View tracker

Vardag

Jag är kär som bara den... Jag har aldrig varit så kär som jag är nu, jag har heller aldrig känt dem känslorna för någon som jag känner nu. Ja längtar efter en underbar människa och första gången på länge vet jag att jag kan göra vad som helst för att inte förlora han! Visst jag mår fortfarande skit den mesta tiden av dygnen men den otroliga känslan när jag hör hans namn, ser han över lag eller bara tänker på honom försvinner all smärta som finns innanför minna väggar. Jag kan vara glad på riktigt och jag vet att han alltid finns där, helt ärligt vill jag aldrig förlora honom. Han är det bästa som hänt och för första gången på länge anser jag att mitt liv ändå kan vara värt att leva... Just nu är ett liv utan han otänkbart. <3

Likes

Comments

Vardag

Jag kvävs mer och mer för varje steg, jag vet inte längre vad jag gör eller gjort. Inget gör ont längre och inget skrämmer mig längre, jag vill bara gråta men jag kan inte.. Min kropp protesterar så fort jag sväljer något men jag tvingar mig själv att äta och dricka, varje andetag blir tyngre och varje tår innanför blir större. Den dagen de tårar släpps ut kommer va ett helvete.. Jag är så färdig med mitt liv, bara så trött på allt. Skjut mig här och nu och bara ta bort mitt liv NU!

Likes

Comments

Texter

Crying is the only way your eyes
speak when your mouth
can't explain how
things made your heart broken.

Likes

Comments

Jag håller på att färga håret igen, kände för en ny färg. Jag såg V i dag i skolan, idag var första gången jag gick till skolan efter praktiken. Jag har inte orkat att gå dem andra dagarna men nu måste jag gå, jag såg V flera gånger och de var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Visst jag saknar V jätte mycket men samtidigt är det inte mitt val, vill V komma tillbaka så kommer V tillbaka. Jag orkar samtidigt inte lägga energi på de, jag har inte energi nog att lägga på allt detta mellan V. Jag önskar bara att denna julen blir super och att bästa år blir 100 gånger bättre.
Puss <3

Likes

Comments

Texter

ONE DAY, YOU REALIZE
THAT THERE ARE SOME PEOPLE
YOU'LL NEVER SEE AGAIN.

AT LEAST NOT IN THE
SAME WAY.

Likes

Comments

View tracker

Hästarna, dem ända som får tankarna på något helt annat. Den ända stunden man får tänka på hästen och sitt yttre, de spelar ingen roll vad det är man ska göra allt är lika kul. Jag skulle helt enkelt göra vad som för att få en häst, men de funkar inte och de vet jag. Det bästa med stallet är att man behöver inte tänk, allt sker av automatik. Att flygga över ett hinder utan att ramla av och bryta något är den bästa känslan, att galoppera på en gul äng är nog allas dröm. Att se sin ponny eller sin storhäst lyckas, utvecklas, och må bra är den bästa känslan man kan uppleva. Att värma fingrarna i pälsen är den bästa värmen, att kämpa och få hästen som man vill är den bästa kampen. Att vilja hästen bästa är den bästa viljan, små som stora saker gör skillnad i stallet och på hästen. Jag älskar varje del av vad de innebär med häst, varje liten smula man sopar bort, varje krona man lägger på den undrbara varelse. Allt, jag älskar allt.

Likes

Comments

Jag sitter igen på ett tåg på väg hem, denna gången från Falkenberg. Jag åkte hit i går och har varit här hela dagen hos en väldigt saknad person, vi kolla på Harry Potter och just en sådan här mys kväll/dag har jag behövt länge. Jag behöver komma bort mer från min vardag, jag klarar knappt av de längre. Jag har fått en massa mediciner av BUP också, jag vet inte vad jag tycker om allt de här. Som jag sagt och varit så många gånger förr, jag är så förvirrad av allt. Mycket händer som jag knappt fattar själv, mycket ångrar jag men samtidigt händer de saker jag bara hoppas fortsätter eller får en ny början. De är svårt att förklara... Jag hoppas bara allt blir bra snart, väldigt snart. <3

Likes

Comments