Det blev vinter över en natt. helt underbart, tog lite bilder med kameran, det är ju lite roligt när man ser skillnad på bilderna alltså mobilbilder eller kamerabilder. Det blir ju automatiskt roligare att fota. Tänker lägga ut dessa oredigerade. Så himla mysigt att det kommit snö i alla fall, känns som att det börjar bli vinter på riktigt nu! Jag har varit med och föreläst på familjehemsutbildning om mina erfarenheter. Alltid kul att hjälpa till och göra skillnad! Tänker att det är så mycket som tystas ner men jag känner tvärt om man ska inte alls hysha ner det utan berätta så att det blir till kunskap. Att det är bo i familjehem är vanligare än man tror och att det ska uppmärksammas! Det tycker jag är viktigt.

Till något helt annat så fick myra vara ute en stund och busa i snön det är verkligen lycka hos både djur och människor när det kommer snö och blir vitt på backen! Det blir ju även så mycket ljusare, ja det blir verkligen skillnad.

Puss och kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen efter en god natts sömn, jag ska snart gör mig i ordning för att hämta min älskade farmor och hennes man sedan blir det en snabbis till birsta och efter det 50-årskalas! Supermysigt!

Ikväll ska jag och några vänner på tjuvjakt, en grupp som ska spela på aveny. Tråkigt bara att man kan typ en av deras låtar då är det ju tur att man kan dansa ändå! Längtar, dock lite osäker på vad jag ska sätta på mig, kommer klura på det under dagen!

Qira, min pälskling har fått det vintermysigt nu, mycket halm i buren och förflyttad lite så hon är skyddad från vädret. 

Puss & Kram!

Likes

Comments

Nu har det börjat blivit vinter och förra året den 14 november så krockade jag för första gången utom att varit med om dikeskörningar. Då krockade jag och idag är jag otrolig glad och tacksam över hur bra det gick! Ja, det hade kunnat gå ganska så illa faktiskt.

Under denna höst har jag jobbat, jobbat, jobbat och efter det har jag jobbat. När jag inte jobbar så jobbar jag eller så sover jag. Ja, ungefär så har min höst sett ut och därav att det inte blivit så mycket bloggande känenr att det känns tråkigt att bara skriva att jag jobba hela tiden. Tänker dock tt det finns ju faktiskt annat att blogga om, tex tankar funderingar osv men såklart om det händer något spännande!

I helgen som var så var jag på dop, glömde ju såklart kameran så blev inga biler tagna men det var i alla fall mina brorssöner som döptes och jag blev fadder (samma sak som gudmor) till dem. Fasters smågodingar, alltså så himla söta!

På agendan ikväll ska jag ha avslutning på simskolan för mina duktiga elever och till helgen väntas det 50-årskalas och prata på familjehemsutbildning!

Puss & Kram så hörs vi!

Likes

Comments

I fredags var det begravning i Gnarp. Mycket tråkigt men väldigt fint gjort! På översta bilden så är det dom jag bodde hos när jag var mindre.
(David bror, Petra mamma, jag, Viktor bror)

Det var roligt att få träffa dom efter många år! Längtar till nästa gång vi ses!!

Idag så investerade jag en ny kamera. En Canon eos m10. var ju tvungen att testa den och Myra fick bli mitt testobjekt, perfekt!

Likes

Comments

På morgonen igår (måndag så vaknade jag väldigt tidigt. städade bilen och gjorde i ordning frukost för att sedan vara med några kompisar men blev klar så tidigt så jag lånade min svärmors hund Myra och tog en prommis i skogen. Riktigt härligt måste jag säga. kommer nog bli så att jag lånar henne fler gånger.

Sedan bar det av till Emils stuga. tanken var att det skulle bli fler med det blev Jag, Lisa och Emil. En stark trio. Hur som helst så hade vi det superkul! Vi åkte iväg, låg och solade på en flotte i sjön där Emil hade stuga och fick åka vattenskoter en sväng. Det syntes igår kväll hade fått ganska mycket färg på magen och på axlarna. (har jobbat hela sommaren och har du haft linne och shorts på mig.

Emil och Lisa på vattenskotern.


Ha det så bra så länge så hörs vi!

Likes

Comments

Idag blev det en tripp till Birsta köpcentrum men min sköna böna Lisa. Det blev några små fynd och en härlig promenad även i naturen.

Klocka och armband från Ur & Penn.

Tröja från gina tricot. Jeans från H&M. Väska från H&M.

Likes

Comments

Oj, oj, oj det har hänt en HEL del sedan jag bloggade senast vilket var typ ganska precis ett halvår sedan. Jag har bland annat flyttat och tagit studenten samt att jag har fått jobb!😄
Det går bra nu med andra ord. Jag har även skaffat mig en lite pälskling vid namn Qira, en dvärgvädur.

