Header

Efter gårdagens Polar-jobbmöte så gick jag hemåt. Som tur var inte ensam då min vän Julia skulle åt samma håll. Under promenaden hem så fick jag väldens sug efter att träna. Hade redan lite "ångest" över att jag inte tränat tidigare idag med Becca, så ensam eller inget alls fick det bli. Tur nog så har jag inte problem med att gymma ensam men att göra det 9 på kvällen var något nytt dvs.

Passet gick jätte bra och jag orkade 65 minuter pw & löpning i intervaller utan problem. Det var faktiskt jävligt rogivande och jag kände mig inte andfådd alls trots att jag joggade 10 min nonstop mot slutet. Körde också lite ben/rump och magövningar + stretching innan jag tog mig tillbaka. Så 2 timmar var jag på gymmet sammanlagt !

Idag är det städning som gäller och överföring av möbler. Ska bli kul att få visa bilder av nya lägenheten snart.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bilder tagna från google.

Tänkte för kul skull börja lägga upp bilder på alla mina serier och barnprogram som jag älskade när jag var liten (dvs, still do), för nostalgins skull.

Dessa program ni ser ovan är i princip det som jag älskade mest (inte bara) och som jag har störst minne av. Dessa är väldigt kända så troligtvis känner det mesta till dem (förutom sista). Mycket av dessa serier tittar jag på ännu idag till och från. Dessa ovan som ni ser är: (ingen favorit ordning)

1. Pokémon, season 1
2. Sailor moon
3. Digimon
4. Silverfang
5. Pippi långstrump, tv serien - "VAD SKA JAG GÖRA NU VAD GÖR JAG NU"
6. Sandybell

Likes

Comments

My new obsession !

Har nämnt flertal gånger tidigare att jag inte är bra på att laga mat, vilket då alltid slutar med att jag knappt lagar det heller. Mestadels köper jag bara hem sånt man steker på lite lätt och så äter jag det "torrt" och tråkigt, om ni förstår vad jag menar. Det slutar liksom alltid upp i vanlig trist husmanskost fast troligtvis mer onyttigt då jag ofta har noll koll på vad för sorts mat som egentligen är nyttigt.
Därför har jag nämligen börjat titta på massvis med, bland annat "what i ate in a day" videos på youtube för att få fullt med inspiration på mat jag kan göra. Det är ju inte så svårt som mitt huvud intalar mig.. Självklart satsar jag på "Vegan edition" då jag mer och mer utesluter kött. Största anledningen till att jag äter kött är för att mitt huvud inte kan "ta in" veganska maträtter, då jag vet att det inkluderar så mycket mer "ansträngning" med alla dessa grönsaker, bönor och allt annat som ska ge bra med vitaminer etc.

JAG VILL ATT MAT SKA VARA KUL ATT LAGA så därför måste jag börja nu. Jag tänker inte vara 40 år och låta min framtida make sköta matlagningen helt själv. HELL NO. Jag vill ju va proffs.

Likes

Comments

Utflykt i skogen med syrran fick det bli idag. Det vart en bra PW för både oss och Kira. Har träningsvärk från igår men det tonades ner medan vi gick. Nu tänkte vi gå till Ica för att handla lite middag. Får se vad det blir.. Känner mig inte så kreativ men jag vill äta något gott, OCH nyttigt.

Likes

Comments

Dagens träningspass körde jag 70 minuter på löpbandet (pw & jogging). Jag provade även på att göra lite cardio-inspirerat då jag kombinerade konditionsövning med situps och rump övningar. Jag blandar så himla mycket och helt ärligt vet jag inte ens namnet på det jag gör.. Därför har jag lite svårt att utförligt förklara som jag vet att andra är bra på. Jag lovar att om jag blir super into träning som alla fitness-gudar så dröjer det nog inte länge till jag pluggar på om allt det där. Jag avslutade som alltid med stretching i ca 20 minuter.

Annars då?! Jo denna lördag har jag inte gjort så mycket mer än att sätta in mitt hår i hårinpackning (kokosolja och honung) vilket gjorde håret sjuuukt lent, tvättat och packat ner massa av mina kläder inför vår flytt som sker om ungefär en vecka !! Hehe har inte nämt det alls, men så ligger det till. Middag åt jag också, vilket fick bli så tråkigt som rester av pasta och en veggie-filé som dock är sjukt god och inte tråkig !

Imorgon ska jag nog ta ut Kira på en pw prommis då jag mått så sjukt bra efter varje gång vi gjort det. Man kan ju inte starta dagen på bättre vis ! Sedan kommer jag troligtvis på kvällen köra lite löpband igen. Men vi får se vad morgondagen har att erbjuda annars. Det är ju trots allt bara söndag imorgon dock. Hehe.

Likes

Comments

När man var tvungen att prova syrran baddräkt och det blev en hit ♡

Likes

Comments

Instagram@msimborn