Well well well, som sagt det har hänt mycket sedan den 18:e noveber.. glömde att säga att jag bland annat fått en lillasyster Adelyn. Jag fyllde 18 och det det blev 2k17.
Den 5 december föddes min lillasyster Adelyn, hon är så himla söt. Har dock bara sett hene på bild och ser fram enot när jag får träffa henne i verkligheten. Den 11 december så blev jag hela 18 år det känns helt sjukt. Och en utstickare så tog jag körkort förra veckan!

Tänkte köra traditionell lek, bästa och värsta med 2016.
Det värsta var nog när jag krockade, jag var chokad länge och blev ganska ställd. Det bästa var nog att jag blev 18 och att jag blivit mycket säkrare i mig själv.

Det jag ser fram emot 2017 är
*studenten
*resan till Rhodos
*flytta ihop med David
*börja jobba

Bilder på bilen skulle komma idag... JAG VET meeen det kom saker i mellan. MEN det kommer.

Kram, kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 188 readers

Likes

Comments

Ja det har hänt en del sedan jag bloggade sist, jag har först och främst tagit körkort!! WIHO känner jag. det känns så himla skönt igen att kunna ta sig till ställen och för det andra så har jag köpt en bil! En fransk bil blev det,, jag ska ta något kort på den så får ni se hur den ser ut!

Sedan har jag även hunnit jobba VÄLDIGT mycket. Både på Himlabadet och som personlig assistent. Det var kul att få prova på det då jag aldrig gjort ett liknande jobb innan. På Himlabadet så vet jag hur rutinerna funkar eftersom att jag var där på praktik i 6 veckor.

Jag fick många väldigt fina julklappar och de kommer att komma till användning då jag någon gång kommer att flytta hemifrån. Nyår blev också jättebra, så detta lov var mitt sista och det blev väldigt mycket jobbande men det var ändå skönt att få ''prova på '' arbetslivet i 2 veckor och inte bara gå i skola men det känns skönt att det börjar imorgon igen.

Jag har kortdag imorgon så då ska jag se vad jag hinner göra och om jag kan få till några bra bilder på bilen så ni får se hur den ser ut :).


Det var allt jag hade än så länge så kommer det ett nytt inlägg imorgon!

KRAM, KRAM

  • 186 readers

Likes

Comments

Måndagen den 14:e November ca kl 8 på morgonen så krockade jag. Jag körde på en väg som det är farthinder på och det är inte gupp utan ''strypningar'' med refuger. Jag kom körandes och hade ett fordon framför mig Det börjar bromsa och då böjar även jag bromsa, ofc. Grejen var bara den att bär jag bromsade så gled jag och jag gled över på fel sida det kommer då en bil från mötande håll och vi krockar.( Jag kan säga att jag gjorde allt för att komma tillbaka på min sida men det gick inte för att det var så halt och JA jag hade vinterdäck med dubb. Det gick inte heller att sluta bromsa eftersom att jag hade en bil i båda körfälten så jag hade ingen stans att ta vägen.).

Jag hörde smällen men det blev helt tyst efter och allting blev bara vitt. När jag kollade runt omkring mig några sekunder senare så ser jag att några lampor i bilen lyser. Jag springer över till den andra personen och kollar hur det har gått med henne. När jag visste att vi var oskadda båda två så greps jag av fullständig panik. Jag sa förlåt hur många gånger som helst. MEN det löste sig. Jag fick åka in till vårdcentralen för att träffa sjukgymnast och även läkare bara för att vara på den säkra sidan att det inte hade blivit några skador som jag inte k't av ännu. Läkaren ville skicka in mig på röntgen ändå för att kolla bäckenet men även rygg och nacke så att vara helt 100% på att det inte hade blivit några skador.

Hon jag krockade med fick inte heller några skador men hon hade ju en riktig bil också, jag hade ju en moppebil. Jag kände även henne som jag krockade med och hon är hur snäll som helst och jag är så tacksam över allt hon gjorde den dagen!! TUSEN TACK!!!!!

Nu har man testat på det och jag vill ALDRIG någonsin göra om det igen, ALDRIG. Fast vem vill krocka?? Nej USch det var inte kul.

  • 298 readers

Likes

Comments

Bilderna från Molly är klar! Den dagen som vi fotade hade det precis börjat snöa men där vi fotade hade det inte kommit så mycket snö men det blev väldigt fina höstbilder ändå! Jag kom ihåg att det var VÄLDIGT kallt den dagen också uscha.. Bilder på klänningen kommer så småningom men Jag vill fota den på dagen då det är som bst ljus oh det lär nog bli imorron.

Det blev äntligen en tur men hästen idag! Ja älskar när man rider ut på tur och känner hur pigg han är! Bästa som finns enligt mig! Det var et tag sedan jag red nu. Har inte riktigt haft ork men ska det inte bli någon längre vila för varken honom eller mig.

  • 268 readers

Likes

Comments

Jag ber så HEMSKT mycket om ursäkt för den dåliga bilden men jag ville bara visa mina nya klänning jag köpte från Bik Bok idag. Tanken är att ha den till nyår men jag får se om jag kan hålla fingrarna i styr eller om den kommer att användas något innan. Är så nöjd över att den passade så bra! den sitter verkligen efter kroppen och den har en jätte gullig detalj på magen, ska få lite bättre bilder imorgon! Det var tack vare David som jag hittade denna klänning för det var han som skulle till Birsta och shoppa! Han hittade en jättesnygg jacka från Palt och ett par fräscha kängor att ha nu när det helt plötsligt blev vinter. Nr vi va inne på Birsta så blev man ju ganska hungrig också så vi tog och unnade oss en trevlig middag tillsammans där. 

Helgen har varit fullbokad. Den mesta tiden har spenderats hos David. Här i Sundsvall har det kommit ca 40 cm snö denna helg... Jag vet att jag ville ha snö men så mycket snö i början av November?!?! Jisses... 

Jag är lite orolig i kroppen och knoppen nu med Valet i USA, Jag känner bara att jag vet inte ens om jag vill veta vem som blir den nya presidenten utan jag vill ha kvar Obama för evigt känns det som! Det känns som att båda två är ganska så ''märkliga'' eller vad man ska säga. Men det är ju inget jag kan påverka men det är vad jag tycker och det står jag för.   • 272 readers

Likes

Comments

Sitter i soffan och är helt slut i både i huvudet och kroppen. Idag hade jag praktik även fast att det är lov. Min praktikplats är på Himlabadet och idag har jag mest varit inne på surfen och även surfat själv. En helt fantastisk känsla. det går inte riktigt att beskriva hur det känns det är sån kraft i vågen. Ja det är en häftig känsla, det rekommenderas starkt! Det kostar 60 kr för en halvtimme, helt klart värt det.

Jag och Molly fotade igår är spänd på att se resultaten och att få visa dem här på bloggen. Mer än så hade jag inte att skriva om idag. Justa, jag hade ett jättefint telefon samtal med min älskade pojkvän förut. Tror vi satt och pratade i ca 1,5 h behövligt och väldigt mysigt. Nu tänker ni säkert vadå? 1,5 h?!?! JA, vi är med varandra ofta och så men det är inte så ofta vi bra kan rensa luften och prata så det var väldigt skönt.


  • 313 readers

Likes

Comments

Antar att min önskning gick igenom otroligt nog. Ville ju antingen ha värme eller snö och snö blev det. Vaknade i morse och skulle släppa ut hästarna. Märkte då att det snöade och att det var vitt på backen. Hoppas bara att den ligger kvar så att inte inte blir varm och slaskigt sen kallt och svinhalt. Lite så var det förra året om jag inte minns helt fel. Tycker att det är väldigt vackert i alla fall.

Just nu ligger jag i sängen med mjukiskläder men ska snart gå och ta en dusch och förbereda mig för att fota med Molly. Det blir nog lite vinter bilder idag skulle jag kunna tro. Vi får väl se om det kommer lite bilder på det sedan (troligtvis).

Ikväll blir det kalas för min pojkväns lillebror som blir 16 bast. så vid middagstid så åker jag iväg till dit för en trevlig kväll och trevlig sällskap.

  • 315 readers

Likes

Comments

Jag saknar verkligen sommaren och värmen nu måste jag säga. Usch och fy vad det är kallt nu! Det är första november idag och det betyder att det är lite mer än en månad kvar tills jag fyller 18 (wihoo). Som sagt det är riktigt kallt, det är grått och tråkigt. Antingen så kan snön bara komma så det blir vitt och fint eller så kan jag mer än gärna ta tillbaka sommaren. 

Idag ska jag ta mig i kragen och ta en springtur men just nu känns det bara som att jag vill ligga i sängen. Tror att jag bara måste komma över tröskeln så att jag tycker att det är kul att träna för just nu är det bara jobbigt då man inte orkar någonting. Dom säger att det blir bättre och roligare om man inte sätter ''omöjliga'' mål i början utan siktar på att träna någon dag i veckan. Jag är en prestations människa och vill att resultaten ska synas och kännas på en gång. Därav blir jag lite upprörd och irriterad då det inte blir resultat på träningen direkt. Kämpar man och lägger manken till så kommer det nog. (Hoppas jag). 

Ska även hinna med en ridtur hade jag tänkt. Det är så kul att rida på Minne (min häst) då han är pigg. För då är han villig att arbeta själv. Galoppen blir alltid bättre och han är mer spänstig i kroppen. Kul är det i alla fall kan jag säga. 

  • 325 readers

Likes

Comments