View tracker

Jag sitter igen på ett tåg på väg hem, denna gången från Falkenberg. Jag åkte hit i går och har varit här hela dagen hos en väldigt saknad person, vi kolla på Harry Potter och just en sådan här mys kväll/dag har jag behövt länge. Jag behöver komma bort mer från min vardag, jag klarar knappt av de längre. Jag har fått en massa mediciner av BUP också, jag vet inte vad jag tycker om allt de här. Som jag sagt och varit så många gånger förr, jag är så förvirrad av allt. Mycket händer som jag knappt fattar själv, mycket ångrar jag men samtidigt händer de saker jag bara hoppas fortsätter eller får en ny början. De är svårt att förklara... Jag hoppas bara allt blir bra snart, väldigt snart. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Militär, Vardag

Fredag klockan 23.47

När vi kom fram innan i dag fick jag och 4 andra reda på att vi inte kommer få ut våran utrusning denna helgen heller... Jag är arg, iskall och vill gråta. På grund av detta slipper vi 5 dock sova ute i ett kallt tält vilket är fett gött, och vi kommer få använda riktiga toaletter. Vi har byggt tält, letat stenar, byggt eldstad i tälten, byggt pinne som släcker eld, vi fixa vet, och sprang runt för att inte dö. En massa saker på så kort tid, dock väldigt synd att vi inte kommer kunna vara med hela tiden då vi nu bara har motoroverall.

Go natt <3

Lördag klockan 07.57

Vi 5 som har sovit inne har ätit frukost och fått reda på att luftvärnets ungdomar ska få saker från förrådet vilket betyder att vi också kan få våra saker, de skulle vara fett kul men jag hoppas att vi slipper sova ute i så fall. Hehe de är för kallt för min smak att sova ute nu.

Klockan 11.23

Vi har fått våra saker och snart ska vi ansluta oss till dem andra. Tyvärr betyder de att vi också måste sova ute i tält, inte så nice men de är en natt så ingen fara. Vi ska åka och äta me dem andra och sen blir de tävlingar av något slag, låter kul dock så är jag en dålig person att tävla med eftersom att jag inte klarar av pressen som längs på mig.

Klockan 12.15

Nu har vi ätit och man känner dig inte så jäkla udda längre.

Klockan 16.18

Vi har varit ute på första rundan av "uppdragen" och nu är de middag efter de kommer vi fortsätta med rundan, än så länge har vi skrivit av en skyllt och haft lite sjukvård och sista momentet var att göra upp en eld.

Klockan 20.26

Nu har vi "rast" och under kvällen har vi väntat länge, löst typ gotor och pratat i radio med militär "språk". De var helt okej kul, de är väldigt kallt nu och de skulle vara fett värt de att bli sjuk nu.

Klockan 22.09

Nu är vi alla i tältet och vi har fixat sovplatser, jag slipper vara eld vakt i natt vilket är skönt. Jag fick tända kaminen, haha oj va speciellt. Jag ska bara byta om och vänta på kvällsfika och sen sova.

Go natt. <3

Klockan 07.39

Vi har nästan precis vaknat och packar ner våra sista saker i väskorna, frukosten kommer om en stund och efter de ska vi "riva" tältet. Jag sov till 02.15 och sedan dess har jag halvsovits, de var svinkallt hela natten och varenda muskel samt led värker och krampar. Nu skulle man haft en var person att sova brevid eller ett jävla element.

Klockan 15.45

Nu ska vi åka hem, denna helgen var kul. Min första övning i fält, dock väldigt kallt men allt gick bra så har inget större att klaga på. Aaa skriver inte mer för denna gången. <3

Likes

Comments

View tracker

Texter

Like I'm here, but I'm not.
Like someone cares.
But they don't.
Like I belong somewhere
else, anywhere but here.

Likes

Comments

Texter

You are my favourite thing in the world.
And your imperfections only makes you more perfect.
And when I am with you I don't need anything or anyone else.
And I care about you more than I've ever cared about another person.
And whenever something exciting happens, I want you to be the first person I tell.
And I want you to be the first person I seen in the morning.
And the last person I see at night.
And I want to take you everywhere with me, I'd keep you in my pocket if I could.
And when something is funny, I sometimes look over to see if you are laughing too.
But you are not there.
So I don't know why we aren't speaking.
And why this is all so complicated.
You'd think that after all this searching when I finally found you.
The struggle would be over.
And I might have to live my entire life knowing you are out there.
And not a part of me.
And that thought is like a gun to my head.
But I can't stop what's happening.
And I don't know how to fix it.
I do need you.
I'm just so afraid of what will happen if you find that out.

