Header

God morgon ! Idag blir det en riktig mys dag bara. Robin ska snart ta och jobba, och då får jag vara för mig själv i några timmar innan vi båda åker hem till mig på kvällen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

  • Filed under: Style

Likes

Comments

Härligaste ljuset att ta bilder i helt klart ! Fler kommer i nästa inlägg.

Likes

Comments

Hola! ​Härligt med en solig lördag måste jag säga! Dessvärre har det varit väldigt blåsigt satt vinterjackan blev man inte av med idag. Dock är det inte långt kvar nu !

Dagen har sett ut på så sätt att jag gjorde i ordning frukost tillsammans med en kopp te och la det på en bricka som fick följa med mig till sängen där jag sedan spenderade min morgon framför youtube på tvn. Sedan vid 3 tiden mötte jag upp Robin som slutat jobbet och vi begav oss mot affären och köpte sallad som vi därefter satt och åt på en bänk i solskenet.

Nu myser vi framför tvn båda två och snart ska vi göra i ordning middag. Var egentligen planerat att jag skulle hem idag men stannar en dag till för Robins skull då vi faktiskt inte träffas lika ofta numera.
Kanske tar vi fram grillen på balkongen och lagar något gott ?! hmm.....

Likes

Comments

Hej, hoppas ni har de bra !

Eftersom jag inte bloggat något på senaste så tänkte jag att ni kunde få en liten bomb med de senaste bilder som jag tagit denna månad. En kort sammanfattning skulle kunna vara att jag mesta dels varit hemma, firat massa i familjen som fyllt år med korta mellanrum, hängt hos Robin, skaffat katter (as u know), jobbat, gått på museum med klassen, lekt i snön och taggit massa selfies, höhö. Puss ♡

Likes

Comments

Hej, här kommer jag med en snabb update.

För fem dagar sedan skaffade jag och syrran två små siameser som vi döpte till Louis och Navi. Dom är verkligen hur fina som helst. Tog en liten stund för Navi (den vita) att vänja sig vid miljön så har var bara allmänt bitchig i början mot allt. Men nu är hon världens mysigaste. Louis är också jätte kelig och snäll. Navi är 6 år och Louis är 4.

Hehe ville ba uppdatera er om det. Hoppas ni har en fin dag. KRAM.

Likes

Comments

Kolla vilken fin hund min brorsdotter har fått !! Hur lugn och hur fin som helst. Helt kär ♡

Likes

Comments

Eftersom vår roomie flyttade ut så fick jag chansen att ta hennes gamla rum som är lite större än mitt. Självklart tog jag den chansen och nu så får jag till och med plats med ett skrivbord! Lyx heheh.

Kände att det är något som kan vara väldigt bra och ha jag som behöver någonstans när jag är hemma och pluggar. Lite kaos är det men ändå sååå mysigt!! Ska nog ta och fixa hyllor så småningom men vet inte riktigt om bordet ska stå exakt där de står.

Ni får se bilder på resten av rummet när jag är klar hihi. ♡

Likes

Comments

Instagram@msimborn