Bildbomb från en av de bästa dagarna i mitt liv!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag den 16 juni var det min tur att ta studenten. Tiden går så snabbt. Redan en vecka sedan man hoppade ut från scenen och sprang till flaket. Studenten var en av de bästa dagarna. Precis som alla hade sagt. Började med champagnefrukost hos Felix och avslutades på akuten tillsammans med Elin. Där emellan van jag diplom för bästa gymnasiearbete och firades på min favorit resturang. Underbar dag!!

Likes

Comments

Var med om något bland det coolaste jag gjort igår. Åkte till benahavis tillsammans med ett gäng från skolan som idrottsläraren hade anordnat. Vi gick igenom en flod vilket tog ungefär en timme. På vägen fick man hoppa ner från Klippor, åka i vattenfall och simma i grottor. Tog tyvärr inga bilder eftersom man hela tiden befann sig i vatten så vågade inte ta med telefonen men snodde några från Cedric (lärare) som hade en vattenkamera.

Likes

Comments

I tisdags var vi i Tarifa med skolan. Var bort i ungefär tolv timmar men kändes snarare som två. Vi surfade och bara njöt av solen. En av de bättre utflykterna

Likes

Comments

Igår när jag låg på stranden hörde Sofia av sig och ville äta lunch. Hungrig som jag var kunde jag ju inte motstå. Mötte upp henne vid tre och vi satte oss på Conrados för att sedan gå över gatan till baskin och köpa en smoothie.

Likes

Comments

Massa bilder på mig och mina två favoriter. I måndags åkte de tillbaka till Sverige vilket var väldigt tråkigt. Har haft dem bästa dagarna här nere under tiden de var här. Vi gjorde massa mysiga saker och inget blir tråkigt när man är med dem. Var underbart att få träffas under en längre period och inte bara en timme som det blir när man är hemma på besök. Längtar lite till Sverige för att få krama om dem igen.

Likes

Comments

Förra fredagen var det min tur att gå på bal. Vi var på ett ställe som hette el Chaparral där vi åt trerätters, hade nominering och körde lekar. Vid 11 tiden gick bussen till Marbella för utgång. Kvällen blev hur bra som helst, verkligen en av de bästa utgångarna.

Likes

Comments

Sicken dag!! Trots att jag blev sjuk igår och var tvungen att vara hemma idag, finns det inget att klaga på när mina närmsta vänner från Sverige kommer på besök. Tur i oturen. De livar upp mitt välmående något enormt. Ikväll gjorde vi världens bästa middag bestående av frukt och ännu mer frukt. Vi pratade ut om livet och blev både en del skratt och tårar. Älskar dessa kvällar och älskar dem. Så lycklig!!

Likes

Comments

Vilken kväll!! Elevkåren hade fixar en temafest på stranden. Inget mindre än Coachella. Alla hade verkligen gått in för det vilket gjorde det ännu bättre. Vid fem på morgonen landade jag i min säng med väldigt onda fötter efter flera timmars dans.

Likes

Comments

Nu har jag fått alla kamerabilder från gårdagens firande. Hur mysiga är inte vi!!

Likes

Comments