Likes

Comments

Vardag

De är inte så enkelt att förklara, jag vet inte riktigt hur man ska skriva. Ska jag äns skriva?

Under hela min uppväxt har jag fått höra hur värdelös jag är, varje dag fick jag någon kommentar eller blick som gjorde smärtan större och större inom mig. Jag har alltid varit en blyg person och har aldrig vågar stå upp för mig själv, jag har heller aldrig kunnat säga nej då jag är så sjukt rädd för att förlora de få vänner jag har. Folk fick mig att tänka på om jag förtjänar att finnas, de var även då jag fick minna första ångestattacker. Efter de gick jag från och till skolan med panikångest i bröstet. Jag hatade där med skolan, jag hatade allt och alla på skolan. Varje kväll önska jag att jag inte skulle vakna upp nästa morgon. Jag började rida när jag var runt 12 och då fick jag något att tänka på, en tid iallafall.


Även om jag hade hästarna tog de inte lång tid förens jag fick tillbaka panikångesten och samma onda cirkel började igen. I mina ögon var jag bara en feg ungen som inte våga ta steget över, och i allas andra ögon var jag en blyg sak man kunde sparka på när man behövde det. Jag bad om hjälp så många gånger av skolan, gissa hur många gånger dem lyssna? Inte en enda gång! Till slut gav jag upp, jag orkade inte försöka få dem att lyssna så jag stängde in min i mig själv.

Jag är en väldigt bitter person, de finns bara en anledning till att de är så. Min bitterhet var mitt självförsvar, så fort jag satte min fot på skolans område så satte jag igång självförsvarssystemet och var så bitter jag bara kunde för att folk skulle låta mig va. Och nu med nya människor behöver jag väldigt sällan ta fram detta självförsvarsystem...

I skolan har jag alltid hoppats på att ingen ska se mig, varje gång jag kom in på skolans område åkte blicken ner i marken och så fort folk kolla på mig åkte blicken ner ännu lite till. Jag var livrädd för deras blickar lika så kommentarer. Dem fick mig att bli livrädd för bara något så enkelt som att lämna mitt hem. Varje gång jag lämna mitt hus var rädslan där och jag gick alltid med blicken ner i marken för att slippa se vem som fällde kommentarerna. Jag kan inte komma i håg ett enda bra minne från grundskolan.

Varje ord tar på mig, visst de kan va ett skämt men de gör lika ont. Jag kanske skrattar men min insida säger stark ifrån, mitt hjärta slår hårdare för varje ord/skämt, ångesten växer, tårarna växer, mitt självförakt växer, mitt självförtroende försvinner mer och mer. De är inte kul, de gör bara ont... Bland vissa kan de vara mer okej för jag verkligen vet att de är skämt då, men ofta gör de bara ont och jag vill sänka blicken igen. De är inte så svårt att krossa mig, en mening räcker. Jag väntar egentligen bara på att den meningen ska komma från någon jag älskar och då sänks jag ända ner till boten av ett tomt, tomt, kallt jävla mörker..

Tänk på vad fan du säger! Ett ord, en mening kan göra så mycket skada... Vill du de?



Likes

Comments

Vardag

Jag gjorde slut....
Jag älskar honom men om de inte skulle vara för min ohälsa skulle jag stanna kvar, men de går inte. Jag klarar inte va ett förhållande just nu, jag mår skit och får dåligt samvete på grund av de hela tiden. Jag vill absolut inte förlora honom men de är det jag gör, vad det känns som iallafall. Jag var aldrig bered på ett förhållande och de gick alldeles för fort, jag har uppenbarligen en tidens att skaffa förhållanden som egentligen gick/går förfört och sen blir jag osäker och allt skiter sig... Jag mår skit och jag är ledsen att jag måste tänka på mig själv just nu, hur självisk jag än må va så fine. Men jag är så fucking trött på att må piss hela tiden och så fucking trött på att ha skuldkänslor över de jag inte kan rå för hela tiden!

Snälla försök förstå...

Likes

Comments

Texter

Just because you're mad at someone
doesn't mean you stop loving them

🔺🔶🔻

I walk away cause
I get scared

🔺🔶🔻

TRUE LOVE
doesn't have a happy ending,
because true love never ends.

Likes

Comments