Blev en ännu kortare vecka än förväntat, eftersom alla ämnen börjar gå mot sitt slut och vi avslutat det mesta så har vi typ inga lektioner. Super skönt men ändå jobbigt för mig som pendlar att åka in om dagarna för en lektion :/. Bara att acceptera och man ska väl ändå inte klaga!
Kom hem runt 14 idag, ätit lite käk och nu ska jag bara vila på soffan framför någon film! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina bästa tips till att få en fin blogg med många läsare är bra kvalité, bra bilder och bra flyt i bloggen! Jag själv föredrar att läsa bloggar med bra helhet och som ger mycket inspiration. Det väcker mer intresse då! Men detta är olika från person till person och alla har vi olika åsikter! Jag redigerar oftast mina bilder i VSCO med samma filter till bloggen som till min instagram!

Likes

Comments

Ja här har ni min nyttiga helg i bilder! Ibland får man unna sig.. för ofta haha! Har iallafall haft en toppen helg. Fick träffa många underbara på en och samma dag igår! Idag är det söndag och jag ska skriva på min sista (?!) inlämningsuppgift! Sedan är allt gjort och man kan äntligen börja koppla av! Nästa vecka blir en kortis vecka på tre dagar sedan åker jag till Varberg några dagar! Nej men nu ska jag fortsätta plugga så jag blir klar! Vi hörs!

Likes

Comments

Hej hörni! Riktigt dålig uppdatering från min sida. Har verkligen haft fullt upp hela veckan då jag fixat det sista nationella proven! Skönt att det är över nu! Igår vart det shopping med Jessica innan hemgång, fyndade ett par ballerinaskor för bara 149 kr? Riktigt fynd!
Just nu har jag Ellen här på besök, har precis toppat hennes hår och snackat om allt mellan himmel & jord! Hoppas ni får en toppen lördag! Kram

Likes

Comments

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag har faktiskt fått en hel del gjort. Som jag skrev tidigare så har jag hjälpt pappa i trädgården hela helgen. Nu är snart alla skärmar uppe, så roligt när man ser resultat dag efter dag! Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och mumsa chokladbollar framför någon bra film! Senare väntas plugg innan jag somnar! Kram

Likes

Comments

Hade en jätte bra dag igår med mina pinglor som ni ser ovan! Vi åt middag och kikade lite i affärer, sedan avslutade vi kvällen hemma hos Jessica med gottigheter.
Idag har jag faktiskt fullspäckat schema! Ska börja med att hjälpa pappa i trädgården då vi ska sätta upp det nymålade planket. Sen på eftermiddagen ska jag klippa både brorsan, Michelle och lilla Colin. Super roligt! Vad ska göra denna fina lördag? Kram

Likes

Comments

En ny goding från Bondelid!

Hej på er! Hur har er dag varit? Jag själv slutade direkt efter min herrkund idag. Sedan har jag bara strosat runt på stan en stund.
Blir en lugn kväll framför någon film och imorgon har jag en färgmodell, en mattelektion och ännu en till frisörlektion! Sedan tar jag helg!!

Likes

Comments

Hej hörni! Hur mår ni? Jag själv mår toppen! En ledig tisdag klagade jag inte över. Träffade Jessica en stund när hon slutade, har även vart en sväng till mormor och morfar och hälsat på annars har jag inte gjort så mycket mer? Blir iallafall en tidig kväll idag (hade jag tänkt) för tröttheten tar verkligen över, trött konstant. Får se om man somnar något tidigare hehe!

Likes

Comments