Vardag

15:00
1 timme och 30 minuter kvar tills du ska åka, jag trodde aldrig jag skulle må så här jävla dåligt men jävlar vilket intryck du gjort. Redan första stund var du en häst jag absolut kände mig trygg med, du fixa mig så jag kom hit jag är nu. Du tog bort dem mörkaste tankarna och vem gör de nu? Vem ska vänta i stallet resten av veckan? Vem ska jävlas med mig så jag blir förbannad? Jag kommer hitta en annan häst, de kommer jag men aldrig någon som du.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helg mys!

Lilla Sirap!
Du är snart 1 år och du är så söt och charmig! Tänk att du fick komma till oss och bli en del av familjen Sjöblom, du är gosig och snäll. Du bita aldrig och dina klor rivs men aldrig av elakhet utan av bus och ingen kontroll, jag älskar dig din busiga lilla skit unge! <3

Likes

Comments

Vardag

Jag är en typisk "pojk flicka" som de så fint kallas, jag använder smink väldigt sällan och jag vet inget om det. Jag bryr mig inte särkilt mycket om hur jag ser ut eller om mina kläder sitter perfekt, jag har större intresse i hästarna och motorcyklarna än i det som idealet säger jag ska vara intresserad av. Jag har många åsikter (en del som faktiskt kan vara vettiga också), men jag är alltid tyst om mina åsikter eftersom att Jag är en konflikt rädd person som undviker all form av konflikt så mycket de går. Det kanske är en bra eller dålig egenskap men de är den jag är, jag vill bara inte ha konflikter runt mig.


Jag är 1.60cm lång och väger 55kg, jag har gröna ögon och storlek 38 i skor. Jag lider av psykisk ohälsa vilket tar kål på mig! Jag lider av panikångest, självskadebeteende och många gånger haft påbörjad ätstörning.. Jag är en liten person fylld med skit helt enkelt. Jag är bisexuell och inte direkt kommit ut ur "garderoben" men jag är den jag är den jag är och Döden är en daglig tanke som jag har. Jag kämpar och tillsammans kommer vi alla med psykisk ohälsa att klara oss och börja mår bra igen! <3

Kram på er!

Likes

Comments

Vardag

Mycket har hänt och det var länge sen jag skrev något nu, vilket är tråkigt. Jag gillar bloggen och det är ett väldigt bra sätt för mig att få ur mig saker och ting. Visst den är lite triger warning men de får man ta i bland. Jag funderar och funderar på vad jag vill göra och hur jag ska lösa all skit som jag samlat runt mig, en del bitar är på plats medans andra inte. Jag bör sova eftersom att klockan är 4 men jag kan inte, det är så mycket som rör sig i mitt huvud och jag vet inte var jag ska ta vägen helt ärligt. Tänker att jag lägger ut ett inlägg från min privata Instagram där jag skrev lite om min kropp, jag blev riktigt nöjd med de inlägget så jag vill dela de här! <3

Har aldrig gillat just denna delen av min kropp, jag vet inte varför. Jag är inte överviktig eller så, jag har en väldigt proportionerlig kropp så sätt. Inget är för stort eller för litet bara alldeles lagom, jag har försökt många gånger att ändra på både min kropp och vikt. Men jag har aldrig mått bra av de "den lätta vägen" har varit min väg och jag har hela tiden haft i bakhuvudet om vad jag äter och inte ätit så fort jag fått chansen. Men jag är trött på att skämmas över min kropp, jag kan inte se något fel när jag kollar på bilder men så fort jag ser i spegeln kryper alla fel fram. Nej tack jag bryr mig inte längre, jag är fin så enkelt!

Likes

Comments

Vardag

Jag kvävs mer och mer för varje steg, jag vet inte längre vad jag gör eller gjort. Inget gör ont längre och inget skrämmer mig längre, jag vill bara gråta men jag kan inte.. Min kropp protesterar så fort jag sväljer något men jag tvingar mig själv att äta och dricka, varje andetag blir tyngre och varje tår innanför blir större. Den dagen de tårar släpps ut kommer va ett helvete.. Jag är så färdig med mitt liv, bara så trött på allt. Skjut mig här och nu och bara ta bort mitt liv NU!

Likes

Comments

Stallet

Hästarna, dem ända som får tankarna på något helt annat. Den ända stunden man får tänka på hästen och sitt yttre, de spelar ingen roll vad det är man ska göra allt är lika kul. Jag skulle helt enkelt göra vad som för att få en häst, men de funkar inte och de vet jag. Det bästa med stallet är att man behöver inte tänk, allt sker av automatik. Att flygga över ett hinder utan att ramla av och bryta något är den bästa känslan, att galoppera på en gul äng är nog allas dröm. Att se sin ponny eller sin storhäst lyckas, utvecklas, och må bra är den bästa känslan man kan uppleva. Att värma fingrarna i pälsen är den bästa värmen, att kämpa och få hästen som man vill är den bästa kampen. Att vilja hästen bästa är den bästa viljan, små som stora saker gör skillnad i stallet och på hästen. Jag älskar varje del av vad de innebär med häst, varje liten smula man sopar bort, varje krona man lägger på den undrbara varelse. Allt, jag älskar allt.

Likes

Comments