Header

Likes

Comments

Trots massa stress för att komma i god tid vid öppning så släpptes det helt efter att man steg in i paradiset.

Likes

Comments

Woooop! Shit vad glad jag är!
Hade sånglektion idag och nu håller vi på att repa inför en Show som vi ska ha om ungefär 4 veckor. Alla som går sång i min klass och parallellklass ska alltså sjunga en egen låt (med temat Be Yourself - en låt som är JAG liksom).

Dagens rep gick jätte bra för mig! Lyckades ta alla de höga tonerna !!! Har varit väldigt nervös att jag inte ska klara det men nu när jag vet att jag kan så fick jag en enorm självförtroende boost.

För er som inte vet så lider jag av scenskräck så jag lyckas alltid balla ur innan vi ska framföra något inför klassen osv. Knappt att jag vågar inför min lärare ibland. Låten jag valt står mig däremot så nära hjärtat så jag vill verkligen framföra den. Och nu vet jag i alla fall att jag kan om jag nu bara ger mig fan på det. YAS!

Likes

Comments

Haha dessa såg inte riktigt ut som jag och Robin hade föreställt oss när vi igår bakade cupcakes i smak av sockerkaka. Man ville ju nästan ha de här stereotypiska gulliga som man ser på bild ni vet! Däremot hade vi ju inte rätt ingredienser eller någonting för att få det så men det var i alla fall kul att för första gången prova på! Roligare än vad vi förväntade oss. Idag blir det att käka upp dom typ hähähä. Nejdå, det jag ska tänka på är att vara duktig och gå på löpbandet idag trots min jobbiga träningsverk. Sen blir det kanske en cupcake. 😚

Likes

Comments

XOXO ♡

Likes

Comments

Dagens pass riktade jag in mig mer på att lära mig alla maskinerna så det fick bli 10 minuters jogging och sedan lite benträning, squats, situps och plankan. Provade även en maskin som tränar "mer av sidan" på magen. Tänka sig att träning kan vara lite kul ändå. Uppskattar nästan mer att gör olika övningar snarare än att endast springa på löpband. Då springer man ju nästan hellre ute, för att inte bli uttråkad 🙊

Avslutade med stretching.

Likes

Comments

1. Therese Lindgren
Denna kanal är nog den enda Svenska kanal som jag följer dagligen. Tyckt om henne från dag ett och aldrig känt att jag tröttnat på henne som person. Känns så himla kul när man har fått se henne växa också. Både som person och hennes kanal. Tycker om att titta på någon också som man kan relatera till och även se upp till. Tessan är ju bara för härlig och MYSIG.<3

2. Jackfilms
Denna människa har nog den härligaste humorn jag vet. Ren ironi. Hans videos har alltid samma "kategorier" som han utgår ifrån och det går inte tröttna eftersom att han verkligen låter sina tittare få vara med hela tiden (inte tala om alla internskämt som finns i videorna och i kommentarsfältet). Hittade denna kanal för bara någon månad sedan men jag har redan nästan tittat på alla hans videos. Han har verkligen lyckats med sin grej.

3. Pewdiepie
Alltid tyckt om Pewdiepie, inte bara för att han är svensk och äger den största kanalen på youtube, men man blir bara glad av att se honom. Tyckte om när han spelade mest spel, men tycker nästan mer om när han bara gör videos och pratar! Och ja.. Han är snygg också!

4. Gamegrumps
Detta är endast en spelkanal där de riktar in sig mycket på Nintendo spel vilket jag uppskattar otroligt mycket! Dom har underbar humor och ibland finns det inget bättre än att somna till när dom pratar. När man lär känna deras personligheter så blir det även mycket roligare.

5. Dobbs
Denna snubbe började jag gilla efter att ha kollat 91239 av hans videos om Pokémon. Han gör väldigt mycket top 10 videos vilket jag på senaste tid har tyckt varit mest intressant på youtube. Han är en riktigt bra talare när det kommer till fakta och åsikter. Hands up!

6. MandJTV
Denna kanal gillar jag för samma anledning som ovan. När man väl kollat på 89032 videos från en person så kan de vara skönt att klicka in på en annan och lyssna vad den personen har att säga. Denna person tyckte jag nästan till en början var lite dryg med tanke på hans sätt att skämta men humorn är inget problem för mig då jag mer bryr mig om fakta och åsikter! Uppskattar däremot hans gameplays väldigt mycket då det märks att han verkligen tycker om det han spelar. (Bland annat Pokémon). Han har ju ändå sin charm!

7. Truegreen7
Precis som de två ovan så följer jag denna kanal av samma anledning. Jag började klicka in på hans videos väldigt nyligen då han som såklart många andra och som jag såklart älskar "Top 10 videos" och nu har jag verkligen fastnat då jag märkt att han också (!!!) riktar in sig på Pokémon, plus att han har väldigt skön röst att lyssna på.

Om ni kanske märkt det så står det inte att jag Prenumererar på de två sista. Men den anledningen är för att jag inte märkt det haha! Deras videos kommer alltid upp på mina rekommenderade så jag har alltid trott att jag följt dom heheh. Prenumererar nu däremot. 😜
Btw.. Märks det vad jag gillar eller? HEHE.

Vilken Youtube kanal är eran favorit?

Likes

Comments

Äntligen kan jag börja lägga upp mina bilder från Disneyland som min fina pojkvän gav som födelsedagspresent till mig förra året. Världens bästa!

Jag kommer ihåg hur pirrigt det var dagen innan. Vi checkade in på hotell så att vi skulle hinna med flyget tidigt dagen därpå och det var verkligen hur mysigt som helst!

Flygresan var jag jätte nervös över då jag tycker det är väldigt läskigt när de startar och landar planet, men det gick ju hur bra som helst!

Mer får ni se i nästa inlägg. XOXO.

Likes

Comments

1. Jag har inte brutit ett enda ben i kroppen
Typ inte stukat något heller för den delen.. Tror jag. Hur känns det ens liksom?? Och hur har jag kunnat ha sån tur?!?!?

2. Jag är verkligen jätte mörkrädd.
Så länge jag minns så har jag alltid haft en lampa tänd, och ifall jag tycker att det är för ljust så tar jag alltid på mig en sån här "sovmask (???)" Är det mörkt om ögonen är det ok men vet jag att rummet är släckt så får jag panik haha.

3. Jag har 2 ärr i mitt ansikte
Ena har jag uppe i pannan som jag fick av en bålgeting. Liten och dum som man var trodde jag att man kunde mata dom. Det andra ärret sitter på kinden och kommer från en hund vid namn Samba som tillhörde min farbror. Jätte fin var hon, men gammal och grinig. ​​​Still.. liten och dum som man var så kröp jag under bordet där hon låg och skulle klappa och klänga på henne trots att jag fått tydliga instruktioner att jag INTE fick. Då jag skämdes så mycket så sa jag till pappa och farbror min att jag ramlade i en taggbuske. HAHA!! (Tror inte dom gick på det).

4. Jag har sammanlagt 12 instagram konton.
Hahah kommer knappt ihåg alla namn men vet att jag alltid ville göra massa "inspirationskonton" och grejer. Så fort jag får en ny idé så måste den DIREKT genomföras. (Bland annat därför jag konstant byter design på bloggen lol).

5. Jag har bloggat (till och från & på olika bloggar) i ungefär 9 år nu.
Och det är fortfarande det bästa jag vet <3 ..När jag väl gör det.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Hoppas eran dag börjat bra. Själv har min inte gjort det 😔

Jag har bland annat haft svårt att sova, egentligen som alltid, men jag har liksom legat och haft ångest över en miljon orsaker. Blä. Sedan vaknar jag denna morgon och märker att jag har försovit mig. Det är inte så förvånansvärt det heller men jag vill ju inte ha det såhär. Trots att jag försovit mig så går jag upp och fixar mig (bra att göra det när man är försenad lol) för att jag tänkt ta mig till nästa lektion. Men självklart så stannar jag upp och känner att det kliar sönder om mina ben. Jag tar en av mina lotions och smörjer in mig men då börjar det svida i de små upprivna sår som uppstått från flera dagar tillbaka och som jag kliat bort.

Detta är ett problem jag har haft så länge jag minns och jag vet inte riktigt vad det beror på. Först misstänkte jag skabb då det inte är ovanligt att få (plus att jag kan få samma slags utslag/sår på armen och egentligen överallt) men när jag googlat så stämmer inte symptomen överens då kliandet ska vara mer konstant och outhärdligt. Plus att utslagen inte är likadana som mina. Det hjälper liksom när jag smörjer in mig men ändå kan jag få såhär från ingenstans. Jag vet inte om det har med kanske sköljmedel eller något att göra? Kanske är jag bara torr? Jag vet att många i min släkt har psoriasis så kanske är det någon grad av det jag har?? Så jobbigt att inte veta.. Det bästa svaret på detta är ju såklart att kolla upp det men har inte orkat eftersom att det inte är konstant. Det uppstår som sagt mer från ingenstans och sen håller det ut sig ett tag och sedan nästan försvinner. Någon som har liknande problem?

Kan visa bilder någon annan gång. XOXO ♡

Likes

Comments

Instagram@msimborn