Idag åkte Ida hem till Suecia vilket känns jättetråkig. Har varit så mysigt att han henne här. Känns så tomt och konstigt att inte ha någon att prata med här hemma längre hahah. Men men, det blir nog bra. Dröjer ju bara ett par månader tills vi träffas igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag var det sista kvällen med Ida och då passade vi på att gå till pan y chocolate för att ta en liten kvällsmacka. Sedan blev det bara mys framför tv:n eftersom vi ska upp sju i morgon för att lämna av henne på flygplatsen.

Likes

Comments

Blev frukost ute idag på organic café med Ida. Delade på pumpkinpannkakor, smoothie samt smoothie bowl. Ville lyxa till det lite extra eftersom hon åker hem i morgon. Kommer bli tomt här utan henne men om bara några dagar kommer Alice vilket blir helt underbart. Whioo

Likes

Comments

När vi hade slutat gick jag och Carro till funkans mysigaste fik och började på våra gymnasiearbeten. Känns skönt att man äntligen har kommit igång. Kommer absolut bli fler sånna pluggstunder.

Likes

Comments

Idag är det Spaniens nationaldag och är därför ledig från skolan, väldigt skönt. Eftersom vi vaknade upp till regn och kände för att mysa till det ordentligt gick jag och Ida ut och åt frukost. Vi åt varsin smoothie bowl på organic café, bland det godaste jag ätit.

Likes

Comments

Idag var det Suf? På skolan vilket är att alla svenska utlandsskolor tävlar i friidrott. Själv var jag inte med i någon gren då jag var funktionär och fick hjälpa till och mäta alla hopp. Det var iallafall en mysig dag.

Likes

Comments

Idag blev det ett besök på Ikea för att äta svenska köttbullar samt gå i plaza mayor. På kvällen blev det part 2 av ferian och middag med Carro.

Likes

Comments

Äntligen är bästa högtiden i Spanien här, ferian. Eftersom vi är lediga från skolan i morgon passade vi på att gå redan idag. Blev en toppenkväll med en heldel karusellåk

Likes

Comments

Blev en mysig lördag. Umgicks med Ida hela dagen fram till sju då jag mötte upp några vänner för att se den ny Bridget Jones filmen. Den var jätte mysig och rolig så rekommenderar den starkt. Efter filmen var planen att jag skulle gå hem med eftersom Ida var ute och jag hade låst in mina egna nycklar mötte jag upp henne och vi gick och tog en hamburgare, mycket gott.

Likes

Comments

Idag stod el chorro på schemat med skolan. Blev en mysig dag men roliga aktiviteter. Vi började med att paddla kajak, livräddning och strandhäng, och sen blev det mat. Efter lunchen hade vi klättring och repellering och därefter strandhäng igen. Bussen hem gick vid halv sex och ikväll blir det antagligen en spontan utgång med tjejerna.

Likes

Comments