View tracker

Lite "room inspo" så här en måndag morgon. Nyligen blivit kär i den blåa och mintgröna färgen. Vilken är eran favorit färg?!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Som vanligt springer veckorna fram och det är redan 2 advent, helt sjukt.

Idag är det den sista dans lektionen innan nästa helgs föreställning. Väldigt taggad men lite nervös. Efter dansen händer inte så mycket, det blir lite pluggande och julkalendern till kvällen.
Vad tycker ni om den nya julkalendern? Jag är inte helt säker på vad jag tycker än.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!! Helgen som varit och denna vecka är väldigt tuff, flera prov och inlämningsuppgifter per dag hela veckan ut. Där för hamnar bloggen lite på andra hand, väldigt tråkigt men det är så det får bli. Det är liksom sista slutspurten innan betygen sätts.
Slänger in några svar här nedanför!

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag tyckte det verkade roligt. Rätt hade jag!

Var ser du dig själv om 5år?
Oj, vilken svår en. Jag har kanske flyttat hemifrån eller funderar på det. Just nu vill jag att jag kan resa mycket när jag är i den åldern. Jag har kanske ett jobb. Men vem vet, vi får se om 5 år.

Hej! Vad tycker du är det bästa med julen?
Hej! Allt, ofcourse. Hela december månad känns så mysig, med advent, lucia, jul dagarna och allt annat.

Vad tycker ni är det bästa med julen?

Likes

Comments

Snart första advent, otroligt hur snabbt tiden går. Känns som att sommarlovet precis har tagit slut, men riktigt så är det inte.

Vart hemma idag pga migrän och halsont, tråkigt men aja. Det har varit mestadels tv kollande och nu på kvällen möblerade jag om lite och bytte ut några kuddar till lite vintrigare.

Likes

Comments

Street style: Vanessa Hudgens

Denna stil är då väldigt snygg! Skulle definitivt bära flera utav dessa outfits.

Likes

Comments

Hej på er! Då har helgen gått igen. Danslektion på förmiddagen, pluggning resten av dagen, max hamburgare till middag...mumsigt och sen två aerobics pass nu på kvällen. Ganska bra dag om man tänker bort att jag pluggat typ hela dagen.

Hur har eran söndag varit?

Likes

Comments

Ska dra mig kortfattad då jag är ganska trött...inte så konstigt hehe..kl är 23.51 och jag var i stallet redan 7.15 imorse. Var med en kompis nu på kvällen och såg på bio "kvinnan på tåget" bra men ganska speciell, sen åt vi pizza och pratade ett bra tag. Det var iaf en bra lördag. Nu ska jag ta och släpa benen till sängen och sova.

Likes

Comments