Denna dag har då allt varit bra. Bland annat fick jag se resultat på några prov, lycklig och stolt över mig själv att gick så bra. Sen är det tisdag så slutar 15.00 så ganska tidigt, bästa av allt var nog att inga läxor väntade på mig hemma, den värsta tiden med allt är tack och lov över. Tror inte att jag hade klarat så mycket flera läxor och prov.

Hörni det är snart höst lov, äntligen. Ska ni göra något roligt? Jag har inga planer än men det kommer nog snart. Så skönt med lov.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Ser det gott ut? För att det var riktigt gott. Jag är hemma idag igen och har precis ätit lunch. Äntligen fredag idag, ska ni hitta på något roligt? eller ska ni göra som jag, sitta hemma framför datorn. 

Håll utkik under kvällen för en Q/A kommer upp lite senare. Sista chansen nu att ställa frågor.

Likes

Comments

Sjuk idag, tråkigt men inte så mycket att gör åt saken. Har spenderat dagen på soffan och gjort lite skolarbete. Kom precis in från en promenad med Dolly, skönt med lite frisk luft. Passade på att ta några bilder nu när det är så fint med alla löv. ​Är det bara jag som älskar hösten?

Tänkte svara på några frågor imorgon, är det något ni undrar är det bara att fråga så kanske ni får ett svar på det imorgon.

Likes

Comments

Morning! Har det varit en bra morgon hittills? Det har jag haft. På torsdagar har jag sovmorgon, väl behövande. Det är skönt att inte behöva stressa utöver huvudtaget, man kan äta frukost i lugn och ro, ta lång tid på att klä på sig. Jag ska snart ta och klä på mig och sen åka till skolan.

Idag slutar jag 15.45, senaste dagen är idag. Sen när jag kommer hem blir det pluggmaraton tills jag ska på dans. Egentligen skulle jag behöva skippa dansen och plugga inför ett stort prov imorgon, men vi kör på dansen iaf. Hoppas ni får en bra torsdag!

Likes

Comments

1.fika på något mysigt fik
2.ha en brasa
3.ta bilder ute med löven
4.se en skräck film
5.campa med kompisar eller familjen
6.ha på dig mysiga kläder
7.harry potter maraton
8.shoppa nya höst kläder
9.läs en bra bok

10.besök ett " haunted house "
​11.​kolla på film en hel dag
12.​köp minst en pumpa
13.​dekorera för årstiden
14.​hoppa i lövhögar
15.​tänd massor utav höst ljus
16.​ha ett hallowed party
​17.gå på en promenad ute i naturen
​18.spändare tid med kompisar

Likes

Comments

Letar du efter färgglada träningskläder? då är dessa något för dig.

Hur snygga är inte dessa träningskläder från Adidas Stella Sport? jag är då kär. Så fina och färgglada. Dessa finns alla att klicka hem på nelly.com !

Likes

Comments

Då var denna skolvecka över, tiden går så snabbt! Börjar känna att tiden inte riktigt räcker till, det är så mycket jag vill göra och bloggen står högst upp på listan. Jag vet att skolarbete måste komma först men egentligen måste det?! borde inte det vi vill göra verkligen komma först på våran lista, eller berätta har jag fel?

Det är iaf fredag idag och ikväll har jag varit med en kompis, inget plugg eller liknande och jag kan säga att det var ett tag sen det hände. Vi var och åt på enellys, ser ni talriken?? så mycket mat inte en chans att jag orkar äta allt det där. Sen kollade på film hemma hos mig, åt chips och godis och små pratade lite. Det vart en rolig kväll efter en lång dryg dag i skolan.

Likes

Comments