Datum: Tisdag 7:e Oktober 2017

Klockslag: 00:07

Lite för ofta undviker man att prata om sådant som är jobbigt och känsloladdat. Man vill inte röra känslorna till liv, men jag tror att det kan behövas ibland för att såren ska läkas ordentligt. Att göra ett sista snitt för att få en hårdare och tåligare yta. Jag vill inte upplevas som konflikträdd, och jag vet inte om jag i vissa situationer kan upplevas som så. Men ikväll tar jag tjuren vid hornen. Som jag nämnde tidigare ikväll har jag och *..* återupptagit kontakten. Egentligen var det nog i ren chock som jag svarade, rädd att gå miste om hans budskap & vad han vill säg. Det är sådan jag är, nyfiken och rädd att missa intressanta bitar. Oavsett om det rör mig eller enbart andra individer. Våra snaps har hittills varit ganska milda, lite frågor om varandra och hur våra liv ser ut idag och låter inte ut så mycket för världen. Men ju mer vi skrev, ju starkare minnesbilder kom upp hos mig. Hela tiden har jag haft bilden av när han var hemma hos mig för 6år sedan och han hade lovat att lära mig hur man steg för steg hur man kysser & strular. Jag minns det så väl hur vi låg i min säng och kysstes och hur rädd jag var att han skulle tycka jag var dålig och för ung. Oduglig.

Jag var beroende av hans bekräftelse & jag upplevde det som han hade mig runt sitt lillfinger. Han lyssnade när jag behövde någon som gjorde det, han gav mig råd som kom att hjälpa mig. Men så ibland vände det, när jag fått mitt ville han få sitt. Prata om hur vi skulle vara intima och gav mig komplimanger för min kropp. Jag bröts ner bit för bit, vilket jag var medveten om. Och jag var medveten om att jag behövde just hans bekräftelse. Jag hade en inre kamp med mig själv. Men det var ingenting jag talade om för min omgivning. Jag minns än idag, 6år senare hur dåligt detta fick mig att må. Jag skrev då mycket förhand, i olika block som jag hade gömda i mitt rum. Bara för ett par månader sedan satt jag på golvet i min lägenhet och rensade bland skrivblock, skoluppgifter mm. som hamnat i en låda under sängen. Jag läste en del av texterna, andra klarade jag inte av att se. Majoriteten av det hamnade i en påse som jag senare gick ut och slängde.

Så fastän min medvetenhet om smärtan vår relation skapade, så känns det lite pirrigt och förbjudet att vi återupptagit kontakten. Jag hade kunnat avböjda hans meddelande, jag hade kunnat gå vidare som ingenting. Men, jag accepterade det och svarade. Och nu berättar jag i text om olika minnesbilder jag har & han förnekar till en början vad jag skriver, men svarar sedan ”Vad mycket du minns.” så jag fortsätter. Jag tror jag behöver få ur mig det, de känslor som legat under ytan i så många år. Och jag börjar tro att vi hade behövt träffats för att få höra vad han minns. Vad han ville få ut av vår relation då, hur han egentligen mådde och varför han hörde av sig till mig igen efter så lång tid. Jag tror att vi båda behöver svar & få ett avslut på det som påbörjades för 6år sedan.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tre favoriter (från instagram) från Samos! Tänk att det redan gått en månad sedan vi landade i Sverige igen efter en supermysig & välbehövlig resa. Skrev i ett inägg att jag skulle lägga upp såväl foton & en sammanfattning av resan, men faktiskt så har jag knappt hunnit att varken skriva om den eller kolla igenom alla bilder ännu... Har fastnat i vardagsrutinerna.

Likes

Comments

Hur ska jag kunna beskriva denna resan rättvist? Totalt omöjligt! Men låter ändå de två översta fotona stå för den vackra poolutsikt vi hade! Vi hade innan avresan köpt en varsin flamingo-badring som vi guppade runt på i poolen resan till ända! Och visst blev de andra gästerna lite smått avundsjuka, det märkte vi minst sagt då dem ibland lånade dem medan vi låg och solade eller satt på balkongen och åt lunch, haha! Tycker att den rosa färgen på dem gör sig så fin intill vattnet!

Har knappt smält att jag är hemma i kylan igen och har inte hunnit överföra alla foton från kameran till datorn ännu heller. Men lovar att det inom kort kommer att dyka upp ett lite mer innehållsrikt inlägg med foton tagna med min Iphone (Då jag knappt använde kameran utanför hotellet). Ska även göra en summering av resan i min dagbok, och jag kommer säkerligen att lägga upp delar av den här också! Men tills dess, njut och fanatisera er bort till värmen, med hjälp av ovanstående! OBS, har ej lagt på filter eller redigerat fotona ovan utan det är inställningen på kameran som framhäver färgerna så vackert!

Likes

Comments

JANUARI.. Bara två dagar innan nyår fick jag nycklarna till min första egna lägenhet och jag kunde inte vara gladare! Golven var bytta, köket helt nytt och hålen i väggarna igen-spacklade. Känslan jag kände då är oslagbar. I Januari åkte även jag och min mammi till Stockholm för att överraska en av mina närmsta vänner, Michaela då hon tog examen! Bilden i mitten är från när vi gömde oss i ett litet rum på en resturang, nervösa och supertaggade på att få skutta ut och överraska hela gänget. En supermysig helg med shopping, fina vänner och god mat väntades!

