Header
View tracker

I fredags överraskade vi Elin med en fest som vi planerat när hon inte varit med. Vi har så många gånger försagt oss och rättat oss lika snabbt, för att hon inte skulle misstänka något. Det hade hon troligen inte gjort då hon blev alldeles chokade när vi hoppade fram i dörröppningen med presenter, välkomstdrink, boa och en prinsess-krona. I taket hängde vimplar, överallt fanns ballonger och tillsammans hade vi fixat mat, efterrätt och massa annat gott. Efter att vi haft världens bästa förfest så tog vi taxin (150m), ner på stan för en utekväll på krogen. Hela dagen och kvällen blev så lyckad. Jag var så lycklig och är så lycklig när jag tänker på den.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kräftskiva står på schemat ikväll. Därför åkte vi fram till affären på förmiddagen för att köpa ostar, bröd, kex och lite annat smått och gott som behövs till. Påväg dit möts vi av dessa varelser, ännu en anledning till att jag älskar livet på landet.

Likes

Comments

View tracker

Den här sommaren har jag verkligen tagit vara på varje timme när jag varit ledig från jobbet. Det känns som hela lovet har gått så jäkla fort men när jag ser tillbaka så har jag hunnit med så mycket och det är fortfarande en fullspäckad vecka kvar innan skolan börjar igen. Tack för allt mina vänner, tack för att jag har världens bästa jobb, tack för allt! 

Likes

Comments

Ligger i detta nu i sängen för att lyssna på Danny Saucedos och Mikael Hollstens podcast. Avsnittet publicerades igår och har fått väldigt bra kritik, inte minst på instagram. Feedback från min del kommer här på bloggen imorgon, för med största sannolikhet kommer jag somna direkt efter haha. Är så trött efter allt jobb den senaste tiden.

Likes

Comments

Det finns så många platser på jorden som jag älskar. Amerika, landet där det känns som man lever lyxliv dygnet runt, hela tiden. Thailand, där allt känns som i sagoböckerna, overkligt och helt magiskt. Göteborg, Sveriges finaste stad. Gud vad jag älskar att strosa runt på avenyn och sitta på uteserveringarna där. Listan kan göras lång. Ändå finns det bara två platser på jorden där jag skulle kunna bosätta mig, iallafall under ena halvan av året. Det är på dessa platser som jag kan ladda batterierna till hundra, utan att behöva tänka och stressa. Bara vara och då menar jag verkligen BARA VARA. Först och främst så pratar jag om sommarstugan i Finland. Stugan som inte saknar vatten helt men har en väldigt begränsad mängd och ligger mitt ute i ingenstans. Det är något charmigt med det, att duscha i uppvärmt vatten från bastun, att inte ha något annat val än att använda dass, att gården är full av jordgubbsland, potatisland och annat gott. Det andra stället är vår sommarstuga utanför Gävle. Älskade sommarställe. Även om vi en dag kommer till en punkt då detta kanske måste säljas så kommer jag någon gång köpa en stuga här i närheten, det är planen. Här är gammelfarmor uppväxt, morfar, mamma och jag. Vi delar något här, alla generationer.

Likes

Comments

Saknar Thailand så mycket. Det är något speciellt med det landet, något helt underbart. Känslan av att vara där är så härlig och annorlunda. USA är också speciellt och helt underbart. Mina favoritland. Dock är det en helt annan atmosfär och länderna går inte att jämföra med varandra.

Likes

Comments

I onsdags hade jag en ledig dag och den spenderade jag med dessa busungar. Världens bästa! Först var vi och spelade fotboll och tro mig, jag blir som ett barn på nytt. På eftermiddagen åkte vi till stranden, där vi badade och fikade. Mysdag helt enkelt!

Likes

Comments

En perfekt start på dagen. Nu är det jobb som står på schemat och till kvällen ska jag mysa på stranden med några vänner. Älskar att ha saker framför mig, jobbdagarna går så mycket fortare då.

Likes

Comments

Nu är jag inne i en jobbperiod just nu. Jobbar nio dagar och sedan får jag "semester" i fem. Tur är väl att jag älskar att jobba på Gina Tricot, det ger mig så mycket och det stärker mig som person. Nu är det dags att sova för imorgon börjar nästa pass, pass 3 av 9.

Likes

Comments

Idag har det varit varmt, nästan för varmt om man får säga så en svensk sommardag haha. Men det har verkligen varit så varmt att jag vaknat i panik, precis som när man är utomlands. Nu går det inte riktigt att jämföra men ni kanske förstår hur jag menar. Dagen här därför spenderats mestadels i poolen. En dag som behövts för att ladda batterierna inför jobb.

Likes

Comments