Header

En bild från i veckan, när jag brände sönder mig haha.

Nu sticker jag och tränar, sedan snabb jobb, SEN ÄNTLIGEN SUMMERBURST!!!!!!!!! Fattar ni hur taggad jag är eller?! Kommer bli så fett! 
Alla arbeten är inne, bal på måndag, summerburst idag, och sen tar jag studenten. Hur mycket finns det att klaga på?! INGET!

JUST det, hm ställde mig på vågen imorse utan några alls förhoppningar men jaha. Aldrig vägt så här lite. NAJS. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hatar att komma med ursäkter på grund av dålig bloggning. Men det kommer fortsätta tills hmm torsdag natt 23.59. Då ska min allra sista inlämning under gymnasietiden vara klar. Därav vet ni orsaken, då datorn endast nu används för plugg. 

Men ikväll kör vi på (trummvirvvel) GRIT och WALKING! TAGGA!!!!

Likes

Comments

Mitt liv, är happy nu. För det första vägde jag mindre än jag någonsin gjort?! GLAD JA! Sedan min morgonpromenad gick så jävla bra och även mitt möte angående sommarjobb nr 3. Så nu ska jag varken klaga eller gnälla. Det räcker med sånt. SÅ nu sticker jag iväg för ett benpass innan solen närmar sig gymmet. Ska bli nice with some asssss. PUSS vi hörs senare. 

Här har ni dagens tagglåt inför BENPASS1, haha. LOVE, just det ska se han inom 1 vecka. NU kör vi!!!!


Likes

CommentsKAAAAAAAABOM, klar. 1,5h senare var mitt axel och tricepspass KLART! Samt lite cardio på det också, det var så jobbigt att ni inte kan ana!! Kom upp i riktigt hög puls, hela 193 slag. Haha, helt sjukt?! MEN givetvis nice som tusan.


Så svettig och äcklig har jag aldrig varit haha! Wopwop, kul att få känna på det liksom.

Imorgon väntas äääääntligen min morgonpromenad, utomhus. Fattar ni hur glad jag är över det eller?! Älskar att promenera utomhus, speciellt när det är så fint väder ute! OCH varmt!!


Och äääääntligen 2 är att jag får se mina rutor. Allt slit ger sig och det är riktigt fina resultat tycker jag! SÅ nice är det.

Lyckan och glädjen jag har idag är sjuk. Studenten närmar sig med storsteg, Summerburst, en diet som går bra och jag får resultat samt mina underbara och stöttande vänner på det? HUR kan jag inte vara glad liksom?! DET FINNS INTE PÅ VÄRLDAKARTAN!!!

Likes

Comments


Bästa tjejen, min älskling. Nu säger vi snart godnatt efter en riktigt bra dag. PUSS VÄNNER!

Likes

Comments

Vi var så många på CXen idag. Jag och Elin, knööööökafullt verkligen!! Haha, skämt och sido. Blev i alla fall 55 svettiga minuter på både bandet och crossen. Hehe, ni vet vad jag tycker om svett.Nu har jag ätit min gröt och ska snart hoppa in i duschen för att sedan ta mig till skolan. Inte så jättelång dag i skolan, vilket är väldigt skönt. Den stora frågan är nu, vad ska jag ha på mig? Hur varmt kommer det vara idag? Hehe, vågar och statsar på shorts idag!!! Akta er, er grymt blek. 

Hörs sen vänner!! PUSSSS

Likes

Comments

Jag har ibland hjärnspöken som inte är omtänksamma mot mig. De säger mig elaka saker som "Usch, fy fan vad du är fet idag. Hur vågar du ens visa dig?!" eller varför inte "Du är inte stark och du passar inte alls in här". Vilket resulterar att jag blir så down utan någon egentligen anledning eftersom det inte stämmer alls. Jag är varken fet eller svag (haha, jo mot riktiga kroppsbyggare kanske) men ändå tar jag åt mig och låter det påverka mig och mitt humör under dagen. Sämst.

Så idag fick jag höra "Fy vad du är fet". I ren panik efter lektionen så gick jag in på toan och tittade om det stämde. Hur såg jag ut, var jag tjock, hur såg min kropp ut, såg jag några muskler eller stämde det de mina hjärnspöken sa till mig. Vilket inte alls stämde, tyckte jag själv efter det jag såg i spegeln. Det är synd bara att man ska behöva titta i spegeln och inte ens känna sig bekväm i sin egna kropp?! Jag är på väg dit, att trivas i min kropp och för varje dag kämpar jag. Det jag fick se i spegeln var en liten axel och lite biceps. Ja, jag var tvungen att ta kort. Vilket efteråt fick mig att känna mig bekväm igen, i mig själv. Fuck you hjärnspöken. 

Måste jobba på att bli bättre och "lita" på min kropp och strunta i de där dumma hjärnspökerna. Det kanske är för att förr trivdes jag verkligen inte i min egna kropp. Kanske dels för att jag blev "mobbad". Jag har ALDRIG varit den tjejen med rutor utan mer lönnfet. Vilket sitter kvar antagligen och aldrig riktigt släpps. Dock vet jag att de personerna nu kan äta upp det eftersom jag numera har rutor, och inte bara en. Jag kanske tar upp detta i onödan då jag redan nämnt det i min gamla blogg men vad gör det? Inget!! 

Kom bara ihåg mina fina vänner, ni är bättre än vad ni tror. Tro på er själva och ni är halvvägs där. 

Likes

Comments