Dagens frukost 💪

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Följde med syrran precis på en liten nattprommis med kirapoo. Super mysigt. Älskar verkligen vårnätterna av någon anledning. De är inte liika bra som sommarnätterna, men dom rullar in tätt efter <3

Nu ska jag och katterna gosa ihop oss och försöka sova. Eller ah.. dom kommer väl troligtvis springa upp ur sängen snart och jaga varandras svansar typ. Eller troligare, jag kommer springa upp och hitta anledningar till varför jag borde hålla mig vaken.

Godnatt.

Likes

Comments

Denna dag började väldigt snurrigt. Jag vaknade i god tid att ta mig till skolan, men rätt från ingenstans så hoppar jag på helt fel tåg och är på väg någon annanstans. Turligt nog kom jag på mig i god tid att hoppa av och sedan hoppa på rätt. Haha man blir så less. Jag kom i alla fall inte försent vilket jag trodde att jag skulle.

Efter den långtråkiga skoldagen vandrade jag vidare till Blueberry (och jag åkte pendeltåg lol) som är till för att hjälpa ungdomar som vill plugga utomlands. Har ju starka funderingar till att plugga musik i Australien. Mötet gick skit bra och jag känner mig mycket mer inspirerad och taggad än innan ! Att resa själv är nog en av mina stora rädslor men samtidigt en av mina största drömmar satt känslorna kring detta är ju otroligt blandat. Men fatta va coolt om jag gör det !

Nu är det ju såklart gymnasiet att satsa på tills jag tar studenten men sen så tror jag det inte dröjer så länge tills jag kanske far iväg !

Likes

Comments

Tunika/tröja (??) - Lindex
Byxor - Second hand
Skjorta - Gina tricot (second hand).
Mössa - Troligtvis second hand haha..

Likes

Comments

Jag skriker inombords.
Jag är på ett sätt inte beredd på detta men samtidigt kan inte min inre gudinna vänta något mer.

Likes

Comments

Socker socker socker... Wow, kan du inte bättre Moa.
Först den där Planti Yoghurten med müsli (som absolut, är ett bättre val av frukost, men knappast sockerfri). Sedan har vi ju dom där 4 rostmackorna jag tröck i mig direkt efter att jag kommit hem till Robin, i tillfällig brist på annan mat. Och vad försörjer jag mig inte på sen ? Godis.. och kakor ! Inte konstigt att huvudvärken sakta tränger sig på nu mot kvällskvisten.. Och det värsta är att jag känner mig mätt på det, så att tanken att äta mat nu gör mig nästan lite illamående. Herregud såhär får vi inte ha det !

Dagen har nästintill sett ut som jag vill ha den. Bortsett från tidigare idag då den där tortyren att se sitt tåg åka iväg och man vet att nästa kommer om en halvtimme uppstod.. Och allt på grund av alla jävla människor som inte kan flytta på sig när man behöver kuta förbi. Håll er på EN sida ni som inte behöver skynda er !! Hur svårt är det ??? Sverige som är så jäkla bra på att hitta på alla dessa oskrivna regler.. Där har ni en ny !

Usch.. jag blir arg när jag tänker på det hahah. Jag tror jag behöver plöja några avsnitt från Dog Whisper för att fyllas på med lite lugn och positiv energi tror jag.. Och kanske lite mer godis.

Likes

Comments

Jag kan knappt fatta att jag är på väg till skolan snart ? Det känns ju ganska skönt för den delen i alla fall. Det kommer va en ganska kort dag då jag börjar klockan 1 och endast kommer mötas av 2 lektioner. Samhällskunskap och Psykologi. Självklart längtar jag mest till Psykologin. Det är nog faktiskt den som ens får mig att vilja åka från första början. Jag tycker nämligen att Tisdagar är långtråkiga. Eftersom vi börjar efter lunch så missar man ju den, plus att det känns som att när man väl tagit sig till skolan så ska man åka hem igen.. Idag får det gå.