FEBRUARI.. Känns jättekonstigt, men jag har knappt något minne av Februari.. När jag kollar igenom mina bilder som är samlade månadsvis så är det max ett tiotal foton. Min mobil åkte in och ut på lagning och därav blev det knappt några foton tagna. En dag var dock min mamma & två kusiner här på besök, vi köpte minimunkar, en varsin kanelbulle och drack te här hos moi. (👆) Jo juste, jag skrev på papperna för uppsägning i Februari.. & blev äntligen färdig med min Engelska kurs!! Ett riktigt halleluja moment det där haha.

Mars.. En månad som inte ens finns med här på bloggen. Jag räknade ner dagarna på Attendo trots blandade känslor. Så mycket ångest och oro jag hade denna period.. Jag sov knappt om nätterna pga. oro att inte trivas på det nya jobbet. Men det kunde inte ha blivit bättre och jag kom att trivas som fisken i vattnet. Och som kronan på verket flyttade mammas sambo hem till Sverige.

April, Värmen började yttra sig något & därmed förbättrades humöret för många av oss. Under denna månaden använde jag min kamera desto mer (..vilket dog ut ganska snabbt igen.) Clara var hemma i Sverige för ett par veckor och vi passade på att åka rundor. T.ex. fika på Ebbas Café som oturligt var stängt den dagen..

Maj, kära maj! Det må ha varit årets mysigaste månad, det bjöds på sol och med fd. kollegor hade vi AW här i min trädgård. Vi grillade, drack gott och när kylan trängde sig på kröp vi upp i min soffa och kollade på finalen av ESC. En kväll som jag levde på länge haha. Felicia hade "inflyttningsfest/tjejkväll" och vi satt ute i kvällssolen och njöt av diverse mat vi beställt. Jobbandet fortsatt & jag hade nu påbörjat mitt 3-veckors vikariat jag spontant fick! Jag & J började dejta och jag ångrar lite i efterhand att jag inte frågade efter receptet på den goda kycklingrätt han bjöd på!

Juni kom inte långt därefter med sina många härliga stunder. Vi firade lillkusinen som fyllde 10år, hade babyshower för Ronja (& min storebror). Jag dejtade ännu J och han kom över med ovanstående rosor (han hade snappat upp att jag äääälskar rosor!). Körde en "weekend" i Eskilstuna / Stockholm; Hälsade på släkt, gick på Celine Dions konsert och hann även med lite shopping! En tisdagskväll åkte jag och Greta till Göteborg för att se First aid kit och åt på resturang. Sommarn var nära och jag njöt, bara njöt! För snart kom jag att påbörja mitt 6 veckors långa kvällsvikariat, som visade sig bli tuffare än väntat.. Mitt sociala liv blev ett minne blott.. 2,5 månad med bara kvällar tog onekligen på krafterna och att knappt kunna träffa vänner och familj var ingen hitt.

Likes

Comments

ALLTSÅ om 16 dagar lämnar jag och Greta landet för en härlig vecka på Samos, Grekland! Det har verkligen varit min livboj denna sommaren, att ha resan att se framemot. När vi bokade var det 103 dagar till avresa och nu är drygt två veckor kvar! Hotellet är ganska litet med sina ynka 16 hotellrum. Men då vårt syfte med resan är avslappning så gör det oss ingenting! Varje gång vi ses söker vi vi på information om ön, bilder på hotellet och recensioner! Tror vi båda längtar halvt ihjäl oss efter en veckas värme, sol & strandhäng. Denna sommaren har bjudit på allt annat än just detta.. Men snart så ✈️

Likes

Comments

& jag sååå fantastiskt glad! Tänk att hon äntligen är här hos oss 👶💗

Jag minns kvällen klart då min storebror &- hans flickvän berättade att dem väntade barn och att jag skulle bli faster. Jag kunde inte ta in orden. Skulle jag bli faster!? JAAA! Datumet var 26:e November 2016, just hemkommen från jobbet. Frustrerad över att ha tvingats jobba över. Frustrationen rann av mig och jag fylldes istället med glädje och längtan. Men jag fick lova att inte berätta för någon förens dem själva hade gjort det. I två hela månader bar jag denna (fantastiska) 'hemlighet'. Jag ville skrika ut för hela världen att jag skulle bli faster, och min 4år äldre storebror skulle bli pappa! Wow. Och nu äntligen är lilla skruttan här! Fick äran att träffa henne för första gången igår, enbart 3 dagar gammal! Så liten, len & lugn. Var verkligen helt fantastiskt och jag ser framemot att få vara en liten pusselbit i hennes liv ❤

För att komma till min svägerskas blogg klicka HÄR !
Hon har b.la. delat sin förlossningsberättelse, avslöjat skruttans namn & lagt ut ursöta foton på henne!

Likes

Comments

Nouw Magazine