”Ta ut segern i förskott.

Det värsta som kan hända

är att du blir glad i onödan -

och det händer inte”

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

 Klicka på bilden för att komma direkt till bloggen! 

Hallå bloggis! Tänkte bryta tystnaden här med att tipsa om en väns fina blogg! Idag är ett exakt tre veckor sedan min barndomsvän Clara flyttade till Stiges, Spanien för att studera! Vilken äventyr!? Galet. Självklart saknar vi henne varje dag, här hemma! Kan ju bara tala för mig själv, men det är ofta jag tänker "Jaha.. om Clara ändå vore hemma." Det är så mycket man vill berätta och erfara på här på hemmaplan, men lagom till jul hoppas jag att hon kommer en vända så hon kan berätta allting extra i detalj - men tills dess får vi hålla kontakt via sociala medier och nu givetvis hennes blogg! Hittills har hon skrivit om känslobomben inför resan och hur det gick till väga! Gå in och ta en titt vettja mina vänner!

Likes

Comments

Sena tåg och en bra bok på Engelska.. eller? När jag kom till stationen i Halmstad visade sig det att mitt tåg var en timme sent pågrund av signalfel - men tack o lov hann jag i varje fall komma i tid till lektionen. Efteråt drog jag mig mot ett cafe där jag köpte med mig en mango smoothie och en kyckling- BQQ- baguett. Supergott och mättande, så det fick bli min kvällsmat. Imorgon rör jag mig uppåt Falkenberg igen för lektion, men även för fotvård! Alltså jisses vad skönt det ska bli - har haft så ont att jag knappt kunnat gå den senaste veckan. Som ni förstår går & står man väldigt mycket i hemtjänsten och det har helt enkelt tagit ut sin rätt trotts nya löparskor. Så dax att göra någonting åt det och unna mig själv lite vård!

Likes

Comments

Hallå där! 👋 Ligger just nu i soffan och försöker hindra mig själv från att somna. Under sommarn har jag fått som rutin att sova ett par timmar efter jobb vilket är en väldigt dålig rutin såklart, så det ska de bli ändring på! Annars så inledde jag dagen med att köra upp till Falkenberg för en två timmars lektion, för att därefter köra hem och byta om till jobbkläder. På plats fick jag dock information om att mina besök var ombokade till någon annan så jag kunde delta under hela APT:en, toppen ju! Så det blev ett väldigt kort arbetspass - men lika glad är jag för det!  

Likes

Comments

Likes

Comments


Hallå bloggis! Hur är allt? Med mig är det bara bra, har lite svårt att komma in i de rutiner som jag nu försöker få. 1-2 ggr i veckan befinner jag mig i Falkenberg för att komplettera det jag missade av Engelskan (..när jag blev sjukskriven) samt att jag nu fått ett eget vikariat! Känns så grymt och jag är såå glad. I förra veckan hade vi lite After work, dock blev vi i slutändan bara fyra stycken, men det var så man kunde prata allihop! Så livet känns helt enkelt bra just nu! Det rullar helt klart på och i eftermiddag ska jag träffa Emma över en fika! Var så länge sedan vi sågs nu så ska bli mysigt. 

Likes

Comments

Nouw Magazine