Jag och Robin började denna morgon ganska så bra måste jag få tilldela. Vi startade igång den med första avsnittet av Silver Fang vilket är en gammal animeserie jag troligen inte sett sedan jag var runt 7-8 år ? Minns att jag tyckte det var så himla coolt med hundar som slåss mot en stor björn. Hehe, fast det tycker jag ju fortfarande ♡

Dags att göra mig i ordning för att dra till tåget. Måste gå lite tidigare in på ica dock då alla mina bindor och tamponger är slut. Inte glömma !! Vet inte vad jag skulle ta mig till annars.. Gå runt med papper i trosan en hel skoldag ? haha nej jag tror jag skippar det tack.

Likes

Comments

Jag har kommit underfund med att jag har ett problem, och det är inte nödvändigtvis ett dåligt problem, men det är ett problem. Jag är legit beroende av mitt senaste spel Persona 5. Va ledig från jobbet mitten av hela förra veckan och jag satt bokstavligt talat från 10 på morgonen till 2 på natten - onsdag, torsdag & fredag och spelade. Och jag skäms inte ens för spelet är så jävla bra. Idag började jag jobbet klockan 4 på eftermiddagen och ni kan ge er fan på att jag ställde klockan på 10 imorse för att hinna klämma in några speltimmar innan jobbet. Sen gick jag till jobbet och var deprimerad för att jag inte kunde vara hemma och spela. Men nog om min hjärtesorg över förlorad speltid.

Det var en otroligt seg dag på jobbet idag med nästan inga kunder, men det som är roligt med det är att man kommer mer specifikt ihåg dom som stack ut. Det var inne två herrar som jag får anta var på besök i Sverige från utlandet då de pratade väldigt dålig engelska med mig och hade en okänd valuta i sina plånböcker. De inhandlade två extra stora bärkassar och frågade mig typ 6 gånger om det var de största påsarna vi hade. Efter att jag hade övertygat dom så köpte de påsarna och jag tänkte att de kanske inte hade lyckats boka ett hotell och de behövde någonstans att sova. Sen så ville de ha en påse att stoppa sina bärpåsar i (vilket jag tycker känns lite onödigt), och tydligen så räckte det inte med en påse utan de ville ha en påse var att bära sina respektive påsar i. Sen var de nöjda och gick, men de kom snabbt tillbaka och ville att jag skulle förklara vad våra såpbubblor med djurmotiv var och hur man använde dom. "yes, you blow the plastic thing with a hole in the middle and it makes bubbles come out". Konstigt nog vart de inte övertygade av mitt säljsnack och var nöjda med sina påsar med påsar.

Min mamma och syster kom förbi vid stängning och skjutsade mig hem till Moa, och på vägen stannade vi vid donken. Det tog lite längre tid än nödvändigt då jag insisterade på att mamma skulle parkera bilen så jag kunde gå in och handla, för jag vet att om vi hade kört via drive-through så hade mamma betalat för kalaset. Jag beställde en qp-meny till mig och en big mac till Moa. Vid sidan av tog jag en bearnaise-dip och Moa en garlic. Nu på kvällen har vi suttit och kollat på Doodle dudes som är en serie av Game grumps där de sitter och ritar olika saker från hur de kommer ihåg att det ser ut i huvudet, och nu ligger vi i sängen och jag bevisar för Moa att jag kan skriva bra blogg-inlägg.

Nu ska hon kontrollera detta, hejdå!

[✓] - Good job. A+

Likes

Comments

Before / After

Haha idag fick man nog på det äckliga kylskåpet som endast stått och varit kaos.
Började med att Fanny (min roomie) rensade ut alla mögliga saker som man helt glömt bort fanns och då kände jag att det var lika bra att rensa och göra ALLT rent. Äntligen ser det fräscht ut..

Likes

Comments

Instagram@msimborn