastiska dagar. Fick en almanacka av mamma nu när hon åkte och den är så söt. Älskar den!! Inte alls så tråkig som vanliga almanackor brukar vara, ni ser ju själva.

Likes

Comments

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg var det inspark i fredags. Hela gymnasiet samlades på skolan för att äta tacos. Sedan delades vi in i tio olika grupper där vi fick uppdrag som vi hade en timme på oss att utföra. Bland annat pussa en spanjor och byta klädesplagg med motsatt kön. När uppdragen var klara samlade alla på stranden för ännu mer lekar och sen blev det utgång. Var en super härligt och lyckad kväll. Tyvärr tog jag inga bilder då min mobil hade slut på minne..... Så snodde denna från Malins snapchat

Likes

Comments

En av Funkas godaste och fräschaste restauranger skulle jag säga. Deras mat är supergod och efterrätterna lika så. Kolla bara på min och Idas browni och browni milkshake.

Likes

Comments

Lite fler matbilder från dagen. Denna måltiden var dock inte lika bra, inte det godaste jag ätit men dem funkade. Kommer inte gå tillbaka om vi säger så hahaha.

Likes

Comments

Efter en jätte rolig kväll igår (inspark) så passade det perfekt att gå ut och äta frukost. Hittade ett ställe längst stranden som var jätte mysigt och gott.

Likes

Comments

När jag hade slutat åkte vi till Ikea för att köpa hyller till min garderob

Likes

Comments

Mycket matbilder nu förtiden men det är ju det vi gör hela tiden, äter mat Hahahha.

Likes

Comments

Efter jag hade slutat skolan mötte jag upp familjen på Dulces för lunch. Sedan gick vi till Baskin och provade deras glass

Likes

Comments

Idag kom mamma och Thomas hit och känns så mysigt att ha dem här

Likes

Comments