Det hände. Idag hände det. För två månader sedan lovade jag mig själv att aldrig någonsin göra det igen. Älskar att jag alltid ska vara så dramatisk haha. Jag har fallit tillbaka i gamla mönster, fransarna är förlängda ännu en gång. Kommer aldrig sluta. Känner mig så mycket fräschare och finare med fransar, så nu får dom sitta kvar tills jag ångrar mig igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Prio ett när jag flyttar till hus kommer vara ett växthus. Eller inte men nästan. Älskar att odla och se det växa. Gör det ofta när vi är i stugan och växtlådorna blir mina små bebisar. En sak är säker, min lägenhet kommer se ut som ett växthus haha.

Likes

Comments

Fyra favoriter som snart finns både i butik och online hos Gina Tricot. Kategorin "kommer snart" är såå påfrestande. Hittar alltid massa saker där som jag vill köpa men som aldrig tycks komma in. När det väl gör det så köper jag desto mer istället.

Likes

Comments

Den här dagen har varit bättre än jag någonsin kunnat förvänta mig. Vaknade upp till ett erbjudande om ett förmiddagspass på en förskola här i närheten och på eftermiddagen fick jag ett samtal om ett, enligt mig, fantastiskt och glädjande erbjudande. Känner mig förväntansfull och lycklig i hela kroppen. Jag kommer uppdatera er om vad detta handlar om men när vet jag dock inte. Imorgon ska jag på ett möte och sen får vi se vart det leder. Hoppas och tror på något fantastiskt!

Likes

Comments

Vaknade på soffan för tio minuter sedan och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Måste ha sovit minst en och en halv timme framför tv:n, så jag somnade ganska exakt 20:30 ikväll. Helt slut i hela kroppen, utmattad. Imorgon går jag in på min sjunde jobbdag den här veckan, ett söndagspass på Gina. Jobbar gör jag men det märks att kroppen inte är van vid att arbeta så här mycket. Känner mig helt slut och längtar tills jag får lite ledighet igen!

Likes

Comments

Ligger i sängen och bearbetar den fantastiska film/dokumentär jag precis tagit del av på biografen i Gävle. Lars Winnerbäck. Guds gåva till mänskligheten, min idol. Jag var 6 år första gången mamma och pappa tog med mig på en av hans konsert. Redan innan spelades hans skivor om vartannat här hemma, i bilen, i cd-spelaren och så vidare. Jag har växt upp till hans röst, musik och texter. Det är så underbart vackert och starkt, jag är så tacksam för det. Ikväll fällde jag några tårar under filmens gång. Alla låtar väcker så många minnen inom mig, fina samt sorgsna. För mig känns det som hans musik hjälpt mig genom mycket, stärkt mig och fått mig att känna en samhörighet. Tack för en film ni Lasse-älskare inte vill missa!

Likes

Comments

Det blev precis som jag förstod. Synen var inte perfekt, brytningsfel samt sämre syn på vänster öga. Så det blev en glasögonorm av mig också tillslut. Köpte två olika bågar, dom på bilden samt ett par svarta som är mer fyrkantiga. Behöver inte längre anstränga ögonen och det är sååå skönt.

Likes

Comments

Äntligen förstår jag uttrycket "kär och galen". Dessa örhängen förföljer mig, jag lovar. Började med ett par och då tyckte jag fortfarande dom var lite halvfula. Har nu fyra par och ett till par ligger undanlagda på jobbet. Är kär i dem och uppenbarligen har jag dessutom blivit galen. Fem par? Om två månader är dom inte ens populära längre. Aja, det är som det är. Älskar dem.

Likes

Comments

Svaret på varför jag varit frånvarande här på bloggen har ni i rubriken. Senaste månaden har jag börjat arbeta extra som lärarvikarie på en skola, här i närheten, vid behov. Har samtidigt haft pass på Gina Tricot och igår var jag på arbetsintervju för att börja arbeta inom förskolor och fritids. Arbetsavtalet är inom några dagar påskrivet och på torsdag den här veckan gör jag min introduktionsdag på en förskola här i "byn". Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade av högskolan. Ingen är gladare än jag, det är en sådan enorm lättnad och att få arbeta ett år efter studenten vet jag kommer utveckla mig ytterligare som person. Rikare på erfarenheter, få mer kunskaper samt tjäna pengar som kan komma till användning vid flytt, resor och så vidare i framtiden. Detta känns så rätt och jag är tacksam för den möjlighet jag fått. Nya miljöer och arbetsuppgifter tar på krafterna och därmed har jag inte haft energi att uppdatera bloggen på eftermiddagarna. Så det är svaret på frågan.

Likes

Comments

Åkte in till stan på förmiddagen för att möta upp två av mina vänner på en lunch. Självklart åkte jag in lite tidigare än vi planerat att träffas för att hinna in på plantagen. Köpte två nya växter och krukor till mitt rum och den här enorma buketten med rosor till mamma. Det finns ingen människa jag älskar att överraska så mycket som henne. Hon om någon förtjänar överraskningar och att komma hem till en bukett rosor en tisdag efter jobbet är nog aldrig fel.

Likes

Comments