Header

Hej hej!

idag fick jag hem lite nytt smink hem i brevlådan och det passade perfekt att det kom idag för mitt andra smink är typ helt slut och jag är toppennöjd över det som kom hem. Nästan allt är från cocopanda.se


tSedan har jag köpt detta lipstick från Anastasia i färgen crush och är jättefint.

Detta är köpt på Kicks.

Anastasia Liquid Lipstick

Likes

Comments

Hej hej

Förlåt för att jag inte har bloggar dom senaste dagarna. Jag har varit ganska sjuk på sista tid och inte haft någon energi till att blogga. Därför har det blir ett lite avbrott men nu ska de ändras på 😊

Likes

Comments

Hej hej!

Nu är det dags för lucka nr 3 och idag kommer det en uppföljare från gårdagens lucka. Igår snackade jag om att stå framför kameran kan jag tycka om men samtidigt inte. Igår gjorde jag och min kille en video som jag tyckte var rolig att göra. Samtidigt gjorde jag något som ni läsare har frågat efter, nån video och nu har ni fått de så hoppas ni gillar denna video.
Kommentera gärna vad ni tyckte om denna video samt om ni skulle vilja ha något annan video kommentera gärna vad för slags video.

Hoppas ni gillar detta 😊

Likes

Comments

Hej hej

Idag är det den 2 december och detta innebär att de är dags för lucka nr 2.
Bakom dagens lycka gömmer sig hemligheten bakom kameran.
Lucka nr 2:

Jag älskar verkligen att ta kort och filma min häst/ förut mina hästar. Att få se framstegen speciellt med Húni är fantastiskt. Men jag som ensam person har verkligen en hat kärlek till kameran, både för kort och film. Är det någon annan som vill ta kort eller filma något så vill jag inte alls. Men får jag själv komma med idé så fungerar de alltid. Så det beror också alldeles på vad det är också.

I morgondagens lucka kommer det att komma en uppföljning till denna lucka och imorgon kommer luckan bestå av en film.

Hoppas ni tycker om morgondagens lucka 😊

Likes

Comments

2016, ett väldigt intressant tävlingsår och nya mål har uppnåtts.
Det har varit alltifrån ploj tävlingar under vinter, debut på inomhustävling till att har åkt till Stockholm för att tävla där. Bland alla dessa härliga saker har det även funnits gånger på banan det absolut inte har gått som vi har velt. Alla gångarter fanns inte på plats, vi har fått ridit i fel varv och på en tävling blev vi less på vi hoppa av banan. Men detta är sånt som händer, man får fokusera på det positiva och blicka framåt. Man lär sig av sina misstag brukar det sägas.
Är ändå väldigt glad över att jag glad över att jag får göra denna resa med Húni och få uppleva dessa dagar med honom. Vi har fått alltifrån 3,0 till 6,0 på banorna i år. Det absolut bästa som kunde hända i år var att vi har fått 6,0 för både lösa tyglar och galopp samt att vi blev regerande Cupmästare 2016 för FIPO ungdom på den årliga Sommarcupen. Detta var absolut något jag vill och ibland slår önskan in. Man ska aldrig sluta drömma och nu siktar vi vidare mot tävlingssäsongen 2017 och får se vart den tar oss.
Dem placeringar vi har kammat hem i år är:
21/2 = 2 st 2:a plaster och 1 st 3:e plats Krafturs plojtävling
17/4 = 1 st 2:a plats i T4 och 1 st 3:e plats i V2 Härnösand
8/5 = 1 st 2:a plats i T4 och 1 st 3:e plats i V2 Kraftur Vår
23-24/7 = 1 st 1:a plats i T4 och 1 st 1:a plats i V2 Gnýfari KM
10-11/9 = 1 st 2:a plats i T4 och 1 st 2:a plats i V2 Kraftur KM
17/9 = 1 st 2:a plats i T4 och 1 st 3:e plats i V2 Nattfari KM
1/10 = 1 st 1:a plats i T4 och 1 st 2:a plats i V2 Sommarcup

Sommar cup mästare 2016 FIPO Ungdom.

Likes

Comments

Hej hej!

December har nu kommit till oss och det är nu den 1 december och detta innebär att det är 23 dagar kvar till julafton.

I år tänkte jag även varje dag denna månad fram julafton tänkte jag berätta något om mig själv som ni kanske inte tänkte er om mig. Vad tycker ni om detta? Ni får gärna vad ni tycker om denna idé och om det är något speciellt ni skulle vilja veta. Men jag tänkte börja denna denna torsdag med lucka nr 1 och i denna hemlighet/nyhet kommer att handla om mina intressen som barn samt vad jag sysslade med på fritiden som barn.

Lucka nr 1:

När jag var mindre så älskade jag att åka lastbil, inte för att det var roligt att känna sig större än alla andra utan att det är så fruktansvärt skönt att sova i en lastbil och det är väldigt lätt att somna i en lastbil både som en 3 åring och som än 18 åring. Pappa min jobbade som lastbilschaufför förut så några rundor har man väl varit med på men mest sovande. Sedan blev det ett väldigt långt glapp med att åka lastbil tills i år när jag har en kompis jag har fått åka med och barndomsminnena kom tillbaka men denna gång var man mer vid medvetande och inte sovande.

Sedan älskade jag att åka skidor och skridskor när jag var mindre och jag ville helst vara som dom stor och kunde åka med en hockey klubba och puck men det fick komma med åren för jag vill gärna åka väldigt fort också så allt gick inte ihop och det blev mest bara pannkaka av allt.

Sedan har jag under en period på 2-3 år tror jag det var så simmade jag 2 dagar i veckan tror jag det var. Under denna period tycker jag det vara roligt men sedan hanns det inte med för jag ville börja tävla med hästarna och då kommer simmningen i kläm så jag slutade men när jag väl kommer ner i en basäng tycker jag det är ganska roligt att bara få tom simma utan att man hade visst mycket man var tvungen att simma varje gång.

Det var allt jag hade för idag, imorgon kommer något nytt. Håll utkik om det kommer något du inte visste eller trodde. :)


Likes

Comments

Blossi frá Westis 2009-09-13

Huni från Westis 2016-07-24