HALLÅ IGEN bloggis! Som bilderna ovan avslöjar tog jag mig idag i kragen och slängde ihop ett par chokladbollar! 😃 Det gick verkligen superfort och dem står nu i kylen och 'stelnar' lite. Vad resten av dagen bjuder på får vi helt enkelt se, var inställd på att åka till väla idag men verkar tyvärr inte bli så. Igår var Vicky och hennes underbara son Theodor här, vi lagat mat, busade och gosade i soffan! Kändes lite tomt när dem sedan åkte hem.. Så nu längtar jag än mer till när min storebrors lille dotter tittar ut hihi. 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN är Clara hemma på besök igen och denna gång lyckades vi klämma in en fika i schemat 💃 Vi räknade ut att det är närmare 7-8 månader sedan vi sågs sist (!!), men trots det har vi lika kul när vi ses. Planen igår var att vi skulle besöka ett mysigt café utanför stan, närmare bestämt Ebbas Café. Men när vi efter lite letande äntligen hittade dit, såg vi att dem enbart har öppet på Söndagar (fram tills sommaren..) Snacka om otur.. Så vi åkte in till stan istället och fikade på Skånskans. Men lika bra blev det! Hoppas att vi ska kunna träffas en gång till innan hon åker tillbaka på Söndag.. 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hallå igen! Idag har Halmstad bjudit på sol så jag och Greta passade på att åka ut till Ön. För er som inte känner till denna fantastiska plats kan jag kort berätta att det är ett "öppet" skogsområde med en enorm glittrande sjö i mitten. Det är en ganska populär plats lite utanför stan dit många åker för att grilla, promenera eller springa! På högstadiet åkte vi ofta dit med skolan för olika slags friluftsdagar, orienteringar och övernattningar. Därför är det för oss en liten speciell plats med många minnen! Promenaden runt tog c:a 1h! Därefter åkte vi till maxi och vecko-handlade, och i min påse hamnade det såväl behövliga grejer men även ett fåtal "onödigt". Helt enkelt resultatet av att handla medan man är hungrig! Och som ni ser på bilden ovan blev det ikväll tacos och lättdryck! Enkelt men också såå gott!

Likes

Comments

Det kan inte enbart vara jag som fylls utav energi och glädje när våren äntligen tar form. Solen skiner, fåglarna kvittrar och blomster börjar att kika fram här och var! Med våren väcks drömmar och förväntningar till liv. Planer för sommarn och resten av året står högt prioriterat. Vilka platser man vill besöka; festivaler, konserter och andra härliga musikevenemang man inte vill missa. För min del har våren en stor betydelse, för precis som jag skrev ovan återfår jag energi och planer för året skapas. Någonting som jag dessvärre inte nämnt här, men som för mig känns väldigt stort och väldigt känsloladdat är att jag sökt & tom. fått nytt jobb! Efter 1år och 8 månader på Attendo lägger jag det nu bakom mig och tar steget in i kommunen! Jag gör dock en chansning som säger upp mig från en provanställning som med stor sannolikhet skulle ha lett till en fastanställning till att bli timvikarie och jaga timmar. En osäkerhet jag aldrig tidigare har behövt känna. Man blir lätt bekväm med vad man har, men man vet inte vad man kan få. Och vissa fall blir det desto bättre än dagsläget. Så jag väntas inför en härlig utmaning med en ny arbetsgivare, nya kollegor och nya kunder att värna om. Jag ser verkligen framemot detta året med min nya anställning, att bli faster till en liten flicka och ja, jag vill lova att det kommer att bli en hel del annat härligt!

Likes

Comments

Som ni kanske förstår var jag ledig denna helgen och likaså min mamma som hade äran att passa mina två yngre kusiner! Jag ville såklart ta tillfället i akt och umgås lite extra med dem, så i Fredags eftermiddag körde jag hem till mamma, åkt plankstek, spelade buzz! och såg på fångarna på fortet. En väldigt mysig fredag med andra ord. När jag kom hem till mitt lilla egna satte jag mig med datorn, skrev dagbok och drömde mig iväg. Förra veckan var så härlig på många sätt, och det ger mig kraft!! På Lördagen cyklade jag till dem igen för att gå en liten runda i stan och sedan promenerade vi hem till mig för att fika. Vi trängde ihop oss i soffan och mumsade på varsin kanelbulle och minimunkar! Tillbaka hos mamma blev det ännu mer Buzz!, min bror & hans sambo tittade förbi och snart var det kväll igen. Vi åt middag, såg Snövit och såklart mello! Vi tippade och skickade hjärtan på bidragen vi tyckte om. Till det åts fruktsallad, godis och ostbågar! Behöver jag säga mer för att ni ska förstå vilken härlig och avslappnad helg jag haft? Dessutom fick lägenheten sig en omgång och dammsugarn fick titta fram!

Likes

Comments

Nouw Magazine