Header

Ännu en helg fylld av tävlingar är genomförd. Denna tävling gick av stapeln i Hudiksvall och hos vår grannklubb Gnýfari. De är 3 året irad jag tävlar hos dom och som alla andra år gick det väldigt bra. Jag och Húni ställde upp i V2 och T4 och vi slutade som segrare i båda klasserna och det var hur roligt som helst. Vi fick inte så bra poäng med de räckte till en seger och det är alltid roligt att få ta hem de blågula till Kraftur och Sundsvall.

Likes

Comments

3 juni 2017 kl 18:00 började en av de bästa dagarna under 12 år i skolan. Det var dags för den efterlängtade studentbalen i Sundsvall stad för att som skulle ta studenten 2017. Jag gick med min kille och 5 stycken kompisar till oss så vi var ett sällskap på 8 stycken total. Det var en underbar kväll och natt och god mat var det. Då var även nedräkningen inför studenten. En oförglömlig kväll.

Likes

Comments

Nu finns det ett instgramkonto som heter Team Röhs där ni kommer att få följa mig och min häst Húni under träning, tävlingar och livet tillsammans. Det ska bli superroligt att få dela med sig om hur vi har det går gården ute på Alnö och nya stallet.

Länk till insatgramkontot hittar ni om ni trycker på här --> Team Röhs


Likes

Comments

För några dagar sedan var jag och shoppade lite nytt för både mig och Húni från Hööks. Jag köpte Lumberjacken Dixie CRW i blå. Húni fick en ny lädergrimma i brunt som passar honom hur bra som helst, han fick även nya gummiboots som alltid ska vara i sadelskåpet och med på tävlingarna. Han fick även två nya borstar som även de ska vara med i sadelskåpet hela tiden. Men det som jag är mest nöjd över att vi har äntligen börjat att kolla på en ny sadel åt Húni. Jag och min pappa var till Härnösand i måndags för att få våra 4 sadlar bedömda och kolla värdet i dem för att se om det går att byta in dem mot en ny sadel. Så när vi var där uppe så fick jag även med mig en sadel hem som jag ska testa fram till måndag, jag ska även tävla i den sadel till helgen i Hudiksvall. Det är en av de bästa sadlarna jag har suttit i, älskar den redan efter bara 3 dagar, det är en Eques Sella plus och den är från Sadlar.se


1 / 2 / 3

4 / 5

Likes

Comments

Hej alla

Nu är det ett väldans bra tag sedan jag var här och skrev sist, de är närmare ett halvår sedan jag var här senast och under dessa 6 måander har jag fått ett helt nytt liv som jag inte alls hade väntat mig eller vill. Men det är inget jag eller någon annan kunde syra även om man vill de. Men de har skett några otroliga bra ögonblick också under årets gång. Jag har faktiskt för nästan precis 1 månad sedan tagit STUDENTEN och det känns helt fantastisk att vara klar med skolan. Så nu kommer jag att fokusera på träningen av Húni och sedan att jobba på IKEA Sundsvall och Cervera i Birsta City. Tanken var att plugga vidare på direkten, men det är inget som jag kommer att göra det första året, sen vet jag inte heller vad jag riktigt vill plugga till. Jag har tre olika inriktningar jag är sugen på att plugga och det är jurist/advokat, Hippolog eller Polis. Få väll se vad framtiden säger om dessa eventuella framtida jobb.

Den 27 maj flyttde vi även Húni från Bergeforsen ut till Alnö till min kusin och hennes familj så där står han och njuter av sommaren och även vintern när det kommer.

Men sedan har det är skett en fruktansvärt tragisk händelse i mitt liv, min älskade mamma gick bort för ca 2 veckor sedan i cancer och det är frukansvärt att förlora sin mamma när jag är så ung och när även mamma var för ung för att dö. Så det är väldigt mycket nu med allt runt där och att jobba vidare med livet. Men jag har en fantastisk pojkvän som hjälper mig igenom detta och fantastisk vänner som också finns till hjälp. Sedan har jag ju även min äslakde Húni som jag försöka vara hos så mycket som möjligt ute på Alnö. Men det var så fantastisk att jag fick uppleva studenten med mamma. Det var det bästa med hela dagen att få ha mamma vid min sida 💕💕💕

Sen har jag och Húni självklart tävlat en del också, och tävlingsäsongen har sett väldigt bra ut hittills. Vi hade en tävling i februari och alla hjärtans-dag och då kom vi 2:a i båda klasserna på en inomhusbana. Sedan hade vi en tävling på våffeldagen och då vann jag och Húni en gren och kom 2:a i den andra grenen. I maj hade vi den årliga KraftursSM-kvals tävling och där ställde jag och Húni upp i T4u som vi vann och kom 3:a i V2u. Vi har även hunnit att vara upp i Östersund på Wången och tävlade på himmelsfärdsdag den 25/5. Då tävlade vi 2 helt ny grenar och en helt ny tävlingsform och i GKT kom vi på 18 plats totalt både band vuxna och ungdomar på poängen 7,84. Sedan ställde vi även upp i GDY och där fick vi poängen 7.32, bara 0,50 poäng ifrån ett SM-KVAL. Men jag är så himla nöjd över Húni´s prestation under den dagen.

Sedan har vi även starta Gnýfari sommarcup 2017 och jag har deltagit på deltävling 1 och 2. På deltävling 1 så leder jag både V2 och T4 band både vuxna och ungdomar. Under deltävling 2 så låg jag 1:a i T4 men kom på 3:e plats i V2. Men trots det så leder jag totalt i sommarcupen 2017 i FIPO grenarna band både ungdomar och vuxna. Nu är det bara att hoppas på att finalen ger vinster och att man kan bli sommarcup mästare för 3:e året irad. Det skulle inte sitta fel.

Sen är det bara en sak till som har skett och det är att jag, pappa och Simon kommer att åka till Grekland den 19 augusti för att bara slappa och ta det lugnt efter att som har hänt i år. Det är vi värda tycker jag och det ska bli spännande att åka utomlands med familjen för första gången.

Här bjuder jag på några bilder från studenten 😄💕


Likes

Comments

Hej hej!
Idag har jag och Húni varit på hamsta sjön och ridit tillsammans med massa andra hästar. Detta var ett event om några arrangerade och jag tycker de var mycket roligt. Det var även roligt att några fotografer kom och fotograferade. Det blev fantastiska kort. Dessa kort är tagna av FVI Foto

Likes

Comments