View tracker


Kan inte fatta att det gått hela 11 månader sedan jag skrev inlägget ovan! Tiden går såå fruktansvärt fort, och jag där därför lite extra tacksam över att ha bloggen och min dagbok där jag kan dela med mig av allting som händer, helst dag för dag.. Jag kan känna ibland att det kan vara svårt att ta in alla intryck av upplevelser, och under det gångna året må jag säg att det har varit en hel del som hänt! Så inom snar framtid kommer det att dyka upp ett likvärdigt inlägg där jag sammanfattar 2016, som år!

Hoppas ni är lika exalterade som mig! Lääängtar så att börja skriva allting!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Har haft en underbar helg med Emma i Helsingborg. Hotellvistelse, massa god mat och shopping, kort sagt galet mysigt! Vi bokade resan för c:a 3 veckor sedan och båda två längtat så mycket efter att komma hemifrån lite granna, bara njuta och ta vara på ledigheten. Vilket känns minst sagt behövligt när man jobbar varann helg! Nu är man lite som en ny människa! Får se vart nästa weekend blir ✈

Likes

Comments

Åter igen har hårddisken pajat på min utköpta (skol)-dator, så den är nu på lagning. Hoppas verkligen att datakillen ska kunna rädda min bilder, viktiga dokument och allt annat som man lyckats samla på sig under året. Faktiskt så pajade den för nästan exakt ett år sedan, och det var inte mycket som lyckades räddas då.. Så därav den dåliga uppdateringen. 

Likes

Comments                ”Ta ut segern i förskott.

Det värsta som kan hända

är att du blir glad i onödan -

och det händer inte”

Likes

Comments

 Klicka på bilden för att komma direkt till bloggen! 

Hallå bloggis! Tänkte bryta tystnaden här med att tipsa om en väns fina blogg! Idag är ett exakt tre veckor sedan min barndomsvän Clara flyttade till Stiges, Spanien för att studera! Vilken äventyr!? Galet. Självklart saknar vi henne varje dag, här hemma! Kan ju bara tala för mig själv, men det är ofta jag tänker "Jaha.. om Clara ändå vore hemma." Det är så mycket man vill berätta och erfara på här på hemmaplan, men lagom till jul hoppas jag att hon kommer en vända så hon kan berätta allting extra i detalj - men tills dess får vi hålla kontakt via sociala medier och nu givetvis hennes blogg! Hittills har hon skrivit om känslobomben inför resan och hur det gick till väga! Gå in och ta en titt vettja mina vänner!

Likes

Comments

Nouw Magazine