Väldig snabb uppdatering och jag vet att det är oerhört vanligt att man skriver "ja nu ska jag komma igång med bloggandet igen" but no🙈.
Så jag ska inte lova att nu ska jag komma igång med bloggandet utan det kommer inlägg när det kommer förmodligen när jag gör något utöver min vardag. Helt ärligt det kan inte vara speciellt kul att sitta och läsa eller skriva för den delen heller att man, varje dag åker till jobbet kommer hem, visar vad man lagar till middag och sen ska man sova. Kul? Nej!

Men jag ska försöka keep my mind togheter och försöka blogga om roligare saker även tråkiga kanske u never know.


Detta är jag ikväll. Jobbar just nu som personlig assistent och har det bra! Vi hörs när vi hörs❣️

Likes

Comments

Well well well, som sagt det har hänt mycket sedan den 18:e noveber.. glömde att säga att jag bland annat fått en lillasyster Adelyn. Jag fyllde 18 och det det blev 2k17.
Den 5 december föddes min lillasyster Adelyn, hon är så himla söt. Har dock bara sett hene på bild och ser fram enot när jag får träffa henne i verkligheten. Den 11 december så blev jag hela 18 år det känns helt sjukt. Och en utstickare så tog jag körkort förra veckan!

Tänkte köra traditionell lek, bästa och värsta med 2016.
Det värsta var nog när jag krockade, jag var chokad länge och blev ganska ställd. Det bästa var nog att jag blev 18 och att jag blivit mycket säkrare i mig själv.

Det jag ser fram emot 2017 är
*studenten
*resan till Rhodos
*flytta ihop med David
*börja jobba

Bilder på bilen skulle komma idag... JAG VET meeen det kom saker i mellan. MEN det kommer.

Kram, kram❤️

Likes

Comments

Ja det har hänt en del sedan jag bloggade sist, jag har först och främst tagit körkort!! WIHO känner jag. det känns så himla skönt igen att kunna ta sig till ställen och för det andra så har jag köpt en bil! En fransk bil blev det,, jag ska ta något kort på den så får ni se hur den ser ut!

Sedan har jag även hunnit jobba VÄLDIGT mycket. Både på Himlabadet och som personlig assistent. Det var kul att få prova på det då jag aldrig gjort ett liknande jobb innan. På Himlabadet så vet jag hur rutinerna funkar eftersom att jag var där på praktik i 6 veckor.

Jag fick många väldigt fina julklappar och de kommer att komma till användning då jag någon gång kommer att flytta hemifrån. Nyår blev också jättebra, så detta lov var mitt sista och det blev väldigt mycket jobbande men det var ändå skönt att få ''prova på '' arbetslivet i 2 veckor och inte bara gå i skola men det känns skönt att det börjar imorgon igen.

Jag har kortdag imorgon så då ska jag se vad jag hinner göra och om jag kan få till några bra bilder på bilen så ni får se hur den ser ut :).


Det var allt jag hade än så länge så kommer det ett nytt inlägg imorgon!

KRAM, KRAM

Likes

Comments

Måndagen den 14:e November ca kl 8 på morgonen så krockade jag. Jag körde på en väg som det är farthinder på och det är inte gupp utan ''strypningar'' med refuger. Jag kom körandes och hade ett fordon framför mig Det börjar bromsa och då böjar även jag bromsa, ofc. Grejen var bara den att bär jag bromsade så gled jag och jag gled över på fel sida det kommer då en bil från mötande håll och vi krockar.( Jag kan säga att jag gjorde allt för att komma tillbaka på min sida men det gick inte för att det var så halt och JA jag hade vinterdäck med dubb. Det gick inte heller att sluta bromsa eftersom att jag hade en bil i båda körfälten så jag hade ingen stans att ta vägen.).

Jag hörde smällen men det blev helt tyst efter och allting blev bara vitt. När jag kollade runt omkring mig några sekunder senare så ser jag att några lampor i bilen lyser. Jag springer över till den andra personen och kollar hur det har gått med henne. När jag visste att vi var oskadda båda två så greps jag av fullständig panik. Jag sa förlåt hur många gånger som helst. MEN det löste sig. Jag fick åka in till vårdcentralen för att träffa sjukgymnast och även läkare bara för att vara på den säkra sidan att det inte hade blivit några skador som jag inte k't av ännu. Läkaren ville skicka in mig på röntgen ändå för att kolla bäckenet men även rygg och nacke så att vara helt 100% på att det inte hade blivit några skador.

Hon jag krockade med fick inte heller några skador men hon hade ju en riktig bil också, jag hade ju en moppebil. Jag kände även henne som jag krockade med och hon är hur snäll som helst och jag är så tacksam över allt hon gjorde den dagen!! TUSEN TACK!!!!!

Nu har man testat på det och jag vill ALDRIG någonsin göra om det igen, ALDRIG. Fast vem vill krocka?? Nej USch det var inte kul.

Likes

Comments