Torpshammar 2016, Vardagen

Klockan 21.25
Vi har kommit fram och jag delar rum 12 med Frida, Frida och Lisa. De är ett mysigt rum och jag tror de blir bra, ångesten är nästan borta och jag tror detta kommer bli väldigt bra faktiskt. Helt sjukt att de gått ett år sedan man var här senast, de känns som de bara gått några veckor.

Klockan 23.18
Nu ska det vara helt tyst i huset, tveksamt att det kommer bli så. Men snart så somnar man och i morgon ska vi upp 6.30, blä för de.
Go natt! <3

Klockan 07.56
God morgon, vi gick upp 6.30 och åt frukost. Bussens ska gå om 4 minuter och då ska vi ha våran första lektion, jag är faktiskt inte så trött men huvudet värker lite. Jag tror denna dagen kommer bli fett bra endå.

Klockan 10.47
Vi har övat på att sätta ihop luftpaket och haft lite teori på rökdykning. Om 20 minuter kommer bussen och ska köra tillbaka oss till huset för nästa moment som jag tror är mat...

Klockan 11.22
Vi har rast till 12.30 då de är mat, jag, Frida, Ida, Ayan och Evelina sitter i vardagsrummet med Niklas och Malte. Vi pratar om vad de blir för mat och vad vi ska göra resten av kvällen.

Klockan 14.27
Nu har vi haft lektion med Kurt och nästa lektion är ute med tuberna, de kommer bli fett jobbigt kan jag säga.

Klockan 16.16
Nu sitter jag ensam på vårt rum, jag fick nästan en panikångest attack på grund förra övningen. Vi hade tuberna på oss och skulle gå en bit ute utan mask och sedan skulle vi gå flera varv upp och ner för trapporna i huset, det gjorde ont i ryggen och blev bara större tryck över bröstet. Tillslut kunde jag inte andas och jag fick panik, jag var inte orolig innan för alla moment vi har men om jag är så här nära en ångestattack redan första dagen vet jag inte vad som kommer hända på dem övriga övningarna.

Klockan 19.22
Jag sitter på vårt rum och vi har gjort "belastningstestet" tror jag de heter, vi satt i en var bastu i cirka 25 minuter för att se hur våran kropp reagera osv. Det gick bra men jag kände ångesten krypa på, hade de varit så att jag varit ensam eller bara någon mer än alla tjejerna hade de varit lättare att fokusera på att andas. Jag skriver inte mer i kväll. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Torpshammar 2016, Vardagen

Klockan 11.05
Vi sitter på bussen och är på vågat första stop på väg mot Torpshammar, 1:or och 2:or från linjen räddningstjänst sitter i två stora bussar. Heja oss!
Jag har sovit sedan vi åkte från skolan så i cirka 3 timmar, hela min kropp skriker efter att få sova. Jag tänker fortsätta låta min kropp bestämma och sova hela biten till nästa stop.

Klockan 13.11
Vi har stannat och ätit på Max i Örebro nu, inte den bästa maten men de funkar. Mitt huvud värker och jag dör av köldskador snart, dörren är öppen! Stäng den!! Haha ja, jag är en drama qeen nu. Hihihih XD

Klockan 16.32
Vi har precis tagit ett till stop och om någon timma är de mat igen, jag har sovit tills nu. Jag hoppas dem sista timmarna går fort så jag och jag hoppas huvudet vill sammarbeta. Jag har ångest igen, jag kan knappt andas och jag orkar inte heller. Jag orkar inte vara ett tråkigt deep fall av ingenting, jag vill gråta men jag är bara så tom. Jag kan inte gråta hur mycket jag än vill....

Klockan 18.12
Vi har ätit och nu är de 2 timmar kvar tills vi kommer fram, vi har satt på en skräckfilm nu inför sista biten och allt jag vill är att komma fram just nu.

Skriver inte mer i kvälla, go natt!<3

Likes

Comments

Story

Del 1

Jag drömmer om ett liv utan dig, i drömmar där jag kan andas. Jag vill skrika och gråta pågrund av dig, snälla lämna mig. Mitt liv är inte kul längre, du är alltid där och trycker ner mig. Varje dag när jag kommer hem är du där och gör det svårare att andas, ibland följer du också med ut och då blir de värre. Du slår alltid till när jag mår som bäst, du finns alltid i bakhuvudet.

