PRENUMERERA
Moa Simborn

Shit jag kan knappt förstå det. Om bara en dag så åker jag till Paris. Och om två dagar så har en av mina alla enorma drömmar sedan liten flicka slagit in. Jag kan inte ens skriva orden för att de är alltför mäktigt för mig.
"Förtjänar jag detta?" frågar jag mig själv hela tiden. En del av mig säger "KLART SOM FAN DU GÖR BRUDEN, SÅ JÄVLA GRYM OCH TUFF SOM DU ÄR. ALLT JÄVLA SKIT DU KAN STÅ UT MED", Medan den mindre självsäkra sidan säger med mumlande ord "nej, du kan ju för fan inte ens gå upp ur sängen på mornarna".

Jag vet att jag måste ge mig själv en klapp på axeln och försöka ta det som komma skall. Det har jag väldigt svårt med, oavsett i de mest positiva stunderna så tränger sig ändå denna negativa onda fe som inte kan tillåta mig bara vara lycklig i stunden. Kan ni känna igen er? Just precis nu ligger jag dock långt nere med huvudet i kudden och faktiskt stänger den där dumma fe'n ute. Hon kan få hälsa på en annan dag, men hon ska fan inte förstöra min resa.

Det pirrar i min mage och jag håller om mitt lilla gosedjur Fluffis. Tankarna flyger runt som en virvelvind och för denna gång får den förstöra min sömn. För jag har studiedag imorgon. Vilket gör det otroligt skönt då jag behöver hinna packa klart det sista innan jag och min kärlek ska boka in på hotell nära flygplatsen som vi behöver ta tidigt på onsdagen. Det kan ju nästan inte bli bättre.

Jag kommer ta med mig min kamera så att jag kan både filma och fota precis ALLT. Ska försöka lägga upp bilderna här till söndag ♥ Godnatt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hello there fellows!
Ni ska bara veta vilken jäääävla förkylning jag har varit med om det 3 senaste veckorna. och nu är jag så jäkla glad att det äntligen är över! I alla fall nästan. Har bara snuvet kvar BUT THAT SHIT AIN'T NOTHING AGAINST WHAT I BEEN THROUGH. lol.

Första två veckorna var det bara konstanta svullna halsmandlar som jag kunde stilla med ipren. Jag var fortfarande relativt pigg och gick runt som vanligt, sjöng och hade de. Men det var sedan när skolan började som jag trodde att det var över. Jag gick runt 1 dag i tron om att jag var frisk men BAM!.. Dagen efter så slår det till igen fast på ett helt annat ställe. 

Då vart det istället näsan och öronen som tog stryken. (Jag som precis vart på vårdcentralen och kollat upp och sedan fått respons att jag ska gå tillbaka ifall de inte går över). Jag kunde inte ligga ner för att trycket i huvudet var alldeles för påfrestande och smärtsamt. Ipren hjälpte inte längre och inte kunde jag vila då det fan heller inte gick. När jag väl tillslut lyckades efter en jädra massa nässpray så låg jag ner. Istället kunde jag inte ta mig upp. Det där trycket runt huvudet var verkligen obeskrivligt.. 

Tillslut ringde min pojkvän till 1171 för att få någon förklaring för denna smärta då jag själv inte kunde eftersom förkylningen hade tagit över mitt psyke. Kvinnan i telefonen sa att jag troligen fått bihåleinflammation och bör åka in till vårdcentralen för koll dagen efter (då vi ringde på kvällen). Jag förstod verkligen inte hur de skulle gå till då jag knappt kunde röra mig ur soffan. Men sen då dagen efter... POFF det var borta. HUR JÄVLA SJUKT!?!? 

Så därför i efterhand så insåg jag att de måste ha varit influensan för jag har aldrig haft detta tidigare. Jag blir verkligen sällan sjuk. Och det som nog är mest påfrestande med just alla olika sorters förkylningar är när det pågår så sjuuukt länge, då spelar det nästan ingen roll hur illa det är heller. 

