Såå fina höstiga bilder på dessa fina människor! Var en perfekt dag för att fota lite, gäller att passa på när solen skiner!!

Likes

Comments

Hallå!! Då var det ny vecka igen! Och jag är på benen igen efter en vilo-helg! Äter fortfarande penicillin men är nu på bättringsvägen och tillbaka i skolan igen. Idag hade jag bara en ynka lektion, som inte ens var en ”riktig” lektion utan vi fick info från handels. Sedan har jag spenderat dagen med älsklingen! Imorgon väntas en låång skoldag till 16..
hoppas ni haft en härlig måndag! Kramis

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Som ni läste i rubriken har jag åkt på lunginflammation.. har under denna vecka mått riktigt dåligt, matt kropp, rejäl hosta och tung andats. Så igår vart det ingen skola utan istället ett besök på akuten. Och visade sig att det var lunginflammation. Så nu äter jag penicillin och blir hemma hela helgen och vilar upp mig! Men skönt nu att veta vad som spökat denna vecka, har haft alla möjliga symtomen! Men nu hoppas jag på att bli bra igen så snabbt som möjligt! Ta hand om er! Kram

Likes

Comments

Favorit hunden!

Godmorgon!! Idag börjar jag inte förns 15.00 så idag blev det en riktigt skön (och behövlig) sovmorgon till ca 10.30! Efter gårdagens händelser behövdes det verkligen. Klassen ska stå på expectrum idag så har ingen vanlig skoldag, sjukt skönt då tisdagar brukar vara en av dom jobbigaste!
Nu ska jag slänga mig i duschen, sen äta lite innan jag ska ta tåget in till Västerås. Vad ska ni göra idag? Kram

Likes

Comments

Snapchat @ msandquist99

Hej finisar!! Hur mår ni? Med mig är det toppen har äntligen fått tillbaka motivationen till bloggen igen! Förvänta er lite mindre uppdatering under veckorna då jag är i skolan men mer uppdatering på helgerna! På tal om helg, hur mysig helg har jag inte haft? Startade helgen med en middag på pinchos med några tjejer från klassen, sen har jag spenderat heela helgen hos min favorit! Vi har hunnit med en roadtrip till Sthlm, där gick vi runt och kikade lite i affärer på Mos sen har vi bara slappat, ätit gott och kollat på filmer.
Sjukt mys!

Nu är jag hemma hos päronen igen, imorgon är det måndag och ännu en skolvecka som väntar, och på fredag ska jag göra något som jag sett fram emot länge nu men det får ni veta då vad det är hehe! Kramis

Likes

Comments

Hur snygga är inte mina nya pinglor från Dasia? Köpta från scorett ni hittar dom HÄR ! Bekväma och snygga så kan inte annat än att vara nöjd!
Idag är jag i Sthlm över dagen med mitt hjärta, blir kvar hos honom hela helgen, vad vi hittar på ikväll återstår att se! Kram

Likes

Comments