Jag blir rädd och mår illa när du kommer, jag är inte rädd för dig utan för det du gör med mig. Jag ber varje kväll att du ska lämna mig, jag ber med rädsla och tårar. Du lyssnar aldrig på mina ord, du gör precis som du vill. Vänner och familj tror dem ser och vet vad du är, men i själva verket vägrar dem se vad du egentligen gör. Du förstör min kropp med ärr och sår, ärr som aldrig lämnar min kropp och sår som aldrig läker. Folk runt omkring mig vänder mig ryggen på grund av DIG! Ingen vill se dig, ingen vill ha dig! Du plågar mig varje dag, du vägrar släppa taget om mig. Du får mig tro saker som inte stämmer, det värsta är att du får mig att göra dumma saker.

Du ger mig dåligt samvete när jag äter, du kallar mig tjock och äcklig. Jag vill inte göra något när jag vaknar för du säger att jag är värdelös, jag vågar inte säga som det är för du berättar för mig att ingen bryr sig. Jag gråter när ingen lyssnar på min sanning, jag skriker när folk inte vill vara med mig mer. Jag önska jag bara skulle varit tyst från början, jag skulle inte pratat om dig. Då skulle jag kanske inte förlorat det jag förlorat, men snälla försvinn för jag orkar inte med dig mer.

Likes

Comments

Vardagen, Video

Jag är så sjukt förvirrad just nu, jag förstår mina "vänner" samtidigt som jag absolut hatar deras val och oförståelse.

-hur mår du?

Mitt svar -bra.

Jag "ljuger" enbart för att inte förlora er, ni anser jag inte vill ta emot eran hjälp och omtanke.

-hur mår du?

Mitt svar -inte så bra...

Jag svarar ärligt och är några sekunder från att förlora er, ni anser jag är självisk och att jag inte kämpar tillräckligt.

Förlåt för att jag lider av psykisk ohälsa och panikångest! Förlåt för att jag inte blir "frisk" på en dag. Det är väldigt lätt för folk att bara vända mig ryggen och slippa se skiten, många har gjort det... skulle jag kunna göra samma sak så tro mig jag hade gjort det! Men jag kan inte, de finns i mig. Folk eller "vänner" som säger att DEM inte orkar MIN psykiska ohälsa, asså förlåt men vad är de DU ska orka? Det är MIN ohälsa inte DIN! Jag vet att det är jobbigt och jag ser det + förstår det. Men en sak jag också vet är att jag aldrig skulle vända någon ryggen för att den personen mår dåligt! Jag skulle aldrig ge någon den smärtan när jag vet att bara någon står bredvid får en att må bättre, kämpa bättre och känna sig bättre. Förlåt för min psykiska ohälsa jag inte kan rå för. Om allt du hör är fel berätta gärna för mig vad du vill höra för hur ska jag annars kunna veta vad jag ska säga?

Denna videon är främst för mina vänner och dem runt mig, jag är så trött på att må dåligt och behöva ha dåligt samvete för de. Denna videon kanske får någon att försåt bättre eller något, jag vet inte men jag behövde få de sagt så nu är de sagt.

Likes

Comments

Texter, Vardagen

I'm sad, hurt,
angry, mad, and
disappointed. But
you know what? I'll
put on a smile and
move on. It will
hurt, but I will
survive.

Likes

Comments

Texter

Mirror, Mirror on my wall,
I want to be pretty, thin and tall.

Mirror, Mirror if I change my hair, Maybe
someone will start to care?

Mirror, Mirror If I starve myself,
At least I'll be beautiful, forget my health

Mirror, Mirror if I cut my wrist,
Will I feel like I exist?

Likes

Comments

Texter

Du vet känslan som alltid finns där, känslan som vill få oss att ge upp på en enda röd sekund.

Du vet personen som hindrar en från att följa just den känslan, personen som alltid ser rynkan i pannan som inte ska existera på våra ansikten.

Men om den personen försvinner tar känslan över och man riskerar att förlora.

Likes

Comments