Anyways, jag ville bara göra en liten detaljerad livsuppdatering!
Thoughts right now: Hoppas ni alla har de bra, speciellt ni som börjat skolan! 
Alla som går sista året (som jag gör), HANG ON FÖR SNART SMÄLLER DE! och ni andra som inte riktigt är där än, DET KOMMER SNART!! WOHO!! ♥

Likes

Comments

Dessa videos som jag precis hittat helt random tyckte jag var otroligt roliga och kortfattade om just den mest vanliga diagnosen ADHD. Jag tror vi alla vet om vad det är, med tanke på hur populärt det är att prata om psykisk ohälsa i dagens samhälle och framför allt på nätet. Själv som jag tagit upp förut så "lider" jag av den diagnosen (yes, det står på papper, jag hittar inte på för att verka märkvärdig 😉). och allt hon säger kan jag relatera till, dagligen, haha!

Jag älskar sättet hon säger allt på då det känns som att de kan bli förstorat ibland. Hon tar upp dessa typiska vardagliga saker så att man enklare kan relatera.

Det sista jag gillar är när man diagnoserar sig själv efter att ha läst någon symptom som lika gärna kan vara ett personlighetsdrag, men när man tagit reda på mer om det och känner igen sig i det så tycker jag verkligen att man ska utreda sig då ADHD (som hon säger i videon) kan och kommer eventuellt någon gång i framtiden skapa problem som depression eller liknande.

Tycker detta är så otroligt intressant och jag skulle absolut vilja prata om min ADHD och hur mina erfarenheter är kring det, men då kommer jag att vilja göra en youtube video, och om jag ska göra det så kommer de vara efter jag börjat med min medicin, då jag inte är kapabel för att hålla sådan focus som jag kommer vilja och förmodligen missa viktiga saker eller säga något på fel sätt. Haha :). Jag kommer även vilja prata om skillnaden före och efter!

Med allting sagt så tycker jag att ni ska kolla på dessa och bara ha ett gott skratt för ADHD är bara en funktionsnedsättning (ibland värre ibland inte) som JA påverkar våra liv, men inte bara på ont. Är man medveten om diagnosen så blir saker 100 gånger lättare speciellt när man lär sig knepen och just sina "svagheter", Och i värsta fall så finns det alltid medicineringar för de specifika problemen. KRAM.

Likes

Comments

Nu när jag skriver dessa rader så tänker jag på detta senaste år. Allt har verkligen gått upp och ner. För det mesta har allt känts som ett jävla helvete. Jag var fast i en bubbla där ljuset sakta togs ifrån mig. Jag kände ingen kärlek i min omgivning. Alla var mina fiender. Allt jag ville var att vara den person jag alltid varit, men det var för tufft att inse att jag förändrats. Det kändes som att ingen förstod mig, inte ens jag själv. Jag levde i dessa dagliga rutiner där allt var sig likt. Ingenting såg annorlunda ut, alls. Jag mådde helt enkelt inte bra, och jag hade ingen aning varför. Tack och lov så hittade jag försiktigt mig ut från den mörka labyrinten och saker kunde börja gå uppåt igen.

Jag kunde börja prata med människor igen och känna att jag faktiskt ville det. Jag började ta bort mina hörlurar som annars ständigt suttit i vart jag än befunnit mig. Jag började ta tag i saker och framför allt se på ett annat sätt igen. Därifrån gick de upp och ner.. Jag föll ner i fallgropen men jag lärde mig att ta mig upp igen.

Idag kan jag skratta igen, från hjärtat. Jag kan uppskatta min omgivning och ta insiativ som aldrig förr. Nu så går jag inte längre runt med samma oro, för jag har förstått mig på den. Jag gör inte speciellt mycket mer än vad jag gjorde förr men jag kan acceptera det nu och framför allt göra något åt det.

Jag har lärt mig mycket detta år. Saker är inte och kommer aldrig vara lätt. Jag kan slå vad att nästa år också kommer kännas som ett helvete ibland, men nu har jag mina knep. Att aldrig hamna i samma situation som innan. Cuz im a strong ass bitch, precis som ni andra! XOXO.

Likes

Comments

Igår unnade jag mitt ett par nya lite mer "lätta" skor. Alla jag äger är antingen för slitna, obekväma eller varma, därför drog jag bara till närmsta skobutik i närheten och köpte dessa godingar. Dom är verkligen sjukt bekväma och fina ♥

Likes

Comments

Instagram